Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Ναι αλλά ότι και να πατήσω δείχνει ένα χάλι. .. Όλο γραμμές και σπασμένα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο...

Εννοούσα ότι δεν ξέρω πως να βάλω σε σας screeshot για να το δείτε.

Δοκίμασε να πατήσεις τα πλήκτρα HOME+POWER ταυτόχρονα για 1-2 δευτερόλεπτα.. στο S2 τουλάχιστον έτσι γίνεται το capsure του screenshot.:)

Δοκίμασε να πατήσεις τα πλήκτρα HOME+POWER ταυτόχρονα για 1-2 δευτερόλεπτα.. στο S2 τουλάχιστον έτσι γίνεται το capsure του screenshot.:)

Σε όλα τα άλλα κινητά εκτός σαμυ με ICS και πάνω το screenshot γίνεται με ταυτόχρονο πάτημα του volume (-) και power.

frastgr

Σε όλα τα άλλα κινητά εκτός σαμυ με ICS και πάνω το screenshot γίνεται με ταυτόχρονο πάτημα του volume (-) και power.

Εδώ στο forum δεν ξέρω πως να τη βάλω. Πατάω εικόνα και μου λέει για διεύθυνση. Πρέπει να την έχω ανεβάσει κάπου;

Φιλικά, Κατερίνα

Εδώ στο forum δεν ξέρω πως να τη βάλω. Πατάω εικόνα και μου λέει για διεύθυνση. Πρέπει να την έχω ανεβάσει κάπου;

Ανέβασέ τη στο imageshack ή στο dropbox, αν έχεις, και δώσε το λινκ. Αλλιώς, μέσω του φόρουμ, πάτα το συνδετήρα, ανέβασέ τη, και στη συνέχεια το βελάκι δίπλα στο συνδετήρα, και επέλεξέ τη. Αν θυμάμαι καλά, έτσι γίνεται. Είμαι από το κινητό, και δε μπορώ να δω ακριβώς τη διαδικασία βήμα βήμα.

ψαχνομαι πως το κανω απο το dropbox... αξιζει να τις δειτε

https://www.dropbox.com/s/xdzwwxjopon3df7/SC20130404-103616.png

https://www.dropbox.com/s/cwhpjki9aei9a92/SC20130405-000648.png

μπορει καποιος να μου εξηγησει πως βαζετε τα screenshots κατευθειαν εδω?

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

ψαχνομαι πως το κανω απο το dropbox... αξιζει να τις δειτε

https://www.dropbox.com/s/xdzwwxjopon3df7/SC20130404-103616.png

https://www.dropbox.com/s/cwhpjki9aei9a92/SC20130405-000648.png

μπορει καποιος να μου εξηγησει πως βαζετε τα screenshots κατευθειαν εδω?

-Κάνοντας νέο ποστ θα δεις πάνω στις επιλογές το εικονίδιο με τον συνδετήρα (Συνημμένα Αρχεία).

-Θα το πατήσεις και θα σου βγάλει ένα πινακάκι από πάνω.

-Θα πατήσεις "επιλογή αρχείου" σε όσες εικόνες θέλεις να ανεβάσεις απ'τον υπολογιστή σου και μόλις το κάνεις (θα μπουν στις κενές γραμμές) θα πατήσεις το "upload".

-Κλείνεις το πινακάκι και στέλνεις την "απάντησή" σου..;)

Edit: Παναγία μου! Μόλις είδα τις εικόνες σου στο Dropbox..!:X

Θα σας ζαλισω συγνωμη....

Και αφου επιτελους τα καταφερα σβηστε σας παρακαλω τα δυο απο πανω μηνυματα (τοσο καιρο πατουσα την γρηγορη απαντηση και δεν το εεβρισκα...

Δειτε λοιπον τα χαλια μου....

makis206 ευχαρισστω...

Φιλικά, Κατερίνα

Θα σας ζαλισω συγνωμη....

Η λύση είναι μια, βγάζεις τους μουφα launchers και βάζεις κάποιον εξωτερικό των Apex/Nova. Σίγουρα πράγματα. :-P

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Η λύση είναι μια, βγάζεις τους μουφα launchers και βάζεις κάποιον εξωτερικό των Apex/Nova. Σίγουρα πράγματα. :-P

Μακαρι να μπορουσα. Ειμαι ακομα με gingerbread. Περιμενω συντομα την αναβαθμιση....Το εχω πληρωσει ομως.....κριμα δεν ειναι?

Φιλικά, Κατερίνα

Μου το κάνει και εμένα ο apex pro με την τελευταία ενημέρωση όταν το γυρνάω από portrait σε landscape

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μακαρι να μπορουσα. Ειμαι ακομα με gingerbread. Περιμενω συντομα την αναβαθμιση....Το εχω πληρωσει ομως.....κριμα δεν ειναι?

Με GB ε; Πριν την αναβάθμιση σου δούλευε κανονικά έτσι; Εδώ νομίζω ότι θα πρέπει να τους στείλεις mail, μπορείς να βρεις εύκολα τη διεύθυνση μέσα απ'το play ψάχνοντας μέσα στον tsf, εκεί που γράφει η ομάδα για το τι περιλαμβάνει η εφαρμογή..

Ίσως καθυστερήσουν μερικές μέρες (5 μέρες περίμενα κάποτε εγώ) αλλά θα απαντήσουν και υποθέτω ότι θα φτιάξουν το πρόβλημα..

Με GB ε; Πριν την αναβάθμιση σου δούλευε κανονικά έτσι; Εδώ νομίζω ότι θα πρέπει να τους στείλεις mail, μπορείς να βρεις εύκολα τη διεύθυνση μέσα απ'το play ψάχνοντας μέσα στον tsf, εκεί που γράφει η ομάδα για το τι περιλαμβάνει η εφαρμογή..

Ίσως καθυστερήσουν μερικές μέρες (5 μέρες περίμενα κάποτε εγώ) αλλά θα απαντήσουν και υποθέτω ότι θα φτιάξουν το πρόβλημα..

Εχω στειλει ηδη δυο.....

Φιλικά, Κατερίνα

όντως κρίμα είναι άλλα μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα σου βάλε τον go ex που τρέχει νεράκι στη ginger.

frastgr

Δοκίμασα πάλι τον tsf αλλά και πάλι κολλούσε το dock. Έχω 3 συνεχόμενες ημέρες που τον δοκιμάζω και τα ίδια. Χάλι μαύρο. Θα περιμένω αναβάθμιση.

Έχει καταφέρει κάποιος, στον nova, να έχει το συρτάρι εφαρμογών χωρίς καρτέλες; Όπως στο screenshot.

[ATTACH]31436[/ATTACH]

για πηγαινε ρυθμισεις nova->συρταρι εφαρμογων->ομαδες συρταριου εφαρμογων, και πατα παρατεταμενα πανω στο "εφαρμογες" και στο "widgets", και στειλ' τα στον καδο. δεν το εχω δοκιμασει.

για πηγαινε ρυθμισεις nova->συρταρι εφαρμογων->ομαδες συρταριου εφαρμογων, και πατα παρατεταμενα πανω στο "εφαρμογες" και στο "widgets", και στειλ' τα στον καδο. δεν το εχω δοκιμασει.

Το έχω δοκιμάσει. Θέλει υποχρεωτικά ένα ενεργό. Το ίδιο ισχύει και στον APEX. Μου φαίνεται εντελώς κουλό να μην υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Κάνουν παπάδες σαν launchers και τους λείπει κάτι τόσο απλό. :confused:

Ίσως επειδή είναι βασισμένοι στον stock να μην έχουν τέτοια δυνατότητα; Τρελό και απίθανο.

Το έχω δοκιμάσει. Θέλει υποχρεωτικά ένα ενεργό. Το ίδιο ισχύει και στον APEX. Μου φαίνεται εντελώς κουλό να μην υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Κάνουν παπάδες σαν launchers και τους λείπει κάτι τόσο απλό. :confused:

Ίσως επειδή είναι βασισμένοι στον stock να μην έχουν τέτοια δυνατότητα; Τρελό και απίθανο.

Α, μαλιστα. πολυ πιθανο αυτο που λες. apex και nova δεν εχουν καμια τρομερη διαφορα απο το στοκ, απλα προσφερουν μερικα πραγματα παραπανω. το να βαλεις περισσοτερες σειρες ή στηλες εικονιδιων στο συρταρι εφαρμογων, να φανταστω πως δεν σε ικανοποιει, ε;

Α, μαλιστα. πολυ πιθανο αυτο που λες. apex και nova δεν εχουν καμια τρομερη διαφορα απο το στοκ, απλα προσφερουν μερικα πραγματα παραπανω. το να βαλεις περισσοτερες σειρες ή στηλες εικονιδιων στο συρταρι εφαρμογων, να φανταστω πως δεν σε ικανοποιει, ε;

Απλά μου τη δίνει ο αχρησιμοποίητος χώρος πάνω πάνω. Ξέρω ότι είμαι στο συρτάρι εφαρμογών. Δεν θέλω να έχω και μία καρτέλα να μου το υπενθυμίζει. :)

Απλά μου τη δίνει ο αχρησιμοποίητος χώρος πάνω πάνω. Ξέρω ότι είμαι στο συρτάρι εφαρμογών. Δεν θέλω να έχω και μία καρτέλα να μου το υπενθυμίζει. :)

:lol:

αν και προσωπικα δε με ενοχλει, μιας και δεν ξοδευω και τοσο πολυ χρονο στο συρταρι εφαρμογων, οντως θα μπορουσε να διαγραφει ολες τις ομαδες, και να μην θελει οπωσδηποτε μια ενεργη.

Για μένα η δημιουργία καρτελών και η ομαδοποίηση των εφαρμογών ανά τίτλο καρτέλας είναι ένα από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να έχει ένας launcher ώστε να έχεις οργανωμένο το μενού.Και με τους φακέλους γίνεται αυτό αλλά τα tabs μου αρέσουν περισσότερο.:)

Για μένα η δημιουργία καρτελών και η ομαδοποίηση των εφαρμογών ανά τίτλο καρτέλας είναι ένα από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να έχει ένας launcher ώστε να έχεις οργανωμένο το μενού.Και με τους φακέλους γίνεται αυτό αλλά τα tabs μου αρέσουν περισσότερο.:)

Έχεις δίκιο. Ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του. Απλά ακούω τα καλύτερα για το nova αλλά λόγω αυτής της έλλειψης δεν μπορώ να ξεκινήσω να τον δουλεύω.

Η όπως λέει και μια παροιμία "you can't teach an old dog new tricks" :D

Update του tsf, που απ' ότι λέει, διορθώνει το πρόβλημα με το μαύρο φόντο, και τα κρασαρίσματα σε ορισμένες συσκευές. Για δοκίμασε ξανά όσοι είχατε πρόβλημα.:)

Update του tsf, που απ' ότι λέει, διορθώνει το πρόβλημα με το μαύρο φόντο, και τα κρασαρίσματα σε ορισμένες συσκευές. Για δοκίμασε ξανά όσοι είχατε πρόβλημα.:)

Eμενα εφτιαξε...

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II