mrsaccess Δημοσιεύτηκε March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 8, 2013 Αυτή η εφαρμογή προσθέτει την Ελληνική διάταξη για εξωτερικά πληκτρολόγια σε κινητά και tablet με Android Jelly Bean. Google Play Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard Το Jelly Bean υποστηρίζει εγγενώς εξωτερικά πληκτρολόγια αλλά δεν συμπεριλαμβάνει το Ελληνικό layout. Οι λύσεις στο Goole Play είναι επί πληρωμή και λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο καθώς υλοποιούν software keyboards. Αντίθετα εδώ τα Ελληνικά προσθέτονται κατευθείαν στο Android και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με οποιοδήποτε software keyboard θέλετε. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε για παράδειγμα να έχετε την πρόβλεψη του SwiftKey με το usb πληκτρολόγιό σας. Ωστόσο κάποια software keyboards (όπως το SwiftKey) δεν υποστηρίζουν είσοδο τονισμένων χαρακτήρων. Το stock πληκτρολόγιο του Android τους υποστηρίζει, επομένως μπορείτε να γυρίσετε προσωρινά σε αυτό για όσο χρησιμοποιείτε το εξωτερικό. Οι χαρακτήρες ΰ και ΐ έχουν γίνει map στο Right Alt + υ, Right Alt + ι καθώς το Android δεν τους δέχεται με το παραδοσιακό τρόπο. Θα βρείτε αρκετούς επιπλέον χαρακτήρες. Για παράδειγμα τα Ελληνικά εισαγωγικά μπαίνουν με Right Alt + τελεία/κόμμα, η άνω τελεία μπαίνει με Right Alt + q ενώ το σήμα του ευρώ με Right Alt + e. Ο κώδικας είναι απλός και θα τον ανεβάσω στο GitHub στις επόμενες μέρες. Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Γεια σου φίλε μου, θα ήθελα την βοήθεια σου με αυτή την εφαρμογή. Το πρόβλημά μου είναι ότι στο android mini PC μου με android 4.2.2, στα settings δεν έχω επιλογή για φυσικό πληκτρολόγιο. Στίς ρυθμίσεις του swiftkey στο "Μεθοδοι εσαγωγής" στο πεδίο "Φυσικό πληκτρολόγιο" λέει με αχνά γράμματα "Δεν έχει εντοπιστεί φυσικό πληκτρολόγιο" παρόλο που μπορώ και το χρησιμοποιώ γράφοντας μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Έχεις καμιά ιδέα που μπορεί να έιναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. February 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλύτερα επικοινώνησε με την εταιρεία που το έφτιαξε. Ακόμη και αν δεν λειτουργούσε η εφαρμογή μου, το Android θα έπρεπε να δει το πληκτρολόγιό σου και να σου δώσει επιλογή για τις γλώσσες που υποστηρίζει εγγενώς. Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλύτερα επικοινώνησε με την εταιρεία που το έφτιαξε. Ακόμη και αν δεν λειτουργούσε η εφαρμογή μου, το Android θα έπρεπε να δει το πληκτρολόγιό σου και να σου δώσει επιλογή για τις γλώσσες που υποστηρίζει εγγενώς. Ναι το έχω κάνει ήδη, πρόκειται για custom rom και ελπίζω ότι ο developer θα βρει τη λύση. Ευχαριστώ πάντως.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ενα μεγαλο μπραβο στο δημιουργο. Ειναι το μονο που μου δουλευει στο Mx android TV box με J.B. Δεν βρισκω ομως το γραμμα ωμεγα Ω. Εχω το ασυρματο πληκτρολογιο της MS all in one media keyboard, και οταν παταω το χαραχτηρα V που επρεπε να ανταποκρινεται στο Ω, δεν εμφανιζεται κανενας χαρακτηρας! Υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts