jackob22 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Τζίφος Έκανα root κατέβασα δυο app που ελέγχουν αν έχει γίνει root και στις τέσσερις προσπάθειες μου δείξαν 3 επιβεβαιώσεις. Παρ'όλα'αυτά δοκίμασα διάφορες εφαρμογές που μετακινούν apps στην εξωτερική αλλά τζίφος, με μια μόνο εξαίρεση δε μετέφερα τίποτα. Δεν εμφανίζεται ποτέ η επιλογή "move to sdcard" Εϊναι ή δεν είναι rooted το τηλέφωνό μου τελικά; Ακόμα και το titanium back up δεν εμφανίζει καν την εντολή Edited October 19, 2014 by jackob22 προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Στο δικό μου, έχω καταφέρει να συνδέσω με το link2SD μερικές εφαρμογές, και να περνάνε τα δεδομένα τους στην εξωτερική κάρτα. Αλλά με φτωχά σχετικά αποτελέσματα. Η μαμά rom, ακόμα και rooted δεν επιτρέπει αυτή την διαδικασία επίσημα. Νομίζω ότι φταίει και τη 4.1.2 που φορά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) και εγώ τα ίδια: μπορώ να μετακινήσω κάποιες εφαρμογές και να διαγράψω κάποιες από τις προεγκατεστημένες, αλλά λίγα πράγματα. Δεν ξέρω ποια custom rom μπορώ να βάλω. Ελπίζω να βοηθήσει αυτό όταν βρω χρόνο να το μελετήσω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386494 νομίζω ότι πρέπει να κάνω partition στην εσωτερική ή/και στην sd0 Edited October 20, 2014 by jackob22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 υπαρχει καποιος που εχει προβλημα επανεκκινησεων στην συγκεκριμενη συσκευη? το εχει ενας φιλος μου και του το κανει πολυ συχνα.καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δυο βδομάδες που το έχω μου συνέβη μία φορά ως τώρα. Αν δεις παρά πάνω τα σχόλια έχει αναφερθεί περίπτωση που συμβαίνει πολύ συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Σκέφτομαι να το κάνω το partition γιατί αλλιώς δε γίνεται με αυτό το κινητό. Θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό: (http://www.doctorandroid.gr/2014/02/how-to-repartition-samsung-android-devices.html). Αναπόφευκτη είναι η εγκατάσταση μιας rom. Ποια να προτιμήσω; Μπορώ πάντα να βάλω την ίδια ακριβώς (προορίζεται για Γερμανία) αλλά να προτιμήσω την έκδοσή της για Ελλάδα; Ή να πάω σε νεότερη έκδοση από την 4.1.2 που θα είναι και βελτιωμένη; Πως να διαλέξω; Επιπλέον αν κάνω ένα καλό Back-up θα μπορεσω να το επαναφέρω μετά στην κανούργια rom; Μήπως πρέπει για αυτό το σκοπό να είναι η ίδια έκδοση με το ίδιο "βασικό φάσμα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Σκέφτομαι να το κάνω το partition γιατί αλλιώς δε γίνεται με αυτό το κινητό. Θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό: (http://www.doctorandroid.gr/2014/02/how-to-repartition-samsung-android-devices.html). Αναπόφευκτη είναι η εγκατάσταση μιας rom. Ποια να προτιμήσω; Μπορώ πάντα να βάλω την ίδια ακριβώς (προορίζεται για Γερμανία) αλλά να προτιμήσω την έκδοσή της για Ελλάδα; Ή να πάω σε νεότερη έκδοση από την 4.1.2 που θα είναι και βελτιωμένη; Πως να διαλέξω; Επιπλέον αν κάνω ένα καλό Back-up θα μπορεσω να το επαναφέρω μετά στην κανούργια rom; Μήπως πρέπει για αυτό το σκοπό να είναι η ίδια έκδοση με το ίδιο "βασικό φάσμα"; Η Vanir ειναι πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeclaman Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 στο κινητό μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε - αλλά θέλει δουλειά στο storage πλέον το δικό μου λέει Total Space 1.08GB Applications 486MB Downloads 806MB Miscellanius Files 1.03GB Availiable Space 581MB Εάν αθροίσουμε τα παραπάνω (1.08 - 0.486 - 0.806 - 1.03) θα έπρεπε να έχει -1.242GB Τι έκανα και με ποια σειρά Custom Recovery Root Εγκατάσταση από το Play Store και αφαίρεση των προγραμμάτων που δεν θέλουμε με το System App Remover Απεγκατάσταση του System App Remover και από την διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου στα Miscellanius Files διαγραφή του Jumofile. Από το System Recovery - Factory Reset Σε Laptop ή σε υπολογιστή που βλέπει SD - εγκαθιστούμε το MiniTool Partition Wizard Φτιάχνουμε 2 Διαμερίσματα στην SD 1ο FAT32 Primary & Active με μέγεθος όσο η κάρτα μείον 2GB 2o (τον υπόλοιπο χώρο) ext4 Primary Εκκινούμε το τηλέφωνο - κάνουμε τα προκαταρκτικά και στην συνέχεια εγκαθιστούμε 2 προγράμματα από το Play Store FolderMount - φτιάχνει συνδέσεις από την εσωτερική μνήμη στην SD. Το κάθε πρόγραμμα που θα ρυθμίσουμε, νομίζει ότι τα data είναι στην εσωτερική μνήμη αλλά στην πραγματικότητα είναι στην SD - το χρησιμοποιούμε για τα προγράμματα με πολύ μεγάλα data (πλοήγηση, παιχνίδια κλπ). Link2SD - στέλνει τα προγράμματα στο extra partition που δημιουργήσαμε - Ορίζουμε στις ρυθμίσεις να κάνει auto link Στην συνέχεια βάζουμε ότι θέλουμε, κατά προτίμηση τα βαριά apps πρώτα ένα ένα, κάνοντας τα ζευγάρια των φακέλων με το folder mount και μετά το επόμενο καλή επιτυχία Αυτό το βήμα το έχει κάνει κανείς δουλεύει? Επειδή αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μνήμη κι εγώ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με π.μ ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Η Vanir ειναι πολυ καλη Την έχει δοκιμάσει κάποιος για το συγκεκριμένο μοντέλο; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει και αυτή η λύση http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd Από ότι κατάλαβα δεν κάνει partition σε όλη την εσωτερική μνήμη αλλά μόνο στην εξωτερική κάρτα και μεταφέρεις εκεί αρκετά δεδομένα των προγραμμάτων. Ακόμα και αυτή η απλούστερη λύση έχει απρόβλεπτα. Edited December 6, 2014 by jackob22 διόρθωση link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Την έχει δοκιμάσει κάποιος για το συγκεκριμένο μοντέλο; Είχα δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις. Πολύ καλή Ρομ, γρηγορη χωρις lag, με πολυ καλη κάμερα, αλλά δεν είχε σήμα κινητής καθόλου κι έτσι την έβγαζα αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Έχει δοκιμάσει κάποιος νεότερη έκδοση από την 4.1.2 ; Αυτή είναι η απορία μου. Η 5 για παράδειγμα πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) οι 4.4.4 που έχω δοκιμάσει είχαν το πρόβλημα που σου ανάφερα. Τώρα είδα ότι βγήκε η vanir_skomer_5.0.0.121314. Την κατεβάζω και θα την φλασάρω το βράδυ. Αύριο θα έχεις απάντηση. παρόλο πουτο είχα διαβάσει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689519&page=54 το δοκίμασα και όντως δεν bootαρε. Μην δοκιμάσεις καμία vanirγιατί έχουν προβλήματα με το radio και στην λειτουργία των φυσικων κουμπιών. Θα σε ενημερώσω για τις skomer cm και omni. Edited December 22, 2014 by iliastr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeclaman Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά μπας και βρεθεί καμία σωτηρία !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Πάντως ως τώρα εγώ αφού έκανα root μπόρεσα και αφαίρεσα κάποια από τα προεγκατεστημένα. Επιπλέον κάνω συχνά καθαρισμό με Clean Master. Τις φωτογραφίες τις ανέβαζα απευθείας στο flickr γιατί η Συλλογή δεν μπορούσε να τις ανοίξει και για να τις σβήνω απευθείας. Αργότερα βρήκα πως μπορώ να τις ανοίγω από το Φωτογραφίες της Google. Τέλος κάνω εκκαθάριση δεδομένων από κάποια προγράμματα για να κάνω χώρο, πχ log out από facebook ή χρησιμοποιώ το Link2sd για αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Αυτό επεξηγεί πάρα πολύ καλά: http://www.helloandroid.com/content/how-integrate-update-system-and-convert-system-apps-user-app-and-move-sd-card-save-memory Λέει τι μπορείς να κάνεις για να ξεφορτωθείς τις παλιές εκδόσεις των αναβαθμισμένων εφαρμογών και τι άλλο μπορείς να κάνεις για να μεταφέρεις εφαρμογές στην εξωτερική. Γλιτώνεις αρκετό χώρο. Ως τώρα το έκανα με δυο εφαρμογές (integrade updates) και περιμένω να δω πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να μου ξαναβγάλει το μήνυμα ότι δεν έχει χώρο. Βλέπω ως τωρα δυο επιλογές κρίνοντας μόνο από το τελικό αποτέλεσμα (όχι τη δυσκολία της διαδικασίας) α) κάνω τη διαδικασία partition (http://www.doctorandroid.gr/2014/02/how-to-repartition-samsung-android-devices.html) και ένα μέρος της εξωτερικής κάρτας θα γίνει εσωτερική μνήμη. Οι κάρτες αυτές έχουν τα προβλήματά τους απ' όσο ξέρω και αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η εξωτερική κάρτα τότε όλο το σύστημα θα έχει πρόβλημα. Σίγουρα δε θα μπορεί να λειτουργήσει η συσκευή χωρίς την κάρτα μνήμης. Για να τη βγάλω και να τη δώσω σε κάποιον (πχ για να εκτυπώσω φωτογραφίες) θα πρέπει η συσκευή να μείνει κλειστή για το διάστημα αυτό. Αν θελήσω να την αντικαταστήσω θα πρέπει να κάνω τη διαδικασία απ' την αρχή. β) κάνω τη διαδικασία (http://www.helloandroid.com/content/how-integrate-update-system-and-convert-system-apps-user-app-and-move-sd-card-save-memory) όπου κάνω partition μόνο στην εξωτερική κάρτα με σκοπό να μεταφέρω εκεί εφαρμογές. Οτιδήποτε συμβεί στην κάρτα μάλλον δε θα επηρεάζει το υπόλοιπο σύστημα. Το πιθανότερο είναι να λειτουργεί η συσκευή και χωρίς την κάρτα. Γνώμη;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeclaman Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ποια από τις δύο επιλογές αξίζει να ακολουθήσουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παιδιά ενδιαφέρεται ενα φιλαρακι για την συγκεκριμένη συσκευή.Είναι γενικα απροσεχτος, του έχει πεσει κινητο και στη λεκάνη να φανταστειτε:w00t:. Έχει να κανει με σκόνες και χώματα, γενικά αγροτικές δουλειές.Δεν έχει απαιτήσεις δεν ξέρει καν τι είναι smartphone.Απλως θέλω να ξέρω όσοι απο εσάς το έχετε αν όντως είναι ανθεκτικό γιατί στην τελική αυτό είναι που τον ενδιαφέρει. Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω τη γνώμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ανθεκτικό είναι αλλά δεν νομίζω ότι είναι πολύ αξιόπιστη η ανθεκτικότητά του: έχω δει να έχει ανοίξει το πίσω καπάκι ενώ υποτίθεται είναι σφραγισμένο και νομίζω ότι αυτοί που τους πήρε νερό μέσα δεν είχαν κλείσει καλά με τα καπάκια τις εισόδους ακουστικών ή φόρτισης. Γενικά υπό προϋποθέσεις είναι ανθεκτικό αλλά εγώ δε θα το ζόριζα. Μέχρι στιγμής πάντως και με βρεγμένα χέρια το πιάνω και μου έχει πέσει δεν έχει πάθει τίποτα. Όμως σίγουρα θέλει smartphone ο φίλος σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά ενδιαφέρεται ενα φιλαρακι για την συγκεκριμένη συσκευή.Είναι γενικα απροσεχτος, του έχει πεσει κινητο και στη λεκάνη να φανταστειτε:w00t:. Έχει να κανει με σκόνες και χώματα, γενικά αγροτικές δουλειές.Δεν έχει απαιτήσεις δεν ξέρει καν τι είναι smartphone.Απλως θέλω να ξέρω όσοι απο εσάς το έχετε αν όντως είναι ανθεκτικό γιατί στην τελική αυτό είναι που τον ενδιαφέρει. Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω τη γνώμη σας Μεσα σε δυο χρονια που το εχω εχει πέσει απο τη μηχανη και το πάτησε αυτοκινητο, το εχω βαλει στη θάλασσα πολλες φορες για βιντεο και φωτογραφια και ακομα δουλευει. το μονο μειονεκτημα ειναι ο μικρος του χωρος αποθηκευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, η αλήθεια είναι οτι δεν ήθελε smartphone αλλά τον επεισα μιας και σκεφτόταν να πάρει ενα της caterpillar.Οποτε δεν θα έχει κανένα θέμα με την μικρή του μνήμη,ζήτημα αν του βάλω κάνα 2 εφαρμογές.Λίγο σερφαρισμα, λίγο you tube και αυτό είναι.Σκέφτομαι να του παραγγειλω και ενα temperd οποτε και σε περιπτωση πτώσης να είναι καλυμμένος..Πάντως αν γλιτώσει απο τα χέρια του και δεν το πατήσει με το αγροτικό η το τρακτέρ θα το δοκιμασω και γω με τη μηχανή. Το παρηγγειλα ηδη οποτε τις απόψεις μου θα τις γράψω σε λιγες μέρες και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) Πριν δεν μπορούσα να μεταφέρω καμιά εφαρμογή στην 16άρα εξωτερική κάρτα (για κάποιο λόγο αυτό το πρόβλημα δεν το ξέρουν άλλλοι). Τελικά: αφού έκανα αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2475274 ή και http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd μετά ακολούθησα: http://www.helloandroid.com/content/how-integrate-update-system-and-convert-system-apps-user-app-and-move-sd-card-save-memory και από ότι φαίνεται το πρόβλημα χώρου είναι παρελθόν!!!:) Edited March 7, 2015 by jackob22 πρόσθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmeni Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πει - δείξει πως μπορώ να σβήσω τα άχρηστα προγράμματα από την εσωτερική μνήμη. Γεμίζει κάθε φορά που κάνει ενημέρωση στη υπηρεσία play της google Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. ( SAMSUNG Xcover2 GT -S7710 Android 4.1.2 Kernel 3.0.31-1572358 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Τα προεγκατεστημένα θα φύγουν αφού κάνεις root. Απλές λύσεις για τη μνήμη γενικά: log out από προγράμματα που κατεβάζουν (πχ facebook) Απεγκατάσταση περιττών προγραμμάτων. εγκατάσταση του link2sd και ενσωμάτωση αναβαθμίσεων. Ιδίως μετά το τελευταίο θα πετάει αλλά όχι για πολύ για αυτό μετά κάνε με το link2sd σύνδεση των προγραμμάτων στην εξωτερική μνήμη (θα χρειαστείς root και partition εξωτερικής μνήμης). Μεταφορά στην κάρτα δε νομίζω ότι γίνεται σε αυτή τη συσκευή, μόνο σύνδεση. Edited April 6, 2015 by jackob22 προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmeni Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justindim Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 ρε παιδια που θα βρω την rom αυτου του τηλεφωνου γιατι τα δοκιμασα ολα για να εξοικονομησω χωρο, αλλα δεν επιασε τιποτα και εχει κολλησει και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα γιατι δεν βρισκει χωρο μετα το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts