Nikifoross Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 το εβαλα το csv στο root της καρτας μνημης παλι δεν το βρισκει, λεει οτι δεν βρισκει την εγραφη του αυτοκινητου καπως ετσι, οπως ειπες και εσυ μαλλον τα εχει αλλιως γραμμενα δυστυχως....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Θα ήθελα εάν γίνεται, να προσθέσεις αυτόματο backup σε κάποιο cloud όπως το Dropbox για παράδειγμα. Έχω χάσει καταχωρήσεις από δικό μου λάθος. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodio Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Θα ήθελα εάν γίνεται, να προσθέσεις αυτόματο backup σε κάποιο cloud όπως το Dropbox για παράδειγμα. Έχω χάσει καταχωρήσεις από δικό μου λάθος. Η πρότασή σας είναι πολύ καλή, είναι μέσα στα σχέδια μου για μελλοντική αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Η πρότασή σας είναι πολύ καλή, είναι μέσα στα σχέδια μου για μελλοντική αναβάθμιση. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. Περιμένω την επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Τη δοκιμάζω κι εγώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodio Δημ. January 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Έκδοση 2.1.0 Βελτίωση UI Διόρθωση bugs Βελτίωση κώδικα Google Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts