Jump to content

Προβλημα WiFi. Το κινητο συνδεεται, το Laptop οχι!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα Thompson απο τον ΟΤΕ συνδεδεμενο με καλωδιο στον Η/Υ μου. Παει σφαιρα.

Παραλληλα ειναι συνδεδεμενο και με ΟΤΕ ΤV.

Εχω απενεργοποιησει το WiFi και το ανοιγω μονο οταν θελω να κατεβασω κατι στο κινητο μου (Android).

Πριν λιγες μερες, πηρε ενα Laptop ο πατερας μου και ειπαμε να το συνδεσουμε με το WiFi.

Δεν συνδεοταν με τιποτα μιλαμε. Αλλαξα κωδικο, μεχρι που το αφησα τελειως ελευθερο να συνδεεται οποιος θελει χωρις κωδικο,

αλλα και παλι τιποτα. Λεει οτι "Συνδεεται..." αλλα μενει εκει.

Εφερα και ενα netbook του αδερφου μου και παλι τιποτα.

Ξερει κανεις τι μπορει να φταει?

(Κατι που παρατηρησα, ενω ολα τα αλλα κουμπια ειναι πρασινα, του WiFi ειναι κοκκινο)

Edited by clyde2

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα προγράμματα firewall που ενδεχομένως έχεις. Πχ Norton, mcafee, avast... Κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε. Άφησε τα απενεργοποιημένα μέχρι να διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα δε βρίσκεται εκεί.

Μπορείς να συνδεθείς στο ρούτερ σου (κονσόλα) και με βοηθό το βιβλίο (αφού δεν μας γράφεις ποιό thomson εχεις) να τσεκάρεις τις ριθμύσεις του wifi. Και ένα reset δεν είναι κακό, γιατί από ότι κατάλαβα το ανοιγοκλείνεις συνέχεια ;);). Μπορεί να έχει κολλήσει το μυαλό του ή μπορεί να θέλει άλλο είδος ασφάλειας WPA-WPA2 κτλπ) . Ρίξε και μια ματιά στους drivers του laptop.:):)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως