ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 δυστυχως ειμαι απο τους καπνιστες που κανουν 2-3 πακετα την ημερα,μεγα μου λαθος το ξερω αυτο,δεν ειναι και λιγες οι φορες που εχω στουμπωσει απο το πολυ καπνισμα και νιωθω λες και δεν παιρνω αρκετο οξυγονο.δεν ξερω αν μορει να προκαλεσει πολλα πραγματα στην υγεια παντως πρεπει καποια στιγμη τουλαχιστον αν δεν το κοψω να βρω μια λυση να κανω λιγοτερα τσιγαρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Πέρα απ το οικονομικό και το θέμα υγεία αυτοί που καπνίζουν βρωμάνε κιόλας. Ουκ ολίγες φορές μου χει τύχη να μη μπορώ να σταθώ απέναντι απ τον συνομιλιτή μου επειδή η ανάσα του με σκότωνε.Ειδικά με κοπέλα. Ενας φίλος μου αηδίασε όταν φιλιόταν με μια καπνίστρια. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 το μυστικο δεν ειναι να κοπει το καπνισμα μαχαιρι...ετσι κανεις δε τα καταφερνει καθως εχει ηδη εθιστει ο οργανισμος στην νικοτινη απλα προσπαθηστε για αρχη να μειωσετε τα τσιγαρα... πχ αν την μερα καπνιζετε 20 τσιγαρα για αρχη περιοριστε τα στα 18,μετα στα 15 κοκ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Γι' αυτό λέμε να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση πριν ανοίξετε νέο thread.Τις πιο πολλές φορές θα υπάρχει κάποιο ίδιο ή παρόμοιο όπως το συγκεκριμένο που περιέχει ήδη αρκετές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πως να κόψει κάποιος το κάπνισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Εγώ πιστεύω ότι αν το βγάλεις απ'το μυαλό σου, το κόβεις. Δεν ξέρω αν είναι έυκολο γιατί δεν καπνίζω, εγώ πάντως αν κάπνιζα θα το έκοβα γιατί είμαι πεισματάρης. Μιά ερώτηση προς τους καπνιστές: Γιατί καπνίζετε? Δεν θέλω απαντήσεις τύπου "με παρέσυραν φίλοι, έκανα την βλακεία να το αρχίσω, για μαγκιά, για να δείχνω ωραίος, για να έχω κάτι να κάνω, για να μην παχύνω, δεν ξέρω". Δεν είναι λόγοι αυτοί, δικαιολογείες είναι. Για να το κάνετε κάποιον λόγο θα έχετε. Πείτε τον λοιπόν εγώ το ξεκίνησα γιατί βαριόμουν και βρήκα τυχαία ένα πακέτο μέσα στο σπίτι απο ενα φίλο του πατέρα μου και λέω δεν ανάβω ένα να δώ πως είναι? και εδώ και 8 χρόνια περίπου κόλλησα.όλο λέω οτι θα το κόψω,αλλά στην πραγματικότητα το πρόβλημα είναι οτι δεν θέλω να το κόψω. εγώ αυτό καταλαβαίνω.όλοι με τη δικαιολογία οτι είναι δύσκολο να κοπεί,κτλ δεν θέλουν να το κόψουν απλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Η δική μου απάντηση είναι με το μαχαίρι, όχι μόνο γιατί εγώ το έκοψα έτσι, αλλά και για 2 ακόμα λόγους - 1)αν αρχίσεις να το ελαττώνεις, π.χ. από τα 20 πας στα 5, είναι πάρα πολύ εύκολο τα 5 να γίνουν 6, 7 και τελικά να ξαναγίνουν 20. 2) επειδή το βασικό πρόβλημα των καπνιστών είναι η ψυχολογική και όχι η "σωματική" εξάρτηση από τη νικοτίνη, είναι σημαντικό να πάρεις απόφαση ότι από δω και στο εξής θα ζεις χωρίς τσιγάρο. Μπορεί να "υποφέρεις" λίγο περισσότερο τις 2, 3΄, 5 πρώτες μέρες, αλλά συνηθίζεις ευκολότερα έτσι στην ιδέα. Αντιθέτως, αν συνεχίσεις να καπνίζεις έστω και λιγότερο, δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγεις από τη νοοτροπία του καπνιστή (που λέει πχ. αγχώθηκα, ας ανάψω τσιγάρο). Κατά τ'άλλα, απόψεις του τύπου "once a smoker always a smoker" είναι απλώς για να κάνουμε κουβέντα: αν θέλεις να είσαι μη-καπνιστής, απλώς δεν το ξαναρχίζεις. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amelie2479 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Εγώ πάλι το δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσε και έτσι δεν καπνίζω.. Φίλους που το έκοψαν όμως έχω...Ο ένας μαχαίρι πετώντας το πακέτο στο πρώτο καλάθι που βρήκε βγαίνοντας από το νοσοκομείο αφού είχε δεί την ακτινογραφία θώρακος του πατέρα του.. Ο άλλος σιγά σιγά....Ενα πακέτο έκανε και τα μειωνε ένα ανά ημέρα....Στα τελευταία 5 κατέβαινε ένα τσιγάρο ανά τρείς ημέρες... Παράθεση http://img419.imageshack.us/img419/6291/hewill26yy.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Η δική μου απάντηση είναι με το μαχαίρι, όχι μόνο γιατί εγώ το έκοψα έτσι, αλλά και για 2 ακόμα λόγους - 1)αν αρχίσεις να το ελαττώνεις, π.χ. από τα 20 πας στα 5, είναι πάρα πολύ εύκολο τα 5 να γίνουν 6, 7 και τελικά να ξαναγίνουν 20. 2) επειδή το βασικό πρόβλημα των καπνιστών είναι η ψυχολογική και όχι η "σωματική" εξάρτηση από τη νικοτίνη, είναι σημαντικό να πάρεις απόφαση ότι από δω και στο εξής θα ζεις χωρίς τσιγάρο. Μπορεί να "υποφέρεις" λίγο περισσότερο τις 2, 3΄, 5 πρώτες μέρες, αλλά συνηθίζεις ευκολότερα έτσι στην ιδέα. Αντιθέτως, αν συνεχίσεις να καπνίζεις έστω και λιγότερο, δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγεις από τη νοοτροπία του καπνιστή (που λέει πχ. αγχώθηκα, ας ανάψω τσιγάρο). Κατά τ'άλλα, απόψεις του τύπου "once a smoker always a smoker" είναι απλώς για να κάνουμε κουβέντα: αν θέλεις να είσαι μη-καπνιστής, απλώς δεν το ξαναρχίζεις. Έτσι είναι. Οι θεωρίες αυτές, είναι μόνο για αυτούς που δεν ξέρουν τι θα πει καπνιστής. Όποιος είναι πραγματικά καπνιστής και όχι "καπνίζω όποτε μου καπνίσει", δεν μπορεί να βάλει όρια στο πόσα τσιγάρα θα καπνίσει την ημέρα. Και να το μειώνει προοδευτικά. Μπορεί να το καταφέρει για λίγο. Και μετά στα ίδια πάλι. Οι πραγματικοί καπνιστές (τρομάρα μας), μόνο μαχαίρι μπορεί να το κόψουν. Και αυτό γίνεται συνήθως, όταν υπάρχει κάποιος λόγος. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Έτσι είναι. Οι θεωρίες αυτές, είναι μόνο για αυτούς που δεν ξέρουν τι θα πει καπνιστής. Όποιος είναι πραγματικά καπνιστής και όχι "καπνίζω όποτε μου καπνίσει", δεν μπορεί να βάλει όρια στο πόσα τσιγάρα θα καπνίσει την ημέρα. Και να το μειώνει προοδευτικά. Μπορεί να το καταφέρει για λίγο. Και μετά στα ίδια πάλι. Οι πραγματικοί καπνιστές (τρομάρα μας), μόνο μαχαίρι μπορεί να το κόψουν. Και αυτό γίνεται συνήθως, όταν υπάρχει κάποιος λόγος. Να συμπληρώσω απλώς ότι ο "λόγος" δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιο πρόβλημα υγείας. Εγώ π.χ. δεν άντεχα άλλο να σκέφτομαι ότι από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ, είμαι εξαρτημένη από κάτι. Δεν ξέρω πώς, αλλά μου ήρθε ξαφνικά αυτή η ιδέα και μου φάνηκε πολύ απεχθής. Είναι ανόητο να μην μπορείς να σκεφτείς, να δουλέψεις, να ξεκουραστείς χωρίς να καπνίζεις παράλληλα. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Εγω θα θεσω ενα διαφορετικο ερωτημα σε μας τους καπνιστες. Απ' ολα τα τσιγαρα που κανουμε μεσα σε μια μερα, ποσα πραγματικα απολαμβανουμε και ποσα τα καπνιζουμε μονο και μονο απο συνηθεια; Επειδη το εχω τσεκαρει σε μενα, μπορω να πω πως ειναι υπερβολικα λιγα εν συγκρισει με το συνολο. Ακομα κι αυτο αν ελεγξουμε ειναι σημαντικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Εγω θα θεσω ενα διαφορετικο ερωτημα σε μας τους καπνιστες. Απ' ολα τα τσιγαρα που κανουμε μεσα σε μια μερα, ποσα πραγματικα απολαμβανουμε και ποσα τα καπνιζουμε μονο και μονο απο συνηθεια; Επειδη το εχω τσεκαρει σε μενα, μπορω να πω πως ειναι υπερβολικα λιγα εν συγκρισει με το συνολο. Ακομα κι αυτο αν ελεγξουμε ειναι σημαντικο. Έχει δίκαιο. Είναι πολύ λίγα αυτά που πραγματικά μας δίνουν ευχαρίστηση. Αυτά που μου έρχονται στο μυαλό τώρα, είναι τα πρώτα τσιγάρα που συνοδεύουν τον πρωινό φραπέ ή το βραδινό ποτό. Άντε και ένα-δυο στα διαλείμματα της δουλειάς. Τα υπόλοιπα είναι μόνο από συνήθεια. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Πέρα απ το οικονομικό και το θέμα υγεία αυτοί που καπνίζουν βρωμάνε κιόλας. Ουκ ολίγες φορές μου χει τύχη να μη μπορώ να σταθώ απέναντι απ τον συνομιλιτή μου επειδή η ανάσα του με σκότωνε.Ειδικά με κοπέλα. Ενας φίλος μου αηδίασε όταν φιλιόταν με μια καπνίστρια. ας το θεσουμε πιο ευγενικα.<<μυριζουν>> καλυτερα,κι ενταξει αυτο ειναι στις σπανιες περιπτωσεις που ενοχλητε καποιος τοσο πολυ,πρεπει να χει μυτη λαγωνικου για να τον πειραξει τοσο πολυ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 kai an kopseis to kapnisma ti 8a kaneis meta to sex???? :) nicorette!!:p Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 kai an kopseis to kapnisma ti 8a kaneis meta to sex???? :) γιατι πρεπει να σταματησεις το σεξ καταραχας?:p το κανετε μεχρι να μην εχετε δυναμεις να δω ποιος θα αναψει τσιγαρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Εγώ πάλι το δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσε και έτσι δεν καπνίζω.. Φίλους που το έκοψαν όμως έχω...Ο ένας μαχαίρι πετώντας το πακέτο στο πρώτο καλάθι που βρήκε βγαίνοντας από το νοσοκομείο αφού είχε δεί την ακτινογραφία θώρακος του πατέρα του.. Ο άλλος σιγά σιγά....Ενα πακέτο έκανε και τα μειωνε ένα ανά ημέρα....Στα τελευταία 5 κατέβαινε ένα τσιγάρο ανά τρείς ημέρες... Φαινεται στην ακτινογραφια θωρακος, αν καπνιζεις ή οχι?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Φαινεται στην ακτινογραφια θωρακος, αν καπνιζεις ή οχι?:confused: Προφανώς ναι ;) Λογικό δεν είναι; Σκέψου ότι μόνο με ένα λίγο πιο σοβαρό κρύωμα, η ακτινογραφία θώρακος έχει "σκιές" όπως έχω ακούσει να τις λένε, δηλαδή βλέπεις πολλά άσπρα σημεία. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 to gala apoti akousa voithaei sto na min fenetai stin aktinografia.Twra oso giana kopsei kaneis to kapniza dokimaste maxairi kai parte kai ena begleri na paizete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 παλι υπερβολες διαβαζω.. αν καπνιζεις 1 τσιγαρο το 20ημερο φυσικα και στην ακτινογραφια δε θα φανει... οσο για το κριωμα,δεν φαινεται σε ακτινογραφιες...τωρα για το γαλα μαλλον urban legent ειναι....σκεφτειτε λογικα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 παλι υπερβολες διαβαζω.. αν καπνιζεις 1 τσιγαρο το 20ημερο φυσικα και στην ακτινογραφια δε θα φανει... οσο για το κριωμα,δεν φαινεται σε ακτινογραφιες...τωρα για το γαλα μαλλον urban legent ειναι....σκεφτειτε λογικα... Δε μιλούσα φυσικά για ένα τσιγάρο το εικοσαήμερο... Και μίλησα για πιο σοβαρό κρύωμα. Όχι για συνάχωμα:lol: Τα ακροαστικά δηλαδή, πέρα από το να σε ακροαστεί ο γιατρός, πώς αλλιώς επιβεβαιώνονται; Εγώ πάντως όταν είχα βρογχίτιδα, για να βεβαιωθούν ότι δεν ήταν τόσο σοβαρή, οι γιατροί στο νοσοκομείο μου έκαναν ακτινογραφία. Εκτός κι αν δεν ήξεραν ότι ήταν υπερβολή, όπως λες...:rolleyes: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Τώρα θυμήθηκα για μια φορά που έκανα μαζί με έναν κολλητό μου ακτινογραφία θώρακος για κάτι εξετάσεις. Σε μένα που καπνίζω αρκετά, ο γιατρός δεν έκανε καθόλου σχόλια για την ακτινογραφία, όταν την κοίταξε. Στο φιλαράκι μου που δεν κάπνισε ποτέ, ο γιατρός του είπε να κόψει το κάπνισμα. :p Τι να υποθέσω; Ότι ο γιατρός ήταν αστέρι; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Τώρα θυμήθηκα για μια φορά που έκανα μαζί με έναν κολλητό μου ακτινογραφία θώρακος για κάτι εξετάσεις. Σε μένα που καπνίζω αρκετά, ο γιατρός δεν έκανε καθόλου σχόλια για την ακτινογραφία, όταν την κοίταξε. Στο φιλαράκι μου που δεν κάπνισε ποτέ, ο γιατρός του είπε να κόψει το κάπνισμα. :p Τι να υποθέσω; Ότι ο γιατρός ήταν αστέρι; Ότι ή μπέρδεψε εσένα με το φίλο σου, ή τις ακτινογραφίες:lol: Παίζει, βέβαια, και να ήταν αστέρι:lol: :happy: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ότι ή μπέρδεψε εσένα με το φίλο σου, ή τις ακτινογραφίες:lol: Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Δε μιλούσα φυσικά για ένα τσιγάρο το εικοσαήμερο... Και μίλησα για πιο σοβαρό κρύωμα. Όχι για συνάχωμα:lol: Τα ακροαστικά δηλαδή, πέρα από το να σε ακροαστεί ο γιατρός, πώς αλλιώς επιβεβαιώνονται; Εγώ πάντως όταν είχα βρογχίτιδα, για να βεβαιωθούν ότι δεν ήταν τόσο σοβαρή, οι γιατροί στο νοσοκομείο μου έκαναν ακτινογραφία. Εκτός κι αν δεν ήξεραν ότι ήταν υπερβολή, όπως λες...:rolleyes: οχι,παρεξηγησες τα γραφομενα μου...αλλο να κανεις ακτινογραφια για βρογχιτιδα και αλλο για κρυωμα.. εγω καταλαβα τι 8ελεις να πεις...απλα το διευκρινησα γιατι καποιος μικροτερος η καποιος που δεν εχει ιδεα απο αυτα,μπορει να πει "ααα το κριωμα φαινεται στην ακρινογραφια" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 epeidi egw den kapnizw,kai etsi den kserw tin aistisi,mou eixe pei enas filos,gia mia methodo,opou gia na kopseis to tsigaro kapnizeis para poly,diladi se mia mera kapnizeis toso pou kai na min thes allo,synexizeis n anaveis me to zori kai na min antexeis,se simeio na to sixatheis kai meta na se aidiazei mono kai mono i myrwdia tou. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ο πατ΄ςρας μου έχει 20 χρόνια που το έκοψε μαχαίρι το κάπνισμα και απο τότε καπνίζει μόνο ότνα τον κερνάνε,κάτι που συμβαίνει 5-6 φορές το χρόνο!Δε ξέρω πως αλλά λέει ότι έχει τη δύναμη σήμερα να καπνίσιε δυό πακέτα και να μην ξανακαπνίσει ποτέ! Πάντως εγώ δεν θέλω να πιάσω ποτέ στη αωή μου τσιγάρο!Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις ενώ ξέρεις ότι θα σε στείλει πριν την ώρα σου!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts