konv Δημοσιεύτηκε February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2013 Παιδιά μια βοήθεια αν ξέρει κανείς. Κατ'αρχήν είμαι 1 βήμα πριν το format αλλά ελπίζω να το αποφύγω... Γενικά ο υπολογιστής κολλάει πολύ τελευταία. Κόλλημα εννοώ ότι ενώ έχω ανοικτές 25 καρτέλλες στον chrome αργεί χαρακτηριστικά τόσο στην μετάβαση από την μια στην άλλη όσο και στο φόρτωμα... Χαρακτηριστικά του υπολογιστή δεν χρειάζεται να γράψω γιατί παλαιότερα την συγκεκριμένη εργασία την έκανα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ταυτόχρονα τρέχει avg antivirus. Υπάρχει κάποιο freeware ή καλύτερα να κοιτάξω κάτι άλλο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το avg εχει γίνει πολύ βαρύ. Οπως επισης και το flash σε συνδιασμο ειδικά με τον chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δηλ. να δοκιμάσω mozilla καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Βασικα δοκίμασε το μοντζιλα ή τον ie να δεις τι γίνεται. Επισης τσεκαρε εαν καποια απο αυτες τις σελιδες τρεχει flash και κοιτα μηπως γυρνάει σε html5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Tελικά αφαίρεσα κάποιες εφαρμογές από το startup των windows κι εγκατέστησα και την τελευταία έκδοση java στον chrome έτρεξα και κάποιο spyware χωρίς να βρει όμως κάτι αλλά τελικά κάτι ψιλοδιορθώθηκε. Παρ'ολα αυτά δεν είναι όπως ήταν πριν... Καμμιά άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Νομίζω ότι η τελευταία έκδοση του chrome έχει πρόβλημα. Ακόμα και με 10 καρτέλες ανοικτές υπάρχουν φάσεις που ψιλοκολλάει... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Ανοίγεις 25 tabs και αναρωτιέσαι γιατί έχει πρόβλημα; Όλοι οι browsers είναι πολύ απαιτητικοί πλέον και σε κάθε update γίνονται και πιο απαιτητικοί. Επίσης κάθε σελίδα φορτώνει πάρα πολύ κώδικα javascript ή/και flash. Άρα λογικό είναι αυτό που συμβαίνει. Edited February 20, 2013 by mcde Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 το πιο σημαντικό απ όλα! δε μας είπες τι χαρακτηριστικά έχει το πισί σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Ανοίγεις 25 tabs και αναρωτιέσαι γιατί έχει πρόβλημα; Όλοι οι browsers είναι πολύ απαιτητικοί πλέον και σε κάθε update γίνονται και πιο απαιτητικοί. Επίσης κάθε σελίδα φορτώνει πάρα πολύ κώδικα javascript ή/και flash. Άρα λογικό είναι αυτό που συμβαίνει. Το ότι αυτό που αναφέρεις το έκανε 1-2 ημέρες πριν χωρίς προβλήματα ενώ τώρα κολλάει σαν να εκτελεί άλλες εργασίες στο παρασκήνιο λέει κάτι; το πιο σημαντικό απ όλα! δε μας είπες τι χαρακτηριστικά έχει το πισί σου hp dv5 1199ev http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01608701&tmp_task=prodinfoCategory&cc=gr&dlc=el&lang=el&lc=en&product=3836136 Edited February 21, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μπορεί να φταίει απλά κάποιο update του Chrome. Κι εμένα για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο Firefox 18 σερνόταν. Ο 19 που βγήκε προχτές πάει πάλι σφαίρα. Δοκίμασε λίγο τον Firefox να δούμε αν το πρόβλημα παραμένει. Υ.Γ. Ελπίζω να μην έχεις ακόμη τα Vista :ninja: Γιατί τότε, ακομη κι αν δεν φταίνε αυτά, σου προτείνω φορμάτ με 7 :lol: Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ήδη φοράει τα 7 32άρια και σκέφτομαι τώρα τα 8 64bit με 6 gb μνήμη. ..αλλά δεν ξέρω αν τα αντέχει και βαριέμαι πολύ τα format... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Το ότι αυτό που αναφέρεις το έκανε 1-2 ημέρες πριν χωρίς προβλήματα ενώ τώρα κολλάει σαν να εκτελεί άλλες εργασίες στο παρασκήνιο λέει κάτι; Λέει κάτι εάν στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε εγκατέστησες νεότερη έκδοση του λογισμικού περιήγησης ιστού. Όσο περνάει ο καιρός και τα παλαιότερα μηχανήματα αποσύρονται σταδιακά, με αποτέλεσμα να μένουν στην αγορά τα ισχυρότερα, τόσο ανεβάζουν τις απαιτήσεις τους τα διάφορα προγράμματα. Κάποτε το standard ήταν 2GB ram και διπύρηνος επεξεργαστής. Σήμερα είναι τα 4GB και τετραπύρηνος ή διπύρηνος με hyperthreading. Με 6GB ram τα win8 δεν θα έχουν πρόβλημα. Κάνουν καλύτερη διαχείριση πόρων επεξεργαστή από τα win7. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Το ότι αυτό που αναφέρεις το έκανε 1-2 ημέρες πριν χωρίς προβλήματα ενώ τώρα κολλάει σαν να εκτελεί άλλες εργασίες στο παρασκήνιο λέει κάτι;Κατ'αρχάς ισχύει αυτό που σου έγραψαν τα παιδιά ότι ένα update που μπορεί να έγινε σε software, πιθανόν να επιβάρυνε την κατάσταση, άρα άλλαξε κάτι. Επίσης τόσα tabs, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, είναι πολλά ακόμα και για τον επεξεργαστή που έχει το μηχάνημα. Ναι, έχουν γίνει τόσο βαριές οι σελίδες. Ξαναγράφω ότι φορτώνουν πάρα πολύ κώδικα javascript. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ όλους σας. Μια ερώτηση σε όσους ξέρετε, αν και απάντησε φίλος παραπάνω... Εάν αναβαθμίσω σε win 8 64bit με 6gb μνήμη θα τα σηκώνει ο επεξεργαστής ή θα έχω πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 θα τα σηκωνει, δε θα χεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Οι minimum απαιτήσεις γιά τα win 8 είναι: Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος με υποστήριξη για PAE, NX και SSE2 Μνήμη RAM: 1 gigabyte (GB) (32 bit) ή 2 GB (64 bit) Χώρος στον σκληρό δίσκο: 16 GB (32 bit) ή 20 GB (64 bit) Κάρτα γραφικών: Συσκευή γραφικών Microsoft DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/system-requirements Έχουν λιγότερες απαιτήσεις από τα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Mην τις παιρνετε και για δεδομενες τις απαιτησεις. Εχω εγκαταστησει windows 7 σε P4 με 700mb RAM και παει ( για τα δεδομενα του ) σφαιρα. Τωρα για το φιλο μου με το προβλημα,δοκιμασε το avira antivir ( free antivirus ) και θα προτεινα να κανεις παιχνιδι με τους οδηγους της καρτας γραφικων. δεν ειναι απαραιτητο οτι οι τελευταιοι αναβαθμισμενοι οδηγοι ειναι και οι καλυτεροι για το συστημα σου. Απο εκει και περα βλεπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Τα win 8 είναι ελάχιστα πιο βαριά απο τα 7. Θα δεις όμως διάφορα προς το καλυτερο σε απλά πράγματα (boot κλπ... ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 παίδες κάθε βράδυ 00.00 μόλις γίνει η αλλαγή ώρας κολλάει για λίγο το laptop. 100% λογικά τερματίζει η μνήμη και freezαρει για1-2" έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο?? μιλάμε για επεξεργαστή i7, 8GB ram, amd8850 έχει ψιλό καλές επιδόσεις... να φωνάξω παπά να το λιβανίσει??? :D Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παράξενο ακούγεται. Λες να το πιάνει κανένα πνεύμα????:-P Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδιά και εγώ έχω ένα θέμα με το κόλλημα το PC και για να μην ανοίγω τζάμπα νέο θέμα, θα το γράψω εδώ. Λοιπόν, εμένα το θέμα είναι ότι κολλάει πολύ στο ίντερνετ. Στο φόρτωμα των σελίδων.. Ειδικά στο Youtube σέρνεται για να παίξει ένα βίντεο.. Δεν ξέρω τι φάση. Έχω δοκιμάσει και Chrome και Μοzilla και δεν βλέπω διαφορά. Στο ίντερνετ πάει σαν χελώνα. Τώρα από χαρακτηριστικά δεν έχω κανένα υπέρ υπολογιστή. Φοράει Windows 7, Intel Core i3 CPU540 @ 3.07 GHZ, 4GB RAM, Και ΑMD RADEON HD 5670. Από antivirus έχω το AVG 2015. Γενικά το pc το έχω ψιλοάδειο απο προγράμματα κτλ.. δεν έχω πολλά μέσα. Υποψιάζομαι το mtorrent να μου τρώει ίντερνετ,γιατί έχω πολύ πράγμα να φορτώνει.. τι κάνω σε αυτή τι περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδιά και εγώ έχω ένα θέμα με το κόλλημα το PC και για να μην ανοίγω τζάμπα νέο θέμα, θα το γράψω εδώ. Λοιπόν, εμένα το θέμα είναι ότι κολλάει πολύ στο ίντερνετ. Στο φόρτωμα των σελίδων.. Ειδικά στο Youtube σέρνεται για να παίξει ένα βίντεο.. Δεν ξέρω τι φάση. Έχω δοκιμάσει και Chrome και Μοzilla και δεν βλέπω διαφορά. Στο ίντερνετ πάει σαν χελώνα. Τώρα από χαρακτηριστικά δεν έχω κανένα υπέρ υπολογιστή. Φοράει Windows 7, Intel Core i3 CPU540 @ 3.07 GHZ, 4GB RAM, Και ΑMD RADEON HD 5670. Από antivirus έχω το AVG 2015. Γενικά το pc το έχω ψιλοάδειο απο προγράμματα κτλ.. δεν έχω πολλά μέσα. Υποψιάζομαι το mtorrent να μου τρώει ίντερνετ,γιατί έχω πολύ πράγμα να φορτώνει.. τι κάνω σε αυτή τι περίπτωση; Δοκίμασες να κλέισεις το τορεντ και να δεις τι γίνεται;:rolleyes: Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι αν κάτι άλλο ανεβοκατεβάζει δεδομένα θα σε αργεί στο σερφάρισμα; :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts