tzitzikas1 Δημοσιεύτηκε February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2013 καλησπέρα. εχω windows xp sp2 και σκέφτομαι να τα κάνω σε sp3. ποια ειναι καλυτερη και ευκολοτερη μεθοδος? 1) να βρω cd xp sp3 και να κανω boot απο το cd και να κανω επιδιορθωση 2) να κατεβασω το sp3 απο το σαιτ τησ μικροσοφτ και να το κανω Install 3) η να βαλ.ω να κανει αυτοματη ενημερωση και να το βρει ετσι? απλα φοβαμαι μην μου κανει καμια ζημια την υπαρχουσα εγκατασταση υποψιν: δεν εχω τα κανονικα windows αλλα απο τα <<αλλα>> :lol: ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Δοκιμασε αρχικα με update απο τη microsoft. Αν δε γινει, φορμαρε το πισι και εγκατεστησε το απ την αρχη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Αν δεν τα χρειάζεσαι, δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα με την λειτουργία, άστο όπως είναι. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 κατεβάζεις το sp3 εσύ απευθείας και είσαι ok...με την προϋπόθεση φυσικα ότι είναι γνήσιο το κλειδί που έχεις. Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts