Jump to content

Τι μάρκα θα είναι το επόμενο κινητό σας?

Κοινοποίηση

Το επόμενο κινητό μου θα είναι...  

171 members have voted

1. 1. Το επόμενο κινητό μου θα είναι...

• Samsung
      10
    • Sendo
      0
    • Nokia
      49
    • Motorola
      12
    • Siemens
      32
    • Panasonic
      2
    • Sony Ericsson
      49
    • LG
      0
    • Alcatel
      3
    • Άλλη εταιρεία...
      14

Recommended Posts

Πιστεύω πως έχει ενδιαφέρον να δούμε τις τάσεις που επικρατούν μεταξύ των μελών του MyPhone.gr, όσον αφορά τις προτιμήσεις τους.

Φυσικά, δεν γίνεται λόγος για αξιόπιστο γκάλοπ, αλλά ακόμα και έτσι κάποια -αυθαίρετα- συμπεράσματα θα βγουν.

Ψηφίστε λοιπόν! ;)

Εάν θέλετε, πείτε και ποιο μοντέλο έχετε βάλει στο μάτι. :)

• Απαντήσεις 73
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nokia ruuuuuleeeeeeeez 5100 μάλον διότη με καλύπτη με το ράδιο και τιν ανθεκτικοτιτά του....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Δεν ξέρω ακόμη ποιάς εταιρίας θα είναι το επόμενο κινητό μου, αλλά προσανατολίζομαι στο λειτουργικό της microsoft, αν και φοβούμαι οτι θα είναι motorola! :D

Βέβαια σε αναμονή του 3G, περιμένουμε και τις κατάλληλες συσκευές που ακόμη δυστυχώς δεν έχουμε δει.

Πάντως πιστεύω οτι η Nokia θα είναι αυτή που θα ηγείται πάλι...

ή το siemens S65 ή το se s700.. Επειδή το βλέπω πιο πιθανό τελικά να παίρνω το s65 ψήφισα siemens!

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en])

Πιστεύω ότι θα είναι το επόμενο της σειράς Ρxxx. Το Ρ 900 που χρησιμοποιώ είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου!!

ολοι λεμε για τα νοκια αλλα εχω πορωθει με το symbian και δεν σκοπευω να σκασω τα 800++ ευρω που θα θελει η se για το νεο uiq μοντελο της.

τα siemens τα ξεχναμε λογο ασχημης πειρας, motorola, θα μου αρεσε αλλα μονο με αφης οθονη (αρα 800+ευρω).

οποτε νοκια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (13 Ιούλ. 2004 , 15:29)

ή το siemens S65 ή το se s700.. Επειδή το βλέπω πιο πιθανό τελικά να παίρνω το s65 ψήφισα siemens!

Αντώνη κάτι δεν πάει καλά με εμάς τους δύο.

Πέρυσι είχαμε και οι δύο το 3510i, μετά εσύ πήρς το Τ610 και εγώ το Τ630, τώρα προσανατολιζόμαστε και οι 2 στα ίδια ακριβώς κινητά!

Τεσπα, εγώ ψήφισα το S700 γιατί μάλλον θα το προτιμήσω, αφού λίγο μετά που θα κυκλοφορήσει θα ανενεώσει και η μάνα μου το συμβόλαιό της, οπότε θα αξιοποιήσω και την επιδότηση. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος metality (14 Ιούλ. 2004 , 00:10)

Nokia

Μ'αρέσει που το ανάλυσες είς βάθος!!!! :o

Πλάκα κάνω!!

Μάλλον το motorola mpx ή το κανουριο Pxxxx.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Αν ολα πανε καλα και βγει οταν περιμενω (ακουγεται για Σεπτεμβρη,αλλα εγω λεω μεχρι Christmas!),το ΒenQ P30 !

Απλουστατα με εχουν ενθουσιασει οι δυνατοτητες του και το οτι ειναι μια "διαφορετικη" απο τις γνωστες μαρκες,ετσι βασικα. ;)

Τωρα ελπιζω να βγει Ιταλια οταν ειπαν,γιατι αν το αργησουν πολυ,μπορει να παω σε καμια αλλη.... :confused: ;)

SE Rulezzz~~!!!

Τα υπολοιπα κινητα μονο ως δευτερευοντα μπαλαντερ!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Kapio apo ta teleftea tis nokia thane :p
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.