Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή ανάσταση για την συσκευή από expansys τουλάχιστον!!!

Οι Π@π@ρες της htc έχασαν τουλάχιστον την ευκαιρία να χτυπήσουν σχεδόν στα ίσια την σαμμυ...

Περιττό να σας πω πως το experia z έφτασε τα 5 μιλιόνια...

Και από μέρα σε μέρα θα πάρει και την 4.2.2!!!

Που είσαι ρε htc??? Έβγαλες πραγματικά ενα πολύ καλό φωνι και είσαι εξαφανισμένη απο την αγορά....

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι Π@π@ρες της htc έχασαν τουλάχιστον την ευκαιρία να χτυπήσουν σχεδόν στα ίσια την σαμμυ...

Που είσαι ρε htc??? Έβγαλες πραγματικά ενα πολύ καλό φωνι και είσαι εξαφανισμένη απο την αγορά....

Και μάλιστα όταν το Ζ το βρίσκεις πλεον στα 530 ευρω θα δυσκολέψουν περισσότερο τα πράγματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σήμερα παρέλαβα ... πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, απο το λίγο που το δούλεψα η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή οπως επίσης και ο ήχος είναι φοβερός.

Σήμερα παρέλαβα ... πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, απο το λίγο που το δούλεψα η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή οπως επίσης και ο ήχος είναι φοβερός.

Απο που εσυ φίλε μου το πηρες???

Κριμα για τη συσκευη αυτη γιατι πραγματικα αξιζει τον κοπο. Μετα απο πολλα χρονια η HTC μπορουσε να κανει το comeback, αλλα...

Το τηλεφωνο αυτο δεν ειναι να περασεις μερικες μερες μαζι του, θα περασεις αρκετο καιρο (χρονο και βαλε) Γι αυτο υπομονη παιδια! Αξιζει την αναμονη... :food: ρωτηστε και εμας που το εχουμε και εχουμε παθει ΣΟΚ!:w00t:

Οποιος δεν μπορει να περιμενει ας παρει xperia z :wacko:

Στα games κατακρεουργει το συμπαν ακομα και 1080p το SOC της HTC σκοτωνει!

Edited by Sebastian13

καλησπερα φιλε μου μηπως μπορεις να δεις στο βιβλιαρακι το sar της συσκευης γιατι με ενδιαφερει πολυ.σε ευχαριστω

Οι πρώτες παρτίδες ειχαν θεμα με τον σενσορα (ειναι κ ενας απτους λογους καθυστερησης της κυκλοφοριας)

Ναι, πλεον εχει νεο firmware. Ακολουθούν κι άλλα.

Οταν το παρω στα χερια μου θα σας βαλω και δικες μου.

edit: Εννοειται πως τα mp είναι λιγα για zoom ή εκτυπωση αλλά για την χρήση για την οποια κατα κυριο λογο προοριζονται οι φωτος ενος κινητου, ειναι άριστες.

Edited by inactiveuserxx876

Σπέρνει,θερίζει,πλένει και μαγειρεύει...αλλά επειδή είμστε και λίγο Θωμάδες,μέχρι να το πάρουν οι γνωστοί μας,και έχουμε εικόνα,μήπως θα έπρεπε να μας βάλεις κάποιες φωτό; Απλά το λέω γιατί τα παιδιά που πήραν το S4 κάνουν πολύ καλή παρουσιάση εκεί. Τα επίθετα δε μας λένε και πολλά....!!!!

Η μεγαλύτερη με διαφορά μορφή σε όλο το φόρουμ!!!

Πραγματικά υποκλίνομαι!!!

Πεστα Δάσκαλε...Αν το είχαμε πάρει θα είμαστε εδώ για όλους τους άλλους...

Εν τω μεταξύ ο Ούγγρος λέει στο thread του XDA ότι τις φωτός τις έχει τραβήξει με κινητό που έχει την 1.28.401.7 ενώ πλέον υπάρχει και η 1.29.401.5 η οποία λογικά έχει κι άλλες βελτιώσεις!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Εν τω μεταξύ ο Ούγγρος λέει στο thread του XDA ότι τις φωτός τις έχει τραβήξει με κινητό που έχει την 1.28.401.7 ενώ πλέον υπάρχει και η 1.29.401.5

Σωστός. Ετσι ειναι

Οι πρώτες παρτίδες ειχαν θεμα με τον σενσορα (ειναι κ ενας απτους λογους καθυστερησης της κυκλοφοριας)

Ναι, πλεον εχει νεο firmware. Ακολουθούν κι άλλα.

Οταν το παρω στα χερια μου θα σας βαλω και δικες μου.

edit: Εννοειται πως τα mp είναι λιγα για zoom ή εκτυπωση αλλά για την χρήση για την οποια κατα κυριο λογο προοριζονται οι φωτος ενος κινητου, ειναι άριστες.

Γιατί σε πιο κινητό βγαίνουν καλές φωτο με ζοομ? ακόμα και οι ψηφιακές τσέπης στο ζοομ είναι χάλια, ξέρω γιατί έχω την panasonic LX3:)

Εμένα πάντως με εντυπωσιάζουν πολυ περισσότερο οι φωτογραφίες του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού οπως και τα βιντεο οπου εκτος της εικονας, ο ηχος που καταγραφει ειναι εξαιρετικος. Ειχα βαλει κατι λινκς λιγες σελιδες πιο πισω για οποιον ενδιαφερεται.

καλησπερα φιλε μου μηπως μπορεις να δεις στο βιβλιαρακι το sar της συσκευης γιατι με ενδιαφερει πολυ.σε ευχαριστω

Sar 0.863 Head

Sar 0.357 body

SAR: 0,863 W/kg 10g (Head)

0,357 W/kg 10g (Body)

edit: Με προλαβε ο φιλος. Ας το σβησει ο mod

Error (509)

This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!

Θα τις δούμε αργότερα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...