Jump to content

Honor 2

fitifititis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 641
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Honor 2 έχει δείκτη SAR 0,32. Δηλαδή είναι εξαιρετικά χαμηλός ;)

Στο manual που κατέβασα από το διαδίκτυο από το ελληνικό site εδώ αναφέρει τον δείκτη SAR στο 0,588. Μάλλον το 0,32 αφορούσε στο πρώτο Honor. Ακόμη και έτσι πάντως κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός.

• 2 weeks later...

Παιδια με την μπαταρια πως πανε τα δικα σας; Διαβαζω σε διαφορα φορουμ για πολυ καλες επιδοσεις αλλα εμενα ειναι ασχημες.

Με Β509 ειμαι και με αρκετη χρηση(3 ωρες οθονη μεσο ορο), δεδομενα ανοιχτα και wifi σχεδον ολη μερα και αρκετες εφαρμογες και mail να συγχρονιζουν κραταει κανενα 15ωρο μεχρι να πεσει κατω απο 15%(λειτουργια εξοικονομησης μπαταριας κιολας).

Το ιδιο ακριβως ισχυε και με Β115 απο wind, η οποια δηθεν ειναι απο τις καλυτερες σε θεμα μπαταριας.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

• 4 weeks later...

Παιδια η αυτοματη φωτεινοτητα σας δουλευει σωστα; Εμενα καθολου.

Εντελως σκοτεινο δωματιο, αναβω φωτα και η φωτεινοτητα δεν ανεβαινει καθολου, ουτε πεφτει οταν κλεινουν τα φωτα. Παρ'ολα αυτα ενω ειναι επιλεγμενη υπαρχει και ενας slider που υποθετω ειναι για να ορισεις το χαμηλοτερο επιπεδο φωτεινοτητας που θα μπορει να φτασει το auto ΑΝ δουλευει σωστα.

Παιζει να φταιει ο sensor?

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

ΝΕΑ ROM ADROID 4.2.2 ΑΠΟ ΤΟΝ SOREX.

http://www.sorexblog.altervista.org/

SoreX 705 by SoreX

Released on 01-11-2013

FEATURES:

Android 4.2.2

Based on EMUI 1.6 release B705

Stable

fast

Superuser integrated

Gapps integrated

Ad-away

Large amount of free RAM (almost 270MB)

Android keyboard

Exchange client works perfectly

Faster and smoother than b704

SCREENSHOTs

Huawei U9508 uploads/SoreX 705/sc1Huawei U9508 uploads/SoreX 704/sc2Huawei U9508 uploads/SoreX 704/sc3Huawei U9508 uploads/SoreX 704/sc4Huawei U9508 uploads/SoreX 704/sc5Huawei U9508 uploads/SoreX 704/sc6

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑI ΤΟ YANDEX SHELL.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ SPB SHELL 3D ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΣΕΞΙ...

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell

ΝΕΑ ROM ADROID 4.2.2 ΑΠΟ ΤΟΝ SOREX.

http://www.sorexblog.altervista.org/

SoreX 705 by SoreX

Released on 01-11-2013

FEATURES:

Android 4.2.2

Based on EMUI 1.6 release B705

Stable

fast

Superuser integrated

Gapps integrated

Ad-away

Large amount of free RAM (almost 270MB)

Android keyboard

Exchange client works perfectly

Faster and smoother than b704

SCREENSHOTs

Huawei U9508 uploads/SoreX 705/sc1Huawei U9508 uploads/SoreX 704/sc2Huawei U9508 uploads/SoreX 704/sc3Huawei U9508 uploads/SoreX 704/sc4Huawei U9508 uploads/SoreX 704/sc5Huawei U9508 uploads/SoreX 704/sc6

Παιδια έχω ειδρίσει σελιδα για το Honor 2 στο facebook, ασχολουμε πολυ με το κινητο. Σε οτι μπορο εφχαρίστος να βοηθήσω. Οριστε το λινκ για την σελιδα του FB: https://www.facebook.com/pages/Huawei-Honor-2/162351353972119 :happy:

Εγω έβαλα χθές της B509 και βρίσκο οτι είναι καλήτερη απο θεμα μπραταρίας σε σχέσει με την B115 αλλά δεν αποδίδει πολυ καλά στα παιχνίδια

Παιδια με την μπαταρια πως πανε τα δικα σας; Διαβαζω σε διαφορα φορουμ για πολυ καλες επιδοσεις αλλα εμενα ειναι ασχημες.

Με Β509 ειμαι και με αρκετη χρηση(3 ωρες οθονη μεσο ορο), δεδομενα ανοιχτα και wifi σχεδον ολη μερα και αρκετες εφαρμογες και mail να συγχρονιζουν κραταει κανενα 15ωρο μεχρι να πεσει κατω απο 15%(λειτουργια εξοικονομησης μπαταριας κιολας).

Το ιδιο ακριβως ισχυε και με Β115 απο wind, η οποια δηθεν ειναι απο τις καλυτερες σε θεμα μπαταριας.

Εγω έβαλα χθές της B509 και βρίσκο οτι είναι καλήτερη απο θεμα μπραταρίας σε σχέσει με την B115 αλλά δεν αποδίδει πολυ καλά στα παιχνίδια

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

• 2 weeks later...
Καλησπερα. Αγορασα το honor2 κ θα ηθελα αν ειναι ευκολο καποια λινκ για official firmware ειτε ICS ειτε JELLYBEAN που να δουλευουν σωστα χωρις bugs κλπ εννοω. Επισης εχει βγει καπιοια cyanogen?καποιος κερνελ recovery κλπ; ευχαριστώ

QUOTE=termagazis;5015051]Καλησπερα. Αγορασα το honor2 κ θα ηθελα αν ειναι ευκολο καποια λινκ για official firmware ειτε ICS ειτε JELLYBEAN που να δουλευουν σωστα χωρις bugs κλπ εννοω. Επισης εχει βγει καπιοια cyanogen?καποιος κερνελ recovery κλπ; ευχαριστώ

Εχω κανει σελιδα στο facebook φιλε μου, εδω θα βρεις οτι χρειαζεσε.

https://www.facebook.com/pages/Huawei-Honor-2/162351353972119?ref=hl

Εδώ ειναι οι official roms gia to Honor 2 http://www.huaweidevices.de/ascend-g615?show=downloads

απο οτι διαβασα στο φορουμ η Β550 ειναι καλυτερη κ κραταει κ καλυτερα η μπαταρια απο την Β509.υπαρχει καλοιο λινκ?μονο κινεζικη βρηκα

Παίδες θέλω την βοήθεια σας! Λοιπόν, εχω θέμα με τις επαφές μου. Τους έχω μαμήσει την μάνα βασικά. Γιατί έχω γράψει άλλες στο κινητό και άλλες στην sim και πλέον πρέπει να έχω εμφανίσημες και τις δύο με αποτέλεσμα να φαίνονται οι επαφές μου διπλές. Τελοςπάντων αυτό που θέλω να κάνω είναι να διορθώσω όλες τις επαφές μου και να τις βάλω σε σειρά. Πως μπορώ να το κάνω αυτό όμως μέσα από υπολογιστή γιατί από το κινητό μια μια δεν παλεύεται.

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας, αν μπορεί κάποιος. Είμαι λίγο άπειρος με το θέμα και φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα και καταστρέψω το κινητό. Στο Huawei U8800 IDEOS X5 Pro που είχα βρήκα πληρέστατους οδηγούς στο forum και πέρασα CWM Recovery και αρκετές custom roms. Έκανα back up την προηγούμενη και δοκίμαζα όποια ήθελα, χωρίς κίνδυνο, αφού μπορούσα να επανέλθω όποτε ήθελα. Εδώ τα πράγματα μου φαίνονται μπερδεμένα. Υπάρχει CWM Recovery ή είναι κινέζικο και θα χάσω τη μπάλα; Αν αλλάξω rom μπορώ να επανέλθω στην Β115 της Wind; (Δεν την έχω βρει πουθενά διαθέσιμη να την κατεβάσω). Πάντως η συγκεκριμένη rom έχει πολλά lug και έχει αρχίσει να μου τη δίνει... Αν ξέρετε κάτι πιο smooth... Please HELP. :wacko:

Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας, αν μπορεί κάποιος. Είμαι λίγο άπειρος με το θέμα και φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα και καταστρέψω το κινητό. Στο Huawei U8800 IDEOS X5 Pro που είχα βρήκα πληρέστατους οδηγούς στο forum και πέρασα CWM Recovery και αρκετές custom roms. Έκανα back up την προηγούμενη και δοκίμαζα όποια ήθελα, χωρίς κίνδυνο, αφού μπορούσα να επανέλθω όποτε ήθελα. Εδώ τα πράγματα μου φαίνονται μπερδεμένα. Υπάρχει CWM Recovery ή είναι κινέζικο και θα χάσω τη μπάλα; Αν αλλάξω rom μπορώ να επανέλθω στην Β115 της Wind; (Δεν την έχω βρει πουθενά διαθέσιμη να την κατεβάσω). Πάντως η συγκεκριμένη rom έχει πολλά lug και έχει αρχίσει να μου τη δίνει... Αν ξέρετε κάτι πιο smooth... Please HELP. :wacko:

Εδω ειναι η Β115: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=174285972778657&set=a.165226093684645.1073741828.162351353972119&type=1&theater

( an thelis kane like stin selida, dimosievoume simantikes plirofories gia to Honor 2, diafores rom .... kai prosferoume oti voithia mporoume)

I CWM Recovery ine sta kinezika alla ine efkolo na ta vris ke tha dimosiefsoume sintoma stin selida mas sto FB tin metafrasi ke episi yparxi ke i dinatotita na epanelthis sto Stock Recovery!

Κάποιος να μου εξηγήσει αν μπορεί τί είναι οι Rom τί είναι αυτό το Β115 κλπ. Πως μπορώ να τα περάσω στο κινητό, τι κέρδος θα έχω και αν δεν με βολεύουν πως μπορώ να επαναφέρω το κινητό σε προηγούμενη κατάσταση.

Thanks!!!

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Κάποιος να μου εξηγήσει αν μπορεί τί είναι οι Rom τί είναι αυτό το Β115 κλπ. Πως μπορώ να τα περάσω στο κινητό, τι κέρδος θα έχω και αν δεν με βολεύουν πως μπορώ να επαναφέρω το κινητό σε προηγούμενη κατάσταση.

Thanks!!!

Αφτα τα Β που βλέπεις και μετα ενα αριθμο (π.χ Β115, Β107 ΒΧΧΧ κ.α) το Β πιγάζει απο το Build, δηλαδή ο αρηθμός της έκδοσης του λογισμικού. Συνεπώς οσο μεγαλύτερος ειναι ο αρηθμός τοσο πιο πρόσφατη είναι η εκδοση. Το Β115 που βλέπεις συχνα είναι η πιο πρόσφατη (τελευτέα και καλήτερη) έκδοση του Android 4.0.4 για το Honor 2. Rom ονομάζουμε το όλο λογισμηκό τον smartphones, και οι ετερίες το ονόμασαν ετσι γιατι κανονηκά δεν πρεπει να το σβήσης ή να το αντικαταστείσης ( R.O.M = Read Only Memory/ Μνήμη μόνο για διάβασμα). Πιο το συμπέρασμα; Λειπόν αν απευθυνθώ αποκλειστικα στο Honor 2 η καλήτερη έκδοση του Android 4.0.4 είναι η Β115 που ειναι και αυτή που θα σε συνυστούσα να βαλεις εάν δεν την εχεις ήδη. Η καλήτερη έκδοση του Android 4.1.2 είναι η Β509 και σύντομα ίσος να δούμε την 4.2.2!

Για να αλλάξης την Rom σου το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να την κατεβάσεις, να την περάσεις σε καπια εξωτερική κάρτα μνήμης την οπεία θα τοποθετείσης στο τηλέφονο σου και μετα απλα επειλέγης την ανάλωγη ρύθμηση απο τις ρυθμήσεις!

Ελπίζω να βοήθησα, περισσότερες πληροφορίες και λινκς μπορείς να βρής στη σελίδα μου στο Facebook εδω: https://www.facebook.com/pages/Huawei-Honor-2/162351353972119

Παιδία για όσους προβληματίζεσται για το πια Rom να βάλειται ή πια είναι η καλήτερη κ.λ.π ρίξται μια ματιά εδώ στο TOP 5 μου

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=170960496444538&set=a.165226093684645.1073741828.162351353972119&type=1&theater

Edited by manoliotos
ορθογραφία

Εδω ειναι η Β115: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=174285972778657&set=a.165226093684645.1073741828.162351353972119&type=1&theater

( an thelis kane like stin selida, dimosievoume simantikes plirofories gia to Honor 2, diafores rom .... kai prosferoume oti voithia mporoume)

I CWM Recovery ine sta kinezika alla ine efkolo na ta vris ke tha dimosiefsoume sintoma stin selida mas sto FB tin metafrasi ke episi yparxi ke i dinatotita na epanelthis sto Stock Recovery!

Στη Σελίδα του fb έχω κάνει like από τότε που τη δημοσίευσες και την έχω βάλει στα ενδιαφέροντα. Απλά εγώ θέλω οδηγό να με πάρει από το χέρι... Φοβάμαι μην κάνω κάτι μη αναστρέψιμο λόγω απειρίας... :O

Στη Σελίδα του fb έχω κάνει like από τότε που τη δημοσίευσες και την έχω βάλει στα ενδιαφέροντα. Απλά εγώ θέλω οδηγό να με πάρει από το χέρι... Φοβάμαι μην κάνω κάτι μη αναστρέψιμο λόγω απειρίας... :O

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, ειναι πολύ εύκολη διαδικασία. Στο λινκ που εχω βάλει για το CWM Recovery συμπεριλαμβάνει και πολύ απλός και εύκολος οδηγός. Ισος στο μέλλον κάνω και κάποιο βίντεο..

Μην ξεχνάς οτι στη σελίδα μου μπορείς να ρωτήσεις οτι θελης, ευχαρίστως να βοηθήσω

Υ.Γ: Για να κάνεις flash κάποια αλλη Rom το μόνο που πρεπειε να κανείς ειναι να την κατεβάσεις, να την περάσεις σε ενα dload φάκελλο στη εξωτερική κάρτα μνήμης(αφου την αποσυμπίεσης), σβήνεις το κηνητο, πατας τα δυο πλήκτρα του ήχου και καθος τα εχεις πατημένα αναβεις το κηνητο και δεν τα αφινεις μέχρι να αντίδραση... Τα υπόλοιπα θα τα κάνει μονο του..

• 3 weeks later...

καλησπερα παιδια!επειδη θελω να παρω το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω τα εξης!

1:απο ρομ η πιο σταθερη και απροβληματιστη;

2:απο οθονη μπαταρια σημα gps ακουστικο?(η εκδοση που θα παρω ειναι με τα 2GB Ram)

3:η GPu πως τα παει με παιχνιδια?εφαρμογες?ο hisilicon σε σχεση με τον mtk6589(zte v967s) που εχω τωρα?

4:ηχειο μουσικης?ηχος κλησης ειναι δυνατος?απο ακουστικα εχει συγκεκριμενα η παιρνει ολων των τυπων?

5:θα το παρω απο merimobiles απο εκει το εχει παρει κανεις?

παιδια σας κουρασα αλλα το ηθελα καιρο τωρα το κινητο αυτο και τωρα που επεσε σε τιμη ειμαι ενα κλικ μακρυα!

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Απο εμπειρία που το είχα (με 1 GB ram), μπορώ να σου πω για τα εξής:

1. Ήμουν με τη στοκ, 3-4 φορές μου είχε κάνει reboot

2. Όλα πολύ καλά, έως εξαιρετικά. Ειδικά η μπαταρία άπαιχτη

3. δεν ξέρω, δεν είχα πρόβλημα πάντως

4. πολύ καλά και τα δύο. πολύ δυνατό

5. δεν ξέρω

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Μολις την περασα, εκ πρωτηςκαλη φαινεται, να δουμε και την μπαταρια.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφτιαξαν και το location bug στο agps. Αλλα ρε Huawei, ΗΜΑΡΤΟΝ, εχουν βαλει το multitasking στο δεξιο πληκτρο των ρυθμισεων. Long press στο home button σε παει στο google search. Τι να πεις...

--Alvar Hanso--

Δώστε feedback παίδες με το update. Είμαι σε ενδοιασμούς να το βάλω η όχι.

Μια χαρα ρομ ειναι ...ποιο γρηγορο το τηλ. δεν ζεσταινεται τοσο.. καλη διαχειρηση μνημης...καλη μπαταρια...

Δεν δουλευει ομως το supersu και superuser... δεν δουλευει λεγοντας οταν το ανοιγεις βγαζει σφαλμα, τα πρεμισιονς ομως τα δινει κανονικα.. ροοτ με την κινεζικη ρεκοβερυ...

Edited by strong
Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

• The title was changed to Honor 2