karamel Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Aυτό συμβαίνει επειδή δε φλασάρισες το δεύτερο αρχείο Update.app που βρίσκεται στο φάκελο vendor. Δεν καταλαβαίνω πως μπορείτε να έχετε προβλήματα με την σχεδόν άψογη Β509. Δεν είναι πολύ συχνό το φαινόμενο μιάς ROM τόσο απαλής και με μόνο ένα αναγνωρίσιμο bug, αυτό της μη λειτουργίας της "Τοποθεσίας μέσω WiFi" χωρίς την ταυτόχρονη ενεργοποίηση του GPS. Το δικό μου έχει ελεύθερη RAM γύρω στα 200ΜΒ και ρολάρει σαν...Νοkia 920! Το φλάσαρα και το vendor αλλά...το άλλο που μου συμβαίνει με τις official είναι με το που ανοίγω μια εφαρμογή, να εμφανίζεται στιγμιαία ένα κόκκινο πλαίσιο κατά το ξεκίνημα της εφαρμογής (πχ ρολόι). Φλασάρισα κι εγώ και έβαλα xiui 1.2 stable. Από αισθητική είναι πιο κοντά στα γούστα μου, τώρα για τα άλλα θα δούμε σε λίγες μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Το φλάσαρα και το vendor αλλά...το άλλο που μου συμβαίνει με τις official είναι με το που ανοίγω μια εφαρμογή, να εμφανίζεται στιγμιαία ένα κόκκινο πλαίσιο κατά το ξεκίνημα της εφαρμογής (πχ ρολόι). Φλασάρισα κι εγώ και έβαλα xiui 1.2 stable. Από αισθητική είναι πιο κοντά στα γούστα μου, τώρα για τα άλλα θα δούμε σε λίγες μέρες! Πρεπει πριν το φλασαρισμα να κανεις wipe data , cache Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamel Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Πρεπει πριν το φλασαρισμα να κανεις wipe data , cache Τα κάνω όλα αυτά...τι να πεις, software, συμβαίνουν καμιά φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το φλάσαρα και το vendor αλλά...το άλλο που μου συμβαίνει με τις official είναι με το που ανοίγω μια εφαρμογή, να εμφανίζεται στιγμιαία ένα κόκκινο πλαίσιο κατά το ξεκίνημα της εφαρμογής (πχ ρολόι). Φλασάρισα κι εγώ και έβαλα xiui 1.2 stable. Από αισθητική είναι πιο κοντά στα γούστα μου, τώρα για τα άλλα θα δούμε σε λίγες μέρες! Γιά το κοκκινο πλαίσιο δες μήπως έχεις κάτι ενεργοποιημένω στο Ρυθμίσεις-Επιλογές για προγραμματ.-Περιβάλλον εργασίας χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 http://www.fastcardtech.com/Huawei-Honor2-U9508 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το temple run 2 σας παιζει καλα; εμενα δειχνει να εχει προβλημα με τα γραφικα. Εχω την b550 και απο μπαταρια δεν πρρπει να ειναι και η καλυτερη ε; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wendigo Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Πέρασα την official 509 και όλα καλά μέχρι που για άγνωστο λόγο εξαφανίστηκαν οι "μόνιμες" συντομεύσεις στην αρχική οθόνη (κλήσεις, μηνύματα, ίντερνετ)....το πρόβλημα έιναι ότι κάποια widget που προσπαθώ να επαναφέρω, δε μου τα βγάζει με το εικονίδιο τους αλλά όταν πχ πατάω τις "κλήσεις" για να τις εμφανίσει στην αρχική σελίδα , αυτό με οδηγεί στις επαφές μου κατ' ευθείαν αντι να δημιουργήσει απλά μια συντόμευση!κουφό? Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω, οποτε ξαναφλασαρισα απο την αρχη και ειναι ολα καλα 4 μερες τωρα. Η διαχειρηση μνημης βελτιωθηκε σε σχεση με την 505 που ειχα πριν, αλλα η καταναλωση μπαταριας χειροτερεψε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Η b509 ειναι jb; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Και αναμεσα σε b509 kai b544? Εγω εχω αυτο με τα 2gb ram Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Και αναμεσα σε b509 kai b544? Εγω εχω αυτο με τα 2gb ram b509....βεβαιως βεβαιως Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Σε τι διαφερουν; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Σπερα. Κατα μια που "στραβωσε" η αγορα του, και ειναι προς "εξαφανιση", εχει καποιο αλλο αντιστοιχο να κοιταξω? Βλεφαριαζω και το Huawei P6, αλλα και τα +100$ περιπου, ειναι, μπολικα! Αλλωστε το P6 ειναι ολοκαινουριο, και σε λιγο καιρο θα κατηφοριζει η τιμη του. Συνηθως δεν τρεχω πρωτος-πρωτος να αγορασω κατι που μολις βγηκε... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Γιατι ενω εχω φωτογραφιες και βιντεο στην sd μου δειχνει οτι πιανουν 566mb στην εσωτερικη μνημη; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Σχετικα με την <U9508_V100R001C00B509> η TF card χρειαζεται πρωτα φορμαρισμα στο pc με καποιο card reader? Σε τι "φορμά" γινετα το format? ή πρεπει πρωτα να γινει το format μεσα στο κινητο, και μετα τη βαζουμε στο card reader/Pc? Στο how to λεει: 1.Format the microSD card (optional) 2.Create the main directory of the SD card, a folder named "Dload" directory and copy the contents of the Orders "dload" (Update.app) of their Computer into the micro SD card. 3.Insert the microSD card into the device and turn it on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Οχι δεν ειναι απαραιτητο! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Εγω τωρα που εχω την b550 για να βαλω την b509 απλα πεταω το ζιπ.μεσα στην sd και κανω update κτλ; γινεται ρουτ η 509? Ελληνικα και play store εχει ετσι; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Εγω τωρα που εχω την b550 για να βαλω την b509 απλα πεταω το ζιπ.μεσα στην sd και κανω update κτλ; γινεται ρουτ η 509? Ελληνικα και play store εχει ετσι; Φυσικα εχει ελληνικα και πλει στορ και γινεται ρουτ με το μοτοτσοπερ. Βαζεις τον φακελο dload οχι το ζιπ Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Link παρακαλω Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Link παρακαλω Eαν πας λιγο πιο πισω θα δεις τα link Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Σε καποιο ποστ παλιοτερα εδω "τριγυρω" διαβασα <<... ποτε θα βγαλει καμιά σοβαρή ρομ αυτη η Huawei....>> Να υποθεσω οτι ολα τα καλα θα βγουν, οταν σταματησει οριστικα η παραγωγη του τηλεφωνου! Οταν θελει να πουλησει νεα δυνατα τηλεφωνα οπως το Ρ6, σιγα μη βγαλει ρομ δυναμίτη για τα αλλα που ειναι ηδη στη κυκλοφορια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Eαν πας λιγο πιο πισω θα δεις τα link Πρεπει να βαλω την ρομ και μετα καποιο update; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Πρεπει να βαλω την ρομ και μετα καποιο update; Ναι το βεντρορ αμεσως μετα Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamel Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ρε παιδιά, έχω εγκατεστημένη την B509V2.2 BY BATTY86 και δεν μπορώ να μπω στο δίκτυο με την κινητή τηλεφωνία (wind) , παραμόνο με WiFi. Έχει κάποιος κάποιο παρόμοιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ρε παιδιά, έχω εγκατεστημένη την B509V2.2 BY BATTY86 και δεν μπορώ να μπω στο δίκτυο με την κινητή τηλεφωνία (wind) , παραμόνο με WiFi. Έχει κάποιος κάποιο παρόμοιο θέμα? Εγω οχι! μια χαρα ολα! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Hi γκρρρ, το πηρα! Εχει αγγλοκινεζικα και με χαλαει. Ξεκιναω να βαλω αλλη ρομ! Διαβαζω προσεκτικα τις οδηγιες (Γερμανικα), καθως και το ποστ #38 εδω μεσα! "Πάτε στις ρυθμίσεις-->Σχετικά με το τηλέφωνο -->Ενημερώσεις συστήματος -->......" Δεν εχει σε μενα βρε παιδια την επιλογη "Ενημερώσεις συστήματος".......!!! γκρρρρ..... Edit: εγινε η δουλεια! Ηθελε πρωτα recovery.... :shifty: Edited August 13, 2013 by savvas_rodos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts