Jump to content

2o myPhone.gr meeting Θεσσαλονίκης (17/02/2013)

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ξεχασει τα nicknames απο τα παιδια που καθομασταν στο ιδιο τραπεζι... Γιωργο, Γιωργο, Βαγγελη, Γιαννη και το αλλο παιδι με το lg στειλτε μου ενα p.m να σας εχω!!:)

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

• Απαντήσεις 167
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τέλεια περάσαμε!!! Όσοι δεν ήρθατε για φαγητό ΧΑΣΑΤΕ...

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Εχω ξεχασει τα nicknames απο τα παιδια που καθομασταν στο ιδιο τραπεζι... Γιωργο, Γιωργο, Βαγγελη, Γιαννη και το αλλο παιδι με το lg στειλτε μου ενα p.m να σας εχω!!:)

ναι ναι το τραπεζι με τα κινητα που δεν πιανανε wifi :lol::p

Καλα περασαμε και στο 2ο meeting! Αναμενω το 3ο συντομα :p

το επομενο θα ειναι για κρεατοκατανυξη :D

Μηπως να το κανουμε ουζοκατασταση, τωρα που θα ανοιξει ο καιρος; ;)

Πειτε ΝΑΙ :D

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Για άλλη μια φορά περάσαμε τέλεια!

Χάρηκα που είδα κάποιους και πάλι και γνώρισα και καινούρια παιδιά ;)

Ίσως next time να κάνουμε κάτι και σε φαΐ κατευθείαν, μήπως και αξιωθώ και έρθω, γιατί μέχρι τώρα 2/2 φορές το φαΐ δε μου κάθισε! Εν αναμονή του επόμενου λοιπόν :)

Τhe end of an era...

Και πάλι περάσαμε όμορφα, γνωριστήκαμε ακόμη καλύτερα και τα πειράγματα μεταξύ μας δεν έλειπαν. :)

Ήδη σκεφτήκαμε κάτι για την επόμενη συνάντηση και δεν είναι κακό σαν ιδέα... θα μάθετε σύντομα τι ακριβώς εννοώ..

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

ναι ναι το τραπεζι με τα κινητα που δεν πιανανε wifi :lol::p

Ή το τραπεζι με τα κινητα που ειχανε ολα τα pixel με δυνατοτητα να φαινονται σωστα... :X

Οπως το δει κανεις... :p:p:p

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Η φωτογραφία που είχαμε όλα τα κινητά στο τραπέζι με αναμένες οθόνες, πρέπει να φαίνεται ωραία:D
Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Η φωτογραφία που είχαμε όλα τα κινητά στο τραπέζι με αναμένες οθόνες, πρέπει να φαίνεται ωραία:D

Φαίνεται, φαίνεται! Λίγο υπομονή και θα τις δείτε!:D

ΕΔΩ ειμαστε..

Edited by motomoto00

Οι εικόνες επίσης, για τέλεια ανάλυση είναι εδώ!

https://www.dropbox.com/sh/vtqze96jzozzoat/KMXAtBS7Xf

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Οι εικόνες επίσης, για τέλεια ανάλυση είναι εδώ!

https://www.dropbox.com/sh/vtqze96jzozzoat/KMXAtBS7Xf

Καλα η φωτογραφια που ολοι εχουν στα χερια τους τα κινητα (ειτε ψαχνουν wifi ειτε scrollaroun δεξια και αριστερα) και εσυ απλα δεν εχεις τι να κανεις ΔΕΝ υπαρχει!!!:p:p

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Καλα η φωτογραφια που ολοι εχουν στα χερια τους τα κινητα (ειτε ψαχνουν wifi ειτε scrollaroun δεξια και αριστερα) και εσυ απλα δεν εχεις τι να κανεις ΔΕΝ υπαρχει!!!:p:p

Είχα... Δοκίμασα κάθε λειτουργικό! ;)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Χαχαχαχα ακριβώς το ίδιο πρόσεξα πρίν δω το σχόλιό σου :lol:

Τhe end of an era...

• 3 months later...