labrosg Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Χρησιμοποιώ πάνω από 1,5 χρόνο δύο μπαταρίες τέτοιας αξίας από Ι-μπεϊ χωρίς κανένα πρόβλημα... Ρίσκο είναι, αλλά ο καθένας αποφασίζει. Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Τουλάχιστον θα του φύγει η περιέργεια αν είναι η μπαταρία και θα χάσει μόνο 5ευρω the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Γεια χαρά στην παρέα των S2. Το κινητό του κολλητού μου παρουσιάζει εδώ και ένα μήνα το εξής παράξενο: Αν συνδέσει το φορτιστή πριν αποφοτριστεί εντελώς η μπαταρία φορτίζει κανονικά. Αν όμως έχει κλείσει το κινητό λόγω πλήρους αποφόρτισης μπαταρίας, συνδέοντας το φορτιστή δεν κάνει τίποτα, ακόμα και κλειστό που είναι δεν εμφανίζει το σύβλολο της μπαταρίας που φορτίζει, σα να είναι νεκρό εντελώς. Όταν όμως βγάλω τη μπαταρία του (την πριν από λιγο νεκρή) και τη βάλω στο δικό μου κινητό με τον ίδιο φορτιστή, φορτίζει κανονικά!!! Και αν την αφήσω λίγο να φορτίσει στο δικό μου, και μετά τη βάλω πίσω στο δικό του κινητό, φορτίζει πια και στο δικό του κινητό (σα να θέλει ένα σπρώξιμο στην αρχή η μπαταρία του από άλλο κινητό) Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ή τι μπορούμε να κάνουμε; (Εκτός του να μην την αφήνει να ξεφορτίζει ποτέ εντελώς...χε χε χε) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Γεια χαρά στην παρέα των S2. Το κινητό του κολλητού μου παρουσιάζει εδώ και ένα μήνα το εξής παράξενο: Αν συνδέσει το φορτιστή πριν αποφοτριστεί εντελώς η μπαταρία φορτίζει κανονικά. Αν όμως έχει κλείσει το κινητό λόγω πλήρους αποφόρτισης μπαταρίας, συνδέοντας το φορτιστή δεν κάνει τίποτα, ακόμα και κλειστό που είναι δεν εμφανίζει το σύβλολο της μπαταρίας που φορτίζει, σα να είναι νεκρό εντελώς. Όταν όμως βγάλω τη μπαταρία του (την πριν από λιγο νεκρή) και τη βάλω στο δικό μου κινητό με τον ίδιο φορτιστή, φορτίζει κανονικά!!! Και αν την αφήσω λίγο να φορτίσει στο δικό μου, και μετά τη βάλω πίσω στο δικό του κινητό, φορτίζει πια και στο δικό του κινητό (σα να θέλει ένα σπρώξιμο στην αρχή η μπαταρία του από άλλο κινητό) Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ή τι μπορούμε να κάνουμε; (Εκτός του να μην την αφήνει να ξεφορτίζει ποτέ εντελώς...χε χε χε) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Αν το αφήσει λίγη ώρα να περάσει μια χαρά θα φορτιστεί και χωρίς να κάνετε τράμπα τις μπαταρίες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αν το αφήσει λίγη ώρα να περάσει μια χαρά θα φορτιστεί και χωρίς να κάνετε τράμπα τις μπαταρίες... Το άφησε και 6 ώρες στο φορτιστή και ούτε το εικονίδιο της μπαταρίας εμφανίστηκε, δε φόρτιζε με τίποτα, έβγαλα τη μπαταρία, την έβαλα στο δικό μου με τον ίδιο φορτιστή, και μια χαρα ξεκίνησε να φορτίζει. Αν έχει κανείς άλλος καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts