Jump to content

Mitsubishi M342i

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ τους εστειλα ενα παρομοιο μηνυμα με τα κλασικα παραπονα, αν και δεν πιστευω οτι θα κανουν και κατι...
Life is a huge RPG where WE are the players! Unfortunately, we are so much good at playing this game that we finish it soon...

• Απαντήσεις 339
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως έστειλα μήνυμα στην εταιρία ενημερώνοντας τους για το πρόβλημα των 70 χαρακτήρων λέγοντας τους πως περιμένω να λυθεί σε μελοντικό firware update (και πως αυτό θα είναι σύντομα).

Molis phra apanthsh apo th Mitsubishi kai moy lene pws 8a prepei na symbibastw me to sygkekrimeno feature opws to lene. San pleonekthma moy eipan einai pws mporw na labw blinking mhnymata. Sygnwmh fillopos.

Na ta brasw. Gyrnaw sto palio moy kinhto kai ayto paei sta skoypidia. 8a paw sto Germano na rwthsw an mporw na exw ta xrhmata moy pisw.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HELLRAISER ( 7 Σεπ. 2004 , 01:19)

Ωραια απαντηση!Μπραβο στη Mitsubishi!Ο σεβασμος στον καταναλωτη σε ολο του το μεγαλειο!

Aν και δεν γράφω πολλά SMS και όσα γράφω είναι ..... τηλεγραφικά.... συμφωνώ πως είναι απαράδεκτοι..... ούτε καν μια διπλωματική απάντηση οτι το μελετάνε?

Τι να πεις.......... :cry:

Κι εγώ πήρα απάντηση απο την Mitsubishi:

Dear Customer,

Thank you for your recent enquiry to Mitsubishi Customer Service.

This is a normal behaviour, indeed the coding used by the network limits

the SMS up to 70 characters.

Unfortunately it is not possible to change the predefined ringtone for

reception of a new SMS.

For more information about our products and services, please visit our

website: http://www.mitsubishi-telecom.com.

Δεν περίμενα τέτοια απάντηση!

Σαν να λένε: "Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;!! Ας πρόσεχες! Εμείς πάντως τα πήραμε τα λευτά σου!"

Επιπλέον:

Οι περιορισμοί εξαιτίας της κωδικοσειράς επεκτείνονται και στον τηλεφωνικό κατάλογο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν είναι να συμπληρώσει κάποιος όνομα ή επώνυμο δεν μπορεί να πληκτρολογήσει παραπάνω απο 7 (!!!) χαρακτήρες εφόσον η καταχώρηση θα γίνει στην SIM και 10(!!!) χαρακτήρες αν η καταχώρηση προορίζεται για την μνήμη του τηλεφώνου.

Τι να πρωτο-χωρέσει σε 7 ή 10 γράμματα;

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντιστοίχησης στο ίδιο όνομα παραπάνω απο 1 κινητό τηλέφωνο (εκτός κι αν το "δηλώσει" ώς τηλέφωνο εργασίας).

Στα γραπτά μηνύματα...

Παρατήρησα πως όταν γράφω στο 1313 το "SMS YΠ" με ελληνικά γράμματα τα "Μ","Υ" και "Π" κεφαλαία πέρνω απάντηση πως η εντολή "SS" δεν υπάρχει.

Δηλαδή τα γράμματα "Μ","Υ","Π" που πήγαν;

Όταν στέλνω στο 1313 το "SMS YΠ" με τα S,M,S και Υ του λατινικού αλφάβητου τότε λαμβάνω κανονικά απάντηση με το υπόλοιπο των διαθέσημων SMS που έχω μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όταν αγοράσατε την συσκευή συνοδευοταν με καλώδιο για pc?

Σ'εμένα δεν είχε.

[ f i l i p p o s ]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος filippos ( 8 Σεπ. 2004 , 01:00)

Οι περιορισμοί εξαιτίας της κωδικοσειράς επεκτείνονται και στον τηλεφωνικό κατάλογο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν είναι να συμπληρώσει κάποιος όνομα ή επώνυμο δεν μπορεί να πληκτρολογήσει παραπάνω απο 7 (!!!) χαρακτήρες εφόσον η καταχώρηση θα γίνει στην SIM και 10(!!!) χαρακτήρες αν η καταχώρηση προορίζεται για την μνήμη του τηλεφώνου.

Τι να πρωτο-χωρέσει σε 7 ή 10 γράμματα;

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντιστοίχησης στο ίδιο όνομα παραπάνω απο 1 κινητό τηλέφωνο (εκτός κι αν το "δηλώσει" ώς τηλέφωνο εργασίας).

Στα γραπτά μηνύματα...

Παρατήρησα πως όταν γράφω στο 1313 το "SMS YΠ" με ελληνικά γράμματα τα "Μ","Υ" και "Π" κεφαλαία πέρνω απάντηση πως η εντολή "SS" δεν υπάρχει.

Δηλαδή τα γράμματα "Μ","Υ","Π" που πήγαν;

Όταν στέλνω στο 1313 το "SMS YΠ" με τα S,M,S και Υ του λατινικού αλφάβητου τότε λαμβάνω κανονικά απάντηση με το υπόλοιπο των διαθέσημων SMS που έχω μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όταν αγοράσατε την συσκευή συνοδευοταν με καλώδιο για pc?

Σ'εμένα δεν είχε.

Eχεις απόλυτο δίκιο μεγάλο πρόβλημα ο κατάλογος........

στο site της cosmote λέει πως ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ υπάρχει pc suite και καλώδιο

εγώ πάντος δεν έχω βρει κάτι.......

και έχει και άλλα 3 μοντέλα με imode η mitsubishi.......... για να τα φέρει κατά Ελλάδα μεριά :mad:

Nα τα φερει να τα φερει....

Με ανοιχτες αγκαλες θα τα περιμενουμε!

Το θεμα ειναι πιο μεγαλη αλητεια κανει η Mitsubishi η ο Ποτε που φερνει εν γνωσει του ενα τετοιο κινητο?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HELLRAISER ( 8 Σεπ. 2004 , 17:47)

Nα τα φερει να τα φερει....

Με ανοιχτες αγκαλες θα τα περιμενουμε!

Το θεμα ειναι πιο μεγαλη αλητεια κανει η Mitsubishi η ο Ποτε που φερνει εν γνωσει του ενα τετοιο κινητο?

Mάλλον η Mitsubishi φίλε γιατί τα άλλα imode μοντέλα δεν έχουν τέτοιο

πρόβλημα .......... γένικα είμαι ευχαριστημένος ¨από το τηλεφωνάκι αλλά σπάστικα με την απάντηση στον filippos

....... 'ισως θέλουνε πολλή πίεση ακόμα

Από παιχνίδια......... δεν παίρνει javaκια με τίποτα...... ίσως αν βρούμε κανα game σε Doja..........χλωμό ε? :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mystic (10 Σεπ. 2004 , 02:29)

re paidia otan mu stelnoun mms xrewnomai k egw giati to pairnw san mail... ti mporw na kanw gi auto ???

Bασικά............. τίποτα έτσι είναι το imode τα MMS τα παίρνεις σαν mail και φυσικά χρεώνεσαι ανάλογα με τα kb είναι ένα από τα πολλά αρνητικά του "internet" της κινητής τηλεφωνίας :mad:

Αν το ψάξεις συμφαίρει μόνο να στέλνεις MMS και αυτά κάτω από 37kb..

:blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mystic (11 Σεπ. 2004 , 13:34)

an to apenergopoihsw to imode 8a mporw na pairnw mms ?

Κοίτα το mail και το MMS είναι το ίδιο πράγμα στο imode :!:

Aν διακόψεις το imode δεν θα λαμβάνεις ΜΜS

Ευγενικά πλην σαφώς: Ας προσεχες η απάντηση της Mitsubishi.

Όποιος θέλει μπορώ να του κάνω forward το email.

IMPORTANT! If you wish to reply to this message, please do not edit the subject line.

Dear Customer,

Thank you for your recent enquiry to Mitsubishi Customer Service.

We understand your point and we sympathise.

In the past we had the option your are asking for. We met a lot of

issues, since many users did\'nt understand this function and were upset

since they thought they have lost the greek alphabet.

In fact, there are more people who don\'t know to use this option than

people, like you, who know.

Furthermore, this product has been developped in partnership with

Cosmote and we don\'t plan to implement this option.

For more information about our products and services, please visit our

website: http://www.mitsubishi-telecom.com.

Have you subscribed to the Mitsubishi newsletter? We will keep you informed of the latest products and technological trends. Register Now ! http://www.mitsubishi-telecom.com/t_enrNewsletter.asp

Please do not hesitate to contact us with any further queries you may have.

Best Regards,

Mitsubishi Customer Service.

piga na steilw mia melwdia se enan filo mou shmera kai den ginotan tipota enw oi yperi8res htan energopoihmenes.Nomiza pws to mitsubishi eixe ksekleidwtes yperi8res.telika einai kleidwmenes h exei kana kolpaki?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ (15 Σεπ. 2004 , 00:51)

piga na steilw mia melwdia se enan filo mou shmera kai den ginotan tipota enw oi yperi8res htan energopoihmenes.Nomiza pws to mitsubishi eixe ksekleidwtes yperi8res.telika einai kleidwmenes h exei kana kolpaki?

βάλε στην μελωδία λατινικούς χαρακτίρες...... γενικά δεν δέχεται αρχεία με ελληνικούς........ :!:

• 2 weeks later...

παιδιά γεία σας ....

Γιά το mitsubishi m342i γνωρίζεται που μπορώ να βρώ τιποτα το καλο λέω για τιποτα σε free οπως κανα προγραμματάκι η κανά παιχνίδι η οτι άλλο υπαρχει που μπορει να ειναι χρήσιμο

ΕΥΧ........

Για μενα το βασικο μειονέκτημα είναι ο περιορισμός στους 70χαρακτήρες των sms.

Αλλα παρ'όλα αυτά μου αρέσει το κινητό.

[ f i l i p p o s ]

Η οθόνη του είναι όπως ακριβώς περιγράφει ο Mythozz, πάντος εμένα μου αρέσει....... ειδικά κάτω από το φως του ήλιου

αν ξεχωρίζει σε κάτι είναι η πολύ καλή κάμερα...........

Ρε παιδιά μπορει κανείς να μου εξηγήσει πως θα σβήσω απο τα απεσταλμένα ένα mms που έστειλα?? SOS! Δεν έχω το βιβλιαράκι του εδώ και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!