Jump to content

LG Optimus True HD LTE (P936) / Nitro HD


MickWellington
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολους ...Ανακεφαλαιωνοντας εχουμε τα εξης : συνεχιζουν οι επανεκκινησεις ,ζεστενεται πολυ μετα απο λιγη χρηση και κολλαει η κανει επανεκκινηση , και γενικα τα αρχικα προβληματα παραμενουν ολα ασχετα απο μπαταριες η εκδοσης λογισμικου. Περιμενω απαντηση απο οποιον εβαλε την Cyanogenmod 10.1 (4.2.2) ή 10.0 σχετικα με τα παραπανω προβληματα . Επισης αν εχουν διορθωθει τα προβληματα ας κανει καποιος που ξερει εναν οδηγο εγκαταστασης αναλυτικο και αναγνωρισιμο απο εμας που δεν εχουμε ασχοληθει με τηλεφωνα για να μην πειραματιζομαστε ασκοπα . Ελπιζω στην κατανοηση των φιλων που γνωριζουν και στην αμεση απαντηση τους μηπως αναστησουμε και εμεις οι ατυχοι .
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ α πω τα προβλήματα που συνάντησα....δυστυχώς και εμένα έκανε κάποιες επανεκκινήσεις, αλλά σε αραιά διαστήματα, μέχρι που μια μέρα....έσβησε και δεν ξανά άναψε ποτέ. Τώρα είναι να το πάω πίσω και να δω τι θα γίνει!!!
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία.

Παρακαλώ γράψε έναν αναλυτικό οδηγό πως πέρασες τελικά την cm 10.

Συγνώμη για την απροσεξία μου, υπάρχει αναλυτικός οδηγός από τους xda-developers σε προηγούμενο ποστ.

Edited by dimudis
Link to comment
Share on other sites

Περασα και εγω την cyanogen (την stable ομως 10.0 - 4.1.2) και το τηλεφωνακι απλα ειναι αλλο!!!

καμια σχεση με οτι ξερατε....

Γιατι δεν δοκιμαζεις και CM 10.1 nightly χθεσινη ? Tωρα πλεον μπορεις να τη βαλεις απο πανω και να τη δοκιμασεις και αν δεν σαρεσει να ξαναγυρισες στη CM 10 stable !!!

Χρονια Πολα και Καλη Ανασταση :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Link to comment
Share on other sites

ερωτηση (ασχετου) : ελληνικα υπαρχουν στις εκδοσεις nighlty 10.1 και στην CM 10 stable ?? απο οτι διαβαζω τελικα η λυση στα προβληματα ειναι να περασουμε την cyanoge.

περιμενω νεοτερα απο την λειτουργια του τηλεφωνου στο θεμα τον επαννεκινησεων βασικα . Καλη Ανασταση σε ολους και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .

Link to comment
Share on other sites

φιλε σε ευχαριστω , θα προσπαθησω αμεσα να βαλω την 10.0 με τον οδηγο απο xda-developers και επλιζω να τα καταφερω γιατι δεν παιζει αλλο με τις επανεκκινησεις ...ειναι τρομερα κουραστικο .
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά. Χριστός ανέστη.

Έχω το p936 εδώ και 10 μέρες περίπου. Αφού παρακολουθούσα προσεκτικά και για 3 μέρες το συγκεκριμένο thread αποφάσισα να το πάρω. Πραγματικά, για την τιμή του είναι κελεπούρι!!

Θέμα με επανεκινήσεις δεν είχα. Μόνο 2 φορές μου έκανε επανεκίνηση και μάλιστα 2 συνεχόμενες. Είχα μπεί ενα βράδυ και ψαχούλευα το google play για εφαρμογές και έκανε reboot. Μόλις άνοιξε, ξαναμπήκα google play και ξανάκανε καπάκι reboot. Πέρα αυτού, δεν έχει βγάλει κιχ.

Η μπαταρία του δεν είναι και τόσο άσχημη. Ίσως επειδή δεν είμαι heavy user. Η χρήση που κάνω πέρα απο τα όποια τηλέφωνα, είναι να τσεκάρω συχνά πυκνά κανένα facebook, να παίξω καμια πασιέντζα ( :p ) κλπ. Το έβγαλα απο πλήρη φόρτιση εχθές το πρωί και τώρα που γράφω έχω 61% μπαταρία. Σε αυτό το θέμα δεν είδα καμιά τρομακτική διαφορά απο το desire που είχα μέχρι πρότινος.

Φαντάζομαι πως μπορεί να έχω πρόβλημα το καλοκαίρι αν πάω (πριν 2 χρόνια θα έγραφα "όταν πάω", αλλά έχουμε και τη ρουφιάνα την κρίση) διακοπές που όλο και καμια φωτό θα θέλω να βγάλω, να την ανεβάσω, να χρησιμοποιώ το mobile δίκτυο αντί του wifi, κανένα tethering κλπ. Εκεί ίσως και να με κρεμάσει. Θα πάρω μια 2η μπαταρία καλού κακού και πιστεύω πως δεν θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.

Τώρα, όσον αφορά τις επιδόσεις, είμαι πανευτυχής. Το μέτρο σύγκρισης βέβαια είναι το desire με runnymede aio 6.1.1.

Ένας απο τους προβληματισμούς μου είναι η ram. Έχω το widget στην οθόνη και βλέπω οτι σε idle κατάσταση βαράει κάτι 600-αρια. Και σκέφτομαι οτι αν είχα αρκετές εφαρμογές να τρέχουν στο backround, τιποτα push notifications απο email και τέτοια, θα τερμάτιζε. Οπότε ίσως να είναι και μια λογική εξήγηση για τα reboot που αντιμετωπίζουν μερικοί.

Και εδώ λοιπόν θέλω να ρωτήσω για τη cyanogenmod. Αν κάποιος που την έχει βάλει μπορεί να μας πεί πώς τα πάει στο θέμα των επιδόσεων.

Η τελευταία μου επαφή με τη cyanogenmod ήταν η 7 που είχα περάσει κάποια φάση στο desire. Δεν ξετρελάθηκα. Αν και πήγαινε σφαίρα, μου έλειψε αρκετά το πληκτρολόγιο της HTC (είχα βάλει το go keyboard γιατί το μαμίσιο του android δεν παλεύεται με τίποτα) όπως μου είχε λείψει και λιγάκι το sense. Με το πληκτρολόγιο της LG τα πάω μια χαρά, αλλά φαντάζομαι πως αν περάσω cyanogenmod θα πρέπει να περάσω πάλι άλλο.

Αν όντως είναι τέτοια η διαφορά, όπως είπαν κάποιοι φίλοι πιο πάνω, σε θέμα απόδοσης, ταχύτητας, touch κλπ, τότε να το δοκιμάσω. Αν όμως το μόνο που λύνει είναι το θέμα των reboot, τότε για μενα δεν αξίζει τη διαδικασία αφου δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Ρωτάω λοιπόν, επειδή βλέπω οτι είναι λίγο μανούρα το root σε σχέση με το desire, αξίζει τον κόπο?

Ευχαριστώ.

 

EDIT: Πέρασα τελικά εχθές τη nightly 10.1 μετά απο αρκετή ώρα. Μιας και δεν έχω windows XP και στα 7 η εφαρμογή κρασάρει, έπρεπε να εγκαταστήσω virtual pc και windows XP mode, οπότε ήταν μανούρα η όλη διαδικασία.

Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Φαίνεται πως πάει πιο γρήγορα, έχει καλύτερη απόκριση, είναι πιο φαντεζύ απο τη rom της LG, αλλά η μπαταρία έχει θέμα. Απο την πλευρά της αυτονομίας, η cyanno είναι χειρότερη.

Ενας απο τους λόγους που πιστεύω οτι γίνεται αυτό είναι οτι το wifi ενώ είναι ρυθμισμένο να μην είναι ανοικτό όταν το τηλέφωνο είναι σε sleep mode, έχω παρατηρήσει πως δεν το κάνει. Είναι μόνιμα on. Μπαίνοντας στις παραμέτρους της μπαταρίας βλέπω οτι το μεγαλύτερο ποσοστό έχει φαγωθεί απο το wifi.

Επίσης, έχω βάλει και το viber το οποίο δεν είχα περάσει όσο είχα τη stock rom και το οποίο τρώει όση μπαταρία δεν τρώνε όλα τα υπόλοιπα μαζί. Θα το βγάλω και θα δω πως τα πάει.

Αλλά αυτό δεν είναι λύση. Άμα έχεις το τηλέφωνο χωρίς εφαρμογές, οκ, χαίρω πολύ, θα αντέξει περισσότερο. Αλλά να έχεις κινητό με τέτοια specs και να το έχεις "ξεβράκωτο" για να μην κλείνει στο 3-ωρο, είναι αμαρτία απο το Θεό δηλαδή.

Τεσπα, μέχρι τώρα με την cyanno σίγουρα είμαι ευχαριστημένος και μου αρέσει περισσότερο που το τηλέφωνο πλέον είναι πιο customizable. Επίσης η ram δεν έχει περάσει τα 400mb για κανένα λόγο. Αλλά για να πω την αμαρτία μου, αν ήξερα απο την αρχή οτι θα μου πάρει 4 ώρες μάλλον θα το άφηνα όπως ήταν.

 

EDIT2: Τελικά θα ξαναπεράσω την μαμίσια. Δεν παλεύεται η κατάσταση με τη μπαταρία στη cyanno 10.1

Δεν ξέρω η 10 αν έχει καλύτερη αυτονομία, αλλα το έβγαλα απο πλήρη φόρτηση χθες το βράδυ στις 2 και ξυπνάω στις 8 και ήταν 75% η μπαταρία. Χωρίς να το ακουμπήσω καν. 1 το μεσημέρι ήταν 20%. Είναι μεγάλο χάλι. Για να βγώ έξω θα θέλω 2-3 μπαταρίες. Οπότε θα το γυρίσω στην αρχική κατάσταση που τουλάχιστον με έβγαζε μια ολόκληρη μέρα.

Σόρρυ για το μακροσκελές ποστ.

Edited by Theiosbill
Link to comment
Share on other sites

Konstantine73, όντως το jb είναι ρουφίχτρα. Γι αυτό και πιθανότατα να μην το δούμε ποτέ σαν update της lg.

Γενικά η 4.0.4 είναι αρκετά προσεγμένη απο την lg και αν δεν υπάρχει το πρόβλημα τον επανεκινήσεων δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξει κάποιος.

Απο τη στιγμή που έχουν φροντίσει (όχι όπως η HTC) να μπορείς να κάνεις disable τις προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς (news, weather, g+ κλπ) και τρέχουν στο backround, η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να γίνει αρκετά αξιοπρεπής.

Κι εγώ γύρισα στην 4.0.4 και ησύχασε το κεφάλι μου. Έχω βάλει και το power saver (που δεν βρήκα κάτι παρόμοιο στη cyanno) να ανοίγει στο 50% και πάει μια χαρά.

Edited by Theiosbill
Link to comment
Share on other sites

γεια σας παιδιά!

ξαφνικά τα έπαιξε η κάρτα SD η 16άρα Kingston που είχε από μαμά.

(SD card blank or has unsupported filesystem).

 

Θέλω να ρωτήσω τι κάρτα 32ΓΒ να πάρω?

αυτή η Micro SDHC class10 είναι καλή?

VERBATIM 44013 MICROSDHC CLASS 10 32GB

Edit: Άκυρο, βλέπω έχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση...

 

αυτή εδώ?

ADATA 32GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY WITH ADAPTER UHS-I CLASS 10

είναι ok αυτό το UHS-I για το τηλέφωνο?

 

Ευχαριστώ

Edited by ChaniaMania
Τα Χανιά Online! chaniatown.gr
Link to comment
Share on other sites

Εγώ το έστειλα την Δευτέρα 8/4 στο κατάστημα που με το πούλησε...

Σάββατο 4/5 της Αναστάσεως με κάλεσαν πως το έχουν στα χέρια τους...

Για καλή μου τύχη ήταν ένας φίλος εκεί κοντά, τον έστειλα να το παραλάβει και γλίτωσα και τα μεταφορικά....

Το κατάστημα λοιπόν το έστειλε στην Γερμανία για σέρβις κάπου εδώ web.telepart.de/index.php/en.html

Να μην τα πολυλογώ λοιπόν πάνω στις 6 ώρες ήρθε το πρώτο κώλυμα και έβγαλα την μπαταρία να ξεκολλήσει...

Μέχρι στιγμής το έχω κάνει root έχω βάλει το http://www.clockworkmod.com και προσπαθώ να βάλω http://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2012/10/cyanogenmod10.jpg

αλλά μου κολλάει στα animation για ώρες...

Edit:

Φαίνεται να το έλυσα το πρόβλημα.. Για να φλασαρεις το cyanogenmod από clockworkmod έχει μια διαδικασία ακόμη με 13 βήματα... Την οποία

δεν γνώριζα... Για όσους σας τύχει κάτι παρόμοιο ακολουθήστε την εδώ: The Real Deal: Installing a Custom ROM to your Phone

Edit2:

Επίσης για να είναι ολοκληρωμένη η διαδικασία και να έχουμε πρόσβαση στο GooglePlay/AndroidMarket Πρέπει να κατεβάσουμε και να φλασαρουμε το Gapps [Αυτή την φορά χωρίς να κάνουμε τα 13 βήματα! Μόνο το Install zip from SD card]

 

@kingdragon1

Μέχρι στιγμής σου έχει κάνει επανεκκίνηση-κόλλημα-πρόβλημα;

Edited by toyotisW700i

Resources based economy supporter

kutt.it/nomoney

History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t

Link to comment
Share on other sites

Το ενδιαφέρων στο Cyanogenmod είναι πως μου έβγαλε μήνυμα Warning Low memory conditions were detected στη γραμμή ειδοποιήσεων, οπότε παίζει να ήταν αυτή η αιτία των προβλημάτων μας...

 

Edit: Το μήνυμα αυτό είναι από την εφαρμογή NoLED[madmack] καμιά σχέση με Cyanogenmod..

Edited by toyotisW700i

Resources based economy supporter

kutt.it/nomoney

History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα . Τελικα η jelly bean ειναι η λυση στο προβλημα μας ?? Χτες μου εκανε συνεχεια σε οποια κινηση και να εκανα επανεκκινηση και αναγκαστικα να το κλεισω να το φορτισω και να να το ανοιξω μετα για να επανελθει στις πλεον κανονικες επανεκκινησεις του ..... (δηλ μετα απο λιγη χρηση ) επισης παρατηρησα οτι την ωρα που κολλαει ζεστενεται υπερβολικα και αδειαζει την μπαταρια τρελα . Ερωτηση : εμεις μπορουμε να αφαιρεσουμε καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζομαστε μεσα απο την 10.0 πριν τελικα την εγκαταστησουμε ?
Link to comment
Share on other sites

Χτες κυκλοφορησε και η cm-10.1.0-RC1-p930.zip .

 

Άντε να δούμε.

 

Παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα καθώς με ενδιαφέρει η περίπτωση του CM σαν λύση για τις επανεκκινήσεις αλλά αν η μπαταρία κρατάει μισή μέρα δεν είναι λύση. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; Αν έχετε απενεργοποιημένα τα wifi/3g internet τότε η διάρκεια πόση είναι;

Link to comment
Share on other sites

οποιος δοκιμασει την cm-10.1.0-RC1-p930.zip ας μας πει τι γινεται . Σε τελευταια αναλυση αν ειναι θεμα μονο μπαταριας ας γινει αγορα μεγαλυτερης με καπακι αλλο .Τουλαχιστον να γλυτωσουμε τις επανεκκινησεις ...οι οποιες μου εχουν σπασει τα νευρα .. Ειμαι σε αναμονη λοιπον για νεοτερα ...
Link to comment
Share on other sites

παιδια εχω να συνιστησω ψυχραιμια οσον αφορα την μπαταρια.Η μπαταρια χωρις να πεξουμε καθολου το κινητο κραταει μια ολοκηρη μερα,το εχω καρατσεκαρει αν θελετε τσεκαρετε το και μονοι σας.Κραταει μια ολοκληρη μερα οσο δηλαδη κρατανε και ολα τα smartphones.Τωρα απο εκει και περα σιγουρα αμα το δωσουμε να καταλαβει το κινητο η μπαταρια πεφτει αμεσως.αυτο ειναι το προβλημα προβλημα που σιγουρα αλλα κινητα δεν εχουν.Φροντιστε λοιπον να χαμηλωσετε για αρχη την φωτεινοτητα του κινητου για να κραταει λιγο παραπανω.Νομιζω, δεν ξερω αν ειμαι σωστος, οτι μπορει και να φταιει η sd για τις επανακινησεις.Εγω παντως πηρα μια 32αρα θα σας πω αμεσως τα πρωτα δειγματα.Παντως δεν ξερω η τιμη που κανει εχοντας ολα αυτα που εχει δεν ξερω μου κανει λιγο περιεργα.Μηπως βγηκε ελατωματικο το μοντελο της lg και το ξεπουλαν?Δεν ξερω σκεψεις κανω.Προχτες το ξεχασα στο μπαμπριζ του αυτοκινητου πανω στον ηλιο και μολις το εφερα σπιτι ενω το ειχα φορτισει και η μπαταρια ηταν στο 90 τις εκατο αποφορτιστηκε τελιως,χωρια που ζεματαγε ολοκληρο.Πολα θεματακια παντως με το συγκεκριμενο κινητο.Περιμενω πλεον τη jb(οποτε βγει)και την αλλαγη της sd και ιδωμεν...
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα.εχω το κινητο 2 μηνες το εχω αναβαθμισει σε 4.0.4 και δεν εχω κανενα προβλημα με την μπαταρια.κραταει 1,5 μερα με μετρια χρηση και ανοικτα μονιμα το wifi.προβλημα εχει με την μπαταρια μονο οταν εχω ανοικτα τα δεδομενα της κινητης και ας μην πλοηγουμε και οταν χρησιμοποιω το g+ μου καταναλωνει περισσοτερο.
Link to comment
Share on other sites

ειναι δυνατον το τηλεφωνο να διαβασει εξωτερικο usb μεσω καλωδιου η πρεπει βα γινει root για να γινει αυτο?
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα με τον Konstantine73.

Έχω μια μικρή διαφοροποίηση στο πόσο "παίζεις" με ένα κινητό. Παιδιά, είναι κινητό τηλέφωνο. Αυτός είναι ο κύριος σκοπός του. Τα υπόλοιπα είναι extra. Ο στόχος του είναι μαζί με τις υπηρεσίες ενός κινητού να μπορείς παράλληλα να τσεκάρεις τα mail σου, να δεις κανένα βιντεάκι, να μπεις κανένα fb, να παίξεις κανένα παιχνιδάκι. Δεν είναι να παίζεις παιχνίδια, να σερφάρεις, να βλέπεις ταινίες, και παράλληλα να κάνεις και κανα τηλέφωνο. Δεν είναι psp με δυνατότητα τηλεφώνου, ούτε laptop που δέχεται sim.

Άμα θες να είσαι όλη μέρα youtube, facebook κλπ και να μην πέφτει η μπαταρία παίρνεις tablet.

Άν ναι μεν μπαίνεις facebook, youtube κλπ, αλλά όχι τόσο ώστε να χρειάζεσαι tablet, τότε παίρνεις smartphone.

Όπως ένα φίλος μου που έχει το utorrent στο xperia mini. Ήμαρτον δηλαδή. Στο κινητό θα κατεβάσεις να δεις το καινούργιο game of thrones?

Σίγουρα υπάρχουν κινητά με σαφώς μεγαλύτερη αυτονομία. Αλλά αυτό ρε παιδιά έχει και 5 στρέμματα οθόνη, δεν θα καταναλώσει? Και την έχει όχι γιατι προορίζεται για φορητό σινεμά, αλλά γιατί εκείνη το φορά που θα θες να δείς ένα βίντεο, να το δεις σαν άνθρωπος. Τον διπύρηνο επεξεργαστή δεν τον έχει για να μπορείς να δουλεύεις το photoshop απο το κινητό, αλλά για εκείνη τη φορά που θα θες να ψάξεις κάτι στο internet να μην πάρει 20 χρόνια. Όταν λές "κάτσε 2 λεπτά να τσεκάρω κάτι" να παίρνει όντως 2. Και το λέω λόγω της εμπειρίας απο το desire. Έλεγα σε ένα φίλο "κατσε να μπω fb να σου δειξω μια φωτό" και έκανε 2 τσιγάρα μέχρι να του τη δείξω.

Η μπαταρία του λοιπόν, αν δεν έχεις widget καιρού και τέτοια τσουτσουμπλέκια να σου την τρώνε, είναι αξιοπρεπής. Θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά όπως είδα απο την cyanno μπορεί και πολύυυυ χειρότερα.

Το έβγαλα απο φόρτιση στις 10 το πρωί. Και τηλέφωνα πήρα και μηνύματα έστειλα και στο διάλειμμα στη δουλειά μπήκα fb, τσέκαρα τα mail μου, έπαιξα και 3 πασιετζούλες. Τώρα είναι 21:54 και η μπαταρία δείχνει 91%. Δεν σας λέω π@παριές, 91% γράφει. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται.

Απλά, δεν έχω αχρείαστα πράγματα. Δεν θέλω να κάνει sync τα mail μου ούτε να παίρνω push notifications. Όταν είναι μπαίνω και δόξα τω Θεώ τα βλέπω.

Δεν χρειάζομαι widget youtube. Αμα θέλω να δω κανα βίντεο, ανοίγω την εφαρμογή.

Ούτε τη ρολογούμπα με τον καιρό θέλω. Μια χαρά τη γράφει την ώρα δίπλα στη μπαταρία. Και πιστεύω οτι αν κάνει ζέστη θα το καταλάβω, δεν χρειάζεται να μου το πει η yahoo.

News, χρηματιστήρια και λοιπές παπάτζες τα έχω κάνει disable. Αφου ούτως η άλλως για Ελλάδα δεν έχει.

Με λίγα λόγια, αν το φέρεις στα μέτρα σου και το σκαλίσεις λίγο, το κινητάκι μια χαρά είναι.

Edited by Theiosbill
Link to comment
Share on other sites

Μα σαφώς, ο καθένας επιλέγει τη συσκευή του ανάλογα με τη χρήση για την οποία τη θέλει.

Και συμφωνώ μαζί σου στο θέμα stock/cyanno οτι η διαφορά στην μπαταρία είναι τεράστια και άν κάποιος δεν τη βλέπει, κάτι πάει λάθος.

Απλά, θέλω να πω οτι, με βάση τα δικά μου κριτήρια, η μπαταρία δεν είναι τόσο τραγική όσο παρουσιάζεται. Δεν το φορτίζω συχνότερα (όχι σε σημείο που να γίινεται αισθητό τουλάχιστον) απο το προηγούμενο κινητό μου.

Δεν το έχω περάσει βέβαια ακόμα απο τη διαδικασία του καλοκαιριού που εκεί θα φανεί. Το καλοκαίρι (η όταν λείπες απο την βάση σου τελοσπάντων) το κινητό σηκώνει όλο το βάρος τον αναγκών σου. Τώρα πχ, απο το pc γράφω στο φόρουμ, το καλοκαίρι θα γράφω απο το κινητό. Όταν είμαι σπίτι δεν υπάρχει λόγος να τσατάρω απο το κινητό, ούτε να κάνω κάτι άλλο πλήν του τηλεφώνου. Ίσως και γι αυτο να μου κρατάει τόσο.

Κρατάω λοιπόν μια επιφύλαξη για όταν έρθει η ώρα να παίξει βασική εντεκάδα.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς τα προβλήματα μου συνεχίζονται και με το Cyanogenmod... [όχι επανεκκίνηση, κώλυμα με αφαίρεση μπαταρίας...]

Φαίνεται πως είμαι ο πιο απαιτητικός χρήστης της παρέας.. Ή μάλλον ο πιο γκαντέμης... :lol:

Resources based economy supporter

kutt.it/nomoney

History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t

Link to comment
Share on other sites

Ακόμη ένας παθών, με επανεκκίνησεις και μπαταρία να φεύγει ταχύτατα ειδικά σε 3g. Αγόρασα από eshop στα 239 πριν 2-3 εβδομάδες. Έχω αναβαθμίσει στη 4.0
Link to comment
Share on other sites

Ακόμη ένας παθών, με επανεκκίνησεις και μπαταρία να φεύγει ταχύτατα ειδικά σε 3g. Αγόρασα από eshop στα 239 πριν 2-3 εβδομάδες. Έχω αναβαθμίσει στη 4.0

 

Πρέπει να ανοίξουμε club μου φαίνεται. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αγοράζεται αφού το κινητό βγήκε προβληματικό...:wacko:

και ούτε στο φτιάχουν στην εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...