sdevil Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Σε επικοινωνία με mobile-phones μου ειπαν πως η συσκευή είναι Αγγλιας και καλύπτεται απο ευρωπαϊκή εγγύηση. Όλα καλά ως εδώ. Η ερώτηση μου είναι ποιό είναι το επίσημο σέρβις; Υπάρχει; Απο το κατάστημα δεν μπόρεσαν να μου δώσουν σίγουρη απάντηση. Edit: απο αρβάτο μου είπαν πως αναλαμβάνουν μόνο απο vodafone. Απο εκεί το πήρα εγώ. Μέσα ηταν όλα στα Γερμανικά. Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palmtree Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Χαιρετώ το φόρουμ! Αγόρασα την Παρασκευή το Blackberry z10 όντας φανατικός των blackberry. Το κινητό με έχει κατενθουσιάσει εκτός από την μπαταρία του η οποία με έχει ξενερώσει σε σημείο να θέλω να το δώσω. Ζεσταίνεται υπερβολικά. Μου έχει τύχει κινητό να ζεσταίνεται αλλά όχι τόσο. Αυτό νομίζω ότι θα εκραγεί. Υπερθερμαίνεται κ η οθόνη. Πιστεύω ομελέτες κάνω άνετα πάνω του. Έχω κάνει την αναβάθμιση σε 10.2.κάτι (την τελευταία τέλος πάντων) αλλά δεν είδα διαφορά. Από εφαρμογές έχω τις βασικές. Έχω τσεκάρει να δω τι χρησιμοποιεί πολύ την μπαταρία και μου βγάζει την οθόνη πρώτη, αλλά την φωτεινότητα την έχω 2 κλικ από το τέρμα χαμηλά. Έχω σβήσει το συγχρονισμό μηνυμάτων του facebook από το blackberry hub και δεν έχω άλλο λογαριασμό. Ειλικρινά έχω απογοητευτεί. Κρίμα ένα τόσο ωραίο κινητό να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις και να πρέπει να περιορίζεσαι. Μήπως είναι θέμα του συγκεκριμένου κινητού; Να σημειωθεί ότι το έχω φορτίσει 2 φορές απ' όταν το πήρα μήπως μετά από κάποιες φορτίσεις θα στρώσει; Τέλος, δεν του έχω καν κάρτα SIM μέσα (θέλει κόψιμο η παλιά) που σημαίνει ότι το δίκτυο είναι κλειστό. Φαντάζομαι με ενεργό το δίκτυο τι θα κάνει... Edited June 23, 2014 by palmtree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Απο εκεί το πήρα εγώ. Μέσα ηταν όλα στα Γερμανικά. Τελικά το παρήγγειλα και εγώ! Αν όλα πάνε καλά, απο Τετάρτη το android θα φύγει απο το παράθυρο :P Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τελικά το παρήγγειλα και εγώ! Αν όλα πάνε καλά, απο Τετάρτη το android θα φύγει απο το παράθυρο :P Με το καλό, καλορίζικο ! Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω μια 32gb microsd. Να την κάνω φορματ απο το τηλέφωνο; Το Ζ10 "συμπεριφέρεται" καλύτερα σε ntfs ή fat; Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Native εφαρμογή για PayPal έχουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει μήπως τρόπος να αποκλείσω συγκεκριμένο αριθμό ώστε όταν δέχομαι κλήση απ' αυτόν να φαίνεται πως η γραμμή μου είναι κατειλημμένη; Είδα κάποιες εφαρμογές αλλά αναφέρονται σε σπαμ μηνύματα ή γενικά σε κλήσεις με απόκρυψη αριθμού κλπ. Επίσης δεν κατάλαβα πως γίνεται η αγορά μιας εφαρμογής. Όταν πατάω αγορά μου βγάζει το bb ID και να βάλω τον κωδικό. Τα χρήματα όμως από που θα τα πάρει; Γιατί στο windowsphone μου, ήταν άμεσα απ' την κάρτα. Εδώ πως γίνεται; :rolleyes: Ευχαριστώ. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει μήπως τρόπος να αποκλείσω συγκεκριμένο αριθμό ώστε όταν δέχομαι κλήση απ' αυτόν να φαίνεται πως η γραμμή μου είναι κατειλημμένη; Είδα κάποιες εφαρμογές αλλά αναφέρονται σε σπαμ μηνύματα ή γενικά σε κλήσεις με απόκρυψη αριθμού κλπ. Επίσης δεν κατάλαβα πως γίνεται η αγορά μιας εφαρμογής. Όταν πατάω αγορά μου βγάζει το bb ID και να βάλω τον κωδικό. Τα χρήματα όμως από που θα τα πάρει; Γιατί στο windowsphone μου, ήταν άμεσα απ' την κάρτα. Εδώ πως γίνεται; :rolleyes: Ευχαριστώ. Για το πρωτο: Οχι. Ολες οι εφαρμογες στο store μπλοκαρουν ολες ή καμια, οχι μεμονωμένες κλησεις. Για το δευτερο: Ρυθμισεις-> επιλογες πληρωμης . Μπορεις να ορισεις paypal ή καρτα. Σε μερικες περιπτωσεις αν υποστηριζει η εφαρμογη , σου χρεωνουν τον λογαριασμο τηλεφωνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 1)Οταν μπεις στο bbworld κανεις swipe απο πανω, θα πας settings και μετα payment options 2)Αν κανεις search τις λεξεις call blocker στο bbworld σου βγαζει καποιες εφαρμογες. Επειδη πρεπει να πληρωσεις δειξε προσοχη για να βεβαιωθεις οτι εχουν τη δυνατοτητα να μπλοκαρουν συγκεκριμενους αριθμους και οχι μονο ολες τις κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Για το πρωτο: Οχι. Ολες οι εφαρμογες στο store μπλοκαρουν ολες ή καμια, οχι μεμονωμένες κλησεις. Για το δευτερο: Ρυθμισεις-> επιλογες πληρωμης . Μπορεις να ορισεις paypal ή καρτα. Σε μερικες περιπτωσεις αν υποστηριζει η εφαρμογη , σου χρεωνουν τον λογαριασμο τηλεφωνου. Κρίμα... Από τότε που πήρα ΒΒ και δεν έχω αποκλεισμένο τον αριθμό της κινητής τηλεφωνίας πλέον, με παίρνουν κάθε μέρα τηλ. κι επιμένουν να μπω σε καρτο-πρόγραμμα. Κι απλά δεν το σηκώνω. Γι αυτό το ήθελα περισσότερο. Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1)Οταν μπεις στο bbworld κανεις swipe απο πανω, θα πας settings και μετα payment options 2)Αν κανεις search τις λεξεις call blocker στο bbworld σου βγαζει καποιες εφαρμογες. Επειδη πρεπει να πληρωσεις δειξε προσοχη για να βεβαιωθεις οτι εχουν τη δυνατοτητα να μπλοκαρουν συγκεκριμενους αριθμους και οχι μονο ολες τις κλησεις Το έψαξα αλλά δεν βρήκα αυτό που ζητάω. Θα το κοιτάξω ξανά. Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 νέο λογισμικό ! 10.2.1.2977 Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μικρή αναβάθμιση βλέπω. Τι διορθώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μικρή αναβάθμιση βλέπω. Τι διορθώνει; Μήπως διορθώνει το πρόβλημα με το limited wifi? Πάντως σε μένα δεν ήρθε ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Μήπως διορθώνει το πρόβλημα με το limited wifi? Πάντως σε μένα δεν ήρθε ακόμη. αλλαγή ως τώρα δεν έχω εντοπίσει , μόνο ίσως ότι κολλάει λίγο το #ΒΒΜ Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEFANO_BB Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλησπέρα, όταν με καλούν και έχω το τηλ στην τσέπη μου χτυπάει μόνο μια φορά και αυτόματα μπαίνει σε σίγαση με αποτέλεσμα να μην ακούσω καν το χτύπημα και να χάνω κλήσεις... Παρακαλώ χέλπ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλησπέρα, όταν με καλούν και έχω το τηλ στην τσέπη μου χτυπάει μόνο μια φορά και αυτόματα μπαίνει σε σίγαση με αποτέλεσμα να μην ακούσω καν το χτύπημα και να χάνω κλήσεις... Παρακαλώ χέλπ!! Μήπως έχεις το app Power Tools? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Χαιρετώ το φόρουμ! Αγόρασα την Παρασκευή το Blackberry z10 όντας φανατικός των blackberry. Το κινητό με έχει κατενθουσιάσει εκτός από την μπαταρία του η οποία με έχει ξενερώσει σε σημείο να θέλω να το δώσω. Ζεσταίνεται υπερβολικά. Μου έχει τύχει κινητό να ζεσταίνεται αλλά όχι τόσο. Αυτό νομίζω ότι θα εκραγεί. Υπερθερμαίνεται κ η οθόνη. Πιστεύω ομελέτες κάνω άνετα πάνω του. Έχω κάνει την αναβάθμιση σε 10.2.κάτι (την τελευταία τέλος πάντων) αλλά δεν είδα διαφορά. Από εφαρμογές έχω τις βασικές. Έχω τσεκάρει να δω τι χρησιμοποιεί πολύ την μπαταρία και μου βγάζει την οθόνη πρώτη, αλλά την φωτεινότητα την έχω 2 κλικ από το τέρμα χαμηλά. Έχω σβήσει το συγχρονισμό μηνυμάτων του facebook από το blackberry hub και δεν έχω άλλο λογαριασμό. Ειλικρινά έχω απογοητευτεί. Κρίμα ένα τόσο ωραίο κινητό να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις και να πρέπει να περιορίζεσαι. Μήπως είναι θέμα του συγκεκριμένου κινητού; Να σημειωθεί ότι το έχω φορτίσει 2 φορές απ' όταν το πήρα μήπως μετά από κάποιες φορτίσεις θα στρώσει; Τέλος, δεν του έχω καν κάρτα SIM μέσα (θέλει κόψιμο η παλιά) που σημαίνει ότι το δίκτυο είναι κλειστό. Φαντάζομαι με ενεργό το δίκτυο τι θα κάνει... Τι χρήση κάνεις ακριβώς; Εάν είσαι συνεχώς με το wifi σε online streaming για παράδειγμα, δικαιολογείται η "υπερθέρμανση". Εάν είναι idle και ζεσταίνεται, τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια θέματα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEFANO_BB Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 όχι.. αυτό που συμβαίνει είναι να πατιέται αυτό ματα μάλλον η αφή στην οθόνη και μετά να μπαίνει το κινητό στη σίγαση.. μήπως θα μπορούσα να το ρυθμίσω ωστε η απάντηση στις κλήσεις μου να γίνεται μόνο με "συρσιμο" στο πράσινο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Καλησπέρα, όταν με καλούν και έχω το τηλ στην τσέπη μου χτυπάει μόνο μια φορά και αυτόματα μπαίνει σε σίγαση με αποτέλεσμα να μην ακούσω καν το χτύπημα και να χάνω κλήσεις... Παρακαλώ χέλπ!! Το ίδιο παθαίνω και εγώ. Αν ακουμπήσεις την οθόνη όταν σε καλούν μπαίνει σε σίγαση. Δεν έχω βρει άκρη αλλά πιστεύω ότι είναι πρόβλημα που ήρθε με την αλλαγή του τρόπου που απαντάς σε κλήση. Από swipe up στον νέο τρόπο με το αριστερά δεξιά. Edited June 26, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palmtree Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Επειδή δεν μου έχει απαντήσει κανείς στο προηγούμενό μου μήνυμα ξαναρωτάω, έχετε κι εσείς θέμα με την μπαταρία; Εμένα αμα χρησιμοποιώ ειδικά το Wi-Fi υπερθερμαίνεται και η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Επειδή δεν μου έχει απαντήσει κανείς στο προηγούμενό μου μήνυμα ξαναρωτάω, έχετε κι εσείς θέμα με την μπαταρία; Εμένα αμα χρησιμοποιώ ειδικά το Wi-Fi υπερθερμαίνεται και η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα. Και μενα η μπαταρια αν δουλευω την συσκευη δεν με βγαζει ουτε μιση μερα ειτε με wifi ειτε ne 3g Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEFANO_BB Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το ίδιο παθαίνω και εγώ. Αν ακουμπήσεις την οθόνη όταν σε καλούν μπαίνει σε σίγαση. Δεν έχω βρει άκρη αλλά πιστεύω ότι είναι πρόβλημα που ήρθε με την αλλαγή του τρόπου που απαντάς σε κλήση. Από swipe up στον νέο τρόπο με το αριστερά δεξιά. Αυτό το Αριστερά Δεξιά μας έφαγε! :p Δηλαδή το πρόβλημα παραμένει?? Αν είναι έτσι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάλλυμα με το δερματινο πορτάκι - που είναι τόοοσο σπαστικό και άβολο- http://www.ebay.com/itm/New-Black-Smart-Folio-Flip-Leather-Case-Back-Battery-Cover-For-Blackberry-Z10-/370850433126?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5658688866 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μενα η μπαταρια αν δουλευω την συσκευη δεν με βγαζει ουτε μιση μερα ειτε με wifi ειτε ne 3g Το ίδιο συμβαίνει με τους πιο πολλούς νομίζω .. με full χρήση το τηλέφωνο δε μου βγάζει τη μέρα... Αναρωτιέμαι αν μια μπαταρία http://http://www.ebay.com/itm/New-High-capacity-2680mAh-Best-Replacement-Battery-for-BlackBerry-Z10-Gold-/390806894112?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item5afde7f620 σαν αυτή θα βελτίωνε την κατάσταση... Αλλά προσωπικά και αφού δε το έχω ψάξει, φοβάμαι να το διακινδυνεύσω με τέτοια μπαταρία... Εδώ πιάνει θερμοκρασίες φούρνου η original , με κινέζικη θα το κάνω κ σόμπα :P ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν κανείς χρειάζεται τον USB αντάπτορα του φορτιστή (με την υποδοχή για μπρίζες εξωτερικού) http://http://76.my/Malaysia/original-usb-charger-adapter-head-blackberry-9320-9790-9900-q10-z10-enjoys-1302-06-enjoys@14.jpg ας μου πει να του τον στείλω να μη κάθεται κ μένει έτσι.. Μόνο τα έξοδα αποστολής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 20 ώρες με το κινητό και πραγματικά έχω πάθει πλάκα. Ρε που ήταν κρυμμένο τέτοιο λειτουργικό; Το χαμπ όλα τα λεφτά. Η μπαταρία στο 3g φεύγει νεράκι, αλλά με νορμάλ χρήση κρατάει μέρα πιστεύω. Είμαι από τις 10 το πρωί με h+ και wifi συνεχόμενα, μπαταρία περίπου 60%. Και ασχολούμαι συνέχεια. Περιμένω πολλά πράγματα από την blackberry. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 20 ώρες με το κινητό και πραγματικά έχω πάθει πλάκα. Ρε που ήταν κρυμμένο τέτοιο λειτουργικό; Το χαμπ όλα τα λεφτά. Η μπαταρία στο 3g φεύγει νεράκι, αλλά με νορμάλ χρήση κρατάει μέρα πιστεύω. Είμαι από τις 10 το πρωί με h+ και wifi συνεχόμενα, μπαταρία περίπου 60%. Και ασχολούμαι συνέχεια. Περιμένω πολλά πράγματα από την blackberry. Πράγματι, κρυμμένος θησαυρός! Όσο το "σκαλίζεις" τόσο σε εντυπωσιάζει (ακόμη και μετά από οκτώ μήνες). Η μπαταρία μετά από 10-15 ολοκληρωμένες φορτίσεις στρώνει. Εμένα τη μέρα μου τη βγάζει με έντονη χρήση. Enjoy :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) Οι branded συσκευές έχουν διαφορετικές ενημερώσεις τελικά; Έχω ολλανδικό Vodafone, με 10.2.1.2102. Edit: Μετά την ενημέρωση παρατήρησα 2 πράγματα: εξαφανίστηκε το λόγο της βόντα και χάθηκε η επιλογή για lte. Έχει μήπως σχέση το ότι χρησιμοποιώ wind; Edit 2: νέο λογισμικό ! 10.2.1.2977 Μόλις μου ήρθε και μένα, αλλά λέει 120mb, όχι 17...:/ Edited June 27, 2014 by Takis_dm Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts