Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έβγαλα το pin κι άφησα μόνο κωδικό. Ομολογώ ότι άνοιξε γρηγορότερα.
Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έβγαλα το pin κι άφησα μόνο κωδικό. Ομολογώ ότι άνοιξε γρηγορότερα.

Με το update που θα σου έρθει σε λίγο, θα διορθωθεί το θέμα του χρόνου εκκίνησης.

Με το update που θα σου έρθει σε λίγο, θα διορθωθεί το θέμα του χρόνου εκκίνησης.

Ωραία :) Ευχαριστώ για την ενημέρωση και την βοήθεια.

Ωραία :) Ευχαριστώ για την ενημέρωση και την βοήθεια.

Παρακαλώ, τίποτε. Επίσης tip, μετά από 10-15 "γεμάτες" φορτίσεις η μπαταρία θα στρώσει.

Enjoy

:)

Πριν κάνω την αγορά, σας ρωτούσα διάφορα για το ΒΒ. Μου είχατε πει και για το snap που βάζουμε εφαρμογές android στη συσκευή μας. Πριν λίγο την εγκατέστησα και είπα να δοκιμάσω αν λειτουργεί. (Δεν είμαι λάτρεις των πολλών εφαρμογών απλά με έφαγε η περιέργεια να δω αν λειτουργούν για να έχω μια - δυο, μέχρι εκεί.) Κατέβασα δοκιμαστικά το Talking Tom, ένα παιχνίδι που το ξέρετε οι περισσότεροι φαντάζομαι. Το εγκατέστησα αλλά δεν άνοιγε και μου έβγαζε μήνυμα να ελέγξω τη σύνδεση μου στο ίντερνετ (ενώ είχα κανονικά). Το διέγραψα και κατέβασα μια άλλη εφαρμογή που βρήκα μπροστά μου, με Live τηλεόραση για να τσεκάρω αν όντως έχουν πρόβλημα με ίντερνετ (μήπως έφταιγε και πριν αυτό). Ένα κανάλι άνοιξε κανονικά αλλά στην προσπάθεια μου να κάνω πίσω για να αλλάξω κανάλι, κόλλησε και δεν μπορώ ούτε να κλείσω την εφαρμογή, δεν μπορώ να βγω γενικά. Το κινητό δείχνει κολλημένο και πρώτη φορά μου το κάνει. Να βγάλω την μπαταρία;:wacko:

εγω ειχα αναφερει οτι οι εφαρμογες απο android δουλευουν οι μισες και αυτες οχι σωστα αλλα ποιος με ακουγε? μιλω παντα για εφαρμογες που χρειαστηκα για να κανω την δουλεια μου, αλλες εψαχναν να βρουνε το google play και αλλες δουλευαν μονο με widget, τεσπα πρεπει να το συνηθησεις και εσυ οπως και εγω και να εισαι σιγουρη οτι ποτε δε θα δουλευει σωστα το google play στο z10, ολο και κατι θα προκυπτει

εγω ειχα αναφερει οτι οι εφαρμογες απο android δουλευουν οι μισες και αυτες οχι σωστα αλλα ποιος με ακουγε? μιλω παντα για εφαρμογες που χρειαστηκα για να κανω την δουλεια μου, αλλες εψαχναν να βρουνε το google play και αλλες δουλευαν μονο με widget, τεσπα πρεπει να το συνηθησεις και εσυ οπως και εγω και να εισαι σιγουρη οτι ποτε δε θα δουλευει σωστα το google play στο z10, ολο και κατι θα προκυπτει

Ήταν γνωστό πως οι εφαρμογές δεν θα τρέχουν όπως σε συσκευή android και είναι και απόλυτα λογικό. Επίσης ήταν απο την αρχή ξεκάθαρο πως εφαρμογές που απαιτούν google framework δεν θα δουλέψουν μάλλον ποτέ.

Κάτι άλλο τώρα. Τι ακουστικά χρησιμοποιείτε; Τα coloud pop δουλεύουν με τη συσκευή (music controls και κλήσεις);

Back In Black

Ήταν γνωστό πως οι εφαρμογές δεν θα τρέχουν όπως σε συσκευή android και είναι και απόλυτα λογικό. Επίσης ήταν απο την αρχή ξεκάθαρο πως εφαρμογές που απαιτούν google framework δεν θα δουλέψουν μάλλον ποτέ.

Κάτι άλλο τώρα. Τι ακουστικά χρησιμοποιείτε; Τα coloud pop δουλεύουν με τη συσκευή (music controls και κλήσεις);

Εγώ χρησιμοποιώ τα αυθεντικά hands free της Apple από το iPhone 5 και δουλεύουν άψογα. Τα συνιστώ και για την ποιότητα του ήχου τους στην μουσική;)

Εγώ χρησιμοποιώ τα αυθεντικά hands free της Apple από το iPhone 5 και δουλεύουν άψογα. Τα συνιστώ και για την ποιότητα του ήχου τους στην μουσική;)

Ωραία. Απο τη στιγμή που και τα coloud είναι συμβατά με apple, τότε θα είναι και με το z10.

Back In Black

Ωραία. Απο τη στιγμή που και τα coloud είναι συμβατά με apple, τότε θα είναι και με το z10.
και της Nokia απο το Ν900 δουλεύουν άψογα.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ναι, θυμάμαι. Εις γνώση μου έγινε, άλλωστε δεν με πειράζει και να μην δουλέψουν γενικά, δεν έχω θέμα με αυτά. Αν ήθελα θα έπαιρνα ένα android. Εδώ στα android δεν δουλεύουν σωστά... Είχα κάποτε.

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

:)

Μετά απο ένα (αποτυχημένο) πέρασμα απο το android (ξανά) δεν άντεξα και σκέφτομαι να το πάρω τελικά. Χτές διάβασα όμως αυτό:

http://www.itechpost.com/articles/12374/20140619/blackberry-z10-to-reach-end-of-life-eol-on-july-10.htm.

Τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στο θέμα των αναβαθμίσεων κυρίως; Υπάρχει περίπτωση να μην δούμε ποτέ 10.3; Γενικά ποιά είναι η υποστήριξη της bb στις συσκευές της;

Α! Και το αιώνιο ερώτημα: Black or white; :p

Edit: Έχετε άποψη για αυτό το μαγαζί;

http://reflow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=80&Itemid=0

Edited by Takis_dm
Back In Black

Μετά απο ένα (αποτυχημένο) πέρασμα απο το android (ξανά) δεν άντεξα και σκέφτομαι να το πάρω τελικά. Χτές διάβασα όμως αυτό:

http://www.itechpost.com/articles/12374/20140619/blackberry-z10-to-reach-end-of-life-eol-on-july-10.htm.

Τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στο θέμα των αναβαθμίσεων κυρίως; Υπάρχει περίπτωση να μην δούμε ποτέ 10.3; Γενικά ποιά είναι η υποστήριξη της bb στις συσκευές της;

Α! Και το αιώνιο ερώτημα: Black or white; :p

Edit: Έχετε άποψη για αυτό το μαγαζί;

http://reflow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=80&Itemid=0

Στο άρθρο που έβαλες γράφει

When it comes to future updates, BlackBerry is expected to continue supporting the device even if it ceases production.

Στο άρθρο που έβαλες γράφει

When it comes to future updates, BlackBerry is expected to continue supporting the device even if it ceases production.

Έχεις δίκιο. Λάθος μου. Επίσης είδα και αυτό:

http://www.berryreview.com/2014/01/27/blackberry-5-6-finally-placed-on-end-of-life-list-windows-live-messenger-to-join-shortly/

Άρα δεν αγχώνομαι με την υποστήριξη για κάποια χρόνια ίσως. Ωραία!

Back In Black

Χμμμ. Μήπως πρόκειται για την ευρωπαϊκή έκδοση του z3; Διάβασα πως θα κυκλοφορήσει σε 8 χώρες.

Back In Black

απορια: 1 η 2 χρονια εγγυηση εχουμε?

2 χρόνια.

Ένας φίλος μου στο iphone 5s έχει ένα screen protector το οποίο κάπως "σκουραίνει" την οθόνη, είναι λίγο "τραχύ" στην αφή, αλλά το δάχτυλο γλιστράει άνετα. Έχει μια ματ αίσθηση και δείχνει να προστατεύει καλά την οθόνη. Τι είναι αυτό; Αυτός δεν ξέρει. Το πήρε απο κοσμοτέ όταν πήγε να του κόψουν τη sim και το πλήρωσε περίπου 10 ευρώ. Υπάρχει κάτι τέτοιο για το Ζ10;

Back In Black

2 χρόνια.

Ένας φίλος μου στο iphone 5s έχει ένα screen protector το οποίο κάπως "σκουραίνει" την οθόνη, είναι λίγο "τραχύ" στην αφή, αλλά το δάχτυλο γλιστράει άνετα. Έχει μια ματ αίσθηση και δείχνει να προστατεύει καλά την οθόνη. Τι είναι αυτό; Αυτός δεν ξέρει. Το πήρε απο κοσμοτέ όταν πήγε να του κόψουν τη sim και το πλήρωσε περίπου 10 ευρώ. Υπάρχει κάτι τέτοιο για το Ζ10;

τι το θες αυτο? χανει την ουσια αισθησης της οθονης, παρε ενα screen protector το κλασικο και οχι ματ, ειναι σαν να μην εχεις καθολου και προστατευει παραλληλα, απο ebay πηρα εγω με 3 ευρω περιπου 5 κομματια

edit αυτα εδω πηρα http://www.ebay.com/itm/121093586993?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 , ειναι σαν να μη εχει καθολου, αριστη εφαρμογη και αισθηση αφης

Edited by dimtz

Απλά νομίζω πως προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια απο γρατζουνιές. Αυτό για την αίσθηση ισχύει πάντως.
Back In Black

δε ξερω κατα ποσο διαφορα εχει σε ασφαλεια το ενα με το αλλο αλλα σε ολα μου τα κινητα τετοιο βαζω και δεν ειχα ποτε θεμα, αλλα προσεχω και εγω, πχ δε βαζω ποτε στην ιδια τσεπη κλειδια με κινητο

2 χρόνια.

Για το matte λες. Τα είχα πάρει κι εγώ αλλά στο μάτι δεν φαίνονται ωραία. Μπορείς να τα πάρεις να τα δοκιμάσεις. Καθόλου ακριβά και με free shipping.

Τώρα έχω αυτά εδώ. Απ' όσα δοκίμασα νομίζω είναι τα καλύτερα.

Εγώ πήρα αυτά και είναι οτι καλύτερο έχω βάλει μετά το tempered glass. Η συσκευασία έχει δύο τεμάχια.

Σε επικοινωνία με mobile-phones μου ειπαν πως η συσκευή είναι Αγγλιας και καλύπτεται απο ευρωπαϊκή εγγύηση. Όλα καλά ως εδώ. Η ερώτηση μου είναι ποιό είναι το επίσημο σέρβις; Υπάρχει; Απο το κατάστημα δεν μπόρεσαν να μου δώσουν σίγουρη απάντηση.

Edit: απο αρβάτο μου είπαν πως αναλαμβάνουν μόνο απο vodafone.

Edited by Takis_dm
Back In Black

• The topic was unpinned