Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παρέα.Παραγγειλα το z10 σημερα ας ελπίσουμε να μας βγάλει ασπροπροσωπους!

Με το καλο ευχομαι. Ψυχραιμια τις πρωτες 3-4 ημερες και μετα θα σου αρεσει :)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλώς να "ρθείς στην οικογένεια των Blavkberry.

¨οπως θα διαπιστώσεις θα έχεις μια συσκευή γρήγορη , ποιοτική, με παρα πολλές δυνατότητες κυρίως για business χρήση.

Δώσε λίγο χρόνο να "καταλάβεις" τι συσκευή και όποια απορία έχεις ... εδώ είμαστε.

BlackBerry Passport and a Playbook

καλησπέρα παιδιά . να ρωτήσω μετά την αναβάθμιση είναι κάποιος που έχει μόνιμα τa δεδομένα ανοιχτά ?πόσες ώρες βγάζει η μπαταρία ?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

καλησπέρα παιδιά . να ρωτήσω μετά την αναβάθμιση είναι κάποιος που έχει μόνιμα τa δεδομένα ανοιχτά ?πόσες ώρες βγάζει η μπαταρία ?

καλυτερα να μη μαθεις :cry:

καλησπερα το hard reset πως το κανω?

βγαλε την μπαταρια για 20 δευτερα

καλυτερα να μη μαθεις :cry:

βγαλε την μπαταρια για 20 δευτερα

προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει το δίκτυο που εδώ είναι για σφαλιάρες , από Η+ γυρίζει σε Ε , η δεν έχει σήμα καθόλου , εάν φταίνε τα δεδομένα γενικά η κάτι άλλο .

με το ασύρματο στο σπίτι , με πολύ ββμ και βγάζει μια μέρα . στη δουλειά με τα δεδομένα δε το προλαβαίνω

[η φωτογραφία είναι protou ανοίξω ανοίξω τα δεδομένα , 5 λεπτά αφ ότου τα άνοιξα , και σχεδόν 2 ώρες μετά ]

Edited by poseidon2004

Δεν κελινω ποτε data και wifi . Δεν εχω τετοια αποδοση οπως εσυ. Το εχω μονιμα στο 2g και μονο αν θελω να κατεβει κατι οπως video το γυρναω σε 3g. Η εναλλαγη 2G/3G σκοτωνει την μπαταρια για πλακα.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Έχω πάντα ανοικτά τα δεδομένα αλλά και μερική χρήση wi-fi, με ομιλία (ελευθ. επαγγελματίας), με 3 λογαριασμούς μειλ, πολύ ΒΒΜ, Twitter, Facebook, Linkedin, φωτογραφίες, Apps κ.α. 7π.μ.=100% -> στις 8μ.μ. έχω 50-45%.

προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει το δίκτυο που εδώ είναι για σφαλιάρες , από Η+ γυρίζει σε Ε , η δεν έχει σήμα καθόλου , εάν φταίνε τα δεδομένα γενικά η κάτι άλλο .

με το ασύρματο στο σπίτι , με πολύ ββμ και βγάζει μια μέρα . στη δουλειά με τα δεδομένα δε το προλαβαίνω

[η φωτογραφία είναι protou ανοίξω ανοίξω τα δεδομένα , 5 λεπτά αφ ότου τα άνοιξα , και σχεδόν 2 ώρες μετά ]

καλα ειναι να μη το εχεις συνεχεια ανοιχτο παρα μονο οταν το χρειαζεσαι, και εγω οταν κανω χρηση 3g η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα, γενικα σχεδον σε ολα τα κινητα το ιδιο συμβαινει απλα το bb το παρακανει, ακομη ενα μεγαλο μειον απο τα πολλα που εχει

Έχω πάντα ανοικτά τα δεδομένα αλλά και μερική χρήση wi-fi, με ομιλία (ελευθ. επαγγελματίας), με 3 λογαριασμούς μειλ, πολύ ΒΒΜ, Twitter, Facebook, Linkedin, φωτογραφίες, Apps κ.α. 7π.μ.=100% -> στις 8μ.μ. έχω 50-45%.

τότε κάτι δε πάει καλά , δε γίνεται να έχει τόσο μεγάλη απόκλιση .

εάν έχω ανοιχτά τα δεδομένα θα αντέξει 8.30 με 18.00 . πάντα έχω μαζί και τη δεύτερη μπαταρία .

Το 2τζι γλειτώνει πολύ μπαταρία ?

καλα ειναι να μη το εχεις συνεχεια ανοιχτο παρα μονο οταν το χρειαζεσαι, και εγω οταν κανω χρηση 3g η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα, γενικα σχεδον σε ολα τα κινητα το ιδιο συμβαινει απλα το bb το παρακανει, ακομη ενα μεγαλο μειον απο τα πολλα που εχει

στη δουλειά δε μπορώ να είμαι στο ασύρματο οπότε δεν υπάρχει λύση σε αυτό

Μπαταρια γλυτωνεις αν εχεις καλο σημα και δεν χρειαζεται να ψαχνει. Στην περιοχη μου το 3G απο wind ειναι ανεκδοτο οποτε το εχω μονιμα 2g και ησυχασα. Μεσα στη πολη και 3G να ειχα μονιμο δεν θα ειχα προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ναι, το 2G είναι φιλικό με τη μπαταρία και αξιοπρεπές με το internet. Αν χρειαστείς κάτι παραπάνω σε ταχύτητα τότε γύρισέ το σε 3G. Το 4G όπως σε όλα τα κινητά είναι λαίμαργο με τη μπαταρία.

Ναι, το 2G είναι φιλικό με τη μπαταρία και αξιοπρεπές με το internet. Αν χρειαστείς κάτι παραπάνω σε ταχύτητα τότε γύρισέ το σε 3G. Το 4G όπως σε όλα τα κινητά είναι λαίμαργο με τη μπαταρία.

sakis ας μη κοροιδευομαστε, 2G και interner δε συνυπαρχουν, αν μπορεις και βολευεσαι μαλλον θα εισαι ο μοναδικος η ενας απο τους λιγους, το δοκιμασα και κανει 1 λεπτο ν ανοιξει μια σελιδα, καλυτερα να μη μπω internet με 2g γιατι χανω την υπομονη μου, αντι να διορθωσει η καθε εταιρια τα προβληματα της, ψαχνουμε εμεις να βρουμε τροπους ανακουφησης

Μια απο τα ιδια !

σε 2 τζι η 3 τζι δίκτυο ? έξω αρχίσει να πιστεύω ότι φταει το δίκτυο εδώ στη περιοχή - Vodafone EG -

σε 2 τζι η 3 τζι δίκτυο ? έξω αρχίσει να πιστεύω ότι φταει το δίκτυο εδώ στη περιοχή - Vodafone EG -

φιλε μην απελπιζεσαι, μπορεις να βρεις μονος σου τι φταιει, αλλο κινητο smartphone δεν ειχες ? το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι φταιει το bb, αυτη ειναι η φιλοσοφια του, να κουβαλας δηλαδη και δευτερη μπαταρια μαζι σου

Μετά την αναβάθμιση έχουν αναφερθεί προβλήματα με την διάρκεια της μπαταρίας με το radio 3140.

http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/10-2-1-3140-radio-battery-drain-930739/.

Πολλοί (ανάμεσα τους κ εγώ) βάλαμε κάποιο προηγούμενο Radio.Είναι πανεύκολο.Εδώ θα τα βρείτε συγκεντρωμένα όλα.

https://mega.co.nz/#F!yY8VUT4R!jd8zehZC87cjVqdTSkRM7g

Θα πρότεινα το 2759 η το 2235.Παίζει όμως σημαντικό ρόλο το σήμα της εταιρίας στην περιοχή του καθενός

Εγω δεν κλεινω ποτε μα ποτε το 3g και με βγαζει ανετα μια μερα. Και την δουλευω μπολικο την συσκευη. Πιστευω οτι οσοι δεν εχουν καλο σημα με 3g πρεπει να σας τρωει την μπαταρια γρηγορα
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Ευχαριστω παιδια... Με την μπαταρία καμια συμβουλή για τις αρχικες φορτησεις; Διαβάζω οτι δινετε ιδιαιτερη προσοχή. Ισχυει οτι και στα αλλα;
Samsung Galaxy S10e

Παιδια ηρθε το update ολα καλα αλλα παρατήρησα οτι στο paired computers εμφανιζονται 2 desktop οπου δεν εχω κανει paired και δεν σβηνουν κιολας τι εχει γινει? :blink:

φιλε μην απελπιζεσαι, μπορεις να βρεις μονος σου τι φταιει, αλλο κινητο smartphone δεν ειχες ? το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι φταιει το bb, αυτη ειναι η φιλοσοφια του, να κουβαλας δηλαδη και δευτερη μπαταρια μαζι σου

καλησπέρα φίλε dimtz & σε όλους οσους αφιερώσατε χρόνο

Είναι θέμα του δικτύου κατα κύριο λόγο . Δηλαδή η Vodafone EG - εχει τρομερά προβλήματα με το δικτυο εδω , στην ελλάδα με τη Cosmote ποτε δεν ειχα θέμα να μη μου βγάζει μέρα .

Ενώ εχει φουλ σήμα σε HSDPA οι μπάρες αδειάζουν , γεμίζουν και μετά σε πετάει σε EDGE .

θα δοκιμάσω να το κλειδώσω σε 2g να δω πως θα παει αυρίο η μέρα και θα σας πω .

καλησπέρα φίλε dimtz & σε όλους οσους αφιερώσατε χρόνο

Είναι θέμα του δικτύου κατα κύριο λόγο . Δηλαδή η Vodafone EG - εχει τρομερά προβλήματα με το δικτυο εδω , στην ελλάδα με τη Cosmote ποτε δεν ειχα θέμα να μη μου βγάζει μέρα .

Ενώ εχει φουλ σήμα σε HSDPA οι μπάρες αδειάζουν , γεμίζουν και μετά σε πετάει σε EDGE .

θα δοκιμάσω να το κλειδώσω σε 2g να δω πως θα παει αυρίο η μέρα και θα σας πω .

Γεια σου φιλε, ισως να εχεις και δικιο, γι αυτο λεω μονο εσυ θα βρεις τι φταιει, εγω το εχω συνεχεια στην επιλογη 4G-3G-2G με κλειστα τα δεδομενα και μου βγαζει την μερα ανετα, αν ανοιξω τα δεδομενα και σερφαρω βλεπω την μπαταρια να πεφτει δραματικα, αυτο συμβαινει σε ολους και δε φταιει το δικτυο που εχουμε, τωρα αν εσυ χωρις ν ανοιξεις τα δεδομενα δε σου βγαζει μερα τοτε ναι φταιει το δικτυο σου, κανε καλου κακου και ενα hard reset γιατι μια φορα το δικο μου χωρις να κανω κατι επεφτε η μπαταρια πολυ γρηγορα, καποιο κολλημα ειχε παθει, κατι ετρεχε συνεχεια χωρις να το γνωριζω :)

παληκαρια απορια: στο pc εχω το bb link και θελω ν αλλαξω την διαδρομη αποθηκευσης των αρχειων (εικονες-εγγραφα-μουσικη-βιντεο που βρισκονται αριστερα του πινακα) απο το c: που ειναι τωρα στο d: , γνωριζει καποιος την διαδικασια?

Edited by dimtz

Πηγαινε στα documents για παραδειγμα και εκει που λεει all documents εχει ενα συμβολο δεξια σαν φακελο με το σηματακι + Απο εκει προσθετεις νεο path

Ευχαριστω παιδια... Με την μπαταρία καμια συμβουλή για τις αρχικες φορτησεις; Διαβάζω οτι δινετε ιδιαιτερη προσοχή. Ισχυει οτι και στα αλλα;

Καλό είναι οι 10-15 αρχικές φορτίσεις να γίνονται πλήρης, ολοκληρωμένες. Μετά η μπαταρία στρώνει και ισχύουν όσα έγραψα λίγο πιο πάνω. Μετά το τελευταίο update παρατήρησα βελτίωση διάρκειας.

Γεια σου φιλε, ισως να εχεις και δικιο, γι αυτο λεω μονο εσυ θα βρεις τι φταιει, εγω το εχω συνεχεια στην επιλογη 4G-3G-2G με κλειστα τα δεδομενα και μου βγαζει την μερα ανετα, αν ανοιξω τα δεδομενα και σερφαρω βλεπω την μπαταρια να πεφτει δραματικα, αυτο συμβαινει σε ολους και δε φταιει το δικτυο που εχουμε, τωρα αν εσυ χωρις ν ανοιξεις τα δεδομενα δε σου βγαζει μερα τοτε ναι φταιει το δικτυο σου, κανε καλου κακου και ενα hard reset γιατι μια φορα το δικο μου χωρις να κανω κατι επεφτε η μπαταρια πολυ γρηγορα, καποιο κολλημα ειχε παθει, κατι ετρεχε συνεχεια χωρις να το γνωριζω :)

παληκαρια απορια: στο pc εχω το bb link και θελω ν αλλαξω την διαδρομη αποθηκευσης των αρχειων (εικονες-εγγραφα-μουσικη-βιντεο που βρισκονται αριστερα του πινακα) απο το c: που ειναι τωρα στο d: , γνωριζει καποιος την διαδικασια?

καλημέρα , τα δεδομένα τα έξω ανοιχτά . σήμερα θα δοκιμάσω μόνο σε 2τζι , να δούμε πως θα κυλήσει . διαφορετικa θα δοκιμάσω να βάλω κάποιο πιο παλιό ράδιο που πρότεινε κάποιος φίλος . επίσης στο ΒΒΜ γκρουπ κάποιος προτίνε απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων του ΦΒ , ίσως είναι κι αυτό μια επιλογή .

με το Hard reset δε θα χαθούν όλες οι εσωτερικές ρυθμίσεις ? opws για paradeigma οι συγχωνευμένες / συνδεδεμένες επαφές ( τηλέφωνο , FB, mail ,linked In ) ?

• The topic was unpinned