dalton114 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 οσοι βλεπουν το z30 μενουν με το στομα ανοιχτο.ακομα και ασχετοι λενε ποσο ομορφο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Mε tapatalk το myphonegr το δουλεύουμε οι κάτοχοι ζ10 και όλα καλά Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 οσοι βλεπουν το z30 μενουν με το στομα ανοιχτο.ακομα και ασχετοι λενε ποσο ομορφο ειναι. Το θέμα είναι που το βρίσκουμε για να το δούμε και να το πιάσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Το θέμα είναι που το βρίσκουμε για να το δούμε και να το πιάσουμε... Εγω παντως που το επιασα μια και μοναδικη φορα αμεσως το αγορασα. Και να μην το πιασεις το αγοραζεις στα τυφλα.:lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Εγω παντως που το επιασα μια και μοναδικη φορα αμεσως το αγορασα. Και να μην το πιασεις το αγοραζεις στα τυφλα.:lol:Οσο ομορφο και αν ειναι δεν παραβλεπω δυο-τρια πραγματα. Το μεγεθος της συσκευης. Θα ηθελα σε αυτες τις ιντσες κατι πιο συμμαζεμένο οπως το G2. Τα ppi της οθονης, που οταν το ειδα απο κοντα σε σχεση με το Ζ10 εδειχναν λιγοτερο ευκρινή τα εικονιδια και την μη αποσπωμενη μπαταρια. Για την μπαταρια μπορει να κραταει καλυτερα αλλα δεν συγκρινεται με μια δευτερη ή την ευκολη αλλαγη οταν η μπαταρια πεθανει. Και φυσικα το Κοστος της συσκευης που η καλυτερη apu και η 5" οθονη δεν δικαιολογει τη διαφορα με το Ζ10. Edited May 18, 2014 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Εγω παντως που το επιασα μια και μοναδικη φορα αμεσως το αγορασα. Και να μην το πιασεις το αγοραζεις στα τυφλα.:lol: Το θέμα είναι να το πιάσουμε και εμείς :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Οσο ομορφο και αν ειναι δεν παραβλεπω δυο-τρια πραγματα. Το μεγεθος της συσκευης. Θα ηθελα σε αυτες τις ιντσες κατι πιο συμμαζεμένο οπως το G2. Τα ppi της οθονης, που οταν το ειδα απο κοντα σε σχεση με το Ζ10 εδειχναν λιγοτερο ευκρινή τα εικονιδια και την μη αποσπωμενη μπαταρια. Για την μπαταρια μπορει να κραταει καλυτερα αλλα δεν συγκρινεται με μια δευτερη ή την ευκολη αλλαγη οταν η μπαταρια πεθανει. Και φυσικα το Κοστος της συσκευης που η καλυτερη apu και η 5" οθονη δεν δικαιολογει τη διαφορα με το Ζ10. Αυτα ειναι γουστα, οι αναγκες του καθενα μας και τα σεβομαι ολα. Για εμενα ομως ουτε οι τρελα ενεργοβορες οθονες των πολυ υψηλων απαιτησεων και επιδοσεων ειναι κριτηριο αγορας ουτε και τα μικρα bezels τα οποια ομολογω οτι ειναι πολυ ομορφα σε μια συσκευη τυπου g2. Ειναι ομως μια πανεμορφη συσκευη οπως και το z10 οταν το ειχα πρωτοδει, μονο που ηθελα κατι σε μεγαλυτερη οθονη και ενα λειτουργικο το οποιο με κερδισε αμεσως εναντι του android που επαιξα μαζι του για καποια χρονακια. Η μπαταρια ισως ειναι ενα μειον που δεν ειναι αποσπωμενη, αλλα χαλαλι για την αυτονομια που προσφερει και ισως ειναι απο τις πολυ λιγες συσκευες στην αγορα που την εχουν. Αλλωστε οι μπαταριες δεν πεθαινουν ετσι, ουτε χωρις λογο, ουτε μεσα σε μερικους μηνες. Edited May 18, 2014 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Αυτα ειναι γουστα, οι αναγκες του καθενα μας και τα σεβομαι ολα. Για εμενα ομως ουτε οι τρελα ενεργοβορες οθονες των πολυ υψηλων απαιτησεων και επιδοσεων ειναι κριτηριο αγορας ουτε και τα μικρα bezels τα οποια ομολογω οτι ειναι πολυ ομορφα σε μια συσκευη τυπου g2. Ειναι ομως μια πανεμορφη συσκευη οπως και το z10 οταν το ειχα πρωτοδει, μονο που ηθελα κατι σε μεγαλυτερη οθονη και ενα λειτουργικο το οποιο με κερδισε αμεσως εναντι του android που επαιξα μαζι του για καποια χρονακια. Η μπαταρια ισως ειναι ενα μειον που δεν ειναι αποσπωμενη, αλλα χαλαλι για την αυτονομια που προσφερει και ισως ειναι απο τις πολυ λιγες συσκευες στην αγορα που την εχουν. Αλλωστε οι μπαταριες δεν πεθαινουν ετσι, ουτε χωρις λογο, ουτε μεσα σε μερικους μηνες. Καλά, η μπαταρία μπορεί να βγάλει σφάλμα οποιαδήποτε στιγμή. Εγώ πάντως βλέπω ότι η δικιά μου ενώ πήγαινε πολύ καλά μετά από κύκλους φόρτισης τώρα κάνει νερά. Το power tools πάντως δείχνει η υγεία της να έχει πέσει 5% μέσα σε 1 μηνα... απλά είπα ότι το z30 δεν δικαιολογεί την διαφορά τιμής με το z10 τώρα. Δηλαδή αν κάποιος έχει το z10 το z30 δεν το λες αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Καλά, η μπαταρία μπορεί να βγάλει σφάλμα οποιαδήποτε στιγμή. Εγώ πάντως βλέπω ότι η δικιά μου ενώ πήγαινε πολύ καλά μετά από κύκλους φόρτισης τώρα κάνει νερά. Το power tools πάντως δείχνει η υγεία της να έχει πέσει 5% μέσα σε 1 μηνα... απλά είπα ότι το z30 δεν δικαιολογεί την διαφορά τιμής με το z10 τώρα. Δηλαδή αν κάποιος έχει το z10 το z30 δεν το λες αναβάθμιση. Σιγουρα δεν εχει τα ιδιαιτερα και καλυτερα χαρακτηριστικα συγκριτικα με το z10 και αλλωστε δεν ειχα ποτε το z10 για να συγκρινω πως λειτουργουν τα δυο τηλεφωνα ξεχωριστα το καθενα και ουτε θυμαμαι σε τι υπερτερει το ενα του αλλου. Οπως και να εχει ομως ειναι μια φοβερη συσκευη, απο αυτες που λες πως θα τις κρατησεις για πολυ καιρο και σε συνδυασμο με το καταπληκτικο os10 ολα ειναι τελεια. Και γω οταν ειχα πρωτοσυναντησει απο κοντα το z10, μου αρεσε πολυ και με εψηνε ασχημα εκεινη την περιοδο. Οταν ομως ειδα το z30 αλλαξα γνωμη οχι γιατι ηταν εμφανισιακα πιο ομορφο για τα δικα μου γουστα, αλλα γιατι ειχα το galaxy s3 και δεν ηθελα να πεσω σε ιντσες οθονης, αλλα εστω και λιγο να ανεβω. Edited May 18, 2014 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 μια ερωτηση επειδη προκειτε να παρω σφραγισμενο BB Z10 4G , πως θα το ξεχωρισω απο το 3G ??? Στα πλαγια του κουτιου, εκει με τα barcodes θα γραφει Z10 stl100-2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Σιγουρα δεν εχει τα ιδιαιτερα και καλυτερα χαρακτηριστικα συγκριτικα με το z10 και αλλωστε δεν ειχα ποτε το z10 για να συγκρινω πως λειτουργουν τα δυο τηλεφωνα ξεχωριστα το καθενα και ουτε θυμαμαι σε τι υπερτερει το ενα του αλλου. Οπως και να εχει ομως ειναι μια φοβερη συσκευη, απο αυτες που λες πως θα τις κρατησεις για πολυ καιρο και σε συνδυασμο με το καταπληκτικο os10 ολα ειναι τελεια. Και γω οταν ειχα πρωτοσυναντησει απο κοντα το z10, μου αρεσε πολυ και με εψηνε ασχημα εκεινη την περιοδο. Οταν ομως ειδα το z30 αλλαξα γνωμη οχι γιατι ηταν εμφανισιακα πιο ομορφο για τα δικα μου γουστα, αλλα γιατι ειχα το galaxy s3 και δεν ηθελα να πεσω σε ιντσες οθονης, αλλα εστω και λιγο να ανεβω. Εχω το z10 αλλα πριν 1 εβδομαδα επεσε στα χερια μου και το z30 και τα δουλεψα σχεδον παραλληλα για 1 ημερα. Νομιζω πως αν κρινουμε πρωτα τηλεφωνικες συσκευες και μετα smartphones εκει που θριαμβευει το z30 ειναι η Paratek antenna. Δε χανει σημα με τιποτα ακομα και σε πολυ δυσκολα σημεια.Πρεπει να το προσπαθησεις πολύ. Για ανθρωπους που βασιζουν τη ζωη τους σε σημαντικα τηλεφωνηματα μονο και μονο αυτη η τεχνολογια αξιζει αρκετα λεφτα κατα τη γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Εχω το z10 αλλα πριν 1 εβδομαδα επεσε στα χερια μου και το z30 και τα δουλεψα σχεδον παραλληλα για 1 ημερα. Νομιζω πως αν κρινουμε πρωτα τηλεφωνικες συσκευες και μετα smartphones εκει που θριαμβευει το z30 ειναι η Paratek antenna. Δε χανει σημα με τιποτα ακομα και σε πολυ δυσκολα σημεια.Πρεπει να το προσπαθησεις πολύ. Για ανθρωπους που βασιζουν τη ζωη τους σε σημαντικα τηλεφωνηματα μονο και μονο αυτη η τεχνολογια αξιζει αρκετα λεφτα κατα τη γνωμη μου Και οχι μονο, νομιζω οτι και τα ηχεια του ειναι απο τα κορυφαια της αγορας, περα απο το την καλη κεραια και την πολυ καλη αυτονομια. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 BlackBerry 10 Capable of Running 98% of All Android Apps. http://berryflow.com/2014/05/blackberry-10-capable-running-98-android-apps/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 οταν ενεργοποιω τα δεδομενα βγαζει ενα - Η - ,ετσι εμφανιζετε σε ολους? επισης οταν εχω wifi βγαζει το σημα της blackberry, αυτο δε γινετε να το βλεπουμε παντα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) οταν ενεργοποιω τα δεδομενα βγαζει ενα - Η - ,ετσι εμφανιζετε σε ολους? επισης οταν εχω wifi βγαζει το σημα της blackberry, αυτο δε γινετε να το βλεπουμε παντα ? Στις σελίδες 44-45 του ελληνικού οδηγού χρήσης (pdf) επεξηγούνται τα εικονίδια. Επίσης http://cellphoneforums.net/rim-blackberry/t352473-blackberry-10-z10-q10-icons-what-they-mean.html#axzz32FzWFFgs και http://support.vodafone.com.au/articles/FAQ/Network-symbols-and-frequencies-explained Edited May 20, 2014 by sakisgi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Στις σελίδες 44-45 του ελληνικού οδηγού χρήσης (pdf) επεξηγούνται τα εικονίδια. Επίσης http://cellphoneforums.net/rim-blackberry/t352473-blackberry-10-z10-q10-icons-what-they-mean.html#axzz32FzWFFgs και http://support.vodafone.com.au/articles/FAQ/Network-symbols-and-frequencies-explained ωραιος φιλε, απ οτι βλεπω το - Η - ειναι ενα βημα πριν το 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 ποσο ασφαλες ειναι το snap? θελω να κανω κατι συναλλαγες με NBG , ακουσατε τιποτε περιεργο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ποσο ασφαλες ειναι το snap? θελω να κανω κατι συναλλαγες με NBG , ακουσατε τιποτε περιεργο? Το snap απλως σου δινει ευκολη προσβαση στο google play. Οταν εγκαθιστας την εφαρμογη απο το snap αυτη μπαινει στο ειδικο sandbox android player της Blackberry, οποτε το snap δεν εμπλεκεται στη λειτουργια της οταν αυτη ειναι ενεργη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Αυτές τις ημέρες θα είμαι κι εγώ κάτοχος του όμορφου blackberry z10! Ξανά πίσω στα Blackberry λοιπόν :) Ίσως αύριο θα είναι στα χέρια μου. :happy: Πριν βάλω την κάρτα σιμ μου, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γίνεται να κάνω κάποιο συγχρονισμό τις επαφές από το μέΐλ μου. Στο windowsPhone μου έχω όλες μου τις επαφές στο hotmail μου. Υπάρχει η δυνατότητα να τις συγχρονίσω στο bb και να τις περάσω εκεί αυτόματα, ή πρέπει να τις αποθηκεύσω στην σιμ ξανά;;; :wacko: Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το snap απλως σου δινει ευκολη προσβαση στο google play. Οταν εγκαθιστας την εφαρμογη απο το snap αυτη μπαινει στο ειδικο sandbox android player της Blackberry, οποτε το snap δεν εμπλεκεται στη λειτουργια της οταν αυτη ειναι ενεργη δηλαδη ειμαστε οκ? δεν υπαρχει θεμα ε? ευχαριστω!! Αυτές τις ημέρες θα είμαι κι εγώ κάτοχος του όμορφου blackberry z10! Ξανά πίσω στα Blackberry λοιπόν :) Ίσως αύριο θα είναι στα χέρια μου. :happy: Πριν βάλω την κάρτα σιμ μου, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γίνεται να κάνω κάποιο συγχρονισμό τις επαφές από το μέΐλ μου. Στο windowsPhone μου έχω όλες μου τις επαφές στο hotmail μου. Υπάρχει η δυνατότητα να τις συγχρονίσω στο bb και να τις περάσω εκεί αυτόματα, ή πρέπει να τις αποθηκεύσω στην σιμ ξανά;;; :wacko: καλημερα και καλοριζικο, με το που θα συνδεθεις με hotmail θα σου πει τι θελεις να συγχρονισεις, mail-επαφες-ημερολογιο, αν τις επιλεξεις θα σου τις περασει αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 καλημερα και καλοριζικο, με το που θα συνδεθεις με hotmail θα σου πει τι θελεις να συγχρονισεις, mail-επαφες-ημερολογιο, αν τις επιλεξεις θα σου τις περασει αυτοματα Καλημέρα! :) Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ερχομενος απο Iphone 5 , galaxy S4 ειμαι πλεον κατοχος Ζ10 , πρωτες εντυπωσεις φανταστικες!!!!! :happy::happy::happy: Η συσκευη ειναι αρκετα γκλαμουρ , το ανοιξα και εγινε και η αναβαθμηση (1154ΜΒ :blink::blink:) Τα δε αξεσουαρ ειναι πολλα και πολυ φτηνα , γενικες γραμμες ειμαι ενθουσιασμενος σε λιγο θα αρχησω να το σκαλιζω Καλημέρα!!! Μεγαλώνει το κλαμπ βλέπω! :) (Εμένα ακόμη δεν ήρθε η συσκευή αλλά λογικά μέχρι αύριο θα την έχω.) Καλορίζικο! Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis1 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Καλημέρα σε όλους.Εδώ και 5-6 μέρες κάτοχος κ εγώ του Z10 και απόλυτα ευχαριστημένος.Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή η τρόπος εκτός από το γενικό κλείδωμα της συσκευής να κλειδώνονται τα sms-bbm-email.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Καλό ξεκίνημα σου εύχομαι. Πέρνα το android Firefox απο το snap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Twitter update 10.3.1.219 (speed improvements and bug fixes) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts