Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επιλέγω on και δεν ενεργοποιείτε, μόνο σε μένα γίνεται ; είμαι τυχερός απ ότι φαίνεται

Σου βγάζει τη λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα;

Επιλέγω on και δεν ενεργοποιείτε, μόνο σε μένα γίνεται ; είμαι τυχερός απ ότι φαίνεται

Για δες αυτο που λεει ο sakisgi, συμβαινει σε ολα τα δικτυα; εμενα ας πουμε στο σπιτι μου συνδεεται στο wifi και μετα απο λιγο αποσυνδεεται, αλλα οπουδηποτε αλλου δεν εχει προβλημα και στο σπιτι εχω γενικα θεματα με το wifi

Για δες αυτο που λεει ο sakisgi, συμβαινει σε ολα τα δικτυα; εμενα ας πουμε στο σπιτι μου συνδεεται στο wifi και μετα απο λιγο αποσυνδεεται, αλλα οπουδηποτε αλλου δεν εχει προβλημα και στο σπιτι εχω γενικα θεματα με το wifi

Σε παλαιότερο κινητό παρουσιαζόταν διακύμανση στη λήψη του σήματος δικτύου wi-fi σε συγκεκρημένο χώρο και ανακάλυψα οτι επηρεαζόταν η μετάδοση σήματος του router ... από τη βάση του ασυρμάτου τηλεφώνου της σταθερής γραμμής, που ήταν κοντα στο router! Άλλαξα θέση τη βάση και βελτιώθηκε. Με το Ζ10 όμως κανένα πρόβλημα.

γεια σας, δοκιμαζοντας το security απο την σελιδα της bb (αναζητησει συσκευης, κλειδωμα οθονης κλπ) στο προφιλ μου τα εχω δηλωσει ολα εκτος απο τον αριθμο τηλεφωνου. γινεται καπως να δηλωσω τον αριθμο? θελω να με ρουφιανεψω εντελως :D το δικτυο το αναγνωριζει παντως (vodafone) tnx.

BlackBerry Link Receives a Pretty Hefty Update:

http://n4bb.com/blackberry-link-receives-pretty-hefty-update/

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πώτη φορά το ακούω. Σου συμβαίνει σε συγκεκρημένο δίκτυο wi-fi ή σε όλα;

Σου βγάζει τη λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα;

οχι δε μου βγαζει τιποτα, επιλεγω on και ειναι κενο, δυο φορες μου το εκανε μεσα σε τρεις μερες, επισης τις περισσοτερες φορες μου βγαζει περιορισμενο δικτυο στο σπιτι μου ενω με το iphone δεν ειχα ποτε προβλημα με το ιδιο ρουτερ και ιδιο καναλι

edit για το link που αναφερεις πρεπει να κανω αναβαθμιση? πως γινετε? κατεβαζω στο pc και μετα? ευχαριστω

οχι δε μου βγαζει τιποτα, επιλεγω on και ειναι κενο, δυο φορες μου το εκανε μεσα σε τρεις μερες, επισης τις περισσοτερες φορες μου βγαζει περιορισμενο δικτυο στο σπιτι μου ενω με το iphone δεν ειχα ποτε προβλημα με το ιδιο ρουτερ και ιδιο καναλι

edit για το link που αναφερεις πρεπει να κανω αναβαθμιση? πως γινετε? κατεβαζω στο pc και μετα? ευχαριστω

Για την αναβάθμιση του Blackberry Link ανοίγεις την εφαρμογή στο pc και αν σου πει update τοτε του λες οκ, αν όχι θα το βρείς στα updates απο τα preferences. Μπορείς βέβαια πάντα να πατήσεις το link

(Windows OS) https://swdownloads.blackberry.com/Downloads/contactFormPreload.do?code=A8BAA56554F96369AB93E4F3BB068C22&dl=33AF6F108061CB6E3C0E31AF7485EE07

(MacOS) https://swdownloads.blackberry.com/Downloads/contactFormPreload.do?code=A8BAA56554F96369AB93E4F3BB068C22&dl=7CAB9FE667279FA4C544993CF0E3E240

Για το wi-fi, το πρόβλημα εμφανίστηκε τελευταία; Πιο πριν λειτουργούσε κανονικά;

το προβλημα περιορισμου δικτυου wifi ειναι απο την πρωτη μερα, τωρα οσο αφορα να το ανοιγω και να μην ανοιγει εχει κανα δυο μερες, αλλα με reboot ειναι οκ, sakis αυτην την αναβαθμιση την κανατε εσεις? μαλλον κανα bug πιστευω να ειναι

Την αναβάθμιση του Blackberry Link ναι την έκανα, μ'ενημέρωσε η εφαρμογή όταν σύνδεσα το Ζ10 στον υπολογιστή. Κανένα πρόβλημα. Γιατί bug?

ξερω και γω γιατι? κατεβασα το blackberry link και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση

Αν είναι αυτή: v1.2.3.48 (Windows OS), v1.2.1.16 (Mac OS) τότε είσαι οκ.

ναι αυτην εχω

Αρα είσαι οκ.

Για το wi-fi τι να πω, παράξενο είναι και δεν έχω συναντήσει ή ακούσει κάτι ανάλογο. Θα το διερευνήσω όμως...

Αρα είσαι οκ.

Για το wi-fi τι να πω, παράξενο είναι και δεν έχω συναντήσει ή ακούσει κάτι ανάλογο. Θα το διερευνήσω όμως...

οκ φιλε ευχαριστω, μια απορια , εχω στο pc 3 αρχεια word, πως τα ριχνω μεσα στα εγγραφα με το blackberry link? γινετε η πρεπει να τα περασω με διαφορετικο τροπο?

οκ φιλε ευχαριστω, μια απορια , εχω στο pc 3 αρχεια word, πως τα ριχνω μεσα στα εγγραφα με το blackberry link? γινετε η πρεπει να τα περασω με διαφορετικο τροπο?

Ο πιο απλός τρόπος είναι, στο pc που βλέπεις το Ζ10 σαν εξωτερικό σκληρό, drag & drop εκεί που λέει documents ή όπου αλλού θέλεις εσύ.

Διαφορετικά μέσω του Blackberry Link πάλι στα documents που έχεις ορίσει στο pc για συγχρονισμό. Ή στείλ' τα μειλ στον εαυτό σου και αποθήκευσέ τα στο Ζ10 :)

Μπορεις να συνδεθεις με mass storage. Ρυθμισεις -> Αποθηκευση και προσβαση . Τερμα κατω εχει την επιλογη. Μετα θα βλεπεις κινητο και sd ως εξωτερικες μνημες.

Εχεις windows; Αν ναι κανε αυτη τη διαδικασια για να εχεις προσβαση στο κινητο και τα αρχεια μεσω wifi. Στο κινητο πηγαινε ρυθμισεις-. αποθηκευση και προσβαση. Εκει ενεργοποιησε "Προσβαση με τη χρηση wifi". Γραψε ενα κωδικο. Πιο κατω πατα "Αναγνωριση στο δικτυο". Εκει σημειωνεις το ονομα της συσκευης και το ονομα χρηστη.

Μετα απλα στην γραμμη διευθυνσεων ενος παραθυρου των windows γραφεις \\ονοματηςσυσκευης και πατας enter. Σου ζηταει το username που ειναι BlackBerry και το password που εβαλες πριν οταν ενεργοποιησες την προσβαση σε wifi.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Μπορεις να συνδεθεις με mass storage. Ρυθμισεις -> Αποθηκευση και προσβαση . Τερμα κατω εχει την επιλογη. Μετα θα βλεπεις κινητο και sd ως εξωτερικες μνημες.

Εχεις windows; Αν ναι κανε αυτη τη διαδικασια για να εχεις προσβαση στο κινητο και τα αρχεια μεσω wifi. Στο κινητο πηγαινε ρυθμισεις-. αποθηκευση και προσβαση. Εκει ενεργοποιησε "Προσβαση με τη χρηση wifi". Γραψε ενα κωδικο. Πιο κατω πατα "Αναγνωριση στο δικτυο". Εκει σημειωνεις το ονομα της συσκευης και το ονομα χρηστη.

Μετα απλα στην γραμμη διευθυνσεων ενος παραθυρου των windows γραφεις \\ονοματηςσυσκευης και πατας enter. Σου ζηταει το username που ειναι BlackBerry και το password που εβαλες πριν οταν ενεργοποιησες την προσβαση σε wifi.

πολύ χρήσιμο τόσο καιρό δεν το είχα ανακαλύψει

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρα είσαι οκ.

δοκίμασε να διαγράψεις το δίκτυο και να το ξανά αποθηκεύσεις

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Ο πιο απλός τρόπος είναι, στο pc που βλέπεις το Ζ10 σαν εξωτερικό σκληρό, drag & drop εκεί που λέει documents ή όπου αλλού θέλεις εσύ.

Διαφορετικά μέσω του Blackberry Link πάλι στα documents που έχεις ορίσει στο pc για συγχρονισμό. Ή στείλ' τα μειλ στον εαυτό σου και αποθήκευσέ τα στο Ζ10 :)

ωραιος ευχαριστω!

τι εννοεις φιλε στη γραμμη διευθυνσεων ενος παραθυρου windows? σε browser ? ευχαριστω!!

πολύ χρήσιμο τόσο καιρό δεν το είχα ανακαλύψει

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δοκίμασε να διαγράψεις το δίκτυο και να το ξανά αποθηκεύσεις

το εκανα , για να δουμε αν θα στρωσει, ευχαριστω!

τι εννοεις φιλε στη γραμμη διευθυνσεων ενος παραθυρου windows? σε browser ? ευχαριστω!!

!

Οταν ανοιγεις πχ "O Υπολογιστης μου" στην γραμμη διευθυνσεων αυτου του παραθυρου. Οχι ιντερνετ browser.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Οταν ανοιγεις πχ "O Υπολογιστης μου" στην γραμμη διευθυνσεων αυτου του παραθυρου. Οχι ιντερνετ browser.

τεσπα, δε βγαζω ακρη φιλε, ευχαριστω.

edit απορια, ενω συνδεομαι για πρωτη φορα στο blackberry link με usb αφου το βγαλω το καλωδιο συνεχιζει και συγχρονιζει με wifi, αν κανω reboot το pc για να συνδεθω με blackberry link θελει παλι το καλωδιο, δεν συνδεετε με wifi ,γιατι? υπαρχει τροπος η ετσι δουλευει?

Edited by dimtz

παιδια κανεις δε γνωριζει? δε το δοκιμασατε?
Δεν χρησιμοποιω το link.. Γενικα δεν μου αρεσει να δεσμευομαι απο καποιο λογισμικό στο pc. Υποθετω, οτι το προβλημα σου μπορει να εχει να κανει με την αλλαγη της ip του pc στο router οταν το κανεις reboot. Δοκιμασε να δωσεις στο router static ip στο pc.

Αλλιως δοκιμασε τα βηματα για συνδεση μεσω wifi οπως τα περιγραφει εδω για μεταφορα αρχειων. http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/47561/als1334683894417.jsp

Δεν χρησιμοποιω το link.. Γενικα δεν μου αρεσει να δεσμευομαι απο καποιο λογισμικό στο pc. Υποθετω, οτι το προβλημα σου μπορει να εχει να κανει με την αλλαγη της ip του pc στο router οταν το κανεις reboot. Δοκιμασε να δωσεις στο router static ip στο pc.

Αλλιως δοκιμασε τα βηματα για συνδεση μεσω wifi οπως τα περιγραφει εδω για μεταφορα αρχειων. http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/47561/als1334683894417.jsp

οκ φιλε, για ακομη μια φορα σ ευχαριστω πολυ!!

Πραγματικα δεν ξερω αν εισαι τοσο ατυχος με τη συσκευη σου. Η συσκευη μου εχει λυσει τα χερια. Εχει τοσες δυνατοτητες συνδεσιμοτητας και μαλιστα ειναι πιο ευκολο πχ απο το ios γιατι δεν εχει περιορισμους. Επικοινωνει με ολες τις συσκευες μου. Εχει ενσωματωμενες δυνατοτητες και αν εισαι poweruser σου δινει και το κατι παραπανω. Βλεπω τα αρχεια του τηλεφωνου απο την smart tv , το pc χωρις να το βγαλω απο την τσεπη μου , μεσω wi fi. Αν κατεβαζε και torrent ή επαιζε και το popcorn time θα το ειχα και για wifi media player...

Πολυ χρήσιμο! Ειχα προβλημα συνδεσης με το bb link στον υπολογιστη κ μ'αυτό σωθηκα! Υπάρχει όμως τροπος να βλέπω (κ να μεταφερω) τα αρχεια του υπολογιστη μου μεσω του κινητου? Στις ρυθμισεις επιλεγω bb link αλλα αναφέρει ότι πρέπει να γίνει ''χρηση δικτυου κινητης τηλεφωνιας'' για μεταφορα δεδομενων συνδεδεμενων συσκευων (δλδ data?) υπαρχει καποιος τροπος χωρις χρεωση??

• The topic was unpinned