Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την 10.2.0.1323. Θα βάλεις το τηλέφωνο σε airplane mode. Θα κάνεις back up, θα την βάλεις, θα κάνεις skip το bbid και όλα τα υπόλοιπα ώστε να φτάσεις στην βασική οθονη, μετά θα κάνεις wipe και στη συνέχεια θα ξεκινήσεις το restore και θα μπεις για ξύρισμα και ένα μπάνιο...γιατί κρατάει ωρα.

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

Ποια λες να βάλω??? Έκανες backup και restore? Όλα πηγάν καλά?

Ωπαααα..! Οδηγούσα πριν που σου απάντησα. Περίμενε γιατί η τελευταία δεν είναι για STL-001... Την 10.2.0.1047 θα βάλεις...

Edited by npatrin

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

BB PlayBook 32GB

καλημέρα!

ενδιαφέρομαι να πάρω το Z10 4G, το e-shop στο members το έχει 399 και πάντα ήθελα να δοκιμάσω και αυτήν την πλευρά!

αλλά λέει (H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού) έτσι είναι όλες η υπάρχει έκδοση και με μενού στα ελληνικά, αν και αυτό δεν με ενδιαφέρει, αυτό που θέλω να μπορώ να γράφω με τον έξυπνο τρόπο στα ελληνικά.

σας ευχαριστώ πολύ!

OK....Θα το κάνω...και θα σου πω εντυπώσεις...

Καλημέρα, πρώτα να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες...

BB PlayBook 32GB

καλημέρα!

ενδιαφέρομαι να πάρω το Z10 4G, το e-shop στο members το έχει 399 και πάντα ήθελα να δοκιμάσω και αυτήν την πλευρά!

αλλά λέει (H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού) έτσι είναι όλες η υπάρχει έκδοση και με μενού στα ελληνικά, αν και αυτό δεν με ενδιαφέρει, αυτό που θέλω να μπορώ να γράφω με τον έξυπνο τρόπο στα ελληνικά.

σας ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα, το Ζ10 έχει όλες τις γλώσσες, επιλέγεις αυτή που θέλεις στην αρχή που το σετάρεις ή αργότερα από τις ρυθμίσεις. Ο περιορισμός αυτός ίσως να ισχύει στο Q10 ή στο Q5 επειδή έχουν φυσικό πληκτρολόγιο. Και ναι, μπορείς να γράφεις με τον "έξυπνο" τρόπο... Αν πας σε ένα κατάστημα και δεις το demo θα το διαπιστώσεις μόνος σου.

BB PlayBook 32GB

σήμερα το έκλεισα από e-shop 399 ευρώ, αύριο το απόγευμα θα το έχω τελικά στα χέρια μου!

έστειλα e-mail και μου είπαν ότι είναι η εκδοσή STL100-002, και το πήρα σε μαύρο!

διάβασα όλα τα post εδώ και είμαι έτοιμος για δουλειά! :D

σήμερα το έκλεισα από e-shop 399 ευρώ, αύριο το απόγευμα θα το έχω τελικά στα χέρια μου!

έστειλα e-mail και μου είπαν ότι είναι η εκδοσή STL100-002, και το πήρα σε μαύρο!

Με γειά :)

Και εγώ το έχω εδώ και λίγο καιρό και δεν το αφήνω απο τα χέρια μου. Είναι απίστευτα βολική συσκευή.

Καλημέρα και καλορίζικο...!!! :)

Είναι εξαιρετικό τηλέφωνο και θα το αγαπήσεις. Να ξέρεις όμως ότι θα χρειαστείς δύο τρία πράγματα:

- Μία θήκη, εγώ έχω πάρει την Flip Shell Case αλλά και η Transform Hard Shell φαίνεται καλή,

- Αν έχεις αμάξι οπωσδήποτε έναν φορτιστή για τον αναπτήρα καθώς η μπαταρία του είναι το μόνο μειονέκτημα. Εγώ έχω πάρει της BlackBerry που είναι διπλός, έχει καλώδιο usb που κουμπώνει πάνω στο τηλέφωνο αλλά έχει και μία επιπλέον θύρα usb σε περίπτωση που θέλεις να φορτίσεις και κάτι ακόμη. Επίσης να βάλεις το Mireo Don't Panic για gps και αν θέλεις πάρε και μία βάση. Εγώ πρόσφατα πήρα μία που πουλάνε στα καταστήματα της Forthnet και εκτός από βεντούζα έχει και στήριξη για τον αεραγωγό. Εγώ το έχω στον αεραγωγό και είναι τέλειο, απλώς θέλει προσοχή καθώς βάζεις και βγάζεις το τηλέφωνο μην σπάσεις το flap του αεραγωγού. Επίσης παίρνει το τηλέφωνο μαζί με τις παραπάνω θήκες, δεν χρειάζεται να το βγάζεις από αυτή κάθε φορά.

Βάλε το τελευταίο BlackBery Link στον υπολογιστή σου, v1.1.1.14 για να είσαι έτοιμος από το thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371150.

Καλό θα ήταν πριν ξεκινήσεις να βάζεις πράγματα ώστε να μην χρειαστείς backup και restore να βάλεις την leaked έκδοση 10.2.0.1323. Έχει δραματικές βελτιώσεις... Πληροφορίες και οδηγίες θα βρεις στο παρακάτω link.

http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/berryleaks-presents-10-2-0-1323-stl100-2-3-4-sqn100-x-sqr100-x-840355/

Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε...

Υ.Γ. Εγώ γιατί το βλέπω στο eshop 499€..?

Edited by npatrin

BB PlayBook 32GB

καλημέρα!

σας ευχαριστώ πολύ!

Γιατί το βλέπω στα 499€ ?

"There's a story still unread"

Γιατί το βλέπω στα 499€ ?

Και εγώ το ίδιο, όπως είπα στο προηγούμενο post, έχω κάνει κανονικά login με τα στοιχεία μου και βλέπω 499€.

BB PlayBook 32GB

στο members που σου στέλνουν με e-mail το έχει 399

μου έβγαλε έκανα και αναβάθμιση, πολύ καλό τηλέφωνο!!!!

edit

είναι STL100-002 και έχει και ελληνικά στο μενού, λάθος λέει στην περιγραφή το e-shop ότι έχει αγγλικό μενού!

edit2

έκανα copy to link από το e-mail http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=130809lf48kn4og05h9zk6muqo&o=686423 που είναι στα 399

Edited by tp!

στο members που σου στέλνουν με e-mail το έχει 399

μου έβγαλε έκανα και αναβάθμιση, πολύ καλό τηλέφωνο!!!!

edit

είναι STL100-002 και έχει και ελληνικά στο μενού, λάθος λέει στην περιγραφή το e-shop ότι έχει αγγλικό μενού!

edit2

έκανα copy to link από το e-mail http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=130809lf48kn4og05h9zk6muqo&o=686423 που είναι στα 399

Καλορίζικο και πάλι...

Δεν υπάρχει άλλο μενού ή άλλο τηλέφωνο, απλά διαλέγεις γλώσσα την οποία μπορείς να αλλάξεις οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τις ρυθμίσεις και αργότερα...

BB PlayBook 32GB

Παιδιά την τιμή του expansys για το Ζ10 την είδατε ;

Εριξαν και κανα 20ευρω το Q5 :shifty:

BlackBerry Passport and a Playbook

Mετά τα updates που έχει δώσει η εταιρεία έχει γίνει πιο σταθερή η συσκευή ή έχει ακόμα κολλήματα που ανέφεραν τα reviews ?

Είστε ευχαριστημένοι με μπαταρία και εφαρμογές ; Κάποιος που να έχει εμπειρία και με δυνατά android πώς του φαίνεται ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mετά τα updates που έχει δώσει η εταιρεία έχει γίνει πιο σταθερή η συσκευή ή έχει ακόμα κολλήματα που ανέφεραν τα reviews ?

Είστε ευχαριστημένοι με μπαταρία και εφαρμογές ; Κάποιος που να έχει εμπειρία και με δυνατά android πώς του φαίνεται ;

Αν θες επαγγελματικο τηλεφωνο το αγοραζεις και δεν ξανασχολησε με 8πυρηνα εκτρωματα που κολλανε.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες επαγγελματικο τηλεφωνο το αγοραζεις και δεν ξανασχολησε με 8πυρηνα εκτρωματα που κολλανε.

Δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλλεις. Δηλαδη το Ν4 που έχεις στην κατοχή σου είναι έκτρωμα που κολλάει; νομίζω ότι στην 4.3 που είναι τώρα είναι ο ορισμός του smoothness...

Το τηλέφωνο είναι κορυφαίο και γίνεται ακόμη καλύτερο με κάθε νέα αναβάθμιση!!! Είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Έχει το καλύτερο πληκτρολόγιο, το καλύτερο multitasking και το καλύτερο notification center!! Το μοναδικό μειονέκτημα είναι για την ώρα οι εφαρμογές και μόνο!! Σιγά σιγά όμως τα κενά γεμίζουν.

Και κάτι ακόμα. Σε ακρόαση μουσικής ο ήχος είναι δυνατός ή θα θέλατε λίγο ακόμα ένταση ;

Οταν βγάζεις φωτογραφίες ο ήχος κλείστρου είναι πάντα ανοιχτός ή μπορείς να το κλείσεις εντελώς ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλλεις. Δηλαδη το Ν4 που έχεις στην κατοχή σου είναι έκτρωμα που κολλάει; νομίζω ότι στην 4.3 που είναι τώρα είναι ο ορισμός του smoothness...

Βαγγελη, δεν ειναι θεμα smoothness or lack of it. Οι συσκευες που κουβαλαμε απο τα τελη του 2012 δεν κολλανε per se. Αλλα θα συμφωνεις και εσυ, το θεμα ειναι να μην χρειαζομαστε καθε χρονο +1GB RAM +2cores για να μπορουμε να ειμαστε smooth. Το nexus δεν κολλαει, δεκτο. Ουτε τα top tier smartphones. Αλλα κανενα τους δεν εχει την αμεσοτητα που εχει το Ζ10 στον τομεα comunications -email, txt, social networks, voice. Δηλαδη τις κεντρικες λειτουργειες που χρησιμοποιει ο μεσος επαγγελματιας κατα κορον. Προσωπικα εχω λατρεψει το Hub και οταν χρησιμοποιω το προσωπικο μου N4 μου...κακοφαινεται.

Η συγκεκριμενη συσκευη, εχει μονο 2 μειονεκτηματα: ελλειψη εφαρμογων (που καλυπτει εν μερι η δυνατοτητα sideloading) και μπαταρια (τραγικο λαθος, χρειαζόταν τουλαχιστον μια 2500mah).

Και μην ξεχναμε, το πληκτρολογιο ειναι ισως οτι καλυτερο εχω δοκιμασει, με ενα ή δυο χερια. Το οτι μετα απο 1 μηνα συμβιωσης καταλαβαινει τι θελω να γραψω και μπορω να τελειωσω email σε χρονο dt με το ενα χερι ειναι κατι που δεν εχω καταφερει μεχρι τωρα. Swipe up ftw!

Edited by narta

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά την τιμή του expansys για το Ζ10 την είδατε ;

Εριξαν και κανα 20ευρω το Q5 :shifty:

Nαι στα 389 είναι δελεαρ :)

"There's a story still unread"

Καλησπέρα

Μπείτε στα γνωστά σαιτ, κατεβάστε και κάντε sideload (όσοι ασχολείστε με αυτο) την unlocked version του android runtime. Με αυτή οι εφαρμογές android παίζουν σχεδόν σαν native και επίσης παίζουν όλες οι γνωστές

Σήμερα έσκασε αυτο

Προϋπόθεση να υπάρχει το 10.2

• The topic was unpinned