Jump to content

Hyundai Play X 900

Frontier
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως τα λεει. Αν κατεβασεις τα αρχεια ειναι υποθεση 10 λεπτων απλα ας μην ειναι ξεφορτισμένο εντελως...

Μια ερωτηση. Μπορεις να περασεις το Clockworkmod Recovery; Εχει δοκιμασει κανείς;

• Απαντήσεις 612
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οπως τα λεει. Αν κατεβασεις τα αρχεια ειναι υποθεση 10 λεπτων απλα ας μην ειναι ξεφορτισμένο εντελως...

Μια ερωτηση. Μπορεις να περασεις το Clockworkmod Recovery; Εχει δοκιμασει κανείς;

ρε φιλε κανω ακριβως οτι λεει με την σειρα.Γινεται ροζ και τα win7 αρχιζουν κ ψαχνουν να βρουν την συσκευη και λογικα δεν την βρισκουν.Μετα εγω πως περναω αυτα που λεει παρακατω τα αρχεια?

Just Perfect...NEXUS 4

Εκει που ψαχνει θα σου βγάλει ενα μηνυμα για να επιλέξεις εσυ τον φακελο που βρίσκονται οι drivers. Εκει θα επιλεξεις αυτους που κατεβασες απο το ποστ του frontier, αναλογα το συστημα σου, 32 ή 64bit.

Εκει που ψαχνει θα σου βγάλει ενα μηνυμα για να επιλέξεις εσυ τον φακελο που βρίσκονται οι drivers. Εκει θα επιλεξεις αυτους που κατεβασες απο το ποστ του frontier, αναλογα το συστημα σου, 32 ή 64bit.

Το εκανα αυτο τλκ πραγματικα ειχα κολλησει.Τωρα ομως γτ οσο εκανα ynzip τα αρχεια της Rom απο πρασινο κουτακι στο προγραμμα εξαφανιστηκε και εγινε παλι γκρι οπως ολα τα αλλα?

Just Perfect...NEXUS 4

Ετσι γινεται, συνεχισαι... :)

5. Το εργαλείο θα πρέπει να αναγνωρίζει πλέον το tablet σε λειτουργία flash, με πράσινη ένδειξη:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=29526&stc=1&d=1358954136

6. Πατάτε στο κουμπί ... επάνω δεξιά, επιλέγετε το αρχείο .img της ROM που θέλετε να περάσετε και πατάτε το κουμπί RESTORE. Η διαδικασία εγκατάστασης ξεκινά και μόλις αυτή ολοκληρωθεί, εμφανίζεται μήνυμα επιτυχούς ολοκλήρωσης (Success<1>) και το tablet κάνει reboot στη νέα ROM.

Νομιζα εγραψες οτι εγινε πρασινο... Σε ποιο βημα εισαι;

Edited by casperino99

Ετσι γινεται, συνεχισαι... :)

Νομιζα εγραψες οτι εγινε πρασινο... Σε ποιο βημα εισαι;

εγινε πρασινο αλλα μετα το προγραμμα δεν μου εδειχνε τπτ.Ακουστηκε ο ηχος αποσυνδεσης του usb στον υπολογιστη.Φταιει μηπως το καλωδιο usb που χρησιμοποιω?

Just Perfect...NEXUS 4

Ναι κατα τη διαρκεια της διαδικασιας ακουγεται ο ηχος αποσυνδεσης του usb αλλα το προγραμμα εξακολουθει να τρέχει... Εμενα μετα απο αυτο το σταδιο εκανε μερικα λεπτα και ηταν ετοιμο...

Ναι κατα τη διαρκεια της διαδικασιας ακουγεται ο ηχος αποσυνδεσης του usb αλλα το προγραμμα εξακολουθει να τρέχει... Εμενα μετα απο αυτο το σταδιο εκανε μερικα λεπτα και ηταν ετοιμο...

Φιλε τα ξαναπηρα ολα απο την αρχη και τελος καλο ολα καλα.Δουλευει αριστα το ταμπλετ......να λυσω και το θεμα με το wifi που εχει με το ζορι μια γραμμη και μου αποσυνδεεται και θα ειμαι πληρης.

Just Perfect...NEXUS 4

Εγω δεν ειχα προβλημα με το wifi. Του εδωσα ιντερνετ μεχρι και απο το κινητο... Αν δεις λαγκαρισματα βαλε την εφαργμογη που αναφέραμε παραπάνω...

Και μια διευκρίνηση... Η διαδικασία παίζει και σε Windows 8.

Εγω δεν ειχα προβλημα με το wifi. Του εδωσα ιντερνετ μεχρι και απο το κινητο... Αν δεις λαγκαρισματα βαλε την εφαργμογη που αναφέραμε παραπάνω...

Και μια διευκρίνηση... Η διαδικασία παίζει και σε Windows 8.

Δεν εχω δει κατι το τραγικο μεχρι στιγμης σε λαγγαρισμα...οσο για το wifi μου...απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο το σπιτι ρε παιδια?

Just Perfect...NEXUS 4

Παιδια φοβερη συσκευη την περιμενα πως και πως αλλα απογοητευτηκα απο το wifi και δεν μπορει να κανει την δουλεια που θελω δυστυχως.
Just Perfect...NEXUS 4

Παιδια φοβερη συσκευη την περιμενα πως και πως αλλα απογοητευτηκα απο το wifi και δεν μπορει να κανει την δουλεια που θελω δυστυχως.

Είναι και θέμα router, με το DGN3500 δεν έχω θέματα.

Εάν όμως π.χ έχεις ασθενές WiFi router σε συνδυασμό με γυψοσανίδες, μην περιμένεις θαύματα.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Είναι και θέμα router, με το DGN3500 δεν έχω θέματα.

Εάν όμως π.χ έχεις ασθενές WiFi router σε συνδυασμό με γυψοσανίδες, μην περιμένεις θαύματα.

Ναι ξερω δεν κατηγορω την συσκευη,ειναι αψογη αλλα αμα δεις τι τοιχους εχω θα παθεις πλακα...χαχαχαχα

Just Perfect...NEXUS 4

Ναι ξερω δεν κατηγορω την συσκευη,ειναι αψογη αλλα αμα δεις τι τοιχους εχω θα παθεις πλακα...χαχαχαχα

Δοκίμασε κανέναν WiFi Extender.

Δοκίμασε κανέναν WiFi Extender.

κατι τετοιο ψαχνω τωρα,εχεις τπτ να μου προτεινεις οικονομικο?

οσο για την RAM εβαλα το memory manager στο aggressive mode και πλεον εχω διαθεσιμα 350 Mb περιπου αν και εφαγα ενα κολλημα οταν ανοιξα ενα pdf αρχειο με adobe reader.

Just Perfect...NEXUS 4

κατι τετοιο ψαχνω τωρα,εχεις τπτ να μου προτεινεις οικονομικο?

οσο για την RAM εβαλα το memory manager στο aggressive mode και πλεον εχω διαθεσιμα 350 Mb περιπου αν και εφαγα ενα κολλημα οταν ανοιξα ενα pdf αρχειο με adobe reader.

Κάποια που έβγαζε η LinkSys είναι καλά.

Adobe Reader? Άλλο bloatware αυτό...

Δοκίμασε τον ezPDF Reader ή τον Moon+ Reader.

Επειδη σημερα θα το εχω κι εγω στα χερια μου μπορει καποιος να μου προτεινσι θηκη; Πιο πολυ την θελω σαν βαση στηριξης για να καθεται ορθιο.

Του ipad 2 κανουν;

Αυτες του Ipad, επειδη σαν συσκευη δεν έχει τα κουμπια του X900 τις φοβάμαι μηπως πιέζουν τα κουμπιά του. Υπάρχουν και οι Universal με το πληκτρολογιο που έχουν απλα 4 στηρίγματα στις ακρες. Το θέμα ειναι η ποιότητα τους. Αν ψάξεις στο ebay σαν tablet case 9.7 θα βρεις αρκετες αλλά... Edited by casperino99

Το πηρα τελικα στα χερια μου.

Εχοντας περασει απο τα χερια μου ταμπλετς οπως το samsung tab 2,nexus 7 και samsung note 10.1 οι εντυπωσεις ειναι μετριες.Σιγουρα απο τα ταμπλετ που ανεφερα εχει καλυτερη οθονη.Βασικα ειναι η οθονη που εψαχνα και το εχω στο sd.Απο ποιοτητα κατασκευης δειχνει και παλι καλυτερο αν εξαιρεσουμε τα κουμπακια που η ποιοτητα τους ειναι κινεζια.

Μου την εσπασε η ασυμβατοτητα του στο play store σε αρκετες εφαρμογες.Προφανως ειναι λογω της αναλυσης της οθονης.Εναλλακτικος τροπος υπαρχει βεβαια.

Στανταρ ειναι καλυτερο σε ολα του απο το tab 2.

Σοβαρα λαγκαρισματα δεν εχω(οποιος λεει για λαγκαρισμα πρεπει να αγορασει το tab 2 να δει τι παει να πει λαγκαρισμα),αλλα δεν ειναι τοσο smooth οσο τα επωνυμα τετραπυρινα,λογικο.

Το ταμπλετ το πηρα απο παιδι που ειχε φορεσει την kasty,ωστοσο στις ρυθμισεις δεν το αναφερει πουθενα.Ετσι ειναι;

Θα το κρατησω παντως,σοβαρα θεματα δεν εχει και το browsing ειναι ικανοποιητικο.

Του εβαλα nova launcher και την εφαρμογη για την διαχειριση της ραμ που προτεινετε.

Ηχεια μετρια και σε λαθος θεση κατα τη γνωμη μου αλλα οκ στα λεφτα του ειναι μια χαρα.

Ειναι 1η μου εμπειρια με κινεζικο και το περιμενα χειροτερο να πω την αληθεια,αλλα ηταν ευχαριστη εκπληξη ειδικα η οθονη του.Ισως ειμαι λιγο ξενερωμενος επειδη ειχα συνηθισει στο note 10.1 αλλα θα μου περασει.

Γιατι κρασαρει συνεχεια ο stock browser;Το κανει και σε σας;

Edited by panosfx

Οταν λες κρασαρει; Κολαει για καποια ωρα ή κλείνει αμέσως; Αν κλείνει αμέσως δοκίμασε στις ρυθμίσεις απο το πραγραμματακι που προτάθηκε να βγαλεις το aggressive mode. Επισης παρόμοια λειτουργια έχει και το rom toolbox, minfree memory managing κάνουν ολα αυτα τα προγραμματακια...

Μετα απο καποιες δοκιμες που εκανα το προβλημα το δημιουργουσε το προγραμμα.Και που το εβγαλα απο aggresive δεν αλλαξαν και πολλα.Οποτε το ξηλωσα.Το δικο μου παντως δειχνει πιο "σταθερο" στο hd mode.Μιλαω μονο για χρηση browsing που ειναι και η κυρια χρηση που του κανω.

Γενικα φαινεται ευαισθητο στη χρηση και δεν ειναι για πολλα πολλα.Ελπιζω με καποιο update να κατσει καλυτερα.Αν δεν ειχε αυτη την ποιοτητα κατασκευης και αυτη την οθονη σιγουρα δεν θα το αγοραζα.Custom roms που βρισκουμε;Xda δεν εχει τιποτα.

Η οθονη παντως ολα τα λεφτα.Κριμα που δεν υπαρχει cm10.

Παιδιά όταν συνδέω ένα usb flash, όταν το βγάζω (είτε με unmount από τα properties) είτε απλά τραβώντας το καλώδιο, μετά οι εφαρμογές που έχω περάσει στην sd (σχεδόν όλες) δεν τις ανοίγει, λέγοντάς μου ότι δεν είναι εγκατεστημένες. Και μετά πρέπει να κάνω ρεστάρτ. Ξέρετε γιατί;

Μετα απο καποιες δοκιμες που εκανα το προβλημα το δημιουργουσε το προγραμμα.Και που το εβγαλα απο aggresive δεν αλλαξαν και πολλα.Οποτε το ξηλωσα.Το δικο μου παντως δειχνει πιο "σταθερο" στο hd mode.Μιλαω μονο για χρηση browsing που ειναι και η κυρια χρηση που του κανω.

Γενικα φαινεται ευαισθητο στη χρηση και δεν ειναι για πολλα πολλα.Ελπιζω με καποιο update να κατσει καλυτερα.Αν δεν ειχε αυτη την ποιοτητα κατασκευης και αυτη την οθονη σιγουρα δεν θα το αγοραζα.Custom roms που βρισκουμε;Xda δεν εχει τιποτα.

Η οθονη παντως ολα τα λεφτα.Κριμα που δεν υπαρχει cm10.

Πως γίνεται να σου είναι πιο ομαλό σε hd? Με nova prime; Δεν πάει λιγότερο ομαλά στο scrolling ???

Επίσης ποιο πρόγραμμα λες ξήλωσες και τώρα δεν κρασάρει; Τον stock browser?

Δεν εγραψα πιο ομαλο αλλα πιο σταθερο.Εκανα λαθος ομως.Μετα απο καθε reboot στρωνει οποτε το ιδιο σταθερο ειναι και στις 2 αναλυσεις.Γενικα αμα το ζορισεις ομως ακομα και με απλο σερφαρισμα καποια στιγμη θα λαλησει.Συνηθως κρασαρει ο browser και κλεινει.

Την εφαρμογη ξηλωσα τελειως οχι τον πλοηγο.

Μου ρχετε ωρες ωρες να το δωσω και να παρω το ainol novo hero,αλλα η οθονη του χ900 ειναι ολα τα λεφτα...

Πάντως υπάρχουν στιγμές που ανοιγοκλείνω παιχνίδια πχ και το τάμπλετ πάει τρένο, υπάρχουν όμως φορές (μάλλον ο flash player και ο browser τραβάνε περισσότερη μνήμη/πόρους) που κολλάει το σύμπαν, ανοίγεις 2 ταβς και κλείνει ο browser κτλ κτλ.

Αλήθεια είναι κυρίως θέμα android;

Να δοκιμάσω να κατεβάσω/εγκαταστήσω τον τελευταίο flash player;

Πάντως επιμένω, το hd στο τάμπλετ είναι πρακτικά άχρηστο.

Πάντως υπάρχουν στιγμές που ανοιγοκλείνω παιχνίδια πχ και το τάμπλετ πάει τρένο, υπάρχουν όμως φορές (μάλλον ο flash player και ο browser τραβάνε περισσότερη μνήμη/πόρους) που κολλάει το σύμπαν, ανοίγεις 2 ταβς και κλείνει ο browser κτλ κτλ.

Αλήθεια είναι κυρίως θέμα android;

Έχει απαντηθεί παλαιότερα: φταίει το Android 4.1 σε συνδυασμό με τη Retina.

Σε 4.2 δεν υπάρχει πρόβλημα (το systemUI έχει αναβαθμιστεί).

Ο Firefox πάντως δημιουργεί ελάχιστα προβλήματα, σε σχέση με άλλους browsers (ακόμα και με τον stock).

Να δοκιμάσω να κατεβάσω/εγκαταστήσω τον τελευταίο flash player;

Δε θα λύσει τίποτα.