casperino99 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ποιός είναι ο καλύτερος launcher που έχετε χρησιμοποιήσει; Εμένα ρε παιδιά ψιλο-τρώει κολλήματα. Δηλαδή πατάω το home button και αργεί να ξαναμπεί στον launcher (τον ξαναφορτώνει). ή όταν ξαναμπαίνω σε κάποιο πρόγραμμα αργεί ή κολλάει κ κλείνει (πχ το skype). Χρησιμοποίησε Nova ή Apex και βγάλε του ολα τα εφε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 "παρθένος" στην αγορά ταμπλετας, ψάχνω εδώ και 2-3 ημέρες ποια να αγοράσω. Δεν εχω σοβαρές απαιτήσεις (αλλά δεν ξέρω αν θα μου δημιουργηθούν όταν θα την πάρω βεβαια)! Άνοιξα ένα θέμα εδώ, σχετικά με τις αρχικές μου απαιτήσεις και ερωτήσεις... Βέβαια, όλα..τα κινέζικα που αναφέρονται, για root, rom, κλπ, θα αργήσω να τα καταλάβω πιστεύω, μια που δεν εχω ξανα-ασχοληθεί με το θέμα!!!! ΥΓ: από όσο καταλαβαίνω, 3g, μόνο υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις ετσι? (πχ το χαβάι που αναφερθηκε πριν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Λάθος:{Λοιπόν, μόλις το πήρα στα χέρια μου. Δεν μπορώ να το ανοίξω!!:( Πατάω το power συνεχόμενα κάποια δευτερόλεπτα, δεν κάνει τπτ.} Άνοιξε τελικά, ήθελε πολύ παραπάνω ώρα πάτημα από τα 3 sec που λέει στο manual. ΟΥΥΦ ανάσανα:heat: Ο φορτιστής είναι αγγλικός, αλλά έχει και αντάπτορα μαζί, που τον μετατρέπει σε ευρωπαικό. Όμως δεν μπαίνει καλά (με ελάχιστη πιέση βγαίνει ο αντάπτορας). Επίσης όταν έβαλα τον αντάπτορα (πριν καταφέρω τελικά να το ανοίξω) δεν είχε κάποιο αναμένο ledάκι ή κάτι τέτοιο. Φυσιολογικό? Τώρα δεν το βάζω στην πρίζα, να σιγουρευτώ πρώτα ότι είναι οκ (πήρα καλή τρομάρα πριν). Λάθος:{Δεν θα πρεπε όμως να ναι ήδη φορτισμένο κάπως, να ανοίγει?? Υπάρχει κάπου κάποιο κλείδωμα που αγνοώ? :confused: Help Frontier!} Να σημειώσω ότι πρώτα απ όλα το έβαλα ση πρίζα με τον αντάπτορα αυτό. Δεν προσπάθησα να το ανοίξω πιο πριν. Παίζει να έγινε καμιά *******?? Ο αντάπτορας λεει make sure the voltage 6A 125V-250V. Οι πρίζες στην Ελλάδα είναι 220V άρα δεν θα πρεπε να παίζει θέμα, έτσι? Επίσης ο φορτιστής λέει ότι στα 12V (DC φαντάζομαι μετά την σταθεροποίηση) 2000mA, ενώ στην AC λέει 100-240V και 0.8A και 50 ή 60Hz (όλα λογικά μου φαίνονται). Επίσης δεν έχω καταλάβει αν θα έπρεπε το pc μου να το "βλέπει" όταν το συνδέω με το usb χωρίς όμως να ναι ανοικτό. Δεν το βλέπει πάντως. Edited March 12, 2013 by Edmont_Dantes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Άσε το να φορτίσει κανένα 8ώρο πριν αρχίσεις να το δουλεύεις. Μην ανησυχείς, μια χαρά είναι :) Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Άσε το να φορτίσει κανένα 8ώρο πριν αρχίσεις να το δουλεύεις. Μην ανησυχείς, μια χαρά είναι :) Ωχ, το πρωτοφόρτισα και μόλις τέλειωσε το αποσυνέδεσα. Δε πιστεύω να έκανα καμμιά πατάτα!! Είναι αναστρέψιμη η ενέργεια; Δλδ να το αφήσω να ξελιγωθεί και να το φορτίσω μετά για 8 ώρες; Έχει φάει καμμια 4-5 φορτίσεις. Περίπου. Α, και το ένα φέρνει τ' άλλο. Αν με το καλό:X πέσουν οι μπαταρίες, αλλάζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ωχ, το πρωτοφόρτισα και μόλις τέλειωσε το αποσυνέδεσα. Δε πιστεύω να έκανα καμμιά πατάτα!! Είναι αναστρέψιμη η ενέργεια; Δλδ να το αφήσω να ξελιγωθεί και να το φορτίσω μετά για 8 ώρες; Έχει φάει καμμια 4-5 φορτίσεις. Περίπου. Α, και το ένα φέρνει τ' άλλο. Αν με το καλό:X πέσουν οι μπαταρίες, αλλάζουν; Συνέχισε να το δουλεύεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι μπαταρίες αλλάζουν, το X900 ανοίγει αρκετά εύκολα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casperino99 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Επίσης δεν έχω καταλάβει αν θα έπρεπε το pc μου να το "βλέπει" όταν το συνδέω με το usb χωρίς όμως να ναι ανοικτό. Δεν το βλέπει πάντως. Και στα android κινητα το ίδιο γίνεται. Πρέπει να τα ανοίξεις για να τα δει ο υπολογιστής... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Frontier, προσπαθώ να του βάλω την kasty, αλλά δεν παίζει ροζ χρωματάκι στην αρχή. Έχω απενεργοποιήσει το usb debugging (για την ακρίβεια το έχω ξετικάρει), όταν μου βγάζει το μήνυμα για usb storage πατάω το κουμπί return (??? δεν είμαι σίγουρος πως λέγεται αυτό το κουμπί στο android). To tool επειδή κατέβηκε συμπιεσμένο, τα έκανα extract σε ένα φάκελο που ονόμασα "Rockchip" στην επιφάνεια εργασίας και από κει έτρεξα το exe ως admin. Μετά συνδέω το tablet στο usb και περιμένω. Πάντα μου βγαίνει το μνμ στο tablet για usb storage και πατάω return και δεν ροζίζει :lol: Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casperino99 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δε ξερω πως λειτουργει σε ταμπλετ... Οποτε μπορει να γίνεται διαφορετικα εδω... Σε android κινητο εχεις μια μπαρα που βλέπεις και την ωρα, εκει εαν το ανοιξεις με touch θα σου δωσει πληροφοριες για τo storage και την κατασταση. Αντιστοιχα πατωντας ενεργοποιείς/απενεργοποιείς. Για ψαξτο μεχρι να σου πει ο Frontier. Μηπως και την βρουμε την ακρη... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 To tool επειδή κατέβηκε συμπιεσμένο, τα έκανα extract σε ένα φάκελο που ονόμασα "Rockchip" στην επιφάνεια εργασίας και από κει έτρεξα το exe ως admin. Μετά συνδέω το tablet στο usb και περιμένω. Πάντα μου βγαίνει το μνμ στο tablet για usb storage και πατάω return και δεν ροζίζει :lol: Κάνω κάτι λάθος? Δεν έχω την συγκεκριμένη ταμπλέτα αλλά το μήνυμα που σου βγάζει είναι στάνταρ σε όλες τις ταμπλέτες. Δεν μπαίνει η ταμπλέτα σε flashing mode αλλά απλά ετοιμάζεται να την αναγνωρίσει ο υπολογιστής ως μονάδα αποθήκευσης (usb storage). Για να αντιγράφεις αρχεία από το pc στην εσωτερική μνήμη (ή sd ή nandflash) και στην εξωτερική sd. Για να μπεις σε flashing mode πρέπει να πατάς και κάποια κουμπάκια. Δεν ξέρω ποιά είναι στη συγκεκριμένη ταμπλέτα αλλά προφανώς δεν τα πατάς ή δεν τα πατάς σωστά. Διάβασε τις οδηγίες προσεκτικά γιατί παρακάτω θα πέσεις και πάνω στους drivers. Μη μπλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Edmont_Dantes: Διάβασε και εφάρμοσε τις οδηγίες ακριβώς όπως στον οδηγό. - Το tablet ΔΕΝ πρέπει να έχει ενεργό το USB Debugging mode. - Αρχικά θα αναγνωριστεί από το RKBatchTool ως RK σε κανονική λειτουργία αποθήκευσης (ροζ) και πατώντας το SWITCH θα μπει το tablet σε λειτουργία flash. ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των οδηγών rkUSB, είναι υποχρεωτικοί. - Εφόσον οι οδηγοί εγκατασταθούν σωστά, θα γυρίσει το tablet σε λειτουργία flash (πράσινο). Είναι απλή διαδικασία, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ερώτηση προς όλους τους ευτυχείς ιδιοκτήτες του Χ900, που με τον καιρό πρέπει να είμαστε αρκετοί και θα έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα. Όταν συνδέεστε στο google play store, και πάτε στα "κορυφαία δωρεάν", πόσες επιλογές σας βγάζει; Εμένα 45-50. Και στην official και στην Kasty. Από το κινητό andoid με gingerbread και τον ίδιο λογαριασμό, μου βγάζει 500. Επίσης με την εφαρμογή zynga texas holdem, στο facebook, για όσους την χρησιμοποιούν (εγώ άρρωστος:sick:) που λέει ότι αυτή η έκδοση της εφαρμογής δεν είναι συμβατή με την συσκευή έχετε βρει κάτι; έβαλα παληότερη έκδοση και την δέχεται αλλά καμμία σχέση. Με πάει αλλού κι αλλού. Και να σκεφτείτε ότι πήρα το μηχανάκι γι' αυτό το λόγο. Δεν εννοώ το Χ900, γενικά μιλάω. Λένε ότι το android έχει προβληματα με τις εφαρμογές zynga. Αυτά τα ολίγα:vava: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Λοιπόν κύριοι θα σας πω τη δική μου εμπειρία από το τάμπλετ. Τα κακά θα σας γράψω, γιατί τα καλά τα ξέρουμε αφενός και έχουν γραφεί. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ/ΔΟΥΛΕΥΩ, οπότε δεν ξέρω τα άλλα κινέζικα/επώνυμα κτλ κτλ αν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο/καλύτερα/χειρότερα, δεν έχω εμπειρία να συγκρίνω δηλαδή. Πάμε: 1) Το αριστερό μου ηχείο δε δουλεύει καλά, έχει το 1/5 της έντασης από το δεξί. Εσάς ακούγεται και από τα 2 το ίδιο; 2) Το ασύρματό μου ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΑ. Με κριτήρια σύγκρισης λάπτοπ και κινητό. Στο ίδιο δωμάτιο και σε απόσταση 5 μέτρων με οπτική επαφή δε νοείται να έχω 1 γραμμούλα.- Και έχω παίξει σε διάφορα ρούτερ με ρυθμίσεις. 3) Τα κουμπιά σε κάποια φάση θα φύγουν, δεν υπάρχει περίπτωση. "Παίζουν" πολύ. 4) Η ρετίνα, από την άποψη της ανάλυσης, δηλ. η 2048*1536, είναι ένα παραμύθι και μισό. Δεν είναι λειτουργικό το τάμπλετ στην υψηλή ανάλυση. Μη μου πείτε ότι σε καθημερινή χρήση δουλεύετε σε hd. Τώρα δουλεύω τον next launcher αλλά και με τον στοκ δεν ήταν καλύτερα τα πράγματα σε smoothness και γενικώς στην κύληση ακόμη και στη mail εφαρμογή. 5) Δεν ξέρω αν είναι θέμα τάμπλετ ή λειτουργικού (και τα 2) αλλά μάλλον το 1gb είναι λίγο. Δε γίνεται να πατάω το home button, να περιμένω τον launcher να φορτώσει (μετά από αρκετή ωρίτσα χρήσης) και μετά να ξαναπεριμένω να φορτώσει από την αρχή με 2-3 tabs ανοιχτά τον browser. Και ανοίγω βασικά προγράμματα, όπως skype, fb messenger, κανα browser, κανά email. Ούτε γίνεται να κάνω ένα restart για κάθε μία ώρα χρήσης (ενδεικτικά) για να πηγαίνω μπαμ μπαμ από τη μία εφαρμογή στην άλλη (και είπα, δεν έχω και 15 εφαρμογές ανοιχτές παράλληλα να τρέχουν που λέει ο λόγος). Επίσης το φλας αργεί μια σελίδα από το να γίνει λειτουργική δυστυχώς (μέχρι να φορτώσουν όλα τα φλας αντικείμενα κολλάει). Πάμε τώρα ερωτήσεις 1) Θεωρώ τον chrome απαράδεκτα αργό. Ποιο browser χρησιμοποιείτε; Κλείνω προς τον στοκ μάλλον. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιούμε τα φλας αντικείμενα, με κανένα add-on πχ; ή πρέπει να πάω σε άλλο browser; για κανά add- block plugin μιλάω, flashblock κτλ 2) Να χρησιμοποιήσω κανένα memory cleaner/booster κτλ; Τι να κάνω για να ομαλοποιήσω όσο το δυνατόν περισσότερο το τάμπλετ; Αυτά. Κάθε πρόταση και αντίστοιχη εμπειρία ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Ερώτηση προς όλους τους ευτυχείς ιδιοκτήτες του Χ900, που με τον καιρό πρέπει να είμαστε αρκετοί και θα έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα. Όταν συνδέεστε στο google play store, και πάτε στα "κορυφαία δωρεάν", πόσες επιλογές σας βγάζει; Εμένα 45-50. Και στην official και στην Kasty. Από το κινητό andoid με gingerbread και τον ίδιο λογαριασμό, μου βγάζει 500. Νομίζω αυτό ότι απαντά στην ερώτησή σου. Έχεις tablet, Android 4.1 και Retina. Μην περιμένεις τον ίδιο αριθμό εφαρμογών με το Gingerbread να είναι συμβατές με αυτό το configuration. Λοιπόν κύριοι θα σας πω τη δική μου εμπειρία από το τάμπλετ. Τα κακά θα σας γράψω, γιατί τα καλά τα ξέρουμε αφενός και έχουν γραφεί. 1) Το αριστερό μου ηχείο δε δουλεύει καλά, έχει το 1/5 της έντασης από το δεξί. Εσάς ακούγεται και από τα 2 το ίδιο; 2) Το ασύρματό μου ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΑ. Με κριτήρια σύγκρισης λάπτοπ και κινητό. Στο ίδιο δωμάτιο και σε απόσταση 5 μέτρων με οπτική επαφή δε νοείται να έχω 1 γραμμούλα.- Και έχω παίξει σε διάφορα ρούτερ με ρυθμίσεις. 3) Τα κουμπιά σε κάποια φάση θα φύγουν, δεν υπάρχει περίπτωση. "Παίζουν" πολύ. 4) Η ρετίνα, από την άποψη της ανάλυσης, δηλ. η 2048*1536, είναι ένα παραμύθι και μισό. Δεν είναι λειτουργικό το τάμπλετ στην υψηλή ανάλυση. Μη μου πείτε ότι σε καθημερινή χρήση δουλεύετε σε hd. Τώρα δουλεύω τον next launcher αλλά και με τον στοκ δεν ήταν καλύτερα τα πράγματα σε smoothness και γενικώς στην κύληση ακόμη και στη mail εφαρμογή. 5) Δεν ξέρω αν είναι θέμα τάμπλετ ή λειτουργικού (και τα 2) αλλά μάλλον το 1gb είναι λίγο. Δε γίνεται να πατάω το home button, να περιμένω τον launcher να φορτώσει (μετά από αρκετή ωρίτσα χρήσης) και μετά να ξαναπεριμένω να φορτώσει από την αρχή με 2-3 tabs ανοιχτά τον browser. Και ανοίγω βασικά προγράμματα, όπως skype, fb messenger, κανα browser, κανά email. Ούτε γίνεται να κάνω ένα restart για κάθε μία ώρα χρήσης (ενδεικτικά) για να πηγαίνω μπαμ μπαμ από τη μία εφαρμογή στην άλλη (και είπα, δεν έχω και 15 εφαρμογές ανοιχτές παράλληλα να τρέχουν που λέει ο λόγος). Επίσης το φλας αργεί μια σελίδα από το να γίνει λειτουργική δυστυχώς (μέχρι να φορτώσουν όλα τα φλας αντικείμενα κολλάει). Πάμε τώρα ερωτήσεις 1) Θεωρώ τον chrome απαράδεκτα αργό. Ποιο browser χρησιμοποιείτε; Κλείνω προς τον στοκ μάλλον. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιούμε τα φλας αντικείμενα, με κανένα add-on πχ; ή πρέπει να πάω σε άλλο browser; για κανά add- block plugin μιλάω, flashblock κτλ 2) Να χρησιμοποιήσω κανένα memory cleaner/booster κτλ; Τι να κάνω για να ομαλοποιήσω όσο το δυνατόν περισσότερο το τάμπλετ; 1) Απ'όσο μπορώ να καταλάβω - σε επιλεγμένα μουσικά κομμάτια true stereo - ακούγεται το ίδιο. Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη να έχω κουφαθεί λόγω ηλικίας. 2) Αυτό πάλι εξαρτάται. Στο δικό μου Χ900, με το DGN3500, με το WiFi Analyzer, στα 8 μέτρα από το router (μεσολαβούν 2 τοίχοι) και το σήμα είναι στο 60%. 3) Tα κουμπιά δεν φεύγουν, το έχω ανοίξει και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, γιατί το κάθε κουμπί από πίσω - και το POWER - έχει θηκούλα και κάθεται πάνω στον εσωτερικό διακόπτη. Αν κάποιος βέβαια είναι ψείρας, μπορεί να το ανοίξει και να βάλει απειροελάχιστο χαρτονάκι ή λίγο πλαστικό μέσα στο "θηκάκι", ώστε να εφαρμόζει καλύτερα στον εσωτερικό διακόπτη. 4) Η Retina για καθημερινή χρήση δεν κάνει, είτε έχεις Android είτε iOS. Ευτυχώς που εδώ έχουμε την επιλογή για αλλαγή ανάλυσης και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε συνέχεια Retina ή να κάνουν scale/letterbox οι εφαρμογές όπως γίνεται στο iOS. Για να βλέπεις ταινίες - εφόσον είναι Full HD - λέει βέβαια, αλλά δεν έχω βρει καμία άλλη εφαρμογή. 5) Αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας πολυεπεξεργασίας του Android και δεν αλλάζει. Το ότι έχεις εγκατεστημένο όμως το Chrome χειροτερεύει τα πράγματα (βλέπε παρακάτω). Ο Chrome πρέπει να μην εγκαθίσταται σε κανένα tablet - όχι μόνο στο συγκεκριμένο - γιατί απλούστατα είναι καρκίνωμα σκέτο. Ξεκινά 15 (ναι, 15!) υπηρεσίες για background content fetching (και καλά για να δείχνει γρήγορος στο χρήστη), με αποτέλεσμα να γονατίζει το σύστημα (και στο PC το ίδιο γίνεται, αλλά το παίρνουμε χαμπάρι πιο αργά γιατί έχουμε πολύ ισχυρότερα μηχανήματα και πολλή περισσότερη μνήμη). Βάλε Firefox και σε συνδυασμό με τον stock (για Flash video), θα βρεις την υγεία σου (και το σύστημά σου επίσης). Έχω καταντήσει γραφικός να το λέω αυτό (κάνε μια αναζήτηση στο νήμα του Fire και θα καταλάβεις), ενώ καλό θα είναι να απεγκατασταθεί πλήρως από τη ROM o Chrome (είτε με το Titanium Backup είτε με το Root Explorer), γιατί σε κάθε εκκίνηση ξεκινά πάλι τις υπηρεσίες του (ακόμα και αν τον έχετε κάνει disable). Όπως λέω και εδώ εγκαθιστώντας το LagFix και το Auto Memory Manager, η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά σε βαθμό που να μην έχω θέματα και μετά από σκληρή χρήση (εννοείται ότι ο Chrome έχει ξηλωθεί πλήρως). Edited March 20, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casperino99 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) 1) Θεωρώ τον chrome απαράδεκτα αργό. Ποιο browser χρησιμοποιείτε; Κλείνω προς τον στοκ μάλλον. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιούμε τα φλας αντικείμενα, με κανένα add-on πχ; ή πρέπει να πάω σε άλλο browser; για κανά add- block plugin μιλάω, flashblock κτλ 2) Να χρησιμοποιήσω κανένα memory cleaner/booster κτλ; Τι να κάνω για να ομαλοποιήσω όσο το δυνατόν περισσότερο το τάμπλετ; Αυτά. Κάθε πρόταση και αντίστοιχη εμπειρία ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ! 1)Σε android δυο ειναι οι δημοφιλείς browser Opera και Dolphin. Δοκίμασε και τους δυο και δες ποιος σου "κάθεται" πιο καλα. 2)Μη σκέφτεσαι με λογικές Windows, ναι υπάρχουν εφαρμογές στο android που κάνουν τη δουλεια που λές αλλα δεν ειναι εφαρμόσιμες... Δες το παρακατω για να καταλάβεις τι εννοω... Why You Shouldn’t Use a Task Killer On Android Τωρα στο τι μπορεις να κάνεις για να ελαφρύνεις το ταμπλετ. Μια λύση θα ηταν αν υπηρχε μια δοκιμασμένη και πιο ελαφρια rom αλλα απο οτι βλέπω δεν... Παμε παρακάτω... Μια άλλη να αλλάξεις τον launcher με τον Apex ή Νοva, αν πάλι δείς οτι εχεις κολλήματα, αφαίρεσε τους ολα τα εφέ που έχουν... Επισης υπάρχουν εφαρμογες οπως το SetCpu που ανεβάζεις την συχνότητα του επεξεργαστη. Μπορείς να πάιξεις με τις ρυθμίσεις να ανεβαίνει για παραδειγμα ενα σκαλί παραπανω οταν δουλεύεις το tablet, και οταν ειναι κλειστή η οθόνη να κατεβαίνει πιο κατω. Στην Ουσια κανεις Overclocking και Underclocking ταυτογχρονα. Το πρώτο για Απόδοση και το δευτερο για την εξοικονόμηση των πόρων μπαταρίας. Δες ακόμη το Watchdog Task Manager, το οποιο παρακολουθει ποιες εφαρμογες τρέχουν απο κάτω και σε ενημερώνει οταν καποιες απο αυτες τρωει υπερβολικους πόρους ή κολλάει. Αυτο γίνεται γιατι αρκετες εφαρμογες ειναι κακογραμμένες. Περισσότερο για monitoring... Edited March 13, 2013 by casperino99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Chrome = σκλήρυνση κατά πλάκας:vava: Dolphin for ever. Κολλάει μόνο όταν πρωτοεγκαθιστώ μια εφαρμογή. Για λίγο. Μόλις "κάτσει" η εφαρμογή δεν έχει κάτι άλλο. Χωρίς launchers ή άλλα. Το wifi με δύο τοίχους και Γ διάδρομο στα 5-6 μέτρα τρέχει άνετα. Για ταινίες και μουσική, μόνο το τεστάρισα να δω τι "παίζει", δεν το πήρα για αυτά. Δεν είδα διαφορά στα ηχεία. Για ταινίες HD το MX player είναι ικανοποιητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Σημερα το παρελαβα κι εγω! Το δουλευω εδω και 2 ωρες περιπου, ευτυχως μεχρι τωρα με κανενα προβλημα :). Πολυ καλη οθονη του στην στανταρ αναλυση και στα χρωματα αλλα θα την ηθελα λιγο πιο φωτεινη, ισως να ειμαι επηρεασμενος βεβαια και απο την super amoled του Galaxy S μου. Τα ηχεια ακουγονται το ιδιο, αρκετα δυνατα αλλα οχι για εξωτερικους χωρους. Το WiFi μετριο με φανηκε μεχρι τωρα παντως. Ελαχιστα λαγκαρισματα με την στοκ ρομ μεχρι τωρα (θα την κρατησω λιγο και μετα θα δω για την καστυ που προτεινει ο Frontier). Επισης παρατηρησα οτι ηταν χρησιμοποιημενο μαλλον καθως ειχε αποθηκευμενο ενα ασυρματο δικτυο και η μπαταρια του ηταν στο 91% (πολυ δεν ειναι; ). Υγ: Πως ρουταρω την στοκ ρομ; Edited March 13, 2013 by kosmasdel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Τον chrome δε μπορούμε να τον ξηλώσουμε πληρως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casperino99 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Απαντησε παραπανω ο Frontier σε αυτο... καλό θα είναι να απεγκατασταθεί πλήρως από τη ROM o Chrome (είτε με το Titanium Backup είτε με το Root Explorer), γιατί σε κάθε εκκίνηση ξεκινά πάλι τις υπηρεσίες του (ακόμα και αν τον έχετε κάνει disable).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Edmont_Dantes: Διάβασε και εφάρμοσε τις οδηγίες ακριβώς όπως στον οδηγό. - Το tablet ΔΕΝ πρέπει να έχει ενεργό το USB Debugging mode. - Αρχικά θα αναγνωριστεί από το RKBatchTool ως RK σε κανονική λειτουργία αποθήκευσης (ροζ) και πατώντας το SWITCH θα μπει το tablet σε λειτουργία flash. ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των οδηγών rkUSB, είναι υποχρεωτικοί. - Εφόσον οι οδηγοί εγκατασταθούν σωστά, θα γυρίσει το tablet σε λειτουργία flash (πράσινο). Είναι απλή διαδικασία, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Δεν θέλω να σε πρήζω με βλακείες, αλλά δεν έχει και πολλά να κάνω κατά γράμμα. Κολάω στην αρχή αρχή καθώς το RKBatchTool δεν "βλέπει" το X900, δεν γίνεται ροζ. Στο Developer options έχει ένα section που λέει debugging και από κάτω έχει τρεις επιλογές (και μία γκρι που δεν μπορώ να την επιλέξω). USB debugging, Allow mock locations και Select debug app. Η δεύτερη ήταν μόνο "τικαρισμένη" και το δοκίμασα είτε έτσι είτε να την "ξετικάρω" και μετά να το συνδέσω μμε το λάπτοπ. Με το που το συνδέω μου βγάζει μήνυμα USB connected και από κάτω έχει ένα κουμπί Turn on USB storage. Αν το πατήσω μπορώ και μεταφέρω αρχεία (συγκεκριμένα έβαλα ένα επεισόδιο σειράς και είδα) αλλιώς πατάω το γενικό κουμπί του Android που έχει το σύμβολο που μοιάζει με το enter (ή return) και φεύγει το μνμ (αλλά η επιλογή να το ξαναδώ παραμένει κάτω δεξιά, εκεί που φαίνεται και η μπαταρία). Σε καμία από όλες αυτές τις περιπτώσεις το Tool δεν γίνεται ροζ. Το κατέβασα ζιπαρισμένο, τα έκανα όλα ότι είχε μέσα το ζιπ extract σε ένα φάκελο που ονόμασα "Rockchip" στην επιφάνεια εργασίας (δηλαδή κανένα κενό όπως είπες) και από κει έτρεξα το exe ως admin. Έχε υπόψιν ότι είναι η πρώτη μου επαφή με το android και υπάρχει η πιθανότητα να αγνοώ κάτι εντελώς βασικό, αν και δεν το νομίζω. Επίσης, παίζει κανένα ρόλο αν η θύρα του pc μου που το βάζω είναι 3.0? Και αν το pc στο οποίο αναφέρομαι είναι λαπτοπ (εντελώς απίθανο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Έχε υπόψιν ότι είναι η πρώτη μου επαφή με το android και υπάρχει η πιθανότητα να αγνοώ κάτι εντελώς βασικό, αν και δεν το νομίζω. Επίσης, παίζει κανένα ρόλο αν η θύρα του pc μου που το βάζω είναι 3.0? Και αν το pc στο οποίο αναφέρομαι είναι λαπτοπ (εντελώς απίθανο)? Δοκίμασε σε USB2 θύρα, τα εργαλεία αυτά - όπως και τα αντίστοιχα της Ainol - δεν είναι συμβατά με USB3. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Θέλω να φλασάρω την Kasty X900, διάβασα τον οδηγό αλλά έχω μια απορία. Σε windows 64 bit (intel i5 cpu) μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα φλασαρίσματος; Και κάτι άλλο, σε εσάς παιδιά το μικρόφωνο ηχογραφεί καλά γιατί σε μένα διαπίστωσα ότι σε βίντεο, ηχογράφηση αλλά και στο skype ότι μάλλον είναι αδύναμο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Θέλω να φλασάρω την Kasty X900, διάβασα τον οδηγό αλλά έχω μια απορία. Σε windows 64 bit (intel i5 cpu) μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα φλασαρίσματος; Και κάτι άλλο, σε εσάς παιδιά το μικρόφωνο ηχογραφεί καλά γιατί σε μένα διαπίστωσα ότι σε βίντεο, ηχογράφηση αλλά και στο skype ότι μάλλον είναι αδύναμο. :( Εάν είναι οτιδήποτε άλλο από Windows 8, ναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Και μόνο σε θύρα USB2 (όχι USB3). Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εάν είναι οτιδήποτε άλλο από Windows 8, ναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Και μόνο σε θύρα USB2 (όχι USB3). Ναι, windows 7 είναι ξέχασα να το γράψω. ΟΚ! Με το μικρόφωνο έχεις βρει καμιά λύση Frontier; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Υπάρχει περίπτωση να αυξήσουμε τον χρόνο χρήσης μπαταρίας αν αντί για wi-fi βάλουμε ethernet σύνδεση με mini usb to ethernet; Υποτίθεται ότι το wifi είναι μπαταριοβόρο στα κινητά τουλάχιστον απ' όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts