SkenaDena Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 καλησπέρα σε όλους , καταταγομαι στον στρατό τον Ιανουάριο. Τι παίζει με τα κινητα ; Εχω Nubia Red Magic 5g , να το παρω ; Εχετε να προτείνετε κάτι αλλο ; Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 καλησπέρα σε όλους , καταταγομαι στον στρατό τον Ιανουάριο. Τι παίζει με τα κινητα ; Εχω Nubia Red Magic 5g , να το παρω ; Εχετε να προτείνετε κάτι αλλο ; Καλύτερα θα ήταν να πάρεις ένα ασπρόμαυρο με 10€ μέχρι την ορκομωσία και μετά που θα γυρίσεις να πάρεις το "καλό". Ήμουν Χίο πέρσι (363 ΕΣΣΟ) και το πήραν σχεδόν απ'όλους το κινητό. Στην αρχή το έδιναν για 30 λεπτά την ημέρα για να παίρνουν τους δικούς τους και τους έδωσαν 2 μέρες πριν ορκιστούμε και φύγουμε. Εμείς με το ασπρόμαυρο βαριόμασταν τη ζωή μας, αλλά τουλάχιστον είχαμε ράδιο και SMS. :cool: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Καλύτερα θα ήταν να πάρεις ένα ασπρόμαυρο με 10€ μέχρι την ορκομωσία και μετά που θα γυρίσεις να πάρεις το "καλό". Ήμουν Χίο πέρσι (363 ΕΣΣΟ) και το πήραν σχεδόν απ'όλους το κινητό. Στην αρχή το έδιναν για 30 λεπτά την ημέρα για να παίρνουν τους δικούς τους και τους έδωσαν 2 μέρες πριν ορκιστούμε και φύγουμε. Εμείς με το ασπρόμαυρο βαριόμασταν τη ζωή μας, αλλά τουλάχιστον είχαμε ράδιο και SMS. :cool: Σε ευχαριστω πολύ , με ''κολλάει'' μόνο οτι μπορει να μην εχουμε επισκεπτήρια ή/και αδεια ορκομωσίας λόγω Covid. Γι αυτο σκεφτομαι μηπως και εγιναν πιο ελαστικοί ... Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Nokia 215 4G χωρίς κάμερα, με ραδιόφωνο χωρίς χρήση ακουστικών και "τρελή" αυτονομία. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 (edited) Καλύτερα θα ήταν να πάρεις ένα ασπρόμαυρο με 10€ μέχρι την ορκομωσία και μετά που θα γυρίσεις να πάρεις το "καλό". Ήμουν Χίο πέρσι (363 ΕΣΣΟ) και το πήραν σχεδόν απ'όλους το κινητό. Στην αρχή το έδιναν για 30 λεπτά την ημέρα για να παίρνουν τους δικούς τους και τους έδωσαν 2 μέρες πριν ορκιστούμε και φύγουμε. Εμείς με το ασπρόμαυρο βαριόμασταν τη ζωή μας, αλλά τουλάχιστον είχαμε ράδιο και SMS. :cool:Σε ποιο στρατόπεδο ήσουν; 363 και εγώ Χιο! Εγώ στην χώρα ήμουν στο Γκιαλα! Να ξέρεις αυτό μόνο σε εμάς το έκαναν στους επομενους από την πρώτη μέρα τα είχαν! Είχα βαρεθεί και εγώ με ένα Samsung να παίζω Zuma (με κουμπιά)! Στείλε PM ίσως σε ξέρω γιατί λόγω ειδικότητας είχα γυρίσει διαφορά φυλάκια! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 8, 2021 by Giannis_95 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Σε ποιο στρατόπεδο ήσουν; 363 και εγώ Χιο! Εγώ στην χώρα ήμουν στο Γκιαλα! Να ξέρεις αυτό μόνο σε εμάς το έκαναν στους επομενους από την πρώτη μέρα τα είχαν! Είχα βαρεθεί και εγώ με ένα Samsung να παίζω Zuma (με κουμπιά)! Στείλε PM ίσως σε ξέρω γιατί λόγω ειδικότητας είχα γυρίσει διαφορά φυλάκια! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άσε ρε, που ήσουν Γκιάλα. Γκιάλα ημουν εγώ, 96 ΤΥΕΘ. :cool: :lol: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 On 31/10/2020 at 6:15 ΠΜ, SkenaDena said: Σε ευχαριστω πολύ , με ''κολλάει'' μόνο οτι μπορει να μην εχουμε επισκεπτήρια ή/και αδεια ορκομωσίας λόγω Covid. Γι αυτο σκεφτομαι μηπως και εγιναν πιο ελαστικοί ... Εκ των υστέρων μιας και απολύθηκα πλεον , εδω και καιρό βεβαια Μπήκα με το κινητό της υπογραφής μου (nubia) Την πρώτη μερα μας ρωτησαν αν εχουμε κινητό με καμερα και όλοι (πλην ενος) απάντησαν θετικά Δεν το πήραν απο κανεναν και αυτος ο ενας ο ερμος βαρέθηκε τη ζωή του ενώ εμεις τα ειχαμε ξεσκίσει Ελπίζω να βοηθησω κάποιον που μπαίνει μεσα στο στρατό συντομα 🙂 Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts