anant Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Καλησπέρα, Η εγκατάσταση του Google Play στο Bitmore Tab1010 είναι πολύ απλή. To Bitmore Tab1010 έρχεται σαν Routed, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι και να ρισκάρετε. Από το παρακάτω Link κατεβάζετε την τελευταία version του Google Play. Το com.android.vending_3.8.17.apk file που θα κατεβάσετε, το αποθηκεύετε στο folder “System/app” του Bitmore. http://www.androidpolice.com/2012/08/18/download-latest-google-play-store-3-8-17/ Στη συνέχεια με έναν File Browser, που μπορείτε να κατεβάσετε από το Slide me market (που έχει προεγκατεστημένο το Bitmore), τρέχετε το αρχείο εγκατάστασης com.android.vending_3.8.17.apk μέσα από το folder “System/app” . Κάνετε reboot και είστε έτοιμοι. Καλή τύχη. Για να δουλεψει, πρωτου κανεται εγκατασταση, αλλαζετε τα δικαιώματα του apk se rw- r-- r-- εμενα δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω την εγγύηση,κάπου χάθηκε!δοκίμασε.. Δεν νομίζω να έχει σχέση με εγγύηση έτι και αλλιώς. Άλλωστε ξέρουν αυτοί (έχει και σειριακό το ταμπλετ). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 παιδια γεια σας.ξερει κανεις πως εγκαθιστω το play store σε bitmore 1020? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotten2011 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Γεια σας, έχω και εγώ πρόβλημα με ενα bitmore 760. Τα πήραμε χτες (2), το ενα παίζεις και εκει που παίζεις, κλείνει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να ειναι? Εχω κανει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... τίποτα...:( Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited June 23, 2013 by rotten2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Γεια σας, έχω και εγώ πρόβλημα με ενα bitmore 760. Τα πήραμε χτες (2), το ενα παίζεις και εκει που παίζεις, κλείνει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να ειναι? Εχω κανει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... τίποτα...:( Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. hardware μου κάνει και μάλλον μπαταρία ελαττωματική.. Να το στείλεις να το δουν Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotten2011 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 hardware μου κάνει και μάλλον μπαταρία ελαττωματική.. Να το στείλεις να το δουν Tο έστειλα χτες Αθηνά. Μου είπαν οτι δουλεύει κανονικά. Αλλά, σε μένα έκλινε. Σύστησαν κάποιο service και θα το πάει ο αδερφός μου αύριο. Θα σας κρατήσω ενήμεροι. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Γειά σας παιδιά! Εγώ πήρα αυτό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/bitmore-tab-810-8-8gb/prod4350287pp/prod3040790pp Το μόνο πρόβλημα είναι το Μαρκετ που δεν το έχει αλλά έβαλα 1Mobile market και είναι οκ. Με τρώει βέβαια για Custom Rom και κανονικό μαρκετ, να δοκιμάσω κάτι από τις αλχημείες ή δεν κάνουν για το 8αρι tab? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Tο έστειλα χτες Αθηνά. Μου είπαν οτι δουλεύει κανονικά. Αλλά, σε μένα έκλινε. Σύστησαν κάποιο service και θα το πάει ο αδερφός μου αύριο. Θα σας κρατήσω ενήμεροι. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση.:) Μοιαζει με μητρικη το προβλημα ,αντιληφθηκες να σου κανει φλικερινγκ στην οθονη?Ξερεις σαν να τρεμοπαιζει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Έχω το bitmore 760 για την κόρη προσπάθησα να περάσω το google play χωρίς αποτέλεσμα.Βρήκα άλλα sait και κατεβάζω εφαρμογές αλλά κόλλησα με το πως θα περάσω στην συσκευή το g.p. Υπάρχει τρόπος δεν παίζει root η συσκευή είναι 4 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LonelyBaron Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ανοίγω καινούριο θέμα μιας και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. http://www.skroutz.gr/s/2317736/Bitmore-Tab1010-10-1-8GB.html Η συγκεκριμένη ταμπλέτα δώθηκε σαν «δώρο» από τη γυμναστική ακαδημία σε μία γνωστή μου. Το πρόβλημα είναι πως έχει κολλήσει σε ένα σημείο μετά από μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών να ξεκλειδωθεί το μοτίβο. Οπότε έχω δύο ερωτήματα. 1. Ξέρει κανείς ποια είναι η «επίσημη» ονομασία της συσκευής μιας και υποτεύομαι πως την έχουν μετονομάσει αφού υπάρχει μόνο σε ελληνικά sites (εκτός αν είναι Ελληνική που αμφιβάλλω). 2. Αλλιώς τρόπο να μπω σε recovery να του κάνω restore σε factory settings. Τελικά ξέρει κανείς τον τρόπο; είμαι στην ίδια κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naurilf Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Αυτό μου δούλεψε με pattern lock και το ξεκλειδωσα http://mytabletguru.com/unlock-android-pattern-lock-with-command-line-prompt/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_spu Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Γεια στην παρεα.Εχω να πω οτι κατεχοντας το bitmore tab 1020 ειμαι φουλ ευχαριστιμενος απο τις επιδοσεις του με κλα χαρακτιριστικα αλλα με μετρια αυτων τις αναλυσης(1024επι600p).Ηταν η καλητερη επιλογη που βρηκα βαση χαρακτηρηστικων αλλα και βαση ποιοτητας,αν και μου ειχε χαλασει η θυρα φορτισης το πηγα για σερβις και οπως εχουν κανει σε τουλαχιστων 3 γνωστους μου,μου εφεραν ενα ολοκαινουργιο κι εγω εμεινα με 2 φορτιστες και 2 ζευγαρια ακουστικων.:lol: Παράθεση LeEco le pro 3 user! One of the few:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Αν και πολύ παλιό το νήμα, βρήκα πως μπαίνουμε σε recovery mode σε τάμπλετ bitmore!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Πως μπαίνουμε σε recovery mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts