MIB Δημ. January 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 mia mera proti mera agoras! pou ws gnoston piramatizese svineis grafeis videakia, pernas sto PC foto kai apogeyma sto spiti travas kai me flash polles foto, me 2 mpataries alkalikes mia xara mou fenete kratise gia jaga! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 mporei kaneis na anebasei pouthena kamia foto na dw poiotita? kapoios mou eipe oti polles fores oi fotos pou trabaei ngainoun kounimenes, isxyei? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAX POWER Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB ( 6 Ιαν. 2004 , 13:52) kamia fora to flash den bgenei?!!!?!?!!!?! Mporei na min exei prolabei na fortisei to flash H' mporei na min xreiazete (na yparxei arketo fos diladi) Logika 8a exei kapoio mode pou 8a fotizei oposdipote to flash (sini8os xreisimopoieite imera gia na fygoun skies apo to prosopo kapoiou...i otan yparxei fos apo piso etc) Παράθεση Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a121 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 th gnomi sas gia thn jaga me 130euro pou dinei o germanos!exei kalo mixanismo? :eek: vgazei kathares photo??den th thelo gia epaggelmatiki xrisi, me endiaferei na vgazei kathara ,de prokeitai na ektiposo tis photos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 για αυτα που λες κανει...την εχει ενας φιλος... και για τα λεφτα αυτα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 ti exo eimai poli euxaristimenos einai oti kalitero gia auta pou thes Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Εχω δει αυτη την ψηφιακη στο Γερμανο στην τιμη των 129 Ευρω Χαρακτηριστικα:5.5 MP (interpolation)???Τι θα πει αυτο?? 4χ ζουμ και εγγραφη βιντεο με ηχο!Mου αρκουν εν μερει!! Ξερει κανεις τιποτα παραπανω απο πρωτο χερι?Την εχει παρει κανεις να την δοκιμασει?Ποιοτητα εικονας καλη?Καθαρες photo?Μπορει να συγκριθει με καποιες sony olympus με αναλυσεις 3-4 MP??Ποιοτητα κατασκευης?? Ευχαριστω και συγγνωμη αν κουρασα με πολλες ερωτησεις! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Ενα πραγμα ξερω, σε σχεση με τις πιο επονυμες εχει χειροτερο φακο και ειναι ολιγον τι πλαστικουρα... Βεβαια η τιμη ειναι ασυγκριτα καλη.... Κοιτα σκεψου τι θες ζυγισε τα και κατελιξε.... Παντως εγω θα προτιμουσα μια sony στα 2 ΜΡ παρα αυτην επειδη θα βγαζει πιο καθαρες φωτο θα ειναι πιο ευκολη και πιο φυσικα εγγυημενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Καλα με μικροτερη αναλυση πως ειναι δυνατον η αλλη να βγαζει καθαροτερες photo??? To interpolation που λεει τι σημαινει?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Η καθαροτητα ειναι θεμα φακου και εστιασης οχι αναλυσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Για πολλές περισσότερες απαντήσεις στις απορίες σου http://www.dpgr.gr . Τα παιδιά εκεί γνωρίζουν πολύ καλά την ψηφιακή φωτογραφία και είναι πρόθυμοι να σου λύσουν κάθε απορία. Πάντως, μακριά από Jaga.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia (19 Μάι. 2004 , 23:00) Καλα με μικροτερη αναλυση πως ειναι δυνατον η αλλη να βγαζει καθαροτερες photo??? To interpolation που λεει τι σημαινει?? το interpolation μια αυξηση της ανάλυσης μέσω software.Κάτι που μπορείς να το κάνεις και στο photoshop. το πρόγραμμα προσπαθεί να προσθέσει pixels στην εικόνα "μαντέυοντας" τα γειτονικά. Έτσι τα 2 megapixels βαπτίζονται 6 Είναι μια "νόμιμη" απάτη μηχανών σαν την jaga που σου βάζουν με μεγάλα νούμερα 6.6 megapixels και κάπου πιο κάτω σε παρένθεση ..........interpolated Πάντος αν θέλεις να βγάζεις φωτογραφίες ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ JAGA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Ontos makria apo JAGA einai xalia maura!!!! Pare kalitera mia canon A60 para sta 2MP para mia jaga sta 5.5 i kai osa na nai! MIN se enthousiasoun mono ta MP! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Mpa den tha to lega!!!! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Ενημερωτικά..υπάρχει Olympus με 3.2mp στα 165 ευρώ καινούργια.οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a121 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 poio montelo ths olympus me 165 euro??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Play247 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Olympus C-160 3.2 MP me 139 euro kai Olympus C-310 Zoom 3.2 MP me 179 euro , telikes times me fpa kai exsoda apostolis dwrean... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Poli sostoi oi filoi mas Play247 kai a121! Giati alo Olympus kai alo jaga! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 guys, την πηρα σημερα... αντε κι ο Θεος βοηθος... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Ουτε ο θεος δεν μπορει να βοηθησει..;) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 μπηκα στο ιντερνετ να ψαξω λιγο, και το μονο που βρηκα ηταν forums με users που γκρινιαζαν και εβριζαν ενωθειτε ολοι κι ελατε να με παρηγορησετε υγ: να πω την αληθεια ομως επειδη δεν εχω πολλα παρε δωσε με ψηφ.μηχανες εμενα καλη μου φαινεται. εστω κιαν ειναι στην πραγματικοτητα 2,1mp Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Kat arxin den exei fako para mia plastikoura, mapa kataskeui, oxi optiko zoom, den exei manual, grafei pano jaga=apotixia ki alla meion? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Exo tin Jaga 6.6 megapixel alla epeidei exo xasei to cd ,den mporo me tipota na bro driver!!!An gnorizei kaneis tpt i an mporei na ton steilei mail....... ar00306@central.ntua.gr Eyxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 φιλε μου με την φωτογραφικη εχεις μεινει ευχαριστημενος?απο που την εχεις αγορασει και ποσο αν επιτρεπεται γιατι θελω να παρω και εγω και την δινουν 140 ευρω Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MJG Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Εγώ την έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Η ανάλυση είναι φοβερή, είναι και πολύ μικρή και πρακτική. Έχει και βίντεο με ήχο. Μόνο μειονέκτημα το ότι δεν έχει αναλογικό ζουμ, όπως και πιο πολλές οικονομικές. Επίσης, θα χρειαστείς κάρτα μνήμης, γιατί τα 16MB δεν φτάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts