akaloith Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) αρα ουσιαστικα υπαρχουν 3 ρομ? basic thin basic thick advanced thick καθως thin δεν υπαρχει ακομα και το turbo or not δε παιζει καμια σημασια στη ρομ? αυτο ειναι σιγουρο η απλα δε βρηκαμε turbo roms? Edited September 4, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Είναι καλύτερα τώρα? Τέλειος !!! πολυ κατανοητό Επ ευκαιρία, έβγαλα την Ισπανική και γύρισα στην εργοστασιακή, μεχρι να κατεβάσω αυτην που εγραψε ο HarPa (G4L-20130819-092942) Edited September 4, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) harpa οι ρομ που εχεις ειναι 19/8/13 ενω του lewnidask οπως και του ejiayu http://www.ejiayu.com/en/News.html 22/8/13 Με λιγα λογια μαλλον δεν ειναι οι τελευταιες το ejiayu εχει αυτα τα λινκς G4 Basic 3000mAh sofware http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1186314113&uk=1680007479 G4 Basic 1800mAh sofware http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1189853834&uk=1680007479 G4 Advanced Sofware http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1188578576&uk=1680007479 Edited September 5, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 αρα ουσιαστικα υπαρχουν 3 ρομ? basic thin basic thick advanced thick καθως thin δεν υπαρχει ακομα και το turbo or not δε παιζει καμια σημασια στη ρομ? αυτο ειναι σιγουρο η απλα δε βρηκαμε turbo roms? Πιο σίγουρο δεν γινεται μια και οι roms είναι κατευθείαν απο την jiayu μέ όλες τις κινεζιές επάνω. Όποιος θέλει κάτι περισσότερο λειτουργικό ας δοκιμάσει την έκδοση της Lewa στα ΑγγλοΡωσοκινέζικα που έστειλα πιο πάνω προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες απόψεις για την συγκεκριμένη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 απο Baidu ειναι μεν πιο φρεσκες, αλλα ειναι μονο για Flash και οχι για recovery κι εγω εχω προβλημα με τους Windows Drivers, οταν συνδεω το κινητο χωρις μπαταρια, μου βγαζει error uncommon drivers :( οποτε μονο με recovery μπορω Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 harpa οι ρομ που εχεις ειναι 19/8/13 ενω του apotsi οπως και του ejiayu http://www.ejiayu.com/en/News.html 22/8/13 Με λιγα λογια μαλλον δεν ειναι οι τελευταιες το ejiayu εχει αυτα τα λινκς G4 Basic 3000mAh sofware http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1186314113&uk=1680007479 G4 Basic 1800mAh sofware http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1189853834&uk=1680007479 G4 Advanced Sofware http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1188578576&uk=1680007479 Το ξερω απλά εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τέτοιου είδους update και δεν γνωρίζω τι έκδοση ειναι τελικά. Γιατί είναι πολυ μικρό το διάστημα για να βγάλουν 2 roms. Οι roms που έδωσα εγώ είναι από την Jiayu πάλι μέσα από το bbs site της (forum). Εκεί ως τελευταίες εκδόσεις έχει αυτές που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 απο Baidu ειναι μεν πιο φρεσκες, αλλα ειναι μονο για Flash και οχι για recovery κι εγω εχω προβλημα με τους Windows Drivers, οταν συνδεω το κινητο χωρις μπαταρια, μου βγαζει error uncommon drivers οποτε μονο με recovery μπορω Δε ξέρω αν έχεις δοκιμάσει αλλά κάτι τέτοια προβλήματα με τους drivers κάποιες φορές λύνονται αν εγκαταστήσεις το pdanet http://pdanet.co/a/ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Μετά από πολύ κόπο (λόγω προβλήματος του site της jiayu) κατάφερα να κατεβάσω την τελευταία official Αndroid 4.2.1 Rom για G4 turbo με 1850 μπαταριά! (καθαρή χωρίς κινέζικες εφαρμογές). την ανέβασα στο MEGA και παρακάτω παραθέτω τα links 1) Εργαλείο για να περάσετε την ρομ https://mega.co.nz/#!hFlFFC5K!J_Q3SHGZJd1RKmhtBRMUwSYCW8t_DF3XBhztAyScH8Q 2) Οfficial android rom για Jiayu G4Τ 1850mah https://mega.co.nz/#!xZVlWKgR!b4jg5gQ9EuGy7-TsewcsSgZu5qE2lDBj9St3ulvStBY 3) Official LeWa Launcher v5 https://mega.co.nz/#!kNNXxSQK!W7WHXRjkyAEbVphuo82UJnMxktcBsp7TRr70pfa8BIo Οδηγίες εγκατάστασης ROM : Προσοχή: Παρακαλώ κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων πριν την εγκατάσταση της ROM, χρησιμοποιήστε πρότυπο εργαλείο για backup ROM σας. 1) Κατεβάστε τα παραπάνω δύο αρχεία: 1) και 2) 2) αποσυμπιέστε τα σε ένα φάκελο 3) Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, αφαιρέστε την μπαταρία. 4) Στη συνέχεια, τρέξτε το Flash_tool.exe 5) Επιλέξτε το MT6589_Android_scatter_emmc.txt 6) Πατήστε το F9 (ή πατήστε το κουμπί Download) 7) Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου δεδομένων USB. Η διαδικασία θα ξεκινήσει και μια κόκκινη γραμμή προόδου θα εμφανιστεί μετά πορφυρό χρώμα, κίτρινο. Όταν φανεί ένα πράσινο με κύκλο, η εγκατάσταση ROM έχει ολοκληρωθεί. δουλεψε μια χαρα και εχω την "ηρεμια" οτι ειναι η απολυτα τελευταια official :P δε χρειαστηκε κανενα driver εχει google now ποτε η καμερα επιτελους θα αποκτησει Photoshpere? grrrrrr στο βημα 5) κουμπι scatter-loading και βρισκετε το MT6589_Android_scatter_emmc.txt Οι turbo thin βουρ βαλτε την Edited September 4, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Από ότι εψαξα και βρήκα σε κάτι ρώσικα site (που μπλέξαμε με την κινεζιά, ρώσικα και κινέζικα site μονο και το google translate χαλια). Οι εκδόσεις στο site που έδωσε ο φίλος είναι οι "ευρωπαικές" εκδόσεις των rom λείπουν οι εφαρμογές flashlight και ημερολογιο, έχουν σβησμένο το gps.conf και είναι root (οπως και οι άλλες άλλωστε) και αφήνουν περισσότερο χώρο σε σύγκριση με αυτές από 12/07/2013. Αυτά αναφέρονται στο ρώσικο site, εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να τις δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Δε ξέρω αν έχεις δοκιμάσει αλλά κάτι τέτοια προβλήματα με τους drivers κάποιες φορές λύνονται αν εγκαταστήσεις το pdanet http://pdanet.co/a/ μα αν δεν ειχα το pdanet δεν θα εβλεπα καθολου το κινητο με το pdanet δουλευει περίφημα (και για ολα οσα κινητα του συνδεω) ομως, μολις παω να κανω scatter-flash .... μουλαρωνει :wacko: ... οποτε .... να !! κι εγω !! :lol: και δουλευω μονο με recovery καλα !!! βαλτε το LEWA launcher.apk rel 5 που λεει ο HarPa πιο πανω και δειτε ποσα online THEMES εχει για κατεβασμα !!! να παλαβωσεις Edited September 4, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 δουλεψε μια χαρα και εχω την "ηρεμια" οτι ειναι η απολυτα τελευταια official :P δε χρειαστηκε κανενα driver εχει google now ποτε η καμερα επιτελους θα αποκτησει Photoshpere? grrrrrr στο βημα 5) κουμπι scatter-loading και βρισκετε το MT6589_Android_scatter_emmc.txt Οι turbo thin βουρ βαλτε την και σε μενα φιλε μου δουλευει αψογα εχω λυσει ολα τα προβληματα ειναι η ιδανικη εκδοση για την 1850 μπαταρια.. απλη και λυτη και την φτιαχνεις οπως θες ουτε κινεζιες ουτε τιποτα Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 και σε μενα φιλε μου δουλευει αψογα εχω λυσει ολα τα προβληματα ειναι η ιδανικη εκδοση για την 1850 μπαταρια.. απλη και λυτη και την φτιαχνεις οπως θες ουτε κινεζιες ουτε τιποτα Με τη μπαταρία όλα οκ; Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Έχει κάνει κανείς από αυτούς που τους παρουσίασε απότομη πτώση η μπαταρία recalibration? Δοκίμασα διάφορα εγώ, μέχρι στιγμής με τη rom του leonidask δεν έχει κάνει κάποια βουτιά. ποτε η καμερα επιτελους θα αποκτησει Photoshpere? grrrrrr Αυτό το apk το έχεις δοκιμάσει? Πάνω στο callibration του photosphere με πετάει έξω. (Θέλει uninstall το stock gallery app για να παίξει) μα αν δεν ειχα το pdanet δεν θα εβλεπα καθολου το κινητο με το pdanet δουλευει περίφημα (και για ολα οσα κινητα του συνδεω) ομως, μολις παω να κανω scatter-flash .... μουλαρωνει :wacko: ... οποτε .... να !! κι εγω !! :lol: και δουλευω μονο με recovery καλα !!! βαλτε το LEWA launcher.apk rel 5 που λεει ο HarPa πιο πανω και δειτε ποσα online THEMES εχει για κατεβασμα !!! να παλαβωσεις Με είχε βοηθήσει αυτό, με drivers απο εδώ και αφού έκανα uninstall to pdanet. Edited September 5, 2013 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δοκίμασα διάφορα εγώ, μέχρι στιγμής με τη rom του leonidask δεν έχει κάνει κάποια βουτιά. Το πιθανότερο για τις βουτιές είναι η εγκατάσταση rom που δεν έκανε για το thick, αν το παρατηρήσετε η βουτιά γίνεται στο 40% περίπου δηλαδή μετά την κατανάλωση 1800mAh περίπου που είναι η χωρητικότητα της thin μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εγώ με τη τελευταία beta ισπανική που έλεγα ότι έχει θέμα η μπαταρία και δε μου βγάζει πλέον ούτε μερα έκανα το πείραμα. Βλέπω ότι μέσα στο 12ωρο έπεφτε από το 100 στο 30. Με κανονικό ρυθμό αλλά γρήγορα δηλ σε τρεις ώρες έχανε 10 χωρίς λόγο. Έτσι έγινε και χθες που άπο τις 8 το πρωί στις 10 το βράδυ είχε πέσει στο 15 αλλά λέω δε θα το φορτίσω. Ανοίγω gps και παίζω αρκετά και βλέπω δύο ώρες μετά ότι έπεσε στο 14 όπου και πέφτω να κοιμηθώ, έχουν περάσει ακριβώς 12 ώρες και ξύπνησα με τη μπαταρία στο 14 και πάλι το έκλεισα το άνοιξα εκεί σταθερή. Προφανώς δε κάνει σωστή διαχείριση. Το χέι κανένας με τη thick έκδοση και τη ρομ των Ισπανών; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Αυτό το apk το έχεις δοκιμάσει? Πάνω στο callibration του photosphere με πετάει έξω. (Θέλει uninstall το stock gallery app για να παίξει) αμα το εχεις δοκιμασει και δε παιζει να μη κανω και γω uninstall κτλ γιατι δε το εχουμε αφου εχουμε android 4.2? Edited September 5, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εγώ με τη τελευταία beta ισπανική που έλεγα ότι έχει θέμα η μπαταρία και δε μου βγάζει πλέον ούτε μερα έκανα το πείραμα. Βλέπω ότι μέσα στο 12ωρο έπεφτε από το 100 στο 30. Με κανονικό ρυθμό αλλά γρήγορα δηλ σε τρεις ώρες έχανε 10 χωρίς λόγο. Έτσι έγινε και χθες που άπο τις 8 το πρωί στις 10 το βράδυ είχε πέσει στο 15 αλλά λέω δε θα το φορτίσω. Ανοίγω gps και παίζω αρκετά και βλέπω δύο ώρες μετά ότι έπεσε στο 14 όπου και πέφτω να κοιμηθώ, έχουν περάσει ακριβώς 12 ώρες και ξύπνησα με τη μπαταρία στο 14 και πάλι το έκλεισα το άνοιξα εκεί σταθερή. Προφανώς δε κάνει σωστή διαχείριση. Το χέι κανένας με τη thick έκδοση και τη ρομ των Ισπανών; Battery calibration η wipe battery stats απο το cwm recovery εχετε δοκιμάσει? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Με είχε βοηθήσει αυτό, με drivers απο εδώ και αφού έκανα uninstall to pdanet. ευχαριστω !!.....το κατεβαζω για δοκιμη :) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 ειπαμε η rom η ισπανικη ειναι για τα thick στο thin κανει βουτια ακομα και μετα απο battery calibration που παντα κανω σε αλλαγη ρομ το οτι η official jiayu εχει διαφορετικες rom thin και thick σημαινει οτι η ισπανικη που δε διαχωριζει rom με τυπο μπαταριας ειναι καταλληλη μονο για ενα απο τα 2. προφανως το thick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Battery calibration η wipe battery stats απο το cwm recovery εχετε δοκιμάσει? Εννοείται έκανα δεν άλλαξε κάτι. Για την ιστορία έμεινε περίπου 12 ώρες στο 14% και μετά άρχισε να πέφτει κανονικά πάλι. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 ειπαμε η rom η ισπανικη ειναι για τα thick στο thin κανει βουτια ακομα και μετα απο battery calibration που παντα κανω σε αλλαγη ρομ το οτι η official jiayu εχει διαφορετικες rom thin και thick σημαινει οτι η ισπανικη που δε διαχωριζει rom με τυπο μπαταριας ειναι καταλληλη μονο για ενα απο τα 2. προφανως το thick Θα με κανετε να απορώ αν είναι η μπαταρία μου είναι thick ή είναι μούφα thick μόνο με πάχος και αυτοκολλητακι 3000 mAh. Τέλoς πάντων περιμένω σήμερα να φτάσει στο 40% και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) στο thin παντως η ισπανικη δεν καθοταν καλα και η μπαταρια εκανε βουτια τι κανει στο thick δε ξερω εγω εβαλα τη ρομ απο το ποστ του lewnidask στο turbo thin μου και δεν ασχολουμαι αλλο, καλη ειναι :P η φωτοσφαιρα οντως κολαει :( Κριμα και ειναι γαματο feature 360 spherical panoramata ετσι απλα αρκει φυσικα να μη προσπαθησεις να το κανεις μεσα σε ενα δωματιο γιατι οι ενωσεις θα ναι χαλια Edited September 5, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 http://www.to2c.com/jiayu-g4-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-2-13mp-camera-1g-4g-smartphone.html μια προσφορα με πολλα δωρα,αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Με είχε βοηθήσει αυτό, με drivers απο εδώ και αφού έκανα uninstall to pdanet. ΠΕΤΥΧΕ !! ΠΕΤΥΧΕ !! IVIetaCreatoR εισαι Θεος !!! :respect: :thanks: μολις εκανα uninstall το pdanet δουλεψε με την μια ;) και τωρα εχω κι εγω την G4LW-20130822-092045 (ή οπως αλλιώς την ονομάσαμε "του LEWNIDASK") :D αλλα κυριως, τωρα μπορω να δουλεψω και τις FlashTool ROMs ευχαριστώ για τις συμβουλες η G4LW-20130822-092045 δειχνει οντως όμορφη και απλη ..... Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 βλεπω βοηθησα αρκετους με τη rom.. Αντε λοιπον καιρος να χαρουμε λιγο το τηλεφωνακι ;) :D Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts