Jump to content

Διαγωνισμός Φωτογραφίας myphone.gr: O νικητής είναι...

bomber21
 Κοινοποίηση

Ψηφίστε την καλύτερη φωτογραφία:  

355 members have voted

1. 1. Ψηφίστε την καλύτερη φωτογραφία:

• cellphone - iPhone 4
      5
    • conception - Nokia N8
      10
    • dabo$$ - iPhone 4S
      136
    • dsmous - Nokia N82
      15
    • giothesuper - Sony Xperia neo V
      2
    • johhnytifosi - Sony Xperia Ray
      9
    • majestus - Samsung Galaxy S3
      86
    • nektaria - Nokia 808
      69
    • plankton - Sony Ericsson K800i
      7
    • tpakis - Sony Xperia S
      16

Recommended Posts

Λίγο πριν τις γιορτές, η ομάδα διαχείρισης του forum μας είχε την ιδέα να «αναβιώσει» έναν διαγωνισμό φωτογραφίας που για πρώτη φορά είχε πραγματοποιηθεί το μακρινό 2004! Ζητήσαμε, λοιπόν, από τα μέλη μας να κάνουν ένα διάλειμμα από την κατανάλωση κουραμπιέδων και μελομακάρονων και να μας στείλουν γιορτινές φωτογραφίες τραβηγμένες από τα κινητά τους τηλέφωνα και smartphones. Πράγματι, οι χρήστες του myphone.gr μας έστειλαν όμορφες χειμωνιάτικες και χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και η ομάδα διαχείρισης προέκρινε τις δέκα καλύτερες τις οποίες και θέτει προς ψηφοφορία από το αναγνωστικό μας κοινό.

Οι δέκα αυτές συμμετοχές είναι διαθέσιμες από το Flickr αλλά και από το Dropbox (σε zip).

Η ψηφοφορία, στην οποία μπορείτε να επιλέξετε ποια από τις παραπάνω φωτογραφίες σας άρεσε περισσότερο, θα κρατήσει έως τις 20/1/2013.

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει την εκτίμηση των μελών του myPhone.gr και τον τίτλο Photographer of the Year κάτω από το username του!

Ενημέρωση: Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε.

Νικητής αναδεικνύεται ο dabo$$[/member] :up::up:

Μπράβο και στον dabo$$ αλλά και σε όσους πήραν μέρος στον διαγωνισμό :).

Η φωτογραφία του:

http://content.myphone.gr/photo/full/9981/dabo-iphone-4s.jpg

Until next time... ;)

Edited by DJDB

• Απαντήσεις 65
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

dabo$$ ελπίζω να μένεις εκεί. Και αν ναι να μου κάνεις ένα 2μεράκι δώρο για την ψήφο!!! :whistle:

dabo$$ ελπίζω να μένεις εκεί. Και αν ναι να μου κάνεις ένα 2μεράκι δώρο για την ψήφο!!! :whistle:

Μιλάμε έχει γράψει η εικόνα του... Voted by me also! :)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

nektaria - Nokia 808 ΜΟΥ αρεσε πολυ
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες που πήραν μέρος στον «διαγωνισμό» (το βάζω σε εισαγωγικά το διαγωνισμό γιατί νομίζω πως περισσότερη σημασία έχει το δημιουργικό αποτέλεσμα παρά το ποιος τελικά θα κερδίσει).

Μου άρεσε πολύ και η φωτογραφία του johhnytifosi και αυτή του dabo$$ αλλά και αυτή του majestus, ψήφισα όμως την φωτογραφία της Νεκταρίας μιας και ήταν αυτή που με έκανε να γουρλώσω τα μάτια μου την στιγμή που την άνοιξα :).

dabo$$ και απο μενα! Εκπληκτικα χρωματα, πολυ ωραια εμπνευση.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Μπραβο για τη προσπαθεια σε ολα τα παιδια!Προσωπικα οι τρεις φωτογραφιες που ξεχωρισα ηταν απο τους χρηστες: dabo$$(iphone-4s), dsmous(nokia-n82), και nektaria(nokia-808)..Τη ψηφο μου κερδισε ο dabo$$ τελικα για τα μεγευτικα χρωματα της πραγματικα εξαιρετικης φωταγραφιας του

Εντυπωσιάστηκα από τα χρώματα και την ατμόσφαιρα της φωτογραφίας του Majestus, από το κατάλευκο τοπίο του johhnytifosi και τον καταρράκτη της Νεκταρίας, και από τη μελαγχολική χιονισμένη φωτό του dabo$$.

μπραβο σε ολους!!!!!

μου αρεσαν 2 ιδιαιτερα αλλα δεν θα πω τι ψηφισα αυτη την φορα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εχω ψηφισει ακομα.

Ειμαι αναμεσα σε dabo$$ και dsmous.

Το ίδιο και εγω! Ωραίες ειναι όλες! Μπράβο σε όλα τα παιδιά και καλη τύχη!

Ο dabo$$ ανέβηκε εκει πάνω και έστησε ωραία εικόνα.

Εαν το ξερα θα βγαζα και με το Ν86 μου :cry: :(

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

dabo$$ έχεις και την δική μου ψήφο... νομίζω ότι εσύ θα είσαι ο "photographer of the year" και όχι άδικα! ;) Εγώ απλά βρήκα ένα έτοιμο θέμα που μου άρεσε, εσύ απαθανάτισες μια μοναδική στιγμή!!! Τα συγχαρητήρια μου επίσης στη nektaria και στον majestus που μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά και στους υπόλοιπους για την προσπάθεια... :)

dabo$$ - iPhone 4S φωτογραφια σου μου αρεσει παρα πολυ. Ειναι βγαλμένη απο ονειρο!! Το μη αναρχο χιονι στα κεραμιδια, το χρωμα του ουρανου, το τοπιο γενικοτερα που εχει πολυ βαθος,, θα την εκανα ανετα αφισα στο δωματιο μου!:)

Η πρωτη φωτογραφια δεν μου αρεσε.. ΚΑΘΟΛΟΥ! Θα μπορουσε να φτιαξει λιγο την φωτεινοτητα τουλαχιστον..

Παντως το θεμα ηταν ωραιο με την γατουλα πανω στο δεντρο..

Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους. Πως ανοίγει σε πλήρη ανάλυση η κάθε φωτογραφία?

Πλακα πλακα τελικα δεν ειχε σημασια η αναλυση της καθε φωτογραφιας. Και με VgA βγαζεις ανετα μια τελεια φωτογραφια. Αλλα και εγω θα ηθελα να δω τις φωτογραφιες σε πληρη αναλυση για να δουμε αν φαινονται καποιες λεπτομεριες, αφου πολλες φωτογραφιες φαινονται θολες, και δεν καταλαβαινω την αιτια- το εαν ο φωτογραφος δηλαδη δεν εδιξε πολυ ενδιαφερων και απλα ανεβασε ετσι μια για την πλακα..

ήμουν ανάμεσά σε dabo$$ και nektaria αλλά τελικά ψήφισα την nektaria για το όμορφο τοπίο της!!

Ωραίες φωτογραφίες. Τώρα που τις ξαναβλέπω μου αρέσει πολύ του 808

Την ψηφοφορία επηρεάζει το γεγονός ότι κάποιοι ψηφίζουν με κριτήρια 'περισσότερο πατριωτικά" (ανάλογα με το κινητό που έχουν) και λιγότερο καλλιτεχνικά/αισθητικά.

Χαίρομαι που βρέθηκα στην τελική δεκάδα. Οι φωτογραφίες που μου άρεσαν ήταν πέντε: των dabo$$,dsmous,nektaria,tpakis και η δική μου φυσικά :lol: (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...)
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Την ψηφοφορία επηρεάζει το γεγονός ότι κάποιοι ψηφίζουν με κριτήρια 'περισσότερο πατριωτικά" (ανάλογα με το κινητό που έχουν) και λιγότερο καλλιτεχνικά/αισθητικά.

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο... Αν και δεν είναι απίθανο.

Προσωπικά περίμενα η εικόνα του dabo$$ να «τα πάρει όλα και να φύγει», είναι απίστευτη η στιγμή λήψης και οι χρωματισμοί. Έκπληξη ήταν του dsmous, απίστευτη κάμερα το N82 και δεν του το είχα ποτέ!!! Και της Νεκταρίας υπέροχη! :)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Δε μ αρεσει καθολου που θα το πω, αλλα το iphone εβγαλε αψογη φωτογραφια.

Οσο για την συλληψη, δεν εχω λογια κυριε dabo$$. Απλη αλλα φανταστικη οπτικη.