Zong Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εγώ παρέλαβα σήμερα και μου έδωσαν τον WCP-405. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Με την διαφορά ότι δεν μας έδωσαν τον official Nexus WCP-400, αλλά τον LG WCP-405 που είχαν διαθεσιμότητα! Κρίμα... και περιμέναμε 4 μήνες!!! Edited June 21, 2013 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Με την διαφορά ότι δεν μας έδωσαν τον official Nexus WCP-400, αλλά τον LG WCP-405 που είχαν διαθεσιμότητα! Κρίμα... και περιμέναμε 4 μήνες!!! εχουν διαφορες? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πριν από λίγο μου ήρθε μνήμα να πάω από Τρίτη να παραλάβω τον φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πριν από λίγο μου ήρθε μνήμα να πάω από Τρίτη να παραλάβω τον φορτιστή. και σε εμένα επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Καθυστέρησαν 4 μήνες και δεν έδωσαν τον original (WCP-400) αλλά κάποιο άλλο μοντέλο (WCP-405). Στην πράξη επειδή τον χρησιμοποίησα δείχνει οκ. Το τηλέφωνο ζεσταίνεται περισσότερο κατά τη φόρτιση σε σχέση με τον κλασικό φορτιστή. Στα θετικά το γεγονός οτι φορτίζει ενώ το είχα μέσα σε πλαστική θήκη με δερματίνη και τουλάχιστον για αρχή δεν "γλυστράει¨ το κινητό από τη βάση. Τώρα ελπίζω οι όποιες διαφορές να είναι προς το καλύτερο. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο χθες ο ίδιος και πήγα και παρέλαβα σήμερα το πρωί. Το μεσημέρι μου έστειλαν μήνυμα να πάω να παραλάβω από Τρίτη. Από οργάνωση δεν το έχουν με τίποτα... Edited June 21, 2013 by Zong Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Όποιος ενδιαφέρεται ή δεν έχει δει τα skins της dbrand για το Nexus 4 μπορεί να ρίξει μια ματιά στο Review που ετοιμάσαμε: http://www.greek-android.gr/index.php?app=tutorials&article=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Ενδιαφερομαι για την SGP Crumena Samsung Galaxy Nexus Leather Pouch σε μαυρο αλλα δεντη βρισκω μονο σε καφε ( http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0071QPIQC/ref=gno_cart_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A26JU9GFBVWLS3 ). Εσεις τι λετε για αυτο το χρωμα; Θα την παιρνατε για το Nexus 4; Εχω διαβασει πως του ταιριαζει ακριβως. Αλλιως σκεφτομουν αυτη: http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-HTC-One-X-Crumena-Leather-Pouch-Series-WHITE-SGP09113-/251094998528 ή αυτη: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0087TPDIK/ref=gno_cart_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A26JU9GFBVWLS3 . Εσεις ποια θα προτιμουσατε αναλογα και με το μεγεθος; Βεβαιως αν καποιος την εχει σε μαυρο και προτειθεται να την πουλησει ενδιαφερομαι. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Τι έχετε να προτείνετε για χρήση σε παραλία; Υπάρχει καμία καλή waterproof για το κινητό μας; Θα έλεγα ότι αυτές που είναι σαν σακούλα και το περικλείουν ολόκληρο είναι οι ασφαλέστερες (για άμμο και σταγόνες) αλλά θα ήθελα να μπορώ να βγάζω φωτογραφίες. :) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Ενδιαφερομαι για την SGP Crumena Samsung Galaxy Nexus Leather Pouch σε μαυρο αλλα δεντη βρισκω μονο σε καφε ( http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0071QPIQC/ref=gno_cart_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A26JU9GFBVWLS3 ). Εσεις τι λετε για αυτο το χρωμα; Θα την παιρνατε για το Nexus 4; Εχω διαβασει πως του ταιριαζει ακριβως. Αλλιως σκεφτομουν αυτη: http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-HTC-One-X-Crumena-Leather-Pouch-Series-WHITE-SGP09113-/251094998528 ή αυτη: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0087TPDIK/ref=gno_cart_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A26JU9GFBVWLS3 . Εσεις ποια θα προτιμουσατε αναλογα και με το μεγεθος; Βεβαιως αν καποιος την εχει σε μαυρο και προτειθεται να την πουλησει ενδιαφερομαι. Εγώ χρησιμοποιώ την crumena και ταιριάζει ακριβώς με το nexus 4. Και η ποιότητα του δέρματος και γενικά της θηκης είναι άριστη. Την έχω πάνω από χρόνο από όταν είχα ακόμα το galaxy nexus. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ την crumena και ταιριάζει ακριβώς με το nexus 4. Και η ποιότητα του δέρματος και γενικά της θηκης είναι άριστη. Την έχω πάνω από χρόνο από όταν είχα ακόμα το galaxy nexus. Ναι το ξερω πως του ταιριαζει απολυτα ομως δυστυχως δεν μπορω να τη βρω πουθενα σε μαυρο χρωμα. Μονο στο καφε που δεν ειναι και πολυ ομορφο κατα τη γνωμη μου. Εσυ σε ποιο χρωμα την εχεις; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 χρησιμοποιω εδω και καμια βδομαδα την trexta για sgs3...δεν ταιριαζει ακριβως στο κινητο,πολυ καλη ποιοτικα βεβαια..αλλα προσπαθω να την ταιριαξω ζουπωντας τη :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 χρησιμοποιω εδω και καμια βδομαδα την trexta για sgs3...δεν ταιριαζει ακριβως στο κινητο,πολυ καλη ποιοτικα βεβαια..αλλα προσπαθω να την ταιριαξω ζουπωντας τη :p Πες μας ρε φίλε ότι θα βάλεις και μεμβράνη να ανοίξουμε σαμπάνιες :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ναι το ξερω πως του ταιριαζει απολυτα ομως δυστυχως δεν μπορω να τη βρω πουθενα σε μαυρο χρωμα. Μονο στο καφε που δεν ειναι και πολυ ομορφο κατα τη γνωμη μου. Εσυ σε ποιο χρωμα την εχεις; Σε μαύρο χρώμα. Την είχα παραγγείλει από amazon.de Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Παρέλαβα και εγώ σήμερα τον ασύρματο φορτιστή ,από ότι κατάλαβα η διαφορα με το άλλο μοντέλο ειναι μόνο το λογότυπο ,στο μεν γράφει nexus στο δικό μου lg, κατα τα αλλά ήδη πήρε την θέση του στο κομοδινο ενώ φένεται αρκετά στιβαρη κατασκευή. Η λαστιχενια βάση του κρατάει πολύ καλά ενώ και το κινητό δεν γλιστράει πάνω του. Μονή παρατήρηση ότι το nexus ζεστενεται αρκετα συγκριτικά με την ενσυρματη φόρτιση . Γενικά ικανοποιημένος και πιθανόν να μην ξαναψωνισω ποτε απο wind!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Το αγορασα απο αγγελια.ο φορτιστης πολυ ωραιος και σα gadgetakias μου αρεσει πολυ.ζεσταινεται αισθητα πιο πολυ αλλα μπαμ δε νομιζω να κανει. μια ερωτηση.αν εχω 70% μπαταρια και το βαλω.χρειαστει να φυγω το παιρνω και το ξαναβαλω μετα.υπαρχει προβλημα? αντι για κομοδινο να το αφηνω στο φορτιστη δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 για το usb otg μπορώ να πάρω όποιο θέλω ή αυτά είναι συγκεκριμένα για το κινητό μας; ξέρετε που θα τα βρω πιο φτηνά μαζί με τον adaptor Y ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 για το usb otg μπορώ να πάρω όποιο θέλω ή αυτά είναι συγκεκριμένα για το κινητό μας; ξέρετε που θα τα βρω πιο φτηνά μαζί με τον adaptor Y ; Αφού δεν έχουμε OTG. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αφού δεν έχουμε OTG. το link το είδες; απλά θέλει έξτρα τροφοδοσία Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 το link το είδες; απλά θέλει έξτρα τροφοδοσία Έχεις δίκιο. Θυμόμουν χωρίς τροφοδοσία ότι δεν υπήρχε λύση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Με την διαφορά ότι δεν μας έδωσαν τον official Nexus WCP-400, αλλά τον LG WCP-405 που είχαν διαθεσιμότητα! Κρίμα... και περιμέναμε 4 μήνες!!! Απ οτι φαίνεται το 405 είναι πιο καινούργιο απο το 400.Εντάξει γράφει lg αντί για nexus.Παρέλαβα και γω καιειναι πολύ ωραίο.Απο οτι είδα αν το αφήσεις για φόρτιση και ολοκληρωθεί σταματάει μονο του.Πολύ καλυτερο απο τον απλό φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 To ιδιο κανει και ο απλος φορτιστης. Btw, αν εισαστε ψυχαναγκαστικοι, τοτε ο ασυρματος ειναι πιο κακος για τη μπαταρια. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) για το usb otg μπορώ να πάρω όποιο θέλω ή αυτά είναι συγκεκριμένα για το κινητό μας; ξέρετε που θα τα βρω πιο φτηνά μαζί με τον adaptor Y ; Εχει ξαναειπωθει απειρες φορες οτι το κινητο δεν δεχεται usb otg (χωρίς τροποποιηση kernel οπως αναφερεται πιο πάνω apo xda) λόγω συνδυασμου hardware (μειωμενη τροφοδοσια) + software (αποκλεισμενη λειτουργια απο λογισμικο).το μονο που μπορεις να συνδεσεις στην micro usb ειναι slimport adaptor http://www.slimportconnect.com/ (προσοχή όχι mhl) για συνδεση με οθονη-tv. Οπότε αν δε θες να αλλαζεις kernel (με αμφιβολα αποτελεσματα) δεν μπορεις να εχεις usb otg,αλλιως το σκαλιζεις παιρνεις ενα usb otg με εξωτερικη τροφοδοσια κ κανεις πειραματισμους! Edited June 26, 2013 by hs2000corolla Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Παρεπιπτόντως εγω τρωγομαι να αγορασω αυτον http://www.ebay.com/itm/New-LG-WCP-300-Qi-Wireless-Phone-Charger-White-Color-Mount-Cradle-holder-/281110591690?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item41737f38ca τον φορτιστη μαζι με την βαση που ειναι κ ιδιαιτερα βολικη κ σε αμαξι κ επιτραπεζια! Edited June 26, 2013 by hs2000corolla Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 To ιδιο κανει και ο απλος φορτιστης. Btw, αν εισαστε ψυχαναγκαστικοι, τοτε ο ασυρματος ειναι πιο κακος για τη μπαταρια. :lol: μην ξεχνάς George και αυτούς που έχουν φοβία ότι μπορεί να χαλάσουν την θέση φόρτισης του κινητού με τα συνεχή βάλε βγάλε του καλωδίου για την φόρτιση :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts