georgekok97 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Αυτήν την μεβράνη την έχει δοκιμάσει κανείς; ClearPlex Με ενδιαφέρει να μην κολλάει για να την χρησιμοποιήσω με την Fusion που έχω. Πιστευω οτι θα σου ερθει μαζι με τα μεταφορικα στην ιδια τιμη με την skinomi , οποτε παρε την skinomi που ειναι εγγυημενη.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Αυτήν την μεβράνη την έχει δοκιμάσει κανείς; ClearPlex Με ενδιαφέρει να μην κολλάει για να την χρησιμοποιήσω με την Fusion που έχω. Πιστευω οτι θα σου ερθει μαζι με τα μεταφορικα στην ιδια τιμη με την skinomi , οποτε παρε την skinomi που ειναι εγγυημενη.. ;) Τελικά την παρήγγειλα για το Note 10.1, όπου το να μην κολλάει είναι βασικό (ελέω spen). Αν ισχύουν αυτά που διάβασα σε reviews στο xda και μείνω ευχαριστημένος θα την παραγγείλω και για το nexus. Αλλιώς θα πάω σε skinomi, όπου ελπίζω να μην κολλάει και αυτή στην πλάτη της Fusion και μου αφήνει αυτά τα ενοχλητικά νερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Όποιος ψάχνει για protector ας δεί και τις bestskinsever. ΠΑΡΑ πολύ καλή, πολύ καλύτερη απο Skinomi. Φυσικά δεν είναι τόσο λεία όπως τις ξηρές αλλά είναι πολύ καλή και στο δάχτυλο και παντού. Και ωραία τιμή. Για όποιον δεν ξέρει όμως, η συσκευασία περιέχει ΜΟΝΟ τα protectors. Ούτε υγρά (που χρειάζεται), ούτε κάρτα να "σπρώχνεις", ούτε πανάκια.. Εγώ χρησιμοποίησα υγρό απο ZAGG Invisibleshield που είχα εδώ και 4-5 χρόνια στο συρτάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Bugatti-SlimCase-Neopren-Black-M-7705.htm Το πλησιέστερο που βρήκα, αλλά δεν είναι αυτή. Παραθέτω φωτογραφίες. πηρα την ιδια που εχεις εσυ οχι στο σαιτ.πολυ καλη!ουτε μεμβρανες πανω να βαλω ουτε τπτ.καθαριζει κ το γυαλι.την συστηνω ανεπιφυλακτα.εντωμεταξυ οπως κραταγα την θηκη κ το κινητο μεσα στο πλαισιο μου γλιστραει κ πεφτει κατω στη μοκετα.εγκεφαλικο εγω κοκκαλο ο πωλητης :lol::lol: ευτυχως δεν επαθε τπτ :D Edited April 3, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 πηρα την ιδια που εχεις εσυ οχι στο σαιτ.πολυ καλη!ουτε μεμβρανες πανω να βαλω ουτε τπτ.καθαριζει κ το γυαλι.την συστηνω ανεπιφυλακτα.εντωμεταξυ οπως κραταγα την θηκη κ το κινητο μεσα στο πλαισιο μου γλιστραει κ πεφτει κατω στη μοκετα.εγκεφαλικο εγω κοκκαλο ο πωλητης :lol::lol: ευτυχως δεν επαθε τπτ :D Ναι, είναι πολύ καλή, φθηνή, και το τηλέφωνο μένει παρθένο στο χέρι μόλις βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 μένει παρθένο στο χέρι μόλις βγει. Αυτο ακριβως ηθελα :) Φανταζομαι με το μεσα εξω ανοιγει λιγο η θηκη ε?Γιατι σφηνωνει τωρα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Αυτο ακριβως ηθελα :) Φανταζομαι με το μεσα εξω ανοιγει λιγο η θηκη ε?Γιατι σφηνωνει τωρα. Όχι ιδιαίτερα. Έτσι παραμένει, και καλύτερα, για να μην χυθεί έξω! Την έχω πατήσει στο παρελθόν με δερμάτινη που είχε ανοίξει και γλίστρησε έξω η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Νέα αξεσουάρ στη σειρα nexus4 στο play store. USB cable, wall mount charger, και ακουστικά hands free...Μονο το τελευταίο ακούγεται ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Τα ακουστικά φαίνονται ενδιαφέρον.. Τι λέτε; Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Τα ακουστικά φαίνονται ενδιαφέρον.. Τι λέτε; τα θελω σαν τρελος!!! :D Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 ακουστικά @#$%@#^@!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leofis Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Ας ελπίσουμε να είναι μόνο 10 μέρες Τελικά τους φορτιστές από την wind τους πήρατε; Γιατί εγώ δεν είχα καμία ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Τί λέτε να κάνουμε μια ομαδική αγορά handsfree? Να ανοίξουμε Thread για όσους ενδιαφέρονται; Αλλιώς με PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Τί λέτε να κάνουμε μια ομαδική αγορά handsfree? Να ανοίξουμε Thread για όσους ενδιαφέρονται; Αλλιώς με PM. Συμφωνω!εγω παντως ενδιαφερομαι αμεσα! Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ποσο κανουν στο playstore; Να δω αν ενδιαφερομαι ή οχι. :p Επιτρεπει το playstore αποστολη π.χ. 10 τεμαχιων ή περιοριζεται στα 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Τί λέτε να κάνουμε μια ομαδική αγορά handsfree? Να ανοίξουμε Thread για όσους ενδιαφέρονται; Αλλιώς με PM. Για ποιο handsfree λετε? Μ ενδιαφερει και μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ποσο κανουν στο playstore; Να δω αν ενδιαφερομαι ή οχι. :p Επιτρεπει το playstore αποστολη π.χ. 10 τεμαχιων ή περιοριζεται στα 2; Επιτρεπει μεχρι 9 στο γερμανικο playstore. Ειμαι μεσα για ομαδικη αγορα! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Και εγώ καί εγώ!!φτιαξτε το και είμαι μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Μιας και θα παραγκειλω εγω το nexus 4 απο uk play store , σκεφτομουνα να τα παρω , θα πληρωσω που θα πληρωσω forward... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Για ομαδική handfree, είμαι και εγώ μέσα. Θα το οργανώσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Και εγώ θέλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Να Τα Με τελικη τιμη 15.56 Ευρω !!!!!!!!!!!! Ασπρα : http://www.ebay.com/itm/Official-LG-QuadBeat-LG-optimus-G-Premium-Stereo-Headset-with-Mic-WHITE-/181080485078 Μαυρα : http://www.ebay.com/itm/LG-Optimus-G-Earphones-QuadBeat-Premium-Stereo-headset-with-microphone-/151021884120 Edited April 4, 2013 by georgekok97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) και τι μεταφορικα εχει?δε ξερω αν πολυσυμφερει κ τι ποιοτητας ειναι.. edit τωρα ειδα το ebay link!δεν ηξερα οτι η lg εχει δικο της σαιτ μεσα στο ebay!καλη τιμουλα φαινεται! Edited April 4, 2013 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 και τι μεταφορικα εχει?δε ξερω αν πολυσυμφερει κ τι ποιοτητας ειναι.. edit τωρα ειδα το ebay link!δεν ηξερα οτι η lg εχει δικο της σαιτ μεσα στο ebay!καλη τιμουλα φαινεται! 30 USD μεταφορικα βλεπω.κοντα στα 38-40 ευρω ολα μαζι πιστευω βγαινουν. αξιζει αραγε? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 30 USD μεταφορικα βλεπω.κοντα στα 38-40 ευρω ολα μαζι πιστευω βγαινουν. αξιζει αραγε? O πρωτος συνδεσμος ειναι δωρεαν μεταφορικα.Ο δευτερος θελει 5 δολλαρια Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts