Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μονο χρησιμο ειναι για να το παρατας το βραδυ, βεβαια ξεχνας το κρεβατοsurfing ετσι.

Με bumper το δουλευεις; Σκεφτομαι για τον Philips με την τιμη που τον εχουν... Αλλα θα παιξει με bumper;

Έχω τον philips και παίζει μια χαρά με το bumper. Τον έχω σε γωνία 12 μοιρών και το τηλέφωνο δε γλυστράει!! :D

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι ''μονο'' τα 35 οταν μπορεις να δωσεις 4.5. :lol:

Οχι δεν εχει δυσκολκια, απλα πρεπει ναναι οσο παει πιο πανω.

Καλα ναι μια χαρα ειναι τα 4.5.. Αλλα δεν βρισκω κατι ετσι φθηνο/διαθεσιμο/αξιοπιστο.

το θέμα είναι ότι με ένα πρόχειρο search που εκανα .....στο ebay τον βρισκεις φθηνά αλλά με 32 € μεταφορικά για Ελλάδα :lol:

Ειμαι απο το κινητο θα ριξω και εγω μια ματια μηπως βρουμε κατι.

Καλα ναι μια χαρα ειναι τα 4.5.. Αλλα δεν βρισκω κατι ετσι φθηνο/διαθεσιμο/αξιοπιστο.

Oπως ειπα και πριν, στειλτε ενα μηνυμα στον πωλητη στο ebay link που εδωσα να σας τον στειλει Ελλαδα. :)

Οποιος θελει ασυρματη φορτιση με 35€ http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.010329&sid=1

Λέει οτι είναι 500ma θα κανει εκατό ώρες να φορτισει

Λέει οτι είναι 500ma θα κανει εκατό ώρες να φορτισει

Κανεις λαθος....

Στην περιγραφη λεει οτι η θηκη που δινει για το iphone ειναι 500ma, η βαση ειναι 1000ma

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

υπάρχουν φορτιστές με περισσότερα ma που φορτίζουν πιο γρήγορα;

Το μέγιστο πιο ειναι για να ψάξω;

Edited by inactiveaccount54432

Εγώ πάντως παράγγειλα έναν Philips απο το e-shop.

Τώρα αν τύχει να πάρω κι άλλο, σκέφτομαι το slim pad της zens ή αλλιώς κάτι φθηνό κινέζικο. :) :)

Α, το bumper που παράγγειλα απο το buychina (taobao - qspades) στις 15/2 ακόμα να φύγει απο αυτούς... :( Τους μίλησα στο chat σήμερα και μου είπαν οτι θα φύγει την τρίτη (και θα μου κάνουν και δώρο μπρός-πίσω protector για την καθυστέρηση), και μαζί στην παραγγελία πρόσθεσα και το πράσινο. Βλέπω το Πάσχα να έρθουν... :lol:

Δινουν protector ετσι κι αλλιως, δε σου εκαναν χαρη.

Ζητα κι αλλο. :lol:

:lol:

Μου το παίζουν και ιστορία δηλαδή. :lol: Ας τα στείλουν αυτά την τρίτη και εγώ θα είμαι ΟΚ!! :happy:

Θα φορτώσω την prepaid για το ίδιο αλλά λευκό bumper(ειναι πανέμορφο:-D) και την ιδια μέρα θα στείλω μήνυμα να μην το ξεχάσουν αλλά με το φθηνό shiping που ίσως δε θα έχει και tracking; Edited by inactiveaccount54432

Θα φορτώσω την prepaid για το ίδιο αλλά λευκό bumper(ειναι πανέμορφο:-D) και την ιδια μέρα θα στείλω μήνυμα να μην το ξεχάσουν αλλά με το φθηνό shiping που ίσως δε θα έχει και tracking;

Δεν είναι οτι το ξεχνάνε, απλά το buychina είναι agent για το taobao (αν κάνεις ένα googlάρισμα για taobao agents θα βρείς πολλούς), και παραγγέλνουν απο εκεί προς αυτούς, και έπειτα το στέλνουν αυτοί σε εσένα. Άλλος που παράγγειλε το κόκκινο μια μέρα μετά απο εμένα στις 16/2 έγινε shipped στις 21/2.

Το θέμα είναι οτι έχει για επιλογές shipping το φθηνιάρικο αργό γαϊδούρι που κάνει 20 μέρες με κόστος 0.5$ ή σαν επόμενο courier με 19$... Να είχε π.χ. singapore post μέ 5-6-7$ θα τα έδινα να ησυχάσω... :)

Δεν είναι οτι το ξεχνάνε, απλά το buychina είναι agent για το taobao (αν κάνεις ένα googlάρισμα για taobao agents θα βρείς πολλούς), και παραγγέλνουν απο εκεί προς αυτούς, και έπειτα το στέλνουν αυτοί σε εσένα. Άλλος που παράγγειλε το κόκκινο μια μέρα μετά απο εμένα στις 16/2 έγινε shipped στις 21/2.

Το θέμα είναι οτι έχει για επιλογές shipping το φθηνιάρικο αργό γαϊδούρι που κάνει 20 μέρες με κόστος 0.5$ ή σαν επόμενο courier με 19$... Να είχε π.χ. singapore post μέ 5-6-7$ θα τα έδινα να ησυχάσω... :)

Το φθηνιαρικο αργό γαιδουρι :lol:

Πάντως με έπεισε το ότι έχει αναφερθεί στο xda και ότι είπες για το πως λειτουργούν

Eπειδη πηρα καποια pm για το ποιος ειναι ο ασυρματος φορτιστη μου, μετα τον αυθεντικο που πηρε ποδι μεσα σε μια μερα, γυρισα στον παλιο που αγορασα με 4.5 ευρω.

Ειναι αυτος:

http://products.compuvest.com/wirelessgear_esi_wireless_gear_iphone_3g_3gs_wireless_charger_5wc800_108813552.php

Aλλα τον πετυχα φθηνοτερα εδω:

http://www.consumerdepot.com/products.asp?id=1111441&referer=srch

Για οποιον τον θελει μπορει να ψαξει στο νετ και θα βρει μερικα κομματια, ισως οχι τοσο φθηνα οσο τον πηρα αλλα και παλι πολυ φθηνα, οπως εδω:

http://www.ebay.com/itm/Wireless-Gear-5WC800-Wireless-Charger-iPhone-3G-and-3GS-/300862873653

Εδω καποιος αναφερει για υπερθερμανση του φορτιστη.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148386

Εσυ το χρησιμοποιεις αρκετα?

Kινεζια ειναι, αφου δεν εσκασε παλι καλα. :lol:

Ναι το δικο μου δεν εχει θεμα.

Αν αποκτησει ποτε, παιρνω αλλο.

χαθηκα λιγακι...τι λες τωρα..ο ασυρματος φορτιστης που κανει για iphone ,μας κανει τη δουλεια στο nexus?με 5 ευρω?αν κ ψιλοαχρηστο γκατζετακι για μενα,δεν ειναι κακο σε τετοια λεφτα...
Vamos Aris

χαθηκα λιγακι...τι λες τωρα..ο ασυρματος φορτιστης που κανει για iphone ,μας κανει τη δουλεια στο nexus?με 5 ευρω?αν κ ψιλοαχρηστο γκατζετακι για μενα,δεν ειναι κακο σε τετοια λεφτα...

:wink: αυτο σκεφτομουν κ εγω!

Τον βρηκα εντελως λαθος.

Πρωτα απολα ειχα γενικοτερες αντιρρησεις γιατι το οτι δεν εχεις καλωδια δε σημαινει αυτοματως ευκολια, αλλα ηθελα να του δωσω μια ευκαιρια.

Εχει σχετικα μικρη επιφανεια και πρεπει να ψαχνεις πως θα τον βαλεις. Αν ακουμπαει το κινητο κατω τοτε ειναι σε γωνια με το φορτιστη και δε φορτιζει.

Αν το βαλεις ακριβως πανω τοτε μια χαρα. Αλλα το ολο νοημα ειναι να εχεις ενα μεγαλο πανελ πανω στο οποιο ''πετας'' το κινητο σου και δεν ασχολεισαι, οχι να ψαχνεις πως θα το βαλεις μην πεσει η μη δε φορτιζει γιατι αυτο σημαινει οτι...ασχολεισαι παραπανω απο οτι θα επρεπε για την ασυρματη ευκολια που σου δινει.

Για αυτο και οι επιπεδοι ειναι πολυ καλυτεροι σε αυτη τη δουλεια, το βαζεις πανω και δε χρειαζεται να ελεγξεις τιποτα.

Επισης τα μπροστινα λαστιχα ωντας καινουργια ειναι πολυ κολλητικα και σηκωνα και το φορτιστη μαζι με το κινητο (χωρις το bumper).

Οταν επιασε λιγη σκονη (εχει ιδια ακριβως λαστιχα με το puck απο το ποντικι μου Microsoft Sidewinder X8) το κινητο γλυστραγε!!

Και εννοειται το γενικοτερο θεμα, δε μπορεις να χειριστεις το κινητο και να φορτιζει.

Αλλα τα περισσοτερα προβληματα τα δημιουργει ακριβως αυτο το οποιο τον κανει ομορφο, ο σχεδιασμος του.

Γυρισε πισω, σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τα χρηματα του, εναν οριζοντιο εχω και δεν τον πολυχρησιμοποιω καν, βρισκω το καλωδιο να με βολευει πιο πολυ.

Από που πήρες τον γνήσιο ασύρματο φορτιστή και τον επέστρεψες;

Τελικά δεν είναι βολικός;

Σχεδιαστικά φαίνεται πολύ ωραίος!

Καλησπερα σε ολους,ευτυχης κατοχος εδω και 5 μερες του nexus και πριν απο λιγο μολις παρελαβα και την θηκη του http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/google-smartphone-cases-accessories/google-nexus-4-cases/lg-google-nexus-4-feather-case.html .

Εχει φοβερη εφαρμογη,δεν γλιστραει στο χερι και ειναι πραγματικα slim.Καποιος που δεν εχει nexus δυσκολα θα τη ξεχωρισει απο τη συσκευη.Παρεχει προστασια μονο στο κατω μερος της συσκευης οποτε δεν την προτεινω για drop test!!!

Αν κανεις βιαζεται και προτιθεται να πληρωσει κατι παραπανω (30 ευρω με τα μεταφορικα fedex international priority) σε 3 μερες max ειναι σπιτι του (εγω παρηγγειλα παρασκευη βραδυ και ηρθε τωρα!!!)

Καλησπερα σε ολους,ευτυχης κατοχος εδω και 5 μερες του nexus και πριν απο λιγο μολις παρελαβα και την θηκη του http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/google-smartphone-cases-accessories/google-nexus-4-cases/lg-google-nexus-4-feather-case.html .

Εχει φοβερη εφαρμογη,δεν γλιστραει στο χερι και ειναι πραγματικα slim.Καποιος που δεν εχει nexus δυσκολα θα τη ξεχωρισει απο τη συσκευη.Παρεχει προστασια μονο στο κατω μερος της συσκευης οποτε δεν την προτεινω για drop test!!!

Αν κανεις βιαζεται και προτιθεται να πληρωσει κατι παραπανω (30 ευρω με τα μεταφορικα fedex international priority) σε 3 μερες max ειναι σπιτι του (εγω παρηγγειλα παρασκευη βραδυ και ηρθε τωρα!!!)

Μοιάζει πολύ από ότι βλέπω με την nilkin...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Οποιοσδήποτε φορτιστής στα πρότυπα του Qi standard είναι συμβατός.

Οχι, οποισδηποτε Qi δεν ειναι συμβατος.

Από που πήρες τον γνήσιο ασύρματο φορτιστή και τον επέστρεψες;

Τελικά δεν είναι βολικός;

Σχεδιαστικά φαίνεται πολύ ωραίος!

G. Play.

Edited by g47

Ωραία ειναι αλλα δυστυχώς χάνεται το πανέμορφο πίσω μέρος της συσκευής

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

10% αξία του κινητού η θήκη :-P

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

10% αξία του κινητού η θήκη :-P

Βρε ναι είναι ακριβή αλλά το άγχος μου να μην χαρακτει η πλάτη υπερίσχυσε!

Ήταν η μόνη δοκιμασμένη εταιρία που έστελνε τόσο γρήγορα!

:w00t::drool::yahoo::clap:

https://www.dropbox.com/s/gft1sxewd8ssvpm/IMG-1361812298-V.jpg

Edited by Nikos_s3

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ