thanos_1 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Το μονο χρησιμο ειναι για να το παρατας το βραδυ, βεβαια ξεχνας το κρεβατοsurfing ετσι. Με bumper το δουλευεις; Σκεφτομαι για τον Philips με την τιμη που τον εχουν... Αλλα θα παιξει με bumper; Έχω τον philips και παίζει μια χαρά με το bumper. Τον έχω σε γωνία 12 μοιρών και το τηλέφωνο δε γλυστράει!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δεν ειναι ''μονο'' τα 35 οταν μπορεις να δωσεις 4.5. :lol: Οχι δεν εχει δυσκολκια, απλα πρεπει ναναι οσο παει πιο πανω. Καλα ναι μια χαρα ειναι τα 4.5.. Αλλα δεν βρισκω κατι ετσι φθηνο/διαθεσιμο/αξιοπιστο. το θέμα είναι ότι με ένα πρόχειρο search που εκανα .....στο ebay τον βρισκεις φθηνά αλλά με 32 € μεταφορικά για Ελλάδα :lol: Ειμαι απο το κινητο θα ριξω και εγω μια ματια μηπως βρουμε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλα ναι μια χαρα ειναι τα 4.5.. Αλλα δεν βρισκω κατι ετσι φθηνο/διαθεσιμο/αξιοπιστο. Oπως ειπα και πριν, στειλτε ενα μηνυμα στον πωλητη στο ebay link που εδωσα να σας τον στειλει Ελλαδα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Οποιος θελει ασυρματη φορτιση με 35€ http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.010329&sid=1 Λέει οτι είναι 500ma θα κανει εκατό ώρες να φορτισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Λέει οτι είναι 500ma θα κανει εκατό ώρες να φορτισει Κανεις λαθος.... Στην περιγραφη λεει οτι η θηκη που δινει για το iphone ειναι 500ma, η βαση ειναι 1000ma Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) υπάρχουν φορτιστές με περισσότερα ma που φορτίζουν πιο γρήγορα; Το μέγιστο πιο ειναι για να ψάξω; Edited February 24, 2013 by inactiveaccount54432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Εγώ πάντως παράγγειλα έναν Philips απο το e-shop. Τώρα αν τύχει να πάρω κι άλλο, σκέφτομαι το slim pad της zens ή αλλιώς κάτι φθηνό κινέζικο. :) :) Α, το bumper που παράγγειλα απο το buychina (taobao - qspades) στις 15/2 ακόμα να φύγει απο αυτούς... :( Τους μίλησα στο chat σήμερα και μου είπαν οτι θα φύγει την τρίτη (και θα μου κάνουν και δώρο μπρός-πίσω protector για την καθυστέρηση), και μαζί στην παραγγελία πρόσθεσα και το πράσινο. Βλέπω το Πάσχα να έρθουν... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δινουν protector ετσι κι αλλιως, δε σου εκαναν χαρη. Ζητα κι αλλο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δινουν protector ετσι κι αλλιως, δε σου εκαναν χαρη. Ζητα κι αλλο. :lol: :lol: Μου το παίζουν και ιστορία δηλαδή. :lol: Ας τα στείλουν αυτά την τρίτη και εγώ θα είμαι ΟΚ!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Θα φορτώσω την prepaid για το ίδιο αλλά λευκό bumper(ειναι πανέμορφο:-D) και την ιδια μέρα θα στείλω μήνυμα να μην το ξεχάσουν αλλά με το φθηνό shiping που ίσως δε θα έχει και tracking; Edited February 24, 2013 by inactiveaccount54432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Θα φορτώσω την prepaid για το ίδιο αλλά λευκό bumper(ειναι πανέμορφο:-D) και την ιδια μέρα θα στείλω μήνυμα να μην το ξεχάσουν αλλά με το φθηνό shiping που ίσως δε θα έχει και tracking; Δεν είναι οτι το ξεχνάνε, απλά το buychina είναι agent για το taobao (αν κάνεις ένα googlάρισμα για taobao agents θα βρείς πολλούς), και παραγγέλνουν απο εκεί προς αυτούς, και έπειτα το στέλνουν αυτοί σε εσένα. Άλλος που παράγγειλε το κόκκινο μια μέρα μετά απο εμένα στις 16/2 έγινε shipped στις 21/2. Το θέμα είναι οτι έχει για επιλογές shipping το φθηνιάρικο αργό γαϊδούρι που κάνει 20 μέρες με κόστος 0.5$ ή σαν επόμενο courier με 19$... Να είχε π.χ. singapore post μέ 5-6-7$ θα τα έδινα να ησυχάσω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Δεν είναι οτι το ξεχνάνε, απλά το buychina είναι agent για το taobao (αν κάνεις ένα googlάρισμα για taobao agents θα βρείς πολλούς), και παραγγέλνουν απο εκεί προς αυτούς, και έπειτα το στέλνουν αυτοί σε εσένα. Άλλος που παράγγειλε το κόκκινο μια μέρα μετά απο εμένα στις 16/2 έγινε shipped στις 21/2. Το θέμα είναι οτι έχει για επιλογές shipping το φθηνιάρικο αργό γαϊδούρι που κάνει 20 μέρες με κόστος 0.5$ ή σαν επόμενο courier με 19$... Να είχε π.χ. singapore post μέ 5-6-7$ θα τα έδινα να ησυχάσω... :) Το φθηνιαρικο αργό γαιδουρι :lol: Πάντως με έπεισε το ότι έχει αναφερθεί στο xda και ότι είπες για το πως λειτουργούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christar Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Eπειδη πηρα καποια pm για το ποιος ειναι ο ασυρματος φορτιστη μου, μετα τον αυθεντικο που πηρε ποδι μεσα σε μια μερα, γυρισα στον παλιο που αγορασα με 4.5 ευρω. Ειναι αυτος: http://products.compuvest.com/wirelessgear_esi_wireless_gear_iphone_3g_3gs_wireless_charger_5wc800_108813552.php Aλλα τον πετυχα φθηνοτερα εδω: http://www.consumerdepot.com/products.asp?id=1111441&referer=srch Για οποιον τον θελει μπορει να ψαξει στο νετ και θα βρει μερικα κομματια, ισως οχι τοσο φθηνα οσο τον πηρα αλλα και παλι πολυ φθηνα, οπως εδω: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Gear-5WC800-Wireless-Charger-iPhone-3G-and-3GS-/300862873653 Εδω καποιος αναφερει για υπερθερμανση του φορτιστη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148386 Εσυ το χρησιμοποιεις αρκετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Kινεζια ειναι, αφου δεν εσκασε παλι καλα. :lol: Ναι το δικο μου δεν εχει θεμα. Αν αποκτησει ποτε, παιρνω αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 χαθηκα λιγακι...τι λες τωρα..ο ασυρματος φορτιστης που κανει για iphone ,μας κανει τη δουλεια στο nexus?με 5 ευρω?αν κ ψιλοαχρηστο γκατζετακι για μενα,δεν ειναι κακο σε τετοια λεφτα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christar Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 χαθηκα λιγακι...τι λες τωρα..ο ασυρματος φορτιστης που κανει για iphone ,μας κανει τη δουλεια στο nexus?με 5 ευρω?αν κ ψιλοαχρηστο γκατζετακι για μενα,δεν ειναι κακο σε τετοια λεφτα... :wink: αυτο σκεφτομουν κ εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Οποιοσδήποτε φορτιστής στα πρότυπα του Qi standard είναι συμβατός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Τον βρηκα εντελως λαθος. Πρωτα απολα ειχα γενικοτερες αντιρρησεις γιατι το οτι δεν εχεις καλωδια δε σημαινει αυτοματως ευκολια, αλλα ηθελα να του δωσω μια ευκαιρια. Εχει σχετικα μικρη επιφανεια και πρεπει να ψαχνεις πως θα τον βαλεις. Αν ακουμπαει το κινητο κατω τοτε ειναι σε γωνια με το φορτιστη και δε φορτιζει. Αν το βαλεις ακριβως πανω τοτε μια χαρα. Αλλα το ολο νοημα ειναι να εχεις ενα μεγαλο πανελ πανω στο οποιο ''πετας'' το κινητο σου και δεν ασχολεισαι, οχι να ψαχνεις πως θα το βαλεις μην πεσει η μη δε φορτιζει γιατι αυτο σημαινει οτι...ασχολεισαι παραπανω απο οτι θα επρεπε για την ασυρματη ευκολια που σου δινει. Για αυτο και οι επιπεδοι ειναι πολυ καλυτεροι σε αυτη τη δουλεια, το βαζεις πανω και δε χρειαζεται να ελεγξεις τιποτα. Επισης τα μπροστινα λαστιχα ωντας καινουργια ειναι πολυ κολλητικα και σηκωνα και το φορτιστη μαζι με το κινητο (χωρις το bumper). Οταν επιασε λιγη σκονη (εχει ιδια ακριβως λαστιχα με το puck απο το ποντικι μου Microsoft Sidewinder X8) το κινητο γλυστραγε!! Και εννοειται το γενικοτερο θεμα, δε μπορεις να χειριστεις το κινητο και να φορτιζει. Αλλα τα περισσοτερα προβληματα τα δημιουργει ακριβως αυτο το οποιο τον κανει ομορφο, ο σχεδιασμος του. Γυρισε πισω, σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τα χρηματα του, εναν οριζοντιο εχω και δεν τον πολυχρησιμοποιω καν, βρισκω το καλωδιο να με βολευει πιο πολυ. Από που πήρες τον γνήσιο ασύρματο φορτιστή και τον επέστρεψες; Τελικά δεν είναι βολικός; Σχεδιαστικά φαίνεται πολύ ωραίος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπερα σε ολους,ευτυχης κατοχος εδω και 5 μερες του nexus και πριν απο λιγο μολις παρελαβα και την θηκη του http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/google-smartphone-cases-accessories/google-nexus-4-cases/lg-google-nexus-4-feather-case.html . Εχει φοβερη εφαρμογη,δεν γλιστραει στο χερι και ειναι πραγματικα slim.Καποιος που δεν εχει nexus δυσκολα θα τη ξεχωρισει απο τη συσκευη.Παρεχει προστασια μονο στο κατω μερος της συσκευης οποτε δεν την προτεινω για drop test!!! Αν κανεις βιαζεται και προτιθεται να πληρωσει κατι παραπανω (30 ευρω με τα μεταφορικα fedex international priority) σε 3 μερες max ειναι σπιτι του (εγω παρηγγειλα παρασκευη βραδυ και ηρθε τωρα!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπερα σε ολους,ευτυχης κατοχος εδω και 5 μερες του nexus και πριν απο λιγο μολις παρελαβα και την θηκη του http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/google-smartphone-cases-accessories/google-nexus-4-cases/lg-google-nexus-4-feather-case.html . Εχει φοβερη εφαρμογη,δεν γλιστραει στο χερι και ειναι πραγματικα slim.Καποιος που δεν εχει nexus δυσκολα θα τη ξεχωρισει απο τη συσκευη.Παρεχει προστασια μονο στο κατω μερος της συσκευης οποτε δεν την προτεινω για drop test!!! Αν κανεις βιαζεται και προτιθεται να πληρωσει κατι παραπανω (30 ευρω με τα μεταφορικα fedex international priority) σε 3 μερες max ειναι σπιτι του (εγω παρηγγειλα παρασκευη βραδυ και ηρθε τωρα!!!) Μοιάζει πολύ από ότι βλέπω με την nilkin... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Οποιοσδήποτε φορτιστής στα πρότυπα του Qi standard είναι συμβατός. Οχι, οποισδηποτε Qi δεν ειναι συμβατος. Από που πήρες τον γνήσιο ασύρματο φορτιστή και τον επέστρεψες; Τελικά δεν είναι βολικός; Σχεδιαστικά φαίνεται πολύ ωραίος! G. Play. Edited February 25, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπερα σε ολους,ευτυχης κατοχος εδω και 5 μερες του nexus και πριν απο λιγο μολις παρελαβα και την θηκη του http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/google-smartphone-cases-accessories/google-nexus-4-cases/lg-google-nexus-4-feather-case.html . Εχει φοβερη εφαρμογη,δεν γλιστραει στο χερι και ειναι πραγματικα slim.Καποιος που δεν εχει nexus δυσκολα θα τη ξεχωρισει απο τη συσκευη.Παρεχει προστασια μονο στο κατω μερος της συσκευης οποτε δεν την προτεινω για drop test!!! Αν κανεις βιαζεται και προτιθεται να πληρωσει κατι παραπανω (30 ευρω με τα μεταφορικα fedex international priority) σε 3 μερες max ειναι σπιτι του (εγω παρηγγειλα παρασκευη βραδυ και ηρθε τωρα!!!) Ωραία ειναι αλλα δυστυχώς χάνεται το πανέμορφο πίσω μέρος της συσκευής Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπερα σε ολους,ευτυχης κατοχος εδω και 5 μερες του nexus και πριν απο λιγο μολις παρελαβα και την θηκη του http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/google-smartphone-cases-accessories/google-nexus-4-cases/lg-google-nexus-4-feather-case.html . Εχει φοβερη εφαρμογη,δεν γλιστραει στο χερι και ειναι πραγματικα slim.Καποιος που δεν εχει nexus δυσκολα θα τη ξεχωρισει απο τη συσκευη.Παρεχει προστασια μονο στο κατω μερος της συσκευης οποτε δεν την προτεινω για drop test!!! Αν κανεις βιαζεται και προτιθεται να πληρωσει κατι παραπανω (30 ευρω με τα μεταφορικα fedex international priority) σε 3 μερες max ειναι σπιτι του (εγω παρηγγειλα παρασκευη βραδυ και ηρθε τωρα!!!) 10% αξία του κινητού η θήκη :-P Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 10% αξία του κινητού η θήκη :-P Βρε ναι είναι ακριβή αλλά το άγχος μου να μην χαρακτει η πλάτη υπερίσχυσε! Ήταν η μόνη δοκιμασμένη εταιρία που έστελνε τόσο γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) :w00t::drool::yahoo::clap: https://www.dropbox.com/s/gft1sxewd8ssvpm/IMG-1361812298-V.jpg Edited February 25, 2013 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts