tarif16nikos Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 μετα απο δυο τρεις gel θηκες απο ebay,κατεληξα σε αυτο το bumper... http://www.ebay.co.uk/itm/Popular-Black-Fashion-Bumper-Frame-Case-Cover-For-LG-E960-Google-Nexus-4-New/390578460453?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D8388629574371028453%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D390578460453%26 το ποιο καθησε τελεια στο nexus....και σχετικα φτηνο σε σχεση με το original και του μοιαζει κιολας:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Μάλλον εννοεί ότι προσφέρει μια τελείως απλή προστασία στο κινητό Η απλά την έχει δοκιμάσει και δεν του άρεσε, και για αυτό την πουλάει, όπως φαίνεται στην υπογραφή. Εγώ που την έχω πάντως είμαι ικανοποιημένος. Ίσως έχει σημασία που έχω και το revision 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Τη θηκη τη πηρα στη NY τη περιοδο που ημουν εκει και χρησιμοποιηθηκε αρκετα σκληρα. Φυσικη ειναι, θα ηθελα να μου δικαιολογησεις γιατι μια τετοια θηκη απορροφα τους κραδασμους. Δεν το κανει οπως καμια θηκη εκτος των rugged. Εκτος αν αφηνει καποια κενα κλπ, πραγματα που δυσκολα εξηγουνται σε post, χωρις σχεδια. Η συγκεκριμενη παντως ηταν η πιο κακη απο τις 16 αν θυμαμαι που εχω δοκιμασει. Αντε, να βαλω τις κινεζικες tpu πρωτες. :lol: Ειναι αστεια ποιοτικα κυριως και απο θεμα προστασιας. Ασε που ειχα πισω protector και κολλαγε στο πλαστικο και ηταν ασχημο. :lol: Δεν εχει σημασια ποιο εχεις. Rev.2? Eχουν κυκλοφορησει πανω απο 11, πισω εισαι. Edited June 15, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 μετα απο δυο τρεις gel θηκες απο ebay,κατεληξα σε αυτο το bumper... http://www.ebay.co.uk/itm/Popular-Black-Fashion-Bumper-Frame-Case-Cover-For-LG-E960-Google-Nexus-4-New/390578460453?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D8388629574371028453%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D390578460453%26 το ποιο καθησε τελεια στο nexus....και σχετικα φτηνο σε σχεση με το original και του μοιαζει κιολας:up: Φιλε μου αγορασα ακριβως το ιδιο.απο εφαρμογη χαλια.και τα κουμπια δεν ηταν βαμμενα ομοιομορφα.ειχαν νερα.ησουν τυχερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Έχει πάρει κανείς το screen protector της xtreme guard?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Φιλε μου αγορασα ακριβως το ιδιο.απο εφαρμογη χαλια.και τα κουμπια δεν ηταν βαμμενα ομοιομορφα.ειχαν νερα.ησουν τυχερος δεν ηξερα οτι υπηρχε θεμα...τα κουμπια σε inox πολυ καλα και η εφαρμογη τελεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 δεν ηξερα οτι υπηρχε θεμα...τα κουμπια σε inox πολυ καλα και η εφαρμογη τελεια... Στα πλαινα δεν εφαρμοζε σχεδον καθολου.λες και ειχε ξεχιλωσει.εχω δει ενα bumper genx το ονοματακι του παιζει ενα 20αρικο.απ οτι εχω διαβασει ειναι top Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Μου ηρθε το bumper απο china αλλα μεσω ebay λογω οτι ηθελα πιο ασφαλη αγορα. Ειναι φοβερο κ σαν ποιοτητα κ σαν εφαρμογη. Κ εκανε 10 μερες απο 15+ που ελεγε στην περιγραφη. http://www.ebay.com/itm/151029120609?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Τωρα θελω την γνωμη σας για ποιες μεμβρανες να χτυπησω.. http://www.ebay.com/itm/Ultimate-Clear-Plus-Rearth-Google-Nexus-4-Screen-Protector-2-Front-1-Back-/271160041037?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item3f2265de4d http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Google-Nexus-4-Screen-Protector-Dual-Ultra-Crystal-F-B-Protector-/271115847432?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item3f1fc38708 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Μου ηρθε το bumper απο china αλλα μεσω ebay λογω οτι ηθελα πιο ασφαλη αγορα. Ειναι φοβερο κ σαν ποιοτητα κ σαν εφαρμογη. Κ εκανε 10 μερες απο 15+ που ελεγε στην περιγραφη. http://www.ebay.com/itm/151029120609?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Τωρα θελω την γνωμη σας για ποιες μεμβρανες να χτυπησω.. http://www.ebay.com/itm/Ultimate-Clear-Plus-Rearth-Google-Nexus-4-Screen-Protector-2-Front-1-Back-/271160041037?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item3f2265de4d http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Google-Nexus-4-Screen-Protector-Dual-Ultra-Crystal-F-B-Protector-/271115847432?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item3f1fc38708 φίλε της sgp τις έχω εγώ είναι κορυφαίες δεν καλυπτει μεχρι ακρη(το μπροστα)..αφηνει ενα κενο...αψωγη αισθηση γυαλι!!2 βδομαδες χωρις γρατζουνια!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 φίλε της sgp τις έχω εγώ είναι κορυφαίες δεν καλυπτει μεχρι ακρη(το μπροστα)..αφηνει ενα κενο...αψωγη αισθηση γυαλι!!2 βδομαδες χωρις γρατζουνια!! Ευχαριστω φιλε.. Μπαινουν με νερο αυτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Έχει πάρει κανείς το screen protector της xtreme guard?? Έχω μόνο για πίσω. Καλή είναι αλλά θέλει προσοχή στην πίεση γιατί απλώνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Έχω μόνο για πίσω. Καλή είναι αλλά θέλει προσοχή στην πίεση γιατί απλώνει. απλωνει???Α κανει τις κλασικες γραμμες? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ευχαριστω φιλε.. Μπαινουν με νερο αυτες? Όχι οι spg δεν μπαινουν με νερο Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ευχαριστω φιλε.. Μπαινουν με νερο αυτες? Οχι και εχουν πολυ ευκολη τοποθετηση!!!ουτε μια φουσκαλα!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Επιβεβαίωνω και εγώ SGP τις έχω κανά τρίμηνο και ουτε ένα σημάδι Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 απλωνει???Α κανει τις κλασικες γραμμες? Εννοώ ότι σε περίπτωση που την πιέσεις πολύ κατά την αφαίρεση του νερού (στην τοποθέτηση) μπορεί να απλώσει και να φανεί σαν ζαρα. Αλλιώς είναι μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Εννοώ ότι σε περίπτωση που την πιέσεις πολύ κατά την αφαίρεση του νερού (στην τοποθέτηση) μπορεί να απλώσει και να φανεί σαν ζαρα. Αλλιώς είναι μια χαρά. οκ καταλαβα ευχαρηστω πολυ!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Τη θηκη τη πηρα στη NY τη περιοδο που ημουν εκει και χρησιμοποιηθηκε αρκετα σκληρα. Φυσικη ειναι, θα ηθελα να μου δικαιολογησεις γιατι μια τετοια θηκη απορροφα τους κραδασμους. Δεν το κανει οπως καμια θηκη εκτος των rugged. Εκτος αν αφηνει καποια κενα κλπ, πραγματα που δυσκολα εξηγουνται σε post, χωρις σχεδια. Η συγκεκριμενη παντως ηταν η πιο κακη απο τις 16 αν θυμαμαι που εχω δοκιμασει. Αντε, να βαλω τις κινεζικες tpu πρωτες. :lol: Ειναι αστεια ποιοτικα κυριως και απο θεμα προστασιας. Ασε που ειχα πισω protector και κολλαγε στο πλαστικο και ηταν ασχημο. :lol: Δεν εχει σημασια ποιο εχεις. Rev.2? Eχουν κυκλοφορησει πανω απο 11, πισω εισαι. Δεν ανέφερα ότι απορροφά τους κραδασμούς, πλήρως δεν νομίζω ότι το κάνει σχεδόν καμία. Φυσικά οι rugged παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από τις υπόλοιπες. Είπα ότι είμαι ικανοποιημένος μιας και παρέχει μερική προστασία παραπάνω, χωρίς να δίνει τρελό όγκο στο κινητό. Έχω πάρει και μια boxwave resolute, η οποία δίνει μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, αλλά είναι αρκετά ογκώδης. Αυτό με τα protector πάει άσχημα, έχω δει τις αντίστοιχες φωτό και δεν φαίνεται καλά. Δεν έχω βάλει καθόλου protector, οπότε δεν είχα τέτοιο ζήτημα. Σχετικά με το revision 2, αυτό που είχα δει πριν 1,5 μήνα που παρήγγειλα τη θήκη ήταν ότι μια πρώτη έκδοση είχε θέμα με την εφαρμογή στα κουμπιά του ήχου, αυτή που μου ήρθε δεν έχει τέτοιο ζήτημα, τώρα τι revision είναι θα σε γελάσω. Απλά είχα διαβάσει ότι είχαν βγάλει δεύτερο iteration για να διορθώσουν το ζήτημα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ίσως έχει σημασία που έχω και το revision 2. τώρα τι revision είναι θα σε γελάσω. :blink: Παρολαυτα, τετοια θηκη δεν απορροφα τιποτα. Για να γλυτωνεις τις γρατσουνιες ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Έχεις ένα δίκιο, δεν το έγραψα κατανοητά... Νομίζω ότι έχω το revision 2, γιατί είχα διαβάσει ότι είχε βγει, και δεν είχε θέμα με την εφαρμογή στα volume rockers, όπως και αυτή που έχω, οπότε έτσι το συμπέρανα. Το κοίταξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό με version στην παραγγελία μου, οπότε δεν μπορώ να δώσω πιο πολλές πληροφορίες. Το θέμα είναι ότι όντως είναι για γρατσουνιές, σε αυτό συμφωνώ. Απλά προσωπικά δεν θέλω τον extra όγκο, αλλά χωρίς τίποτα γλυστράει πολύ το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα παρέλαβα την dbrand carbon black πλάτη βινυλίου. Η εφαρμογή της και το κόψιμο είναι άψογα, το λογότυπο nexus φαίνεται πεντακάθαρα (είχα ένα μικρό άγχος). Οι εγκοπές για το ηχείο και κάμερα, φλας μετρημένες με ακρίβεια, ενώ η εφαρμογή πανεύκολη (αφού δεν έχω και άγχος για σκονη). Το σχέδιο πολύ ωραίο ενώ η υφή θυμίζει δέρμα η καλύτερα δερματινη. Όσον αφορά την ποιότητα θα δείξει ο χρόνος. Προς το παρών το nexus θα μείνει με την carbon πίσω και gorilla μπροστά! Αν αποκτήσω χαρακιές γρατσουνιές κτλ το κρίμα στο λαιμό μου! Τέλος κόστισε νομίζω 12 δολάρια με τα μεταφορικά μέσα ενώ ήρθε σε μια βδομάδα από την παραγγελία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Το carbon της dbrand είναι 3Μ. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι είναι κορυφαίο... ;) Επιπλέον αν ποτέ σου γρατζουνιστεί, με το πιστολάκι για τα μαλλιά το κάνεις απο απόσταση 15 πόντων για μισό λεπτό και εξαφανίζονται καθώς είναι βινύλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μου ήρθε πριν δυο βδομάδες αυτή η θήκη και είμαι αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω. Το κινητό το έχω διαρκώς στη θήκη όσο δεν το χρησιμοποιώ και όταν το χρησιμοποιώ το έχω εντελώς γυμνό (δεν βάζω protectors κλπ ούτε κατά διάνοια :p). Εδώ έχω φωτογραφίες από το κινητό μαζί με τη θήκη. Ωραία αίσθηση στο χέρι, το δέρμα μάλλον είναι αυθεντικό (δεν είμαι 100% σ αυτό όμως), συνολικά έχει ποιοτική σχετικά κατασκευή. Στην αρχή η θήκη είναι λίγο σφιχτή, αλλά αφού βάλεις και βγάλεις το κινητό 5-6 φορές ανοίγει και είναι πολύ άνετη στη χρήση, χωρίς όμως να κινδυνεύει το κινητό να πέσει από μέσα. Το κρατάει πολύ καλά παρότι δεν έχει κάποιο "καπάκι" από πάνω. Νομίζω ότι για μένα που θέλω το κινητό γυμνό όταν το χρησιμοποιώ (αλλιώς θα έπαιρνα samsung πλαστικούρα) και ταυτόχρονα μία κάποια προστασία τις στιγμές που το έχω πάνω μου αλλά δεν έχω την προσοχή μου στραμμένη πάνω του (οπότε και είμαι κάπως πιο απρόσεχτος όσον αφορά την ασφάλειά του) είναι η ιδανική λύση. Συνολικά για την τιμή της, αν δεν έχεις κιόλας να πληρώσεις τα ακριβά μεταφορικά που έχει (αν είσαι Αγγλία δηλαδή) είναι μία εξαιρετική επιλογή, για αυτούς που θέλουν pouch προφανώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Καλησπέρα παίδες. Παραθέτω απάντηση της wind μέσα από την σελίδα της στο facebook. καλημέρα. Οι φορτιστές έχουν παραληφθεί από τα περισσότερα καταστήματα και πολύ σύντομα θα αρχίσει και η τηλεφωνική επικοινωνία με όλους σας ώστε να τους παραλάβετε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Έχω παραλάβει σήμερα τον ασύρματο φορτιστή LG WCP-405. Δεν είναι όμως ο Nexus WCP-400. Eσείς που παραλαμβάνεται πήρατε τον LG 405 ή τον Νexus 400; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts