Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά πως βάζετε αυτή την ζελατίνα?όλο τις χαλάω...μόλις παρήγγειλα μια xtreme quard μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία με το νερό και το σαπούνι?ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά πως βάζετε αυτή την ζελατίνα?όλο τις χαλάω...μόλις παρήγγειλα μια xtreme quard μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία με το νερό και το σαπούνι?ευχαριστώ.

Καταρχήν έχει video στην σελίδα της xtremeguard που δείχνει όλη την διαδικασία κανονικά.

Από εκεί και πέρα τα βασικά είναι : ετοιμάζεις μπωλ με νερό και 2 σταγόνες σαπούνι μέσα ανακατεμένο. Πλένεις καλά τα χέρια σου πρώτα και μετά μουσκευεις τις άκρες των δαχτύλων και των 2 χεριών. Βάζεις λίγο από το νεράκι στην πλευρά της μεμβράνης που θα κολλήσεις για να γλιστράει και μετά την βάζεις πάνω στο κινητό, όπου αρχίζεις να την κινείς πάνω κάτω δεξιά αριστερά, ώστε να κεντραριστει.

Μόλις κάτσει εκεί που την θες, αρχίζεις με το καρτονακι να διώχνεις το νερό, ώστε να μείνει στεγνή.

Το αφήνεις κανένα 8ωρο τουλάχιστον να στεγνώσει και είσαι έτοιμος.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καταρχήν έχει video στην σελίδα της xtremeguard που δείχνει όλη την διαδικασία κανονικά.

Από εκεί και πέρα τα βασικά είναι : ετοιμάζεις μπωλ με νερό και 2 σταγόνες σαπούνι μέσα ανακατεμένο. Πλένεις καλά τα χέρια σου πρώτα και μετά μουσκευεις τις άκρες των δαχτύλων και των 2 χεριών. Βάζεις λίγο από το νεράκι στην πλευρά της μεμβράνης που θα κολλήσεις για να γλιστράει και μετά την βάζεις πάνω στο κινητό, όπου αρχίζεις να την κινείς πάνω κάτω δεξιά αριστερά, ώστε να κεντραριστει.

Μόλις κάτσει εκεί που την θες, αρχίζεις με το καρτονακι να διώχνεις το νερό, ώστε να μείνει στεγνή.

Το αφήνεις κανένα 8ωρο τουλάχιστον να στεγνώσει και είσαι έτοιμος.

σε ευχαριστώ φίλε.δε μου λες μια διευκρίνηση, την αφού της βάλω λίγο από το υγρό την ακουμπάω ολόκληρη κατευθείαν από πάνω στην επιφάνεια του κινητού?αυτή η xtreme είναι καλή που την έχεις δοκιμάσει?

σε ευχαριστώ και πάλι!

σε ευχαριστώ φίλε.δε μου λες μια διευκρίνηση, την αφού της βάλω λίγο από το υγρό την ακουμπάω ολόκληρη κατευθείαν από πάνω στην επιφάνεια του κινητού?αυτή η xtreme είναι καλή που την έχεις δοκιμάσει?

σε ευχαριστώ και πάλι!

Αν την έχεις υγράνει όλη με το νεροσάπουνο τότε μπορείς να ξεκινήσεις με το πάνω μέρος και σιγά σιγά να την κατεβάζεις.Αν θέλει λίγο δεξιά αριστερά, λόγω του νερού θα μπορεί με λίγη πίεση να μετακινηθεί και ας έχει κολλήσει λίγο.Το θέμα είναι πρώτα να πετύχεις το κεντράρισμα και μετά αρχίζεις να αφαιρείς το νερό με το καρτονάκι.

Καλή φαίνεται τόσες μέρες που την έχω και μάλιστα δεν φαίνεται καν ότι το κινητό φοράει μεμβράνη.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παίδες απο που θα παρουμε κανα bumper που να μην σπασει; Εχουμε κανα λινκ;

Θελω ενα πρασινο παλι...

περιμενω απο μερα σε μερα ενα μαυρο απο εδω :

http://www.ebay.com/itm/New-Multi-color-Soft-TPU-Bumper-Frame-Case-Cover-For-LG-Google-Nexus-4-LG-E960-/360643087699?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item53f800cd53

Εγώ ρε παιδιά εδώ και 20 μέρες έχω παραγγείλει αυτό http://www.aliexpress.com/wholesaleproduct/wholesaleProductDetail.htm?productId=843095212&productSubject=7-colors-in-stock-1PCS-for-Google-Nexus-4-E960-2-1-bumper-case-smartphone-mobilephone αλλά τίποτα ακόμα. Βέβαια λέει Delivery Time: 15-60 days αλλά τόσο πολύ..

Εγώ ρε παιδιά εδώ και 20 μέρες έχω παραγγείλει αυτό http://www.aliexpress.com/wholesaleproduct/wholesaleProductDetail.htm?productId=843095212&productSubject=7-colors-in-stock-1PCS-for-Google-Nexus-4-E960-2-1-bumper-case-smartphone-mobilephone αλλά τίποτα ακόμα. Βέβαια λέει Delivery Time: 15-60 days αλλά τόσο πολύ..

Αυτή πήρα σε μαυρο.πολύ καλή για τα λεφτά της.όντως μ ειχε άργησει κ μένα

Δημήτρης

Και γω αυτή πήρα και μου ήρθε πριν 3 μέρες. Περίμενα κοντά στις 20 μέρες και γω.

:D

μου ηρθε σημερα .....

σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα !!!! αρκετα καλη ποιοτητα & τελεια εφαρμογη !

εγω παντως ξερω οτι με θηκη,φοραω την puro,χανω την ποιοτητα στις κλησεις...ολοι παραπονιουνται οτι δεν μακουνε...οταν την βγαζω ολα καλα....

Μόλις μου ήρθε και αυτή! Αλλά δε ξέρω ποια να διαλέξω.. Αυτή η αλουμινίου που έβαλα φωτό πιο πάνω είναι η πιο όμορφη αλλά δεν πιάνει το gps και το nfc. Είμαι ανάμεσα στο bumber και την fusion. :wacko:

εγω παντως ξερω οτι με θηκη,φοραω την puro,χανω την ποιοτητα στις κλησεις...ολοι παραπονιουνται οτι δεν μακουνε...οταν την βγαζω ολα καλα....

την εχω την puro αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο

απο public σωστα;τι να πω...λες να εχω προβλημα με το μικροφωνο;

ακυρο....μολις δοκιμασα spigen και μια χαρααααα.....ουυυυυυφφφφφ και τρομαξα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μόλις μου ήρθε και αυτή! Αλλά δε ξέρω ποια να διαλέξω.. Αυτή η αλουμινίου που έβαλα φωτό πιο πάνω είναι η πιο όμορφη αλλά δεν πιάνει το gps και το nfc. Είμαι ανάμεσα στο bumber και την fusion. :wacko:

μπορεις σε παρακαλω να ανεβασεις φωτογραφια με το bumper στο πλαι ??? επισης ειναι μαλακο "rubber" ή σκληρο πλαστικο ???

Edited by georgekok97

μπορεις σε παρακαλω να ανεβασεις φωτογραφια με το bumper στο πλαι ??? επισης ειναι μαλακο "rubber" ή σκληρο πλαστικο ???

Μαλακό δεν το λες αλλά είναι εύκαμπτο.

μια πολυ λεπτη θηκη σιλικονης που να πιανει ολο το κινητο ποια ειναι;

Υπαρχει κατι ποιοτικο πχ σε χρωμα μαυρο ή πορτοκαλι;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Φιλε μου το bumper εφαπτεται μια χαρα?η αφηνει μια χαλαροτητα.πηρα ενα εγω αλλα δε μου καθοταν καλα

Φιλε μου το bumper εφαπτεται μια χαρα?η αφηνει μια χαλαροτητα.πηρα ενα εγω αλλα δε μου καθοταν καλα

Μια ελάχιστη χαλαρότητα έχει στη δεξιά πλευρά.

ασυρματο φορτιστη σχετικα φτηνο που να εχει δοκιμασει κανεις?

απο μερα σε μερα λογικα θα το παρω το κινητο οποτε θελω να το κοιταξω και αυτο...

Μια ελάχιστη χαλαρότητα έχει στη δεξιά πλευρά.

Και εμένα ελάχιστο . Αυτό που με προβληματίζει και σου ζήτησα τις φωτογραφιες είναι οτι εμένα είναι κακής ποιοτητας τα κουμπιά αλλά και η γύρο περιοχή....

ένας σίγουρα .....ο g47 που έχεις όμως χαθεί τον τελευταίο καιρό. Αρκετοί έχουν πάρει ημι-γνήσιο, ένας από αυτούς είμαι και εγώ και κανένα 2μηνο + που το έχω οι εντυπώσεις είναι ΑΡΙΣΤΕΣ !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ένας σίγουρα .....ο g47 που έχεις όμως χαθεί τον τελευταίο καιρό. Αρκετοί έχουν πάρει ημι-γνήσιο, ένας από αυτούς είμαι και εγώ και κανένα 2μηνο + που το έχω οι εντυπώσεις είναι ΑΡΙΣΤΕΣ !

Και εσύ απο dx-box ε ? ;)

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ