junglist Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Την περίμενα αυτήν την ερώτηση, έπρεπε να το χα γράψει μόνος μου από την αρχή :p Δείχνει μόνο τον αριθμό. Επιβεβαιώνω και εγώ για αυτό. Το δοκίμασα σήμερα με το δικό μου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Τελικά κανένα καλό bumper στο amazon συστήνεται; όπως θέλω και ζελατινες μπρος πίσω , για μπροστά σκεφτόμουν κάτι σε ματ :ρ Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ρε παιδιά κανένα νέο με τον ασύρματο φορτιστή της wind έχουμε??? Μπήκε Μαϊος...! Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ρε παιδιά κανένα νέο με τον ασύρματο φορτιστή της wind έχουμε??? Μπήκε Μαϊος...! εχτες πηρα τηλεφωνο στην wind να ρωτησω αν ισχυει ακομα η προσφορα με τον ασυρματο φορτιστη και που ειπαν μεν οτι ισχυει αλλα οτι κανεις δεν εχει παραλαβει ακομα....μου λεει μισο λεπτο να δω αν εχουμε καποια εξελιξη και δεν εχω ενημερωθει...κοιταει στο συστημα και οντως...τπτ ακομα με τον φορτιστη Offtopic Τι παιζει ρε παιδια με τα μαγαζια kaizer?Το kaizershop εχει τον νεξους ελληνικης αντιπροσωπιας στα 415Ε αλλα γενικα εχω μπερδευτει με τοσα kaizermagaza...εχει αγορασει κανεις απο εκει? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 αξίζει αυτή http://viewitem.eim.ebay.gr/LG-Google-Nexus-4-FULL-BODY-SHIELD-Invisible-Screen-Protector-Front--Back/110999668166/item ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 καλησπερα παιδια χρηστος ανεστη!!!ψαχνω να βρω των ανταπτορα hdmi για συνδεση με tv αλλα δεν των βρισκω πουθενα σε ελληνικο site.μηπως ξερεις καποιος που μπορω να βρω η μηπως πουλαει καποιος των δικο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 καλησπερα παιδια χρηστος ανεστη!!!ψαχνω να βρω των ανταπτορα hdmi για συνδεση με tv αλλα δεν των βρισκω πουθενα σε ελληνικο site.μηπως ξερεις καποιος που μπορω να βρω η μηπως πουλαει καποιος των δικο του? https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+to+micro+usb Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 ποιο κανει απο αυτα ομως εχει δοκιμαση κανεις καποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+to+micro+usb νομίζω αυτά δεν κάνουν. Το κινητό μας έχει slimport όχι mhl δες και εδώ http://www.slimportconnect.com/ Edited May 5, 2013 by kapar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 ακουστικά με έλεγχο ένταση ήχου υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 ακουστικά με έλεγχο ένταση ήχου υπάρχουν; Απο οτι εχω καταλαβει απο οτι διαβαζω υποστηριζεται μονο ενα κουμπι (απαντησης) ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ελα συμπολιτη :) εγω το πηρα απο Αγγλικο playstore.Ναι φαινεται ποτε αγοραστηκε.Βεβαια μου ειχε στειλει και μειλ η google οπου τα εγραφε οπως και ενα χαρτι σαν αποδειξη.Πες του φιλου σου οτι του δωσουν να στο δωσει για καλο και για κακο.2 χρονια εχει ναι! ΤΟν ασυρματο φορτιστη οπως και τα επισημα ακουστικά μπορω να τα βρω για να τα παραγγείλω από ebay ή amazon ή αλλου σε καλη τιμη γιατι οσο κοιταξα δεν βρηκα τιποτα? Εχω διαβασει επισης για τα ακουστικα οτι δεν ειναι ολα συμβατα, ξερει κανεις αν τα jays one+ είναι συμβατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 ΤΟν ασυρματο φορτιστη οπως και τα επισημα ακουστικά μπορω να τα βρω για να τα παραγγείλω από ebay ή amazon ή αλλου σε καλη τιμη γιατι οσο κοιταξα δεν βρηκα τιποτα? Εχω διαβασει επισης για τα ακουστικα οτι δεν ειναι ολα συμβατα, ξερει κανεις αν τα jays one+ είναι συμβατα? Εγω μονο ακουστικα εχω παρει κατι samsung απο e-shop.Κ ναι δεν κανουν ολα.Θα βρεις αυτα που θες στο νημα αξεσουαρ για το Ν4! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 ΤΟν ασυρματο φορτιστη οπως και τα επισημα ακουστικά μπορω να τα βρω για να τα παραγγείλω από ebay ή amazon ή αλλου σε καλη τιμη γιατι οσο κοιταξα δεν βρηκα τιποτα? Εχω διαβασει επισης για τα ακουστικα οτι δεν ειναι ολα συμβατα, ξερει κανεις αν τα jays one+ είναι συμβατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 ΤΟν ασυρματο φορτιστη οπως και τα επισημα ακουστικά μπορω να τα βρω για να τα παραγγείλω από ebay ή amazon ή αλλου σε καλη τιμη γιατι οσο κοιταξα δεν βρηκα τιποτα? Εχω διαβασει επισης για τα ακουστικα οτι δεν ειναι ολα συμβατα, ξερει κανεις αν τα jays one+ είναι συμβατα? Ασύρματπ φπρτιστή 'εχω αναφέρει εγώ σε προηγούμενα post ότι βρήκα διάφορους και μάλιστα περιμένω έναν με 20€ σύντομα. Ακουστικά εγώ μόνο BT που έχω δοκιμάσει και παίζουν μια χαρά τα MW600. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 γιατί να αγοράσεις των ασύρματο φορτιστή αφού σε 2 βδομάδες λένε ότι θα μας των δώσουν Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ασύρματπ φπρτιστή 'εχω αναφέρει εγώ σε προηγούμενα post ότι βρήκα διάφορους και μάλιστα περιμένω έναν με 20€ σύντομα. Ακουστικά εγώ μόνο BT που έχω δοκιμάσει και παίζουν μια χαρά τα MW600. Μπορείς να δώσεις πάλι το link αν ειναι ευκολο? Αν και ψάχνω για τον original να βρω να παρω. γιατί να αγοράσεις των ασύρματο φορτιστή αφού σε 2 βδομάδες λένε ότι θα μας των δώσουν Δεν το εχω πάρει απο wind που δινουν το φορτιστη δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Μπορείς να δώσεις πάλι το link αν ειναι ευκολο? Αν και ψάχνω για τον original να βρω Link δεν έχω από ένα συγκεΚριμένο, αφού παίζουν δεκάδες αν ψάξεις με τις λέξεις wireless charger nexus 4. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ή κάποιο παρόμοιο ; http://viewitem.eim.ebay.gr/OTG-MALE-MICRO-USB-TO-FEMALE-USB-CONVERTER-CABLE-for-Google-LG-E960-Nexus-4/400480479566/item?signin=1 αν δεν κάνω λάθος η συσκευή απλά πρέπει να είναι ροοτ και ακόμα σκέφτομαι για ζελατίνη στο πίσω μέρος θέλω να είναι σκληρή :!: έχει κανείς καμιά ιδέα ; γενικά σκέφτομαι αυτές http://viewitem.eim.ebay.gr/LG-Google-Nexus-4-FULL-BODY-SCREEN-PROTECTOR-invisible-shield-front--back/151018270594/item Ευχαριστώ :) Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ή κάποιο παρόμοιο ; http://viewitem.eim.ebay.gr/OTG-MALE-MICRO-USB-TO-FEMALE-USB-CONVERTER-CABLE-for-Google-LG-E960-Nexus-4/400480479566/item?signin=1 αν δεν κάνω λάθος η συσκευή απλά πρέπει να είναι ροοτ Δεν δουλευει το OTG στο N4. Μην πετας τα λεφτα σου αδικα. Δουλευει μονο με εξωτερικη τροφοδοσια και ειδικο kernel απο xda. Αστο καλυτερα εκτός και αν σου χρειαζεται απαραιτητα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Δεν δουλευει το OTG στο N4. Μην πετας τα λεφτα σου αδικα. Δουλευει μονο με εξωτερικη τροφοδοσια και ειδικο kernel απο xda. Αστο καλυτερα εκτός και αν σου χρειαζεται απαραιτητα. ε όχι απαραίτητα :/ Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μία πολύ ενδιαφέρουσα λύση για ασύρματο φορτιστή είναι η παρακάτω http://nexus4accessories.com/nexus-4-qi-wireless-charger-by-shenit/ και σε τιμή νομίζω εξαιρετική....λέω να τον τσιμπίσω :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridy Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 εχτες πηρα τηλεφωνο στην wind να ρωτησω αν ισχυει ακομα η προσφορα με τον ασυρματο φορτιστη και που ειπαν μεν οτι ισχυει αλλα οτι κανεις δεν εχει παραλαβει ακομα....μου λεει μισο λεπτο να δω αν εχουμε καποια εξελιξη και δεν εχω ενημερωθει...κοιταει στο συστημα και οντως...τπτ ακομα με τον φορτιστη Καλημέρα, σήμερα μίλησα με το κεντρικό κατάστημα της WIND (Κηφισίας 66 Μαρούσι) απ'όπου αγόρασα και το κινητό μου... Μου είπαν οτι η LG τους πάει συνέχεια απο μήνα σε μήνα. Τελευταία ενημέρωση λοιπόν, οι ασύρματοι φορτιστές θα είναι διαθέσιμοι τέλος Μαϊου... βέβαια και αρχές Απριλίου που είχα πάρει, τέλος Απριλίου μου είχαν πει. Κατ'εμέ βέβαια δεν φταίει η WIND αλλά η LG, αν και δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι της WIND... ας πιέσουν την αντιπροσωπία με οποιονδήποτε τρόπο, μιας και ο πελάτης στην τελική δεν πλήρωσε την LG ούτε έκανε καμμια συμφωνία με την LG. Την WIND ξέρουμε, σ'αυτή πληρώσαμε... τέλος πάντων, απλά υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μία πολύ ενδιαφέρουσα λύση για ασύρματο φορτιστή είναι η παρακάτω http://nexus4accessories.com/nexus-4-qi-wireless-charger-by-shenit/ και σε τιμή νομίζω εξαιρετική....λέω να τον τσιμπίσω :) Αυτόν περιμένω από βδομάδα σε βδομάδα που βρήκα 20€ από ebay. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αυτόν περιμένω από βδομάδα σε βδομάδα που βρήκα 20€ από ebay. έλα ρε συ σοβαρά? Για δώσε Link γιατί από ότι βλέπω μέσω amazon.com αγορά δεν μπορώ να κάνω:rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts