Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την περίμενα αυτήν την ερώτηση, έπρεπε να το χα γράψει μόνος μου από την αρχή :p Δείχνει μόνο τον αριθμό.

Επιβεβαιώνω και εγώ για αυτό.

Το δοκίμασα σήμερα με το δικό μου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά κανένα καλό bumper στο amazon συστήνεται; όπως θέλω και ζελατινες μπρος πίσω , για μπροστά σκεφτόμουν κάτι σε ματ :ρ
Digital-Doctor.blogspot.gr

Ρε παιδιά κανένα νέο με τον ασύρματο φορτιστή της wind έχουμε??? Μπήκε Μαϊος...!
to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis

Ρε παιδιά κανένα νέο με τον ασύρματο φορτιστή της wind έχουμε??? Μπήκε Μαϊος...!

εχτες πηρα τηλεφωνο στην wind να ρωτησω αν ισχυει ακομα η προσφορα με τον ασυρματο φορτιστη και που ειπαν μεν οτι ισχυει αλλα οτι κανεις δεν εχει παραλαβει ακομα....μου λεει μισο λεπτο να δω αν εχουμε καποια εξελιξη και δεν εχω ενημερωθει...κοιταει στο συστημα και οντως...τπτ ακομα με τον φορτιστη

Offtopic

Τι παιζει ρε παιδια με τα μαγαζια kaizer?Το kaizershop εχει τον νεξους ελληνικης αντιπροσωπιας στα 415Ε αλλα γενικα εχω μπερδευτει με τοσα kaizermagaza...εχει αγορασει κανεις απο εκει?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

καλησπερα παιδια χρηστος ανεστη!!!ψαχνω να βρω των ανταπτορα hdmi για συνδεση με tv αλλα δεν των βρισκω πουθενα σε ελληνικο site.μηπως ξερεις καποιος που μπορω να βρω η μηπως πουλαει καποιος των δικο του?

καλησπερα παιδια χρηστος ανεστη!!!ψαχνω να βρω των ανταπτορα hdmi για συνδεση με tv αλλα δεν των βρισκω πουθενα σε ελληνικο site.μηπως ξερεις καποιος που μπορω να βρω η μηπως πουλαει καποιος των δικο του?

https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+to+micro+usb

νομίζω αυτά δεν κάνουν. Το κινητό μας έχει slimport όχι mhl δες και εδώ

http://www.slimportconnect.com/

Edited by kapar

ακουστικά με έλεγχο ένταση ήχου υπάρχουν;

Απο οτι εχω καταλαβει απο οτι διαβαζω υποστηριζεται μονο ενα κουμπι (απαντησης) ......

Ελα συμπολιτη :) εγω το πηρα απο Αγγλικο playstore.Ναι φαινεται ποτε αγοραστηκε.Βεβαια μου ειχε στειλει και μειλ η google οπου τα εγραφε οπως και ενα χαρτι σαν αποδειξη.Πες του φιλου σου οτι του δωσουν να στο δωσει για καλο και για κακο.2 χρονια εχει ναι!

ΤΟν ασυρματο φορτιστη οπως και τα επισημα ακουστικά μπορω να τα βρω για να τα παραγγείλω από ebay ή amazon ή αλλου σε καλη τιμη γιατι οσο κοιταξα δεν βρηκα τιποτα?

Εχω διαβασει επισης για τα ακουστικα οτι δεν ειναι ολα συμβατα, ξερει κανεις αν τα jays one+ είναι συμβατα?

ΤΟν ασυρματο φορτιστη οπως και τα επισημα ακουστικά μπορω να τα βρω για να τα παραγγείλω από ebay ή amazon ή αλλου σε καλη τιμη γιατι οσο κοιταξα δεν βρηκα τιποτα?

Εχω διαβασει επισης για τα ακουστικα οτι δεν ειναι ολα συμβατα, ξερει κανεις αν τα jays one+ είναι συμβατα?

Εγω μονο ακουστικα εχω παρει κατι samsung απο e-shop.Κ ναι δεν κανουν ολα.Θα βρεις αυτα που θες στο νημα αξεσουαρ για το Ν4!

Δημήτρης

Ασύρματπ φπρτιστή 'εχω αναφέρει εγώ σε προηγούμενα post ότι βρήκα διάφορους και μάλιστα περιμένω έναν με 20€ σύντομα.

Ακουστικά εγώ μόνο BT που έχω δοκιμάσει και παίζουν μια χαρά τα MW600.

Amazon Fire stick 4k max

Ασύρματπ φπρτιστή 'εχω αναφέρει εγώ σε προηγούμενα post ότι βρήκα διάφορους και μάλιστα περιμένω έναν με 20€ σύντομα.

Ακουστικά εγώ μόνο BT που έχω δοκιμάσει και παίζουν μια χαρά τα MW600.

Μπορείς να δώσεις πάλι το link αν ειναι ευκολο? Αν και ψάχνω για τον original να βρω να παρω.

γιατί να αγοράσεις των ασύρματο φορτιστή αφού σε 2 βδομάδες λένε ότι θα μας των δώσουν

Δεν το εχω πάρει απο wind που δινουν το φορτιστη δωρεαν.

Μπορείς να δώσεις πάλι το link αν ειναι ευκολο? Αν και ψάχνω για τον original να βρω

Link δεν έχω από ένα συγκεΚριμένο, αφού παίζουν δεκάδες αν ψάξεις με τις λέξεις wireless charger nexus 4.

Amazon Fire stick 4k max

το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ή κάποιο παρόμοιο ;

http://viewitem.eim.ebay.gr/OTG-MALE-MICRO-USB-TO-FEMALE-USB-CONVERTER-CABLE-for-Google-LG-E960-Nexus-4/400480479566/item?signin=1

αν δεν κάνω λάθος η συσκευή απλά πρέπει να είναι ροοτ

και ακόμα σκέφτομαι για ζελατίνη στο πίσω μέρος θέλω να είναι σκληρή :!: έχει κανείς καμιά ιδέα ;

γενικά σκέφτομαι αυτές http://viewitem.eim.ebay.gr/LG-Google-Nexus-4-FULL-BODY-SCREEN-PROTECTOR-invisible-shield-front--back/151018270594/item

Ευχαριστώ :)

το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ή κάποιο παρόμοιο ;

http://viewitem.eim.ebay.gr/OTG-MALE-MICRO-USB-TO-FEMALE-USB-CONVERTER-CABLE-for-Google-LG-E960-Nexus-4/400480479566/item?signin=1

αν δεν κάνω λάθος η συσκευή απλά πρέπει να είναι ροοτ

Δεν δουλευει το OTG στο N4. Μην πετας τα λεφτα σου αδικα. Δουλευει μονο με εξωτερικη τροφοδοσια και ειδικο kernel απο xda. Αστο καλυτερα εκτός και αν σου χρειαζεται απαραιτητα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δεν δουλευει το OTG στο N4. Μην πετας τα λεφτα σου αδικα. Δουλευει μονο με εξωτερικη τροφοδοσια και ειδικο kernel απο xda. Αστο καλυτερα εκτός και αν σου χρειαζεται απαραιτητα.

ε όχι απαραίτητα :/

Μία πολύ ενδιαφέρουσα λύση για ασύρματο φορτιστή είναι η παρακάτω http://nexus4accessories.com/nexus-4-qi-wireless-charger-by-shenit/ και σε τιμή νομίζω εξαιρετική....λέω να τον τσιμπίσω :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εχτες πηρα τηλεφωνο στην wind να ρωτησω αν ισχυει ακομα η προσφορα με τον ασυρματο φορτιστη και που ειπαν μεν οτι ισχυει αλλα οτι κανεις δεν εχει παραλαβει ακομα....μου λεει μισο λεπτο να δω αν εχουμε καποια εξελιξη και δεν εχω ενημερωθει...κοιταει στο συστημα και οντως...τπτ ακομα με τον φορτιστη

Καλημέρα,

σήμερα μίλησα με το κεντρικό κατάστημα της WIND (Κηφισίας 66 Μαρούσι) απ'όπου αγόρασα και το κινητό μου... Μου είπαν οτι η LG τους πάει συνέχεια απο μήνα σε μήνα. Τελευταία ενημέρωση λοιπόν, οι ασύρματοι φορτιστές θα είναι διαθέσιμοι τέλος Μαϊου... βέβαια και αρχές Απριλίου που είχα πάρει, τέλος Απριλίου μου είχαν πει. Κατ'εμέ βέβαια δεν φταίει η WIND αλλά η LG, αν και δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι της WIND... ας πιέσουν την αντιπροσωπία με οποιονδήποτε τρόπο, μιας και ο πελάτης στην τελική δεν πλήρωσε την LG ούτε έκανε καμμια συμφωνία με την LG. Την WIND ξέρουμε, σ'αυτή πληρώσαμε... τέλος πάντων, απλά υπομονή!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα λύση για ασύρματο φορτιστή είναι η παρακάτω http://nexus4accessories.com/nexus-4-qi-wireless-charger-by-shenit/ και σε τιμή νομίζω εξαιρετική....λέω να τον τσιμπίσω :)

Αυτόν περιμένω από βδομάδα σε βδομάδα που βρήκα 20€ από ebay.

Amazon Fire stick 4k max

Αυτόν περιμένω από βδομάδα σε βδομάδα που βρήκα 20€ από ebay.

έλα ρε συ σοβαρά? Για δώσε Link γιατί από ότι βλέπω μέσω amazon.com αγορά δεν μπορώ να κάνω:rolleyes:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ