Jim87 Δημοσιεύτηκε July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2004 Έχω μερικά video κατεβασμένα απο διάφορα site και απο το kazaa και ενώ τα βλέπω κανονικά δεν μπορώ να κάνω ούτε forward ούτε backward oπότε είναι κουραστικό να μην μπορείς να προχωράς άμα θες σε κάποιο σημείο ή να γυρίζεις πίσω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να φτιάχνει αυτό το πράγμα? Thanks :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Με WMP τα βλέπεις? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 6 Ιούλ. 2004 , 18:02) Έχω μερικά video κατεβασμένα απο διάφορα site και απο το kazaa και ενώ τα βλέπω κανονικά δεν μπορώ να κάνω ούτε forward ούτε backward oπότε είναι κουραστικό να μην μπορείς να προχωράς άμα θες σε κάποιο σημείο ή να γυρίζεις πίσω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να φτιάχνει αυτό το πράγμα? Thanks :) Είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για asf/wmv αρχεία (τι ηλίθιο format btw). Έχεις μια πιθανότητα να τα κάνεις seekable με το πρόγραμμα asfTools αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα... Η σίγουρη λύση είναι να το επανασυμπιέσεις σε MPEG με το TMPEG, μια χρονοβόρα διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Τhanks.Θα δοκιμάσω το πρόγραμμα και θα επανέλθω. Ναι Revan με wmp αλλά και διάφορα άλλα προγράμματα που δοκίμασα δεν πέτυχαν. Εdit Δεν δούλεψε. :( Μου έλεγε ότι είναι είδη seekable και αν θέλω να το κάνω live Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts