Sterios89 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια...εχτες φλασαρα την cm10.1 και απο τοτε εχω της παναγιας τα προβληματα....το κινητο καθε λιγο και λιγακι παγωνει και δεν ανταποκρινεται με τπτ στον κοσμο αυτο...αναγκαστηκα παταω το on/off button και κανω επανεκκινηση .... φλασαρα οτι rom μπορειτε να φανταστειτε αλλα τπτ...τα ιδια κολληματα..μεχρι και απο kies εκανα ανακτιση λογισμικου stock δηλαδη αλλα κολληματα συνεχεια !!! εχετε καμια ιδεα ?:cry: Το πάγωμα του κινητού έρχονται από το Sudden death-fix. Δηλαδή το πάγωμα προστατεύει το κινητό. Στα διάφορα φόρουμ διάβασα πως πολλοί αφήνουν το κινητό να ''ξεπαγώσει'' μόνο του, χωρίς να το κάνουν επανεκκίνηση. Άστο και εσύ να ''ξεπαγώσει'' μόνο του,αλλά μπορεί να πάρει και μισή ώρα μέχρι να ''ξεπαγώσει'' (αυτό δεν πειράζει). Μερικοί που το έκαναν, δεν τους ''πάγωνε'' τόσο συχνά και σε μερικούς σταμάτησε. Edited February 17, 2013 by Sterios89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλησπερα παιδια...εχτες φλασαρα την cm10.1 και απο τοτε εχω της παναγιας τα προβληματα....το κινητο καθε λιγο και λιγακι παγωνει και δεν ανταποκρινεται με τπτ στον κοσμο αυτο...αναγκαστηκα παταω το on/off button και κανω επανεκκινηση .... φλασαρα οτι rom μπορειτε να φανταστειτε αλλα τπτ...τα ιδια κολληματα..μεχρι και απο kies εκανα ανακτιση λογισμικου stock δηλαδη αλλα κολληματα συνεχεια !!! εχετε καμια ιδεα ?:cry: Αυτά ακούω και εγώ και έτσι έχω την μαμά rom.Το έχω τον κινητό από 1η Ιουλίου και ακόμα δεν έχει χρειαστεί να του κάνω factory reset!Άσε που του έχω εγκαταστήσει/σβήσει εκατοντάδες εφαρμογές! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinoc Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 εμενα κανει την διαφορα??που λεει 1.500??:/ Παράθεση Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Το πάγωμα του κινητού έρχονται από το Sudden death-fix. Δηλαδή το πάγωμα προστατεύει το κινητό. Στα διάφορα φόρουμ διάβασα πως πολλοί αφήνουν το κινητό να ''ξεπαγώσει'' μόνο του, χωρίς να το κάνουν επανεκκίνηση. Άστο και εσύ να ''ξεπαγώσει'' μόνο του,αλλά μπορεί να πάρει και μισή ώρα μέχρι να ''ξεπαγώσει'' (αυτό δεν πειράζει). Μερικοί που το έκαναν, δεν τους ''πάγωνε'' τόσο συχνά και σε μερικούς σταμάτησε. Αυτά μου έκαναν κι εμένα 3 συσκευές γι αυτό και πήραν πόδι.τέτοιο χάλι ούτε σε παλιότερο μονοπύρηνο κινητό μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 εμενα κανει την διαφορα??που λεει 1.500??:/ Σε εμένα λέει 1.100,αλλά αυτό που ''πειράζει'', είναι το FW του eMMc. Αυτά μου έκαναν κι εμένα 3 συσκευές γι αυτό και πήραν πόδι.τέτοιο χάλι ούτε σε παλιότερο μονοπύρηνο κινητό μου Δεν έχει σημασία αν είναι μονοπυρηνο ή τετραπύρηνο. Το πρόβλημα βρίσκεται στο FW του eMMc και για αυτό έβγαλαν το fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημέρα σε όλους . Νέος χρήστης στο forum το οποίο παρακαλουθούσα αρκετό καιρό (περίπου 2χρόνια). Κάτοχος και εγώ ενός Samsung Galaxy SIII 32GB αγοραμσένο το Νοέμβριο, πίστευα ότι θα την γλύτωνα ίσως - γιατί δεν είχα διαβάσει κάτι για τα 32GB - και ενώ ήμουν Rf cal:27-6-12 Hwrev:1.10 ήμουν με μαμά rom και όλες τις αναβαθμίσεις, πριν από μια εβδομάδα και ενώ το άφησα την νύχτα να φορτίσει , το πρωί δεν εκκινούσε . Έφτανε μέχρι το λογότυπο της samsung και έκανε επενεκίνηση . Το πήγα στο service και μου είπαν ότι θα πάει για αλλαγή μητρική . Πως διασφαλίζουμε ότι δεν θα ξαναπαρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα μετά άπό 150-200 ημέρες ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημέρα σε όλους . Νέος χρήστης στο forum το οποίο παρακαλουθούσα αρκετό καιρό (περίπου 2χρόνια). Κάτοχος και εγώ ενός Samsung Galaxy SIII 32GB αγοραμσένο το Νοέμβριο, πίστευα ότι θα την γλύτωνα ίσως - γιατί δεν είχα διαβάσει κάτι για τα 32GB - και ενώ ήμουν Rf cal:27-6-12 Hwrev:1.10 ήμουν με μαμά rom και όλες τις αναβαθμίσεις, πριν από μια εβδομάδα και ενώ το άφησα την νύχτα να φορτίσει , το πρωί δεν εκκινούσε . Έφτανε μέχρι το λογότυπο της samsung και έκανε επενεκίνηση . Το πήγα στο service και μου είπαν ότι θα πάει για αλλαγή μητρική . Πως διασφαλίζουμε ότι δεν θα ξαναπαρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα μετά άπό 150-200 ημέρες ???? κρίμα φιλε. ειχε την 4.1.2? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημέρα σε όλους . Νέος χρήστης στο forum το οποίο παρακαλουθούσα αρκετό καιρό (περίπου 2χρόνια). Κάτοχος και εγώ ενός Samsung Galaxy SIII 32GB αγοραμσένο το Νοέμβριο, πίστευα ότι θα την γλύτωνα ίσως - γιατί δεν είχα διαβάσει κάτι για τα 32GB - και ενώ ήμουν Rf cal:27-6-12 Hwrev:1.10 ήμουν με μαμά rom και όλες τις αναβαθμίσεις, πριν από μια εβδομάδα και ενώ το άφησα την νύχτα να φορτίσει , το πρωί δεν εκκινούσε . Έφτανε μέχρι το λογότυπο της samsung και έκανε επενεκίνηση . Το πήγα στο service και μου είπαν ότι θα πάει για αλλαγή μητρική . Πως διασφαλίζουμε ότι δεν θα ξαναπαρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα μετά άπό 150-200 ημέρες ???? Α ωραία, υποτίθεται ότι η Samsung έχει βγάλει Update για το πρόβλημα αυτό. Δεν μας τα λένε καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ναι . είχα την 4.1.2. εγκατεστημένη μέσα από το KIES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 κρίμα φιλε. ειχε την 4.1.2? Ναι . Φορούσα την 4.1.2. .Εγκατάσταση μέσα από το Κιες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλημέρα σε όλους . Νέος χρήστης στο forum το οποίο παρακαλουθούσα αρκετό καιρό (περίπου 2χρόνια). Κάτοχος και εγώ ενός Samsung Galaxy SIII 32GB αγοραμσένο το Νοέμβριο, πίστευα ότι θα την γλύτωνα ίσως - γιατί δεν είχα διαβάσει κάτι για τα 32GB - και ενώ ήμουν Rf cal:27-6-12 Hwrev:1.10 ήμουν με μαμά rom και όλες τις αναβαθμίσεις, πριν από μια εβδομάδα και ενώ το άφησα την νύχτα να φορτίσει , το πρωί δεν εκκινούσε . Έφτανε μέχρι το λογότυπο της samsung και έκανε επενεκίνηση . Το πήγα στο service και μου είπαν ότι θα πάει για αλλαγή μητρική . Πως διασφαλίζουμε ότι δεν θα ξαναπαρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα μετά άπό 150-200 ημέρες ???? Παράξενο μου φαίνεται, πάντως, αυτό που σου συνέβη, γιατί τα 32GB δεν είχαν πρόβλημα, μόνο τα 16GB. Επίσης, στο Sudden death, το κινητό δεν κάνει απολύτως τίποτα.. .ούτε κολλάει στο Samsung-Logo ούτε τίποτα.. Πριν το πας στο service, έπρεπε να κάνεις ένα "wipe data/factory reset" μέσα από το Recovery-Mode. (Πολλοί έχουν bootloop και νομίζουν ότι έχουν το Sudden death Syndrom). Φιλικά Στέριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παράξενο μου φαίνεται, πάντως, αυτό που σου συνέβη, γιατί τα 32GB δεν είχαν πρόβλημα, μόνο τα 16GB. Επίσης, στο Sudden death, το κινητό δεν κάνει απολύτως τίποτα.. .ούτε κολλάει στο Samsung-Logo ούτε τίποτα.. Πριν το πας στο service, έπρεπε να κάνεις ένα "wipe data/factory reset" μέσα από το Recovery-Mode. (Πολλοί έχουν bootloop και νομίζουν ότι έχουν το Sudden death Syndrom). Φιλικά Στέριος Επιεδή ήμουν εντός εγγύησης φοβήθηκα να κάνω το οτιδήποτε . Τελικά το πήρα σήμερα χωρίς να έχει αλαχθεί η μητρική όπως μου είπανε αρχικά από το υποκατάστημα . Στο έντυπο της βλάβης γράφουν επαναπρογραμματισμός , χωρίς να μπορούν να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες . Προσπαθώ αυτή την στιγμή να το ξαναστήσω από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Μάλλον δεν είχες το ίδιο θέμα που αναφέρει το τοπικ. Οι χρήστες που έπαθε το κινητό τους την συγκεκριμένη βλάβη αναφέρουν πως ήταν εντελώς νεκρό χωρίς καν την δυνατότητα μπουταρισματος. Όπως αναφέρεις παραπάνω σε εσένα άνοιγε ( έστω μέχρι το logo ) και μετά αμέσως έκανε επανεκκίνηση. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Μάλλον δεν είχες το ίδιο θέμα που αναφέρει το τοπικ. Οι χρήστες που έπαθε το κινητό τους την συγκεκριμένη βλάβη αναφέρουν πως ήταν εντελώς νεκρό χωρίς καν την δυνατότητα μπουταρισματος. Όπως αναφέρεις παραπάνω σε εσένα άνοιγε ( έστω μέχρι το logo ) και μετά αμέσως έκανε επανεκκίνηση. Μάλλον είναι έτσι όπως τα λες , Δεν είχα προσέξει ότι στους υπόλοιπους δεν άνοιγε καν Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Παράξενο μου φαίνεται, πάντως, αυτό που σου συνέβη, γιατί τα 32GB δεν είχαν πρόβλημα, μόνο τα 16GB. Επίσης, στο Sudden death, το κινητό δεν κάνει απολύτως τίποτα.. .ούτε κολλάει στο Samsung-Logo ούτε τίποτα.. Πριν το πας στο service, έπρεπε να κάνεις ένα "wipe data/factory reset" μέσα από το Recovery-Mode. (Πολλοί έχουν bootloop και νομίζουν ότι έχουν το Sudden death Syndrom). Φιλικά Στέριος Σήμερα μου ξαναπαρουσίασε το ίδιο πρόβλημα : Έφτανε μέχρι το λογότυπο της samsung και έκανε επενεκίνηση . Έκανα αυτό που αναφέρεις Στέργιε - και σε ευχαριστώ -{ένα "wipe data/factory reset" μέσα από το Recovery-Mode} και επανήλθε . Το θέμα είναι γιατί μου το κάνει και πως μπορώ να το διορθώσω γιατί είναι σπαστικό ακόμη δεν πρόλαβα να το "στήσω" και φτου και από την αρχή . Μπορείς να με βοηθήσεις ή κάποιος άλλος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βασίλης Edited April 21, 2013 by bilste1965 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Σήμερα μου ξαναπαρουσίασε το ίδιο πρόβλημα : Έφτανε μέχρι το λογότυπο της samsung και έκανε επενεκίνηση . Έκανα αυτό που αναφέρεις Στέργιε - και σε ευχαριστώ -{ένα "wipe data/factory reset" μέσα από το Recovery-Mode} και επανήλθε . Το θέμα είναι γιατί μου το κάνει και πως μπορώ να το διορθώσω γιατί είναι σπαστικό ακόμη δεν πρόλαβα να το "στήσω" και φτου και από την αρχή . Μπορείς να με βοηθήσεις ή κάποιος άλλος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βασίλης Βασίλη, συγγνώμη που απαντάω τόσο αργά, αλλά τώρα το είδα το μήνυμά σου. Αφού έκανες factory reset από το Recovery-Mode, παρακολούθησέ το μερικές μέρες και δες αν σου το ξανακάνει. Αν όχι, καλώς... αν σου το ξανακάνει, θα σου πρότεινα να περάσεις μόνος σου, μέσω ODIN το γνήσιο (δηλαδή της Samsung, και όχι κάποια Custom Rom) firmware. Αν συνεχίσει να σου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα, η μόνη λύση είναι να το ξαναπάς στο service, και να σου το κοιτάξουν εκεί. Φιλικά Στέριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι παρτίδες με το insane chip είναι υποψήφιες για sudden death. Το fix που είχε βγει (4.1.2) δεν έλυνε το πρόβλημα, απλά έκανε παράκαμψη με αποτέλεσμα να γλιτώνεις το sudden death. Οι παρενέργειες του fix ήταν τα freeze και τα restart loops. Με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα ούτε ένα. Το πόσες και ποιες εφαρμογές έχεις δεν παίζει κάποιο ρόλο. Εμένα κόλλαγε και μετά από επαναφορά, χωρίς καμία εφαρμογή, στο 5λεπτο. Η λύση: SERVICE Μετά από την κλασική σειρά ενεργειών του service, δηλαδή επαναφορά εργοστασιακής κατάστασης και τυπικός έλεγχος ότι ανοίγει και δεν κολλάει, μου είπαν ότι είναι έτοιμο κσι να πάω να το παραλάβω. Πάω, μου λένε ότι έκαναν μόνο επαναφορά και ότι είναι ok τώρα. Τους λέω μπορώ να το δοκιμάσω πριν φύγω (για να γλιτώσουμε και καμία διαδρομή). Σε 2 λεπτά χρήσης....freeze. Αναμονή για επανέλεγχο και τελικά αλλαγής μητρικής....Ξανακάνω έλεγχο (κατεβάζω emmc check και βλέπω sane chip)... όλα ok. Μετά από 1 μήνα χρήσης ούτε ένα restart/freeze. :) Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ένας φίλος είχε τα freezes και ξαφνικά έκλεισε το κινητό κι από τότε μπαίνει μόνο σε Download mode μόνο. Αν προσπαθήσει κανονικό boot τότε απλα η οθόνη δείχνει μόνο χιόνια! Weird, huh? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι παρτίδες με το insane chip είναι υποψήφιες για sudden death. Το fix που είχε βγει (4.1.2) δεν έλυνε το πρόβλημα, απλά έκανε παράκαμψη με αποτέλεσμα να γλιτώνεις το sudden death. Οι παρενέργειες του fix ήταν τα freeze και τα restart loops. Με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα ούτε ένα. Το πόσες και ποιες εφαρμογές έχεις δεν παίζει κάποιο ρόλο. Εμένα κόλλαγε και μετά από επαναφορά, χωρίς καμία εφαρμογή, στο 5λεπτο. Η λύση: SERVICE Μετά από την κλασική σειρά ενεργειών του service, δηλαδή επαναφορά εργοστασιακής κατάστασης και τυπικός έλεγχος ότι ανοίγει και δεν κολλάει, μου είπαν ότι είναι έτοιμο κσι να πάω να το παραλάβω. Πάω, μου λένε ότι έκαναν μόνο επαναφορά και ότι είναι ok τώρα. Τους λέω μπορώ να το δοκιμάσω πριν φύγω (για να γλιτώσουμε και καμία διαδρομή). Σε 2 λεπτά χρήσης....freeze. Αναμονή για επανέλεγχο και τελικά αλλαγής μητρικής....Ξανακάνω έλεγχο (κατεβάζω emmc check και βλέπω sane chip)... όλα ok. Μετά από 1 μήνα χρήσης ούτε ένα restart/freeze. :) τη πρεπει να βγαζει το emmc check για να μην εχεις προβλημα? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Βασίλη, συγγνώμη που απαντάω τόσο αργά, αλλά τώρα το είδα το μήνυμά σου. Αφού έκανες factory reset από το Recovery-Mode, παρακολούθησέ το μερικές μέρες και δες αν σου το ξανακάνει. Αν όχι, καλώς... αν σου το ξανακάνει, θα σου πρότεινα να περάσεις μόνος σου, μέσω ODIN το γνήσιο (δηλαδή της Samsung, και όχι κάποια Custom Rom) firmware. Αν συνεχίσει να σου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα, η μόνη λύση είναι να το ξαναπάς στο service, και να σου το κοιτάξουν εκεί. Φιλικά Στέριος Θα το παρακολουθήσω και βλέπουμε . Τώρα για να κάνω εγώ εγκατάσταση Στέργιε το ψιλοφοβάμε γιατί δεν έχω αυτή την εμπειρία. Έχω ενημερώσει ήδη και το service, και εκείνο που που είπανε είναι να πάω μαζί και τον φορτιστή μου . Γιατί και τις δύο φορές ήταν κουμπομένος ο φορτιστής - καλώδιο . Λέτε να "παίζει " κάτι με αυτόν ή την υποδοχή του βίσματος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 τη πρεπει να βγαζει το emmc check για να μην εχεις προβλημα? Σε κάποιο σημείο λέει insane chip (προβληματική παρτίδα). Αν λέει sane chip θεωρητικά είναι ok. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 οι παρτιδες που κυκλοφορουν στα ραφια αυτη την στιγμη εχουν το "sane" chip:lol: να φανταστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 οι παρτιδες που κυκλοφορουν στα ραφια αυτη την στιγμη εχουν το "sane" chip:lol: να φανταστω? inshane chip και μενα λετε να εχουμε κανα θεμα αργοτερα ρε παιδιά??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Και σε εμένα insane λέει αλλά το έχω εδώ και οκτώ μήνες ( πάνω από 240 μέρες ) χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 μου εχει κανει 2 παγωματα παιδια το αφησα γιατι δεν εκλεινε και ξεκολησε μεσα σε κανα διλεπτο.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts