BabisT Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει σε απλά Ελληνικά τι ΘΑ συμβεί και τι σημαίνει ότι "δε γυρνάει πίσω"; Αν και το "προσπαθώ" δεν έχω φτάσει στο σημείο που "πρέπει" και το έχω "χάσει" το θέμα!!! :) Δηλαδή κατεβάζω την επίσημη, κάνω το κινητό root και μετά; τι; Αν έχει κάποιος το χρόνο και τη διάθεση ας μας εξηγήσει! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει σε απλά Ελληνικά τι ΘΑ συμβεί και τι σημαίνει ότι "δε γυρνάει πίσω"; Αν και το "προσπαθώ" δεν έχω φτάσει στο σημείο που "πρέπει" και το έχω "χάσει" το θέμα!!! :) Δηλαδή κατεβάζω την επίσημη, κάνω το κινητό root και μετά; τι; Αν έχει κάποιος το χρόνο και τη διάθεση ας μας εξηγήσει! :thanks: Σημαίνει ότι άμα μπει ο καινούριος δε μπορείς να φλασάρεις ξανά παλιότερο. Υπάρχει όμως λύση και πάλι (έβαλε link και ο Mιχάλης) και την γράφω εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Σημαίνει ότι άμα μπει ο καινούριος δε μπορείς να φλασάρεις ξανά παλιότερο. Υπάρχει όμως λύση και πάλι (έβαλε link και ο Mιχάλης) και την γράφω εδώ Δηλαδή δεν μπορώ να βάλω παλιότερο bootloader, σωστά; Και τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει κάποιο "ΑΛΛΑ" το οποίο μου ξεφεύγει; Αν ξεκλειδώνει, γίνεται root κλπ ποιο είναι το πρόβλημα στην πράξη; :!::!::!: ΥΓ Πριν ποστάρω googlαρα 2-3 πράγματα, αλλά πάλι δεν μπόρεσα να κατανοήσω το θέμα που έχει δημιουργηθεί! Edited: Το πρόβλημα είναι στον counter, σωστά; :wacko::wacko::O:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Δηλαδή δεν μπορώ να βάλω παλιότερο bootloader, σωστά; Και τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει κάποιο "ΑΛΛΑ" το οποίο μου ξεφεύγει; Αν ξεκλειδώνει, γίνεται root κλπ ποιο είναι το πρόβλημα στην πράξη; :!::!::!: ΥΓ Πριν ποστάρω googlαρα 2-3 πράγματα, αλλά πάλι δεν μπόρεσα να κατανοήσω το θέμα που έχει δημιουργηθεί! Edited: Το πρόβλημα είναι στον counter, σωστά; :wacko::wacko::O:) Ο counter μηδενίζει τελείως όταν βάλεις stock rom ,το πρόβλημα είναι κυρίως σε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918667 και οτι σε αρκετούς το system συνεχίζει να γράφει τροποποιημένο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Edited: Το πρόβλημα είναι στον counter, σωστά; :wacko::wacko::O:) Αυτό έχω καταλάβει και εγώ. Περιμένω να βρεθεί λύση και σε αυτό πριν περάσω κάποια με "διορθωμένο" το exynos bug. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Ο counter μηδενίζει τελείως όταν βάλεις stock rom ,το πρόβλημα είναι κυρίως σε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918667 και οτι σε αρκετούς το system συνεχίζει να γράφει τροποποιημένο . Άρα δηλαδή αν εγώ δεν βάλω κάποια άλλη rom επάνω και μείνω με μια οποιαδήποτε stock ακόμη και root να είμαι δεν τρέχει τίποτα; μηδενίζω κανονικά; :!: Edited January 6, 2013 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Αυτό έχω καταλάβει και εγώ. Περιμένω να βρεθεί λύση και σε αυτό πριν περάσω κάποια με "διορθωμένο" το exynos bug. Η λύση ειναι ίδια όπως και πριν... αφού κάνεις ρεσετ,περνάς μέσω οντιν μαμά firmware. 1- Reset via Triangle Away 2- Turn off phone and go to download mode. 3- Then flash via odin pc the stock firmware you want. After this method flash counter is 0. However if you go for custom rom or not stock kernel, that red exlamation mark comes back and flash counter increases to 1. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Οπότε μιλάμε για το counter... .... .... Πάντως αν δεν υπήρχαν άτομα από το forum που τους έτυχε ο "θάνατος" και "βασιζόμασταν" μόνο σε XDA και λοιπά "άρθρα" θα ήμουν πολύ επιφυλατικός! Στην ουσία με ό,τι συνέβει....εκφοβίζονται/ "κάνουν πίσω" όσοι έβαζαν άλλες rom!!!! ... Και μια γνώμη (εντελώς προσωπική και "πρώιμη"): Γιατί έχω την εντύπωση ότι τόσο η Google όσο και (o μεγαλύτερος "πωλητής" της) η Samsung αρχίζουν σιγά σιγά με διάφορες προφάσεις να βάζουν "τείχη" και να κλείνουν τις εφαρμογές/ συστήματά τους; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Υπάρχουν πάντως αναφορές που και με τον νέο ELLA bootloader τους συνέβη το sudden death. Οπότε αν λενε αλήθεια βρωμάει η ολη κατάσταση και ενημέρωση από παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Φήμες λένε ότι το φάντασμα του Στηβ Τζομπς έχει ομοιώματα S3 και κάνει βουντού καρφώνοντας βελόνες πάνω τους :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Τελικά οι Μάγιας είχαν δίκιο...πεθαίνει ο Γαλαξίας!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Οπότε μιλάμε για το counter... .... .... Πάντως αν δεν υπήρχαν άτομα από το forum που τους έτυχε ο "θάνατος" και "βασιζόμασταν" μόνο σε XDA και λοιπά "άρθρα" θα ήμουν πολύ επιφυλατικός! Στην ουσία με ό,τι συνέβει....εκφοβίζονται/ "κάνουν πίσω" όσοι έβαζαν άλλες rom!!!! ... Και μια γνώμη (εντελώς προσωπική και "πρώιμη"): Γιατί έχω την εντύπωση ότι τόσο η Google όσο και (o μεγαλύτερος "πωλητής" της) η Samsung αρχίζουν σιγά σιγά με διάφορες προφάσεις να βάζουν "τείχη" και να κλείνουν τις εφαρμογές/ συστήματά τους; :worry: Πιστεύω οτι αν η samsung ήθελε να βαλει ¨"τείχη" θα έβγαζε συσκευές με κλειδωμένους bootloaders οπως η htc -sony -moto -κ.τ.λ. Όπως και πιστεύω οτι η συγκεκριμένη αναβάθμιση βγήκε περισσότερο για να καλύψει το κενό ασφάλειας που δημιουργήθηκε και οχι για το υποτιθέμενο sudden death . Edited January 6, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Πιστεύω οτι αν η samsung ήθελε να βαλει ¨"τείχη" θα έβγαζε συσκευές με κλειδωμένους bootloaders οπως η htc -sony -moto -κ.τ.λ. Όπως και πιστεύω οτι η συγκεκριμένη αναβάθμιση βγήκε περισσότερο για να καλύψει το κενό ασφάλειας που δημιουργήθηκε και οχι για το υποτιθέμενο sudden death . τι εννοεις δηλαδη οτι το εκανε για να μην μπορουν οι συσκευες να γυσισουν σε αρχικη κατασταση ωστε να καταλαβαινυν οτι εχουν πειραχτει? εγω πιστευω οτι αν ηθελε να το κανει αυτο θα το εκανε απο την αρχη και μην ξεχναμε το οτι ειναι πρωτο σε πωλησεις βοηθαει και αυτο(σκοπιμα) οποτε σιγουρα μιας και μιλαμε για bootloader ειναι οπως τα bios στο pc. αν αυτα παρουσιασουν προβλημα παπαλα. σιγουρα για να το βγαλουν διορθωνει καποιο σοβαρο προβλημα. αλλα εντελως πληροφοριακα για το νεο bootloader δεν διορθωνει το exynos memory bag που υπαρχει αλλα αποτι λενε ασχολειται μονο με την περιπτωση sudden death. Edited January 6, 2013 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 τι εννοεις δηλαδη οτι το εκανε για να μην μπορουν οι συσκευες να γυσισουν σε αρχικη κατασταση ωστε να καταλαβαινυν οτι εχουν πειραχτει? εγω πιστευω οτι αν ηθελε να το κανει αυτο θα το εκανε απο την αρχη και μην ξεχναμε το οτι ειναι πρωτο σε πωλησεις βοηθαει και αυτο(σκοπιμα) οποτε σιγουρα μιας και μιλαμε για bootloader ειναι οπως τα bios στο pc. αν αυτα παρουσιασουν προβλημα παπαλα. σιγουρα για να το βγαλουν διορθωνει καποιο σοβαρο προβλημα. αλλα εντελως πληροφοριακα για το νεο bootloader δεν διορθωνει το exynos memory bag που υπαρχει αλλα αποτι λενε ασχολειται μονο με την περιπτωση sudden death. ??? Αν κατάλαβα καλά ανάποδα, ασχολείται με το exploit και όχι με θέματα sudden death Για αυτό δεν γίνεται πια root με την μέθοδο που εκμεταλλεύεται το κενό ασφαλείας Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 φιλε μου και root γινεται και ο counter μηδενιζει και το κοκκινο στιγμα φευγει. ολα οπως πριν. τα δοκιμασα χθες ολα προσωπικα. και αποτι ειδα υπαρχει και τροπος να γυρισεις και σε παλιο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 φιλε μου και root γινεται και ο counter μηδενιζει και το κοκκινο στιγμα φευγει. ολα οπως πριν. τα δοκιμασα χθες ολα προσωπικα. και αποτι ειδα υπαρχει και τροπος να γυρισεις και σε παλιο bootloader. Έκανες root με το exynos exploit; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Έκανες root με το exynos exploit; το exynos exploit εννοειται το apk? αυτο ποτε σεν το δοκιμασα . συγνωμη λαθως. εκανα root με τον τροπο μεσο toolkit (odin) παρεπιπτωντος αυτο τι κανει αν ειναι ευκολο να μου απαντησεις φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 το exynos exploit εννοειται το apk? αυτο ποτε σεν το δοκιμασα . συγνωμη λαθως. εκανα root με τον τροπο μεσο toolkit (odin) παρεπιπτωντος αυτο τι κανει αν ειναι ευκολο να μου απαντησεις φιλε μου? Mε το apk που εκμεταλεύεται το exynos bug μπορούσες να κάνεις root. To exynos bug όμως φτιάχτηκε με τον νέο bootloader και γι αυτό πλέον το apk δε μπορεί να σου κάνει root. Το τι λένε στο XDA δεν είναι θέσφατο και μη τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς. Γι αυτό ακριβώς έχουν δίκιο σε αυτά που λένε ο Μιχάλης και ο Tsaglis. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Mε το apk που εκμεταλεύεται το exynos bug μπορούσες να κάνεις root. To exynos bug όμως φτιάχτηκε με τον νέο bootloader και γι αυτό πλέον το apk δε μπορεί να σου κάνει root. Το τι λένε στο XDA δεν είναι θέσφατο και μη τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς. Γι αυτό ακριβώς έχουν δίκιο σε αυτά που λένε ο Μιχάλης και ο Tsaglis. κατεβασα ενα exynos bug memory cheker απο το μαρκετ και οταν το ετρεξα με το νεο bootloader μου ελεγε οτι your device is affected by the exynos mem bug οποτε δεν το διορθωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 κατεβασα ενα exynos bug memory cheker απο το μαρκετ και οταν το ετρεξα με το νεο bootloader μου ελεγε οτι your device is affected by the exynos mem bug οποτε δεν το διορθωνει? Έχεις περάσει τον καινούριο bootloader; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Έχεις περάσει τον καινούριο bootloader; NAI τον περασα αλλα αυτα γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 NAI τον περασα αλλα αυτα γραφει Λάθος ένδειξη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36267267&postcount=872 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Λάθος ένδειξη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36267267&postcount=872 μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να το τσεκάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να το τσεκάρω; Δεν έχω ιδέα.Νομίζω όμως ότι και να υπάρχει θα διαβάζει με τον ίδιο τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Δεν έχω ιδέα.Νομίζω όμως ότι και να υπάρχει θα διαβάζει με τον ίδιο τρόπο. πάντως φίλε πιστεύω ότι καλό θα του κάνει ο νέος bootloader και όχι κακό. τίποτα δεν είναι τυχαίο. εμενα το τηλ είναι mp 1.400 αλλά με όλα αυτά που ακουμε μας έχουν ξενερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts