Jump to content

alice cooper - poison απο ΗΙ5!

apxwv
 Κοινοποίηση

τι????  

38 members have voted

1. 1. τι????

• πολυ ωραιο κομματι,κριμα που θα το σκοτωσει
      24
    • πολυ ωραιο κομματι αλλα δεν πειραζει ας το πει
      4
    • μαπα τραγουδι μαπα και η τραγουδιστρια
      2
    • μαπα τραγουδι κριμα που θα πει τετοια βλακεια η Φροσω
      5
    • ποιο ειναι αυτο το τραγουδι???
      3

Recommended Posts

ακουσα απο ενα παιδι οτι μια τραγουδιστρια(Φροσω απο ΗΙ5) προκειτε να πει το poison απο alice cooper!!!!!(ημαρτον) η απαντηση του φιλου μου ηταν αντι να πει τι εγκλημα παει να κανει η κοπελα μου ειπε τι τραγουδει ειναι αυτο το ξερει η μανα του?????(!!!!!) θελω να μου πειτε την γνωμη σας γιανομιζω οτι θα γινει ενα -μουσικο-εγκλημα το καλοκαιρι....

Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση

We set the movies in the corner....

ρε συ νευριασα τωρα! τα πηρα στο κρανιο. ολες οι επιλογες ειναι αρνητικες για τις hi5. πρεπει να ντρεπεστε λιγο. δημοσκοπηση λεγεται αυτο το πραγμα δλδ? καποιος mod να κανει τροποποιηση..

η δευτερη και η τεταρτη επιλογη δεν ειναι αρνητικη

Κρίμα για τη Φρόσω που θα το σκοτώσει. Κι είναι και καλή γκόμενα γμτ :p

Ακού εκεί Poison. Φωτιά να πεσει να σε κάψει ιερόσυλη!

Είναι κρίμα να γίνονται ακόμα πιο γνωστοί ορισμένοι ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ από επιτυχίες άλλων καλιτεχνών...και το συγκεκριμένο τραγούδι δεν είναι για τα μούτρα της κάθε ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ που θέλει να λέγεται τραγουδίστρια. :mad:

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

Ο καθενας "καλλιτεχνης",μπορει να πει οτι θελει...(Εδω η Ευρδικη ειπε το "Fallin' της A.Keys ".... :whistle: )

Τωρα και να πει το -θρuλικο- poison ή το wind of change,ή και εγω δεν ξερω ποιο,τι να λεει; :rolleyes:

Εμεις παντα θα εχουμε το αυθεντικο παντα ετοιμο σε οποιαδηποτε "τεχνολογικη συσκευη" μας(απο κινητο μεχρι pc),να το ακουσουμε και να το ευχαριστηθουμε! ;)

@princess-Μην βαζεις ιδεες! :p :happy:

Αααααχ της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Απο φωνή μο*νι και από μο*νιι φωνάρα είναι αυτές οι κοπέλες. Πάντως εντάξει ιρεοσυλία είναι αλλά δεν πάει να κάνει ότι θέλει αυτή θα φαει τα μούτρα της εδώ ο alice ολόκληρη συμφωνία με τον devil έκανε για να το πει το τργούδι αυτή δεν σώζεται ούτε με το Χριστόδουλο!!!

στις συναυλιες τους θα το πει.δεν ειναι στο cd.μαλλον θα βγει οπως περσυ η συναυλια σε dvd.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apxwv ( 9 Ιούλ. 2004 , 14:46)

μαλλον θα βγει οπως περσυ η συναυλια σε dvd.

Ευχαριστώ που μου το πες!!! :D

Σκέφτομαι να προπαραγγείλω από Amazon 5-6 τέτοια DVDs, έτσι ώστε αν χαλάσει κανένα να έχω και ρεζέρβα.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Εδώ άλλα σπουδαία συγκροτήματα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα DVD επειδή θέλουν σε μια ενδεχόμενη τέτοια κυκλοφορία να έχουν συγκεντρωμένο όσο το δυνατόν καλύτερο υλικό κι αυτές μέσα σε 1 χρόνο θα βγάλουν και 2ο DVD???

Δεν πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλα...

http://aaotracker.4players.de/Images/smilies/ranting.gif http://aaotracker.4players.de/Images/smilies/ranting.gif http://aaotracker.4players.de/Images/smilies/ranting.gif http://aaotracker.4players.de/Images/smilies/ranting.gif

Κάνανε κ οι μύγες κώλο...

με το συμπάθειο δηλαδη

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Eλάτε τώρα ρε παιδιά. Εδώ ο Νότης (Ο σφακιανάκης) έχει εμηνεύσει Deep Purple. Λέγεται παγκοσμιοποίηση. Χαλαρώστε. Στην τελική μην αγοράζετε τα CD τους, Μην πηγαίνετε σε συναυλίες τους (εκτός αν κουνιούνται τόσο ωραία πια, οπότε πας για τσόντα, όχι για συναυλία) και μην κατεβάζετε τα τραγούδια τους. Απλά πράγματα, μην χαλιέστε. Επειδή θα το ερμηνεύσει δλδ θα πάρει την δόξα του Alice? Άμα είναι έτσι να το ερμηνεύσω και εγώ! :lol: :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tzivanas (10 Ιούλ. 2004 , 15:37)

Που καταντήσαμε ρεεεεεεεεεε!!!!

Σε λίγο ο Ρουβάς θα τραγουδάει Καζατζίδη....

Δεν πειράζει, τραγούδησε ο Βαρδής (Ο τζούνιορ) το "μερτικό μου απ' την χαρά" με την συνοδεία ηλεκτρικής κιθάρας. Άλλο πράμα σου λέω!!! :lol:

Η Φρόσω θα τραγουδίσει alice? Ελπίζω να μην το σκοτώσει πολύ το poison... Α, παρεπιπτόντως, πήγε κανείς στην συναυλία του; Ήταν άψογος!!! Alice forever!!!

θα το σκοτώσει σίγουρα.......Χριστέ μου τι άλλο θα δούμε;

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!