emmanuelle Δημοσιεύτηκε December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2012 Καλημέρα σε όλους! Θελω τα φώτα σας.Εχω εδω και μια τετραετία σχεδον έχω το Microsoft Wireless Mobile Mouσe 4000.Το πόσο το έχω βολευτεί δεν μπορείτε να φανταστείτε...δυστηχώς σήμερα το πρωί πήγα να το συνδέσω στον υπολογιστή και ο μικροπομπός usb σμπαραλιάστικε σε κομμάτια.Αύτο που θέλω να ρωτήσω ειναι εάν χρειάζομαι καινούριο ποντίκι,ή μπορώ να βρώ ένα καινούριο μικροπομπό usb,και εάν ναί απο πού. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Μανωλης Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Κάποιος κάτι έστω ρε παιδιά;;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Δεν υπαρχουν μεμονωμενα, πας για αλλο ποντικι. Τωρα αν βρεις κανα ακυρο μεταχειρισμενο σε κανα e-bay τι να σου πω? Ολα συμβαινουν αλλωστε! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Καλημερα...η Microsoft μου ανακοινωσε οτι μου αντικαθιστά το ποντίκι ολοκληρο δωρεάν!!!Μια χαρούλα!!! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Καλημερα...η Microsoft μου ανακοινωσε οτι μου αντικαθιστά το ποντίκι ολοκληρο δωρεάν!!!Μια χαρούλα!!! Αμα ειναι εντος εγγυησης προφανως! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Αμα ειναι εντος εγγυησης προφανως! :) Καλησπέρα, το ποντίκι είναι εκτος εγγύησης.Το νέο ποντίκι θα έρθει μετά απο 3 βδομάδες. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts