pan82 Δημοσιεύτηκε July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 2, 2004 Ρε παιδιά είχε πάρει ένας φίλος πριν ένα μήνα περίπου ένα καινούργιο pc από cosmodata (μαζί δηλαδή το συνθέσαμε επειδή δεν ήξερε πολλά από pc) και πριν λίγες μέρες του σβήσε και δε ξανάναβε, το άφησε κάποιες ώρες και δούλεψε, μετά κόλλησε ποντίκι και πληκρολόγιο και δεν ανταποκρίνονταν με τίποτα για ώρες, επίσης μετά από αλλεπάλληλα κλεισίματα δούλεψαν και σκεπτόμενος να το πάει για έλεγχο να σου που κλείνει μια για πάντα και δεν ξανα ανοίγει. Παίρνει τηλέφωνο στο κατάστημα και του λένε ότι φταίει αυτός :blink: :wacko: γιατί λέει δεν έχει αντάπτορα που ρυθμίσει τη τάση (UPS) και γι΄ αυτό κάηκε το τροφοδοτικό και δε καλύπτεται από την εγγύηση. Τα χω πάει άγριο και μου φαίνεται θα πάω να τσακωθώ αγρίως αύριο, άδικο θα έχω;; Είναι δυνατόν να κάηκε το pc, τόσες άλλες συσκευές πως δε κάηκαν;; Και να πεις ότι τον είχε και καιρό, ούτε ένος μήνα υπολογιστής δεν είναι, κρίμα δηλαδή και δεν είναι για τα 30€ αλλά για τη κοροϊδία. Πείτε ρε παιδιά τι άλλο να τους πω... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Να πας και να αναφέρεις το ΙΝΚΑ να δεις πως θα σε εξυπηρετήσουνε. Ο νόμος λέει ότι αν πάρεις κάτι και σου χαλάσει σε λιγότερο από ενα μήνα είναι υποχρεωμένοι αν θέλεις όχι μόνο να στο φτιαξουν αλλά να στο αντικαταστήσουν με καινούργιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Πες τους παιδιά δεν γαμιέ***στε να ασπρισετε λέω εγώ. Αν καεί το τροφοδοτικό το pcaki δεν ανάβει και δεύτερον δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις ups. Πάντως πήγαινε πιάστους και μη κολάς θα ακούσεις τα πάντα για να τη γλυτώσουν εσύ απλά λέγε ναι ναι και στο τέλος οκ φτιάξτε τώρα και αφήστε τις ******** μη πάω σε κάνα ινκα. Άκου εκεί κάηκε το τροφοδοτικό και γι αυτό κάνει κολήμμάτα ναι ρε μαλ΄**κες κάηκε η cpu και γι αυτό το αντιγραφικό δεν καίει με πάνω απο 8χ Sorry που τα έχω πάρει αλλά μου λέγαν και μένα κάτι τρελά όταν ζήτησα ένα απλό καθάρισμα του αντιγραφικού του laptop μου και μου ζητάγαν να πάω όλο το laptop. Ρε παιδιά γι αυτό πήρα αυτό το laptop επειδή έχει bay αντιγραφικό και το αλλάζω δεν μπορώ να αφήσω το pcaki μου 1 βδομάδα με αυτό δουλεύω. Τελικά πήγα και πήρα 1 καθαριστικό από το video club και σε 2 λεπτάκια καθάρισα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου, αλλά πρόσεξε πως εκφράζεσαι please. Αυτά που είπαν για UPS κλπ είναι σαχλαμάρες. Τo μηχάνημα έχει εγγύηση και είναι υποχρεωμένοι να την τηρήσουν. Το να λένε ότι έπαθε ζημιά από το τροφοδοτικό και διάφορα άλλα τέτοια χωρίς καν να το κοιτάξουν δείχνει απλά ανευθυνότητα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους αφήσει έτσι. Να τους πάει το μηχάνημα να το κοιτάξουν και να κάνει όση φασαρία χρειάζεται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 ( 2 Ιούλ. 2004 , 14:52) Ρε παιδιά είχε πάρει ένας φίλος πριν ένα μήνα περίπου ένα καινούργιο pc από cosmodata (μαζί δηλαδή το συνθέσαμε επειδή δεν ήξερε πολλά από pc) και πριν λίγες μέρες του σβήσε και δε ξανάναβε, το άφησε κάποιες ώρες και δούλεψε, μετά κόλλησε ποντίκι και πληκρολόγιο και δεν ανταποκρίνονταν με τίποτα για ώρες, επίσης μετά από αλλεπάλληλα κλεισίματα δούλεψαν και σκεπτόμενος να το πάει για έλεγχο να σου που κλείνει μια για πάντα και δεν ξανα ανοίγει. Παίρνει τηλέφωνο στο κατάστημα και του λένε ότι φταίει αυτός :blink: :wacko: γιατί λέει δεν έχει αντάπτορα που ρυθμίσει τη τάση (UPS) και γι΄ αυτό κάηκε το τροφοδοτικό και δε καλύπτεται από την εγγύηση. Τα χω πάει άγριο και μου φαίνεται θα πάω να τσακωθώ αγρίως αύριο, άδικο θα έχω;; Είναι δυνατόν να κάηκε το pc, τόσες άλλες συσκευές πως δε κάηκαν;; Και να πεις ότι τον είχε και καιρό, ούτε ένος μήνα υπολογιστής δεν είναι, κρίμα δηλαδή και δεν είναι για τα 30€ αλλά για τη κοροϊδία. Πείτε ρε παιδιά τι άλλο να τους πω... Από το τηλέφωνο συνήθως λένε ότι τους κατέβει... Να πάτε μαζί με τον φίλο σου στο μαγαζί με το pc και ΟΛΑ τα χαρτιά του και αν συνεχίσουν να λένε μ@λ@κίες να κάνετε φασαρία και να τους πείτε ότι θα κάνετε καταγγελία. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Ας σκεφτούν μόνο ένα πράγμα... Με το να σου λένε ό,τι κι ό,τι κατάφεραν να βγει το όνομά τους εδώ και μάλιστα για πολύ κακό λόγο από δύο άτομα... Εγώ π.χ. που αυτό το μήνα θα πάρω υπολογιστή τι μπορώ να σκεφτώ για την Cosmodata; Όχι κάτι καλό πάντως... Λες και θα σώζονταν με 30€ ή με μία ματιά είκοσι λεπτών στον υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaCkOs Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 mmm pantos an ontos kaike to trofodotiko logo tis deh den pisteuo oti kaliptese apo eggyhsh .. dil an persei keraunos kai kapsei ta panta sto spiti sou meta tha prepei oloi aftoi pou sou ta poulisane esto kai prin mia wra na sta antikatastisoune ?? oxi fusika.. pantos apo afta pou les den nomizo na einai to trofodotiko... an kegotan den tha anige xana .. :) Παράθεση BaCkOs AE (R) No Rights Reserved Electrical Engineer T.E. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Δίκιο έχει ο BackOS...έτσι είναι η κατάσταση αν δεν κάνω λάθος. Πάντως τρόμαξέ τους με μία καταγγελία στο ΙΝΚΑ και μάλλον θα χ3στ0υν επάνω τους και θα στο αλλάξουν. Εναλλακτικά μην παίρνεις πράγματα από απαταιώνες :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Παιδιά δυστυχώς είναι μεγάλοι απατεώνες, τελικά το είχε πάει από κει και το είχαν ελέγξει, τον πήραν τηλέφωνο και τον ρώτησαν αν έχει ups, είπε πως δεν έχει μάλλον και του είπαν ότι έχει καεί το τροφοδοτικό και ότι θα έπρεπε να έχει και ότι αυτοί το συστήνουν στους πελάτες πάντα να αγοράζουν και θα πρέπε γενικότερα να το ξέρει γιατί αλλιώς καίγονται οι υπολογιστές λόγω πτώσης τάσεως και δε καλύπτεται από την εγγύηση :wacko: :blink: Α και το καλύτερο ότι του αφήνουν καινούργο τροφοδοτικό στη τιμή κόστους μόνο 25€ από 40€ που κάνει κανονικά, του κάνανε και χάρη δηλαδη :wacko: (σημειωτέων Με πήρε τηλέφωνο το μεσημέρι αλλά δυστυχώς δούλευα το απόγευμα και δε μπορούσα να πάμε μαζί από το κατάστημα, έβαλε το μπαμπά του να πάρει και έκανε φασαρία αλλά του είπαν ότι και να κάνει δεν αναλαμβάνουν και δε τους ενδιαφέρει γιατί δε είναι δικό τους και να μην επιμένουνε, μου πε ότι σχεδόν βριστίκανε αλλά τίποτα αυτοί ανένδοτοι, τους είπε ακόμα και ότι στο πλαίσιο το τροφοδοτικό κάνει 29€ και όχι 40€ όπως σε αυτούς και καλά και δυστυχώς έκανε το μοιραίο λάθος τους είπε στο τέλος ότι αφού το φτιάξατε θα πάει να το πάρει και θα κινηθεί μετά με ΙΝΚΑ κλπ και το πήρε με φασαρία βέβαια από κει λέγοντας του ότι σε παρόμοια περίπτωση μέσα στην υπόλοιποι εγγύηση θα τους κάνει μήνυση αν δεν το διορθώσουν, πραγματικά στεναχωρήθηκα τώρα και του είπα σε καμία περίπτωση να μη δεχτεί αλλά πήγε και το πήρε οπότε κάθε προσπάθεια με ΙΝΚΑ κλπ δε νομίζω να έχει αξία πια. Τα χω πάρει με τους καραγκιόζηδες ρε γαμώτο αλλά τώρα τι να κάνεις, το θέμα είναι να μη το έπαιρνε, του είπα προτιμότερο να πάμε στο πλαίσιο και να πάρουμε ένα τροφοδοτικό και να το βάλω εγώ. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Εντωμεταξύ έμαθα ότι και σε μια άλλη γνωστή, της είχαν βάλει άλλη κάρτα γραφικών από αυτή που είχε αγοράσει το πάει από κει να το δούνε και περιμένει τηλέφωνο τους αλλά τίποτα, παίρνει τηλέφωνο αυτή να τους το πει και τις λένε ότι θα την καλέσουν αυτοί και μετά άφαντοι, ξαναπαίρνει και τίποτα όλο να περιμένει της λέγανε μέχρι που μια φορά της το κλείσανε, Παίρνει λοιπόν κι αυτή και λέει ότι αν συνεχίσουν να μη της απαντούν θα περάσει από το κατάστημα με το δικηγόρο της, σε λίγη ώρα την είχαν πάρει τηλέφωνο ότι το pc της ήταν έτοιμο... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Μην το ψάχνετε παίδες, η Cosmodata είναι απαταιώνες. Μπαίνω εγώ στο μαγαζί και ρωτάω μία τιμή (ήμουν ψαγμένος, με χαρτί με τιμές από άλλα καταστήματα κλπ) και μου λένε χ ευρώ. Μπαίνει μετά από 2 ώρες ένας φίλος μου σαν ψιλοχαμένος και άσχετος από PC και του λένε ψ ευρώ όπου ψ=1,2*χ Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Εγώ πάντως αγοράζω αρκετές φορές από τα cosmodata στην Γλυφάδα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα! Ίσα-ίσα σε πολλά πράγματα έχουν χαμηλότερες τιμές από το Πλαίσιο !! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Ήρθε και μου είπε αναλυτικά πριν τι έγινε, καλά τον έκανε σκουπίδι τον υπεύθυνο, είναι και λίγο γεροδεμένος ο φίλος μου και ο άλλος τρομοκρατήθηκε. Έγινε λέει χαμός τους άκουσε όλο το μαγαζί υπάλληλοι και πελάτες για πάνω από τέταρτο τσακώνονταν. Εγώ πάντως έκανα μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ και βλέπουμε αν και τώρα που πλήρωσε... Το μέγα λάθος είναι ότι τον πήραν και του είπαν ότι το pc είναι έτοιμο και ότι θα του το χρεώσουν 25€ και δεν ήξερε αυτός ότι απαγορεύεται να στο επισκευάσουν χωρίς να σε ενημερώσουν πρώτα. Αυτό κάνανε οι έξυπνοι, το φτιάξανε με εγγύηση και τον πήρανε, κατάλαβαν ότι δε ξέρει πολλά και τότε του το φόρτωσαν αλλιώς δε θα το έφτιαχναν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, νομίζω απαγορεύεται να το κάνουν αυτό, σωστά;; πάντως τελικά του το δώσανε 20€ μόνο γι' αυτόν λέει και γυρνάει και του λέει αυτός και πολύ χαμηλά στο αφήσαμε από 40€, και του απαντάει είστε απατεώνες γιατί στο πλαίσιο το ίδιο κοστίζει κάτω από 30€ και μη μου λέτε τέτοια γιατί ξέρετε ότι με καβαλάτε επειδή με βλέπετε μικρό οπότε μην το συνεχίζεται και του απαντάει ο καραγκιόζης ότι αυτός το πουλάει 40€ και δε τον νοιάζει τι κάνουν στο πλαίσιο. εντωμεταξύ πριν πήγε στο πλαίσιο και τους είπε και το πρόβλημα και γελούσαν και το είπε και σ' αυτόν και τα έχασε τελείως. Απλά η βλακεία είναι ότι του είπε ότι θα το καταγγείλει στο ΙΝΚΑ και αυτός χέστηκε επάνω του και κατέβηκε σφαίρα λέει πριν φύγει και τον έβαλε να υπογραψει κάποιο χαρτί και καλά για τη παραλαβή και ότι το τροφοδοτικό το πήρε σε προσφορά λόγω ισχύς μισής εγγύησης και κάτι τέτοια για να είναι καλύμένοι φαίνεται. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 ( 3 Ιούλ. 2004 , 03:52) Ήρθε και μου είπε αναλυτικά πριν τι έγινε, καλά τον έκανε σκουπίδι τον υπεύθυνο, είναι και λίγο γεροδεμένος ο φίλος μου και ο άλλος τρομοκρατήθηκε. Έγινε λέει χαμός τους άκουσε όλο το μαγαζί υπάλληλοι και πελάτες για πάνω από τέταρτο τσακώνονταν. Εγώ πάντως έκανα μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ και βλέπουμε αν και τώρα που πλήρωσε... Το μέγα λάθος είναι ότι τον πήραν και του είπαν ότι το pc είναι έτοιμο και ότι θα του το χρεώσουν 25€ και δεν ήξερε αυτός ότι απαγορεύεται να στο επισκευάσουν χωρίς να σε ενημερώσουν πρώτα. Αυτό κάνανε οι έξυπνοι, το φτιάξανε με εγγύηση και τον πήρανε, κατάλαβαν ότι δε ξέρει πολλά και τότε του το φόρτωσαν αλλιώς δε θα το έφτιαχναν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, νομίζω απαγορεύεται να το κάνουν αυτό, σωστά;; πάντως τελικά του το δώσανε 20€ μόνο γι' αυτόν λέει και γυρνάει και του λέει αυτός και πολύ χαμηλά στο αφήσαμε από 40€, και του απαντάει είστε απατεώνες γιατί στο πλαίσιο το ίδιο κοστίζει κάτω από 30€ και μη μου λέτε τέτοια γιατί ξέρετε ότι με καβαλάτε επειδή με βλέπετε μικρό οπότε μην το συνεχίζεται και του απαντάει ο καραγκιόζης ότι αυτός το πουλάει 40€ και δε τον νοιάζει τι κάνουν στο πλαίσιο. εντωμεταξύ πριν πήγε στο πλαίσιο και τους είπε και το πρόβλημα και γελούσαν και το είπε και σ' αυτόν και τα έχασε τελείως. Απλά η βλακεία είναι ότι του είπε ότι θα το καταγγείλει στο ΙΝΚΑ και αυτός χέστηκε επάνω του και κατέβηκε σφαίρα λέει πριν φύγει και τον έβαλε να υπογραψει κάποιο χαρτί και καλά για τη παραλαβή και ότι το τροφοδοτικό το πήρε σε προσφορά λόγω ισχύς μισής εγγύησης και κάτι τέτοια για να είναι καλύμένοι φαίνεται. Σε ποιο κατάστημα της Cosmodata έγιναν όλα αυτά; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 4 Ιούλ. 2004 , 04:18) Σε ποιο κατάστημα της Cosmodata έγιναν όλα αυτά; Στη Στουρνάρη Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Τους ξέρω κι εγώ εκεί...και τους αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 4 Ιούλ. 2004 , 20:27) Τους ξέρω κι εγώ εκεί...και τους αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι! Από δω και πέρα θα τους αποφεύγω κι εγώ... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaCkOs Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 erotisi kriseos an xanakaei to trofodotiko (poli sigouro an exei problima i tasi tis deh ) ti tha kanei o filos sou ?? Παράθεση BaCkOs AE (R) No Rights Reserved Electrical Engineer T.E. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Ρε παίδες, δεν ξέρατε, δεν ρωτούσατε? Μπορεί να έχει χαμηλότερες τιμές, μπορεί, μπορεί, μπορεί χίλια δυό, αλλά οι τύποι είναι ΚΛΕΦΤΕΣ. Δεν θα αναφερθώ στην ποταπή εξυπηρέτηση, την απαράδεκτη συμπεριφορά και την αδιαφορία. Ποντάρουν στις χαμηλές τιμές και προσελκύουν ψιλοάσχετο κόσμο και μετά του τα παίρνουν χοντρά. Ας μην αναφέρω καλύτερα περιπτώσεις φίλων, γνωστών και δικές μου. Οποιος ξέρω (και ξέρω πάρα πολλούς) που έχουν ψωνίσει απο εκεί, έχει πρόβλημα. Α! παρεπιπτώντος, για το θέμα. Η ΔΕΗ μπορεί να εκδόσει βεβαιώσεις ότι δεν υπήρξε πρόβλημα με το δίκτυο τροφοδοσίας για την περιοχή σου την συγκεκριμένη ώρα. Οπότε με αυτή τη βεβαίωση μπορείς να πας να τους αλλάξεις τα φώτα, ακόμα και νομικά. Δεν αξίζει ο κόπος βέβαια, για ένα τροφοδοτικό, αλλά για κάτι ακριβότερο είναι πολύ χρήσιμο. Α! και κάτι άλλο. Η ΔΕΗ αποζημιώνει για τυχόν βλάβες που έχουν προέλθει απο καταγεγραμένη ανωμαλία στο δίκτυο. Καταγεγραμένη εννοείτε απο τους χειριστές της βάρδιας. Στο Ρέθυμνο είναι σχετικά απλές οι διαδικασίες, και φίλος έχει αποζημιωθεί για υπολογιστές του εκπαιδευτηρίου του που κάηκαν απο ανωμαλία της ΔΕΗ. Παράθεση Imagine Imposible. We make It Visible. http://www.netmachine.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts