Jump to content

Samsung Galaxy Note II LTE (N7105)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Επειδή ειμαι ανάμεσα σε νοτε2 κ νοτε3 και επειδή βρίσκω το Ν7105 σε καλή τιμή στα σκρουτζομάγαζα, η lte έκδοση έχει την οποιαδήποτε διαφορά σε σχέση με την απροβληματιστη λειτουργία του Ν7100? Έχει κολλήματα, υπερθερμάνσεις, επανεκκινήσεις ή οτιδήποτε τέλος πάντων επιβαρυντικό σε σχέση με την 3g έκδοση? Ευχαριστώ από πριν οποιον φίλο μου απαντήσει
Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας...

• Απαντήσεις 116
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το σίγουρο είναι ότι support από κοινότητα xda developers έχει πάντα το κύριο μοντέλο, δηλ το απλό note 2 και λιγότερο το lte. Αν θες οπωσδήποτε 4g ίσως αξίζει να κοιτάξεις το note 3, ειδάλλως το note 2 είναι best value for money

Το σίγουρο είναι ότι support από κοινότητα xda developers έχει πάντα το κύριο μοντέλο, δηλ το απλό note 2 και λιγότερο το lte. Αν θες οπωσδήποτε 4g ίσως αξίζει να κοιτάξεις το note 3, ειδάλλως το note 2 είναι best value for money

Support εννοείς ρουταρίσματα κλπ? Με οφισιαλ ρομς θα παίξω. Τώρα για το 4g με βάζεις σε σκέψεις. Το θέλω καθώς υποθέτω είναι το σήμερα στη δικτύωση. Δεν έχω όμως η αλήθεια είναι κανένα τεράστιο data plan και διαβάζω η κατανάλωση του είναι τεράστια. Επίσης είμαι σε cosmote, δεν ξέρω εάν έχει την 4g κάλυψη που διαφημίζει. Τες πα σε κούρασα, πρωτίστως με ενδιαφέρει η αξιοπιστία της συσκευής σε επαγγελματική χρήση και ένας ορίζοντας 2ετίας. Θα είχα ήδη πάει στο νοτε3 αλλά βλέπω οτι ακόμα χωλαίνει - υπερθερμανσεις, επανεκκινήσεις, lagarismata, ασυμβατότητες με κάρτες μνήμης κλπ. Θα κανω δουλειά λες με το ν7100 ή το ν7105?

Support εννοείς ρουταρίσματα κλπ? Με οφισιαλ ρομς θα παίξω. Τώρα για το 4g με βάζεις σε σκέψεις. Το θέλω καθώς υποθέτω είναι το σήμερα στη δικτύωση. Δεν έχω όμως η αλήθεια είναι κανένα τεράστιο data plan και διαβάζω η κατανάλωση του είναι τεράστια. Επίσης είμαι σε cosmote, δεν ξέρω εάν έχει την 4g κάλυψη που διαφημίζει. Τες πα σε κούρασα, πρωτίστως με ενδιαφέρει η αξιοπιστία της συσκευής σε επαγγελματική χρήση και ένας ορίζοντας 2ετίας. Θα είχα ήδη πάει στο νοτε3 αλλά βλέπω οτι ακόμα χωλαίνει - υπερθερμανσεις, επανεκκινήσεις, lagarismata, ασυμβατότητες με κάρτες μνήμης κλπ. Θα κανω δουλειά λες με το ν7100 ή το ν7105?

Οτι θα τρώει περισσότερα mb το 4G δεν ισχύει . Για μένα δεν υπάρχει λόγος αγοράς του note 2 lte. Και για την δουλεία σου, τι αρχεία θα κατεβάζεις που τα θέλεις πιο γρήγορα;; Οπότε πάρε το άψογο Note 2 και θα είσαι μια χαρά :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Οτι θα τρώει περισσότερα mb το 4G δεν ισχύει . Για μένα δεν υπάρχει λόγος αγοράς του note 2 lte. Και για την δουλεία σου, τι αρχεία θα κατεβάζεις που τα θέλεις πιο γρήγορα;; Οπότε πάρε το άψογο Note 2 και θα είσαι μια χαρά :)

Εχει δικιο ο φιλος.

Με το 4G μονο καταναλωση μπαταριας θα δεις περισσοτερο παρα ταχυτητα, τουλαχιστον οπως λειτουργει το σημα του αυτον τον καιρο.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Τελικά τα έβαλα κάτω και ελπίζοντας σε μια μελλοντική αξιοπρεπή υλοποίηση του 4g πήρα το Ν7105.

Ελπίζω η lte έκδοση να αποδειχθεί το ίδιο αξιόπιστη με τη 3g.:):)

Εδω στο Λονδινο μονο την LTE εκδοση δινουν πλεον.... ελιωσα τα παπουτσια μου να ψαχνω ετοιμοπαραδοτο το απλο αλλα ολοι ειχαν το LTE.....

2 μηνες που το εχω φυσαει παντως... απλα δεν εχει μεγαλη υποστηριξη απο XDA.....

Ευελπιστω βεβαια να παρουμε και μεις καποια στιγμη την 4.3 γιατι ακομα δεν εχει ακουστει τιποτα για το LTE και αρχιζω και ανησυχω.

Εδω στο Λονδινο μονο την LTE εκδοση δινουν πλεον.... ελιωσα τα παπουτσια μου να ψαχνω ετοιμοπαραδοτο το απλο αλλα ολοι ειχαν το LTE.....

2 μηνες που το εχω φυσαει παντως... απλα δεν εχει μεγαλη υποστηριξη απο XDA.....

Ευελπιστω βεβαια να παρουμε και μεις καποια στιγμη την 4.3 γιατι ακομα δεν εχει ακουστει τιποτα για το LTE και αρχιζω και ανησυχω.

Από official roms δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς ειδικά σε χώρες με αξιοπρεπή lte δίκτυα. Αλλά αλήθεια γιατί δεν υποστηριζεται από xda? Τι διαφορά υπάρχει σε σχέση με το ν7100?

Εδω ευτυχως εχει κανονικα 4G δικτυα....

Η μονη διαφορα ειναι στο 4G και οτι δεν εχει ραδιοφωνο.... απο κει και περα ειναι ολοιδιο με το απλο.

Δεν τοποθετήθηκα σωστά. Εννοώ τι διαφορά κάνει για τους developers το n7105 και υποστηρίζουν το ν7100? Γιατί μια ρομ του ν7100 να μην περνάει και στο ν7105 αφού δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές?

Έχεις διαπιστώσει θέματα υπερθέρμανσης όταν συνδέεσαι σε 4g?

Το χω ενα μηνα το lte και ειχα το n7100 5 μηνες και δεν εχει καμια διαφορα ουτε υπερθεμανση σε σχεση με το n7100 και παιδες το 4g παιζει πλεον σε πολλες περιοχες αναπτυσεται συνεχως αν εχετε cosmote και κατι αλλο εχει καλυτερο μοντεμ στο h+ ανεβαζει στα 42 mbs ενω το n7100 ειναι στα 21

Κανενα, το εχω συνεχεια ανοιχτο απο το πρωι μεχρι το απογευμα που γυρναω σπιτι. Εννοειται 2 mail συγχρονισμους κλπ.

Δεν εχει βεβαια παντα 4G network, αλλα οταν συνδεεται ειναι κορυφη.

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά με αυτά που διαβάζω στο νημα του νοτε3 έχει τρομάξει το μάτι μου και λέω μήπως το lte chip προκαλεί γενικότερα υπερθερμανσεις στις 4g συσκευές. Αλλά βλέπω είστε αρκετά καθησυχαστικοί

Καλημέρα,

από μπαταρία πως πάτε?

Επίσης έχει κανείς το Sony sbh52 να ακούσω σχόλια?

Δεν μπορώ να στείλω sms! Πήρα cosmote τσέκαρα ρυθμίσεις όλα όπως πρέπει αλλά δεν στέλνει. Παραλαμβάνω κανονικά. Πώς γινεται?

Υπάρχουν βήματα να ακολουθήσω για να τσεκαρω τη συσκευή? Έχει τύχει σε καποιον?:blink:

Pls help

Δεν μπορώ να στείλω sms! Πήρα cosmote τσέκαρα ρυθμίσεις όλα όπως πρέπει αλλά δεν στέλνει. Παραλαμβάνω κανονικά. Πώς γινεται?

Υπάρχουν βήματα να ακολουθήσω για να τσεκαρω τη συσκευή? Έχει τύχει σε καποιον?:blink:

Pls help

Κλήσεις μπορείς να κάνεις ?

Κοίταξες να δεις αν ειναι σωστός ο αριθμός στο κέντρο μηνυμάτων?

Samsung galaxy s21+

Κλήσεις ναι. Κέντρο τσέκαρα οκ. Παίζει να είναι θέμα sim? Μου την έκοψαν σε Γερμανό. .. λες να έχει φθορά? Μήπως είναι καμιά εφαρμογή? Δεν ξέρω τι να πω

Κλήσεις ναι. Κέντρο τσέκαρα οκ. Παίζει να είναι θέμα sim? Μου την έκοψαν σε Γερμανό. .. λες να έχει φθορά? Μήπως είναι καμιά εφαρμογή? Δεν ξέρω τι να πω

Δοκιμάζεις με άλλη sim , αν συνεχίσει κάνεις και ένα reset χωρίς να περάσεις εφαρμογές απο το play .

Samsung galaxy s21+

Έχεις δίκιο. Για να δούμε

Μετά από επανεκκίνηση έστειλα τελικά. Ευχαριστώ ούτως ή άλλως. Για να δούμε

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II LTE (N7105)