Stratos Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 ειχα καποτε μια ψιλοπαρανομη σχεση και ετυχε να εχουμε επετειο την ημερα της γυναικας 8 Μαρτιου αν θυμαμαι καλα... Παω απο βραδυς και παιρνω ενα μπουκετο λουλουδια και πουρνο πουρνο κρυβομαι σε μια γωνια κατω απο το σπιτι της και την περιμενω να βγει για να παει στη δουλεια... Ξαφνου ερχετε ενας τυπος με μια μηχανη, κορναρει, κατεβαινει η δικια σου, καβαλαει και φευγουνε :X Εμεινα με τα λουλουδια στα χερι, τα οποια κατεληξαν σε ενα καδο αποριμματων. Το πιο πρωτοτυπο πραγμα που μπορεις να κανεις, ειναι να μην κανεις τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 αμα δ κανει τπτ προβλεπω τσακωμο δ ειναι λυση αυτο δ χρειαζετε να κανεις κατι προτοτυπο κ ιδιαιτερο αρκει ο τροπος που θα το κανεις, αυτο μετραει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kini83 ( 3 Ιούλ. 2004 , 18:03) ΑΧ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ 1.75...ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! Μου κανεις εμενα....μην ανησυχεις...... :p :p :p :o Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giannis42 ( 3 Ιούλ. 2004 , 18:16) -diakrino mia tasi ilismou i kano lathos....mpouzoukia....agorasa....pistotiki.... den ine etsi ta pragmata file hunter.... ειδες τι μας κανουν οι γυναικες? :whistle: ειναι πολυ παραξενα πλασματα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 4 Ιούλ. 2004 , 03:23) ειδες τι μας κανουν οι γυναικες? :whistle: ειναι πολυ παραξενα πλασματα Eραστή μου εσύ!!! Θα σε φάνε οι γυναίκες, ρεεεεεεεεεεε.... Συμβουλή: κλείνε το βράδυ το κινητό σου. Ξέρεις εσύ. ;) :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 4 Ιούλ. 2004 , 03:42) Eραστή μου εσύ!!! Θα σε φάνε οι γυναίκες, ρεεεεεεεεεεε.... Συμβουλή: κλείνε το βράδυ το κινητό σου. Ξέρεις εσύ. ;) :whistle: παραλιγο να το σπασω εχθες το βραδυ Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kini83 ( 3 Ιούλ. 2004 , 18:03) ΑΧ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ 1.75...ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! Emena mou kaneis exoume sxedon idio ypsos 1.71 :D i ilikia den ksero ama se peirazei:P Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Hunter...Χωσε εσυ!!!....οπως λεει και ο λαος ...η γυναικα του χωσε δεν εκλαψε ποτε! :D Η μεγαλυτερη τρελα που συνεχιζω να κανω ειναι, που 4 χρονια την γιορταζω! :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ivan ( 4 Ιούλ. 2004 , 14:42) Emena mou kaneis exoume sxedon idio ypsos 1.71 :D i ilikia den ksero ama se peirazei:P Θα προτιμησει εμενα ομως που ειμαι 1,78! :p :cool: :D Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stratos ( 3 Ιούλ. 2004 , 20:11) ειχα καποτε μια ψιλοπαρανομη σχεση και ετυχε να εχουμε επετειο την ημερα της γυναικας 8 Μαρτιου αν θυμαμαι καλα... Παω απο βραδυς και παιρνω ενα μπουκετο λουλουδια και πουρνο πουρνο κρυβομαι σε μια γωνια κατω απο το σπιτι της και την περιμενω να βγει για να παει στη δουλεια... Ξαφνου ερχετε ενας τυπος με μια μηχανη, κορναρει, κατεβαινει η δικια σου, καβαλαει και φευγουνε :X Εμεινα με τα λουλουδια στα χερι, τα οποια κατεληξαν σε ενα καδο αποριμματων. Το πιο πρωτοτυπο πραγμα που μπορεις να κανεις, ειναι να μην κανεις τιποτα... Παλι καλα που εμεινες με τα λουλουδια στο χερι και οχι με τιποτα αλλο... :rolleyes: :p :whistle: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanescence_Oly Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Καταρχας το παιδι πρεπει να μας πει αν η σχση του ειναι σοβαρη και αν εχουν ξαναγιορτασει επισημα την επετειο τους(δεν ξερω αν το εχει πει ηδη).για να ξερουμε κι εμεις τι να πουμε βρε παιδι μου... :) Παράθεση Frozen inside without your touch without your love darling only you are the life among the death! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 1 Ιούλ. 2004 , 17:56) Δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο,ενας φιλος μου παντως χωρισε. Κι εγώ σε μια επέτειο χώρισα... :whistle: :rolleyes: :whistle: Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanescence_Oly Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ ( 3 Ιούλ. 2004 , 20:56) αμα δ κανει τπτ προβλεπω τσακωμο δ ειναι λυση αυτο δ χρειαζετε να κανεις κατι προτοτυπο κ ιδιαιτερο αρκει ο τροπος που θα το κανεις, αυτο μετραει ;) μερικες φορες καλη ειναι και λιγη προτοτυπια... ;) αλλιως βαριουνται και οι δυο. Παράθεση Frozen inside without your touch without your love darling only you are the life among the death! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts