brebosgeo Δημοσιεύτηκε July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2004 Τη δυνατότητα να έχουν σταθερή τηλεφωνική σύνδεση στην εξοχική τους κατοικία μόνο για τους μήνες που τη χρησιμοποιούν παρέχει στους πελάτες τους ο ΟΤΕ. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, με το νέο πρόγραμμα «Κατεξοχήν ΟΤΕ», το οποίο ενεργοποιείται είτε με ένα απλό τηλεφώνημα στο 134, είτε στο Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ, η τηλεφωνική σύνδεση στην εξοχική κατοικία είναι ενεργή για έξι συνολικά μήνες. Συγκεκριμένα λειτουργεί τέσσερις μήνες το καλοκαίρι, ένα μήνα τα Χριστούγεννα και έναν το Πάσχα. Ο πελάτης χρεώνεται τα Βασικά Μηνιαία Τέλη μόνο για τους μήνες που λειτουργεί η σύνδεση, δηλαδή για ένα εξάμηνο συνολικά. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της τηλεφωνικής σύνδεσης γίνεται αυτόματα και χωρίς καμία χρέωση. Ο αριθμός τηλεφωνικής σύνδεσης διατηρείται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ ο λογαριασμός θα αποστέλλεται στη διεύθυνση κατοικίας που ο πελάτης επιθυμεί. H προστασία του πελάτη, όταν αυτός δεν βρίσκεται στην εξοχική του κατοικία το διάστημα λειτουργίας της τηλεφωνικής σύνδεσης, ήταν μια από τις βασικές παραμέτρους στο σχεδιασμό του προγράμματος. Ετσι, η Φραγή Εξερχομένων Κλήσεων παρέχεται δωρεάν από τον ΟΤΕ. Γι’ αυτούς που θα εγγραφούν στη νέα υπηρεσία, υπάρχει ειδική προσφορά από το δίκτυο καταστημάτων του ΟΤΕ [OTEr.AT] για την απόκτηση ασύρματων συσκευών, στην προνομιακή τιμή των 59 Ευρώ, (ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εξόφλησης σε 6 άτοκες δόσεις). Όπως δήλωσε η κ. Σούλα Εβανς, Γενική Διευθύντρια Οικιακών και Εταιρικών πελατών του ΟΤΕ: «Το πρόγραμμα «Κατεξοχήν ΟΤΕ» σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής μας φιλοσοφίας, προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες με μια ακόμη υπηρεσία που απαντά στις ανάγκες τους. Αφορά εκείνους που επιθυμούν ποιοτικές επικοινωνιακές υπηρεσίες και στην εξοχική τους κατοικία, χωρίς όμως να επιβαρύνονται οικονομικά τους μήνες που δεν χρησιμοποιούν τη σύνδεσή τους. Σε συνδυασμό με τις ΟΤΕπιλογές παρέχει τη δυνατότητα περαιτέρω μείωσης του κόστους κλήσεων και στις διακοπές τους» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Μια χαρα μου ακουγεται. Καιρος ειναι να αναπτυσσομεθα, μηπως και φτασουμε τα ευρωπαικα standards. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 nai alla sto eksoxiko kapoioi anthrwpoi de pane mono kalokairi kai xristougena.telos pantwn kalitero apo to tipota.an isxye palaiotera kai egw de tha to ekoba to thl apo to eksoxiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Και φυσικά, για άλλη μια φορά :confused: , το 134 δεν έχει ιδέα για το πρόγραμμα... "Καλέστε μας πάλι την άλλη εβδομάδα" ε ναι, μη χανόμαστε ;) Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Εγω πάντως πρόλαβα και τίς έκοψα και τις δυο γραμμές απο τα εξοχικά....ειρωνία ε? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 e afto ginetai me polles yphresies.to customer care oute kserei ti leei.na dw pote tha baloun myalo kati tetoies etaireies. giati to allo pou se xrewnei 30 euro gia na sou bgalei to modem apo isdn? giafto ekopsa thn grammh,giati de thelw na tous plhrwsw tsampa.tous to ebgala kai to phga kai mou leei tha xrewtheite kala lew kopse thn grammh.ntabatzhdes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 όταν λένε ότι.... "* Tο μηνιαίο τέλος της τηλεφωνικής σύνδεσης του Προγράμματος "ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ" αντιστοιχεί στο 50% του βασικού μηνιαίου τέλους τηλεφωνικης σύνδεσης (ήτοι 10,49 € :2 )." τι εννοούν? μισό πάγιο? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Ακριβώς. Η σύνδεση λειτουργεί 6 μήνες το χρόνο, αλλά αντί να πληρώσεις 6 πάγια και να μην λάβεις καθόλου λογ/σμό τους υπόλοιπους μήνες, αποφάσισαν να μοιράσουν τα 6 πάγια σε 12 μήνες, δηλαδή μισό κανόνικό πάγιο το μήνα. Έτσι οι λογαριασμοί έρχονται όπως και πρίν, κάθε δίμηνο. Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Ισχυει τελικα για γραμμες ISDN η οχι ?? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Ισχυει τελικα για γραμμες ISDN η οχι ?? Στην σελίδα http://www.oteshop.gr/home/telkatexochin.htm αναφέρεται το εξής Το πρόγραμμα αφορά PSTN συνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosyfaki Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Επειδη προκειται να κανω δουλεια και στο εξωχικο μου μεσω internet, αν παρω αυτο το πακετο το κατεξοχην ξερω οτι εχει την δυνατοτητα να εχω και ολα τα ΣΚ του χρονου. Internet εχω την δυνατοτητα να του προσθέσω? Με ενδιαφερει ενα πακετο με τα σαββατοκυριακα ολου του χρονου αλλα με ιντερνετ εστω και 1000. Ποια ειναι η καλητερη λυση?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Επειδη προκειται να κανω δουλεια και στο εξωχικο μου μεσω internet, αν παρω αυτο το πακετο το κατεξοχην ξερω οτι εχει την δυνατοτητα να εχω και ολα τα ΣΚ του χρονου. Internet εχω την δυνατοτητα να του προσθέσω? Με ενδιαφερει ενα πακετο με τα σαββατοκυριακα ολου του χρονου αλλα με ιντερνετ εστω και 1000. Ποια ειναι η καλητερη λυση?:( Φιλε kosyfaki και βεβαια γινεται πλεον αυτο που λες και θες ο ΟΤΕ σου παρεχει πλεον 2αρα γραμμη Conn-x απο Παρασκευη μεσημερι μεχρι Κυριακη. Με την προυποθεση να εχεις το κατεξοχην και τα Σαββατοκυριακα. Βεβαια απο τιμη η υπηρεσια ειναι λιγο τσουχτερη... αλλα ενταξει!! :) Δες και την επισημη ανακοινωση του ΟΤΕ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Δεδομένου ότι τα περισσότερα "εξοχικά" είναι σε περιοχές που δεν έχουν δίκτυο οι εναλλακτικοί, εγώ τη τιμή του κατ'εξοχήν τη βρίσκω μια χαρά. Και το έχω ενεργοποιήσει. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι πρέπει να είναι το connx ότι και η γραμμή. Δηλαδή αν έχεις το κατ'εξοχήν πρέπει να βάλεις το connx κατ'εξοχήν. Αμα έχεις το κατ'εξοχήν σαββατοκύριακα, πρέπει να βάλεις το connx κατ'εξοχήν Σαββατοκύριακα. Δε μπορείς δηλαδή να έχεις κανονική γραμμή στο εξοχικό και να ενεργοποείται τα Σ/Κ μόνο το connx. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts