nikpoth Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 LRX22C to LMY47O OTA link: http://www.androidpolice.com/2015/04/13/ota-link-174mb-android-5-1-update-build-lmy47o-for-nexus-4-is-rolling-out-now/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 LRX22C to LMY47O OTA link: http://www.androidpolice.com/2015/04/13/ota-link-174mb-android-5-1-update-build-lmy47o-for-nexus-4-is-rolling-out-now/ Άντε επιτέλους. Ευχαριστούμε Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Να φανταστώ με ροοτ μόνο δεν περνάει το update ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 [ATTACH]59521[/ATTACH] Παίδες πόσο πάει το μαλί και που για αλλαγή μπροστινό? αναβει σβήνει η οθόνη απο το power on/off ...αλλά πιάνει μόνο κάτω αριστερα.οπότε παέι για αλλάγή το μπροστινό. Procordia? εγγύηση πιάνει? (το έχω πάνω από 24μήνες) Αχχχχ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγγύηση πάνω από 24 μήνες δεν το βλέπω. Κόστος νομίζω κάπου στα 150 ευρώ έχει αναφερθεί από procordia. Πάρε τους ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί να ρωτήσεις. Πάντως σε αυτή την τιμή δεν πολυσυμφέρει... Δες και πόσο έχει να το αλλάξεις μόνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Gkamata...symfona me to video vlepw thermopistolo apalagi apo koles me ena ygro ....kai alla polla tertipia den to vlepw na einai eukoli douleia!! fovamai oti tha ginei patsatSAF! Den yparxei kana magazi pou na kanei tetoia douleia mono to digitizer? kana tsakali? giati procordia isos paizei olo to set kai othoni mazi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εμφανίστηκε και το Factory Images. 5.1.0 (LMY47O) https://developers.google.com/android/nexus/images Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εγω παντως απο την 5.1 περιμενω 2 βασικα πραγματα α. Να σταματησουν τα...μητρικα που επιαναν το κινητο στα καλα καθουμενα καθε 15-20 μερες χωρις προφανη λογο (να το βρισκεις κλειστο, restarts, κλησεις οπου δεν ακους και δεν ακουγεσαι που με επανεκκινηση φτιαχνουν) β. Να μην υπαρχει αναγκη για restart καθε βδομαδα το πολυ λογω "μπουκωματος" στην μνημη με αποτελεσμα lags, redraws κλπ Ας ελπισουμε για το καλυτερο... ΥΓ: Επιτελους λειτουργει το led notification στις αναπαντητες! ΥΓ2: Για να δουμε αν τελικα η 5.1.1 θα ειναι μονο για το memory leak του 5αριου η θα δοθει και στους υπόλοιπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εγω παντως απο την 5.1 περιμενω 2 βασικα πραγματα α. Να σταματησουν τα...μητρικα που επιαναν το κινητο στα καλα καθουμενα καθε 15-20 μερες χωρις προφανη λογο (να το βρισκεις κλειστο, restarts, κλησεις οπου δεν ακους και δεν ακουγεσαι που με επανεκκινηση φτιαχνουν) β. Να μην υπαρχει αναγκη για restart καθε βδομαδα το πολυ λογω "μπουκωματος" στην μνημη με αποτελεσμα lags, redraws κλπ Ας ελπισουμε για το καλυτερο... ΥΓ: Επιτελους λειτουργει το led notification στις αναπαντητες! ΥΓ2: Για να δουμε αν τελικα η 5.1.1 θα ειναι μονο για το memory leak του 5αριου η θα δοθει και στους υπόλοιπους Στο νέξους 10 που έχω την 5.1 καιρό, τα προβλήματα του α εμφανίστηκαν μετά το 20ήμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spawn583 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μόλις έσκασε ειδοποίηση για αναβάθμιση ΟΤΑ σε 5.1 απο 5.0.1!!!. ...και οτι είχα αρχίσει να απογοητευομαι :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Εμένα μου φαίνεται πάντως ότι βάρυνε το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εμένα μου φαίνεται πάντως ότι βάρυνε το τηλέφωνο Ως προς τι τομέα; Εγώ στο scrolling βλέπω λίγο να έχει χάσει ταχύτητα, αλλά δεν έχω προλάβει να παίξω και να κάνω κανένα restart, μιας και χθες ήρθε η 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ήρθε και σε εμένα η 5.1 και οι πρωτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Βέβαια μπορεί να είναι και ιδέα μου για την διάφορα προς το καλύτερο αλλά όλα πάνε πολύ smooth! Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 κατεβασα το factory image 5.1 για να το περασω stock,αλλα μετα την αποσυμπιεση του zip file δεν ειδα το flash.all.bat αλλα μονο flash.all ! ειναι το ιδιο? ξερει καποιος! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 κατεβασα το factory image 5.1 για να το περασω stock,αλλα μετα την αποσυμπιεση του zip file δεν ειδα το flash.all.bat αλλα μονο flash.all ! ειναι το ιδιο? ξερει καποιος! ευχαριστω! Αν έχεις ορίσει να κρύβονται τα extensions στο pc είναι λογικό αυτό που λες Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Αν έχεις ορίσει να κρύβονται τα extensions στο pc είναι λογικό αυτό που λες παραθεση τα sh για mac linux υπαρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 παραθεση τα sh για mac linux υπαρχουν? Είναι σαφώς το τρίτο αρχείο. Στον τύπο το γράφει. Νομίζω ότι τα Windows κρύβουν τις γνωστές επεκτάσεις (αυτές που «ξέρουν» τι σημαίνουν) όχι όλες. Σε κάθε περίπτωση, για να σιγουρευτείς: Οργάνωση -> Επιλογές φακέλων... -> Προβολή -> Απόκρυψη επεκτάσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 ευχαριστω junglist και nplatis ! ηταν τα extensions! ηταν εξορισμου τσεκαρισμενα. μου εφυγε η απορια. φλασαρω stock 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Οτι πιο σαβουρα εχω βαλει στη συσκευη. :p Ελπιζω να μην εκατσε καλα,παρολο το καθαρο image flash Και την σχεδον αδεια συσκευη απο apps. Πρωτη φορα τετοια κολληματα η καμερα kαι battery drain. Κοντεύει να με κανει να σιχαθω το ανδροιδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Εμένα πάλι, με χειροκίνητο πέρασμα της OTA, μου φαίνεται ότι στη διάρκεια της μπαταρίας υπάρχει σαφής βελτίωση. Κολλήματα ιδιαίτερα δεν είχα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ως προς τι τομέα; Εγώ στο scrolling βλέπω λίγο να έχει χάσει ταχύτητα, αλλά δεν έχω προλάβει να παίξω και να κάνω κανένα restart, μιας και χθες ήρθε η 5.1 Παρατηρώ πολλά redraws στον launcher και το κινητό γενικά σαν συμπεριφορά σαν να έχει βαρύνει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Εδώ με καθαρό πέρασμα της factory image 5.1 και Nova launcher beta όλα πάνε πολύ ομαλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Kαι μένα ομαλά πάνε όλα(η αλήθεια είναι το περίμενα λίγο πιο σβέλτο από 5.0.1 και είναι το ίδιο). Έδωσα λίγο υπερβολή στο σχόλιο 9451 γιατί δεν μπορώ να χωνέψω να ξυπνάς το πρωί για να φύγεις και να βλέπεις 1% μπαταρία λόγο qcamera-deamon που όλη τη νύχτα ρούφαγε cpu. Ξενερώνω στην ιδέα ότι μερικές φορές θα πρέπει να κάνω restart την συσκευή όταν χρησιμοποιώ camera το 2015. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εγω το μονο εμφανες σημειο βελτιωσης που εχω για την ωρα ειναι στο wifi. Συγκρινοντας με το ιδιο δικτυο της δουλειας στο οποιο συνδεοταν με το ζορι 3/10 φορες, ολες αυτες τις μερες η συνδεση ειναι αμεση και σταθερη. Επίσης λειτουργει οπως εχω πει το led στις αναπαντητες! Τωρα όσον αφορα memory leak, διαρκεια μπαταριας κλπ νομιζω θα χρειαστουμε περισσοτερες μερες για συμπερασματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Πάντως εγώ με chroma Rom 5.1 και semaphore είμαι πιο smooth από ποτέ. 2 χρόνια έχω το κινητό και είμαι αρκετά ικανοποιημενος επειδή δε το χρησιμοποιώ και πολύ για φωτογραφίες που είναι το αδύνατο σημείο του. Μόνο σε iPhone ή σε vanilla Android μπορώ να πάω λόγω του smoothness. Για Motorola X με βλέπω Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts