Te_salat Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδιά έχει αλλάξει κανείς μικρόφωνο εκτός εγγύησης για να δω ποσό κοστίζει; Η έστω αν υπάρχει τρόπος να μάθω μέσω mail στην LG; υπάρχει κάποιο mail; Έπεσε το τηλέφωνο στην τουαλέτα και μετά από 5 μέρες στο ρύζι λειτουργούν τα πάντα εκτός από μικρόφωνο. Το βρίσκω στο eBay από 10-20 λίρες αλλά φοβάμαι μην φταίει τίποτα άλλο αν και νομίζω πως είναι αυτό αφού με BT με ακούνε κανονικά. Βρίσκεται στην πλακέτα της USB και αλλάζεται σχετικά εύκολα. Αλλά αν είναι να δώσω 25€ για το ανταλλακτικό προτιμώ να δώσω 40 στην LG. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλημέρα. Εχω ενα πρόβλημα και κάθε βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη. Λοιπον, χθές διέγραψα τον φάκελο της κάμερας του κινητού και άρα όλες τις φωτογραφίες. Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα αρκετούς τρόπους ανάκτησης τους, οι οποίοι όμως απαιτούν usb mass storage επιλογή, κάτι που δεν υπάρχει στο nexus. Ψάχνοντας είδα κάποιους να γράφουν για την επιλογή του usb debugging, το οποίο δυστυχώς δεν λειτούργησε. Ήθελα λοιπόν, όποιος ξέρει, να μου πει πως (και αν) γίνεται να εμφανιστεί το κινητό ως μεσο αποθήκευσης ή ακόμα καλύτερα κάποιο τρόπο να ανακτήσω τις φωτογραφίες μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλημέρα. Εχω ενα πρόβλημα και κάθε βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη. Λοιπον, χθές διέγραψα τον φάκελο της κάμερας του κινητού και άρα όλες τις φωτογραφίες. Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα αρκετούς τρόπους ανάκτησης τους, οι οποίοι όμως απαιτούν usb mass storage επιλογή, κάτι που δεν υπάρχει στο nexus. Ψάχνοντας είδα κάποιους να γράφουν για την επιλογή του usb debugging, το οποίο δυστυχώς δεν λειτούργησε. Ήθελα λοιπόν, όποιος ξέρει, να μου πει πως (και αν) γίνεται να εμφανιστεί το κινητό ως μεσο αποθήκευσης ή ακόμα καλύτερα κάποιο τρόπο να ανακτήσω τις φωτογραφίες μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στο θέμα για τις τροποποιησεις / βελτιώσεις πριν λίγες μέρες ένας συνάδελφος με αντίστοιχο πρόβλημα δοκίμασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger και αναφέρει ότι δούλεψε τέλεια αλλά θέλει root. Εδώ το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5212988&highlight=diskdigger+undelete#post5212988 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Στο θέμα για τις τροποποιησεις / βελτιώσεις πριν λίγες μέρες ένας συνάδελφος με αντίστοιχο πρόβλημα δοκίμασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger και αναφέρει ότι δούλεψε τέλεια αλλά θέλει root. Εδώ το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5212988&highlight=diskdigger+undelete#post5212988 Σ' ευχαριστω για την απαντηση. Μια διευκρίνιση μονο. Επειδη δεν το εχω root το κινητο, ξερειες εαν θα υπαρξει καποιο προβλημα με τα δεδομενα που θελω να ανακτησω? Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σ' ευχαριστω για την απαντηση. Μια διευκρίνιση μονο. Επειδη δεν το εχω root το κινητο, ξερειες εαν θα υπαρξει καποιο προβλημα με τα δεδομενα που θελω να ανακτησω? Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια. Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει πρόβλημα να κάνεις root εκ των υστέρων. Ας μας πει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία. Μην το δοκιμασεις ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σ' ευχαριστω για την απαντηση. Μια διευκρίνιση μονο. Επειδη δεν το εχω root το κινητο, ξερειες εαν θα υπαρξει καποιο προβλημα με τα δεδομενα που θελω να ανακτησω? Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια. Θα έχεις θέμα με όλα τα δεδομένα σου.Δυστυχώς για να κάνεις root τα nexus πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader.Μόλις τον ξεκλειδώσεις αυτομάτως γίνεται factory reset οπότε χάνεις τα πάντα.Δεν ξέρω εάν θα δουλέψει το πρόγραμμα μετά από αυτό.Εάν έχεις ξεκλείδωτο bootloader βέβαια προχωράς σε root και δοκιμάζεις.Μόνο το root δεν επηρεάζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά και καλή Σαρακοστή να έχουμε. Επειδή αύριο θα αποχωριστώ το Nexus μου θα ήθελα να ρωτήσω πως φέρνω το κινητό στην εργοστασιακή του κατάσταση δηλαδή να μην απομείνει τίποτα από τα δεδομένα μου. Αρκεί μόνο το factory reset; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά και καλή Σαρακοστή να έχουμε. Επειδή αύριο θα αποχωριστώ το Nexus μου θα ήθελα να ρωτήσω πως φέρνω το κινητό στην εργοστασιακή του κατάσταση δηλαδή να μην απομείνει τίποτα από τα δεδομένα μου. Αρκεί μόνο το factory reset; Kαλο θα ηταν να φλασαρεις το official img.Τοτε θα ειναι καθαρο.Ετσι θα κανω κ γω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Kαλο θα ηταν να φλασαρεις το official img.Τοτε θα ειναι καθαρο.Ετσι θα κανω κ γω Πώς γίνεται αυτό? Υπάρχει κανένας οδηγός? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Υπάρχει εξαιρετικός αναλυτικός οδηγός από τα παιδιά εδώ. Ψάξε λίγο. Ορίστε: http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 Gialakias εγγύηση. Διαφορετικά επιλέγεις ένα toolkit από xda πχ Wug. Edited March 3, 2014 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πρέπει να προσέξεις και το partition /sdcard να δεις αν διαγράφεται μετά από όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Eίμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος.....μετά από 14 μήνες χρήσης το τηλ μου έκανε στα καλά καθούμενα το 1ο reboot :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Eίμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος.....μετά από 14 μήνες χρήσης το τηλ μου έκανε στα καλά καθούμενα το 1ο reboot :) Χαχαχα πούλα το φίλε δεν είναι καλό! :p Εμένα προχτες μετα απο μηνες δεν έπιανε η αφή!το touch control ευθύνεται .. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Τι έγινε όλοι μαζί έχουμε πρόβλημα; εμένα χτες ακουγόταν πολύ βαθιά το ακουστικό μετά από 2 reset έστρωσε... Με την εγγύηση για μας που το φέραμε από έξω αλλά είναι το 8αρι που δεν εισήχθη επίσημα τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδιά να ρωτήσω. Το touch control σε 4.4 δεν δουλεύει με κανέναν κερνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδιά να ρωτήσω. Το touch control σε 4.4 δεν δουλεύει με κανέναν κερνελ; φυσικά και δουλεύει, με τους περισσότερους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) φυσικά και δουλεύει, με τους περισσότερους Με ποιους;; εγώ δεν βρίσκω κανέναν! Έχω paranoid 4.1 beta. Edit: κατέβασα έναν stock - modified κερνελ μέσω του app και μετά ένα module πάλι μέσω του app και δούλεψε Edited March 4, 2014 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Με ποιους;; εγώ δεν βρίσκω κανέναν! Έχω paranoid 4.1 beta. hells semaphore faux franko (κάποες εκδόσεις) pONURY Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Παιδιά από χτες είμαι ευτυχής κάτοχος του G2 μιας κ το έσπρωξα το νεξους. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν από τις πρώτες μέρες με το κινητό και αν έκανα κ εγώ το ίδιο χαίρομαι επίσης! Θα διαβάζω εεννοείται αλλά δεν θα μπορώ να δοκιμάζω. Χάρηκα επίσης κ με την παρέα του νηματος με όσους τα είπαμε κ τα λέμε φυσικα εδώ μέσα Γιατί γενικά είχαμε αρκετά καλό κλίμα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Παιδιά από χτες είμαι ευτυχής κάτοχος του G2 μιας κ το έσπρωξα το νεξους. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν από τις πρώτες μέρες με το κινητό και αν έκανα κ εγώ το ίδιο χαίρομαι επίσης! Θα διαβάζω εεννοείται αλλά δεν θα μπορώ να δοκιμάζω. Χάρηκα επίσης κ με την παρέα του νηματος με όσους τα είπαμε κ τα λέμε φυσικα εδώ μέσα Γιατί γενικά είχαμε αρκετά καλό κλίμα! Άντε με το καλό να χαρείς το νέο εργαλείο! :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Παιδιά από χτες είμαι ευτυχής κάτοχος του G2 μιας κ το έσπρωξα το νεξους. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν από τις πρώτες μέρες με το κινητό και αν έκανα κ εγώ το ίδιο χαίρομαι επίσης! Θα διαβάζω εεννοείται αλλά δεν θα μπορώ να δοκιμάζω. Χάρηκα επίσης κ με την παρέα του νηματος με όσους τα είπαμε κ τα λέμε φυσικα εδώ μέσα Γιατί γενικά είχαμε αρκετά καλό κλίμα! Καλορίζικο! Εγώ πήρα N5 τελικά. Το παρακολουθώ όμως και το G2 γιατί το επέλεξε η αδερφή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ησυχία δεν έχετε. Κινητό κάθε 1.5 χρόνο. :shifty: Εγω μάλλον πάω για επόμενη γενιά. Ν6 και αν, δεν ειναι ευκολο να δίνεις 400άρια πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλημέρα..έχει παρουσιασει σε κάποιον να κανει επανεκκίνηση με χρηση του φακού- led απο εφαρμογή η απο την καμερα όταν κανει κάποια λήψη φωτογραφίας; Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Παιδιά από χτες είμαι ευτυχής κάτοχος του G2 μιας κ το έσπρωξα το νεξους. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν από τις πρώτες μέρες με το κινητό και αν έκανα κ εγώ το ίδιο χαίρομαι επίσης! Θα διαβάζω εεννοείται αλλά δεν θα μπορώ να δοκιμάζω. Χάρηκα επίσης κ με την παρέα του νηματος με όσους τα είπαμε κ τα λέμε φυσικα εδώ μέσα Γιατί γενικά είχαμε αρκετά καλό κλίμα! άλλος ένας που λάκισε :) Καλοδούλευτο Πατρινέ!! Εγώ παραμένω και περιμένω το Ν6 αν δεν έχω πάρει μέχρι τότε το Moto X ή το oppo 7 :lol::lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Μάλλον μόνος σου θα μείνεις χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts