Gialakias Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 παιδια εξωτερικο στικακι διαβαζει? σκεφτομαι να παρω το 8αρι αληθεια το 8αρι ποσο χωρο εχει ελευθερο για εφαρμογες? Δεν διαβάζει και δεν προβλέται να διαβάζει οπότε πάρε 16gb. Σε μια τρελή περίπτωση μονο αν βρεθεί κατάλληλη μοντα,που δεν το βλέπω... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Τι κανει το screen protector σου πανω στον proximity sensor? :lol: Χαχα. Αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις! :-P Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Επανέρχομαι με το θέμα που έγραψα πιο πάνω για το data του κινητού. Διάβασα ότι πολύς κόσμος έχει αυτό το θέμα.Χάνει τη σύνδεση στο ίντερνετ αν αφήσει το κινητό σε αδράνεια πολύ ώρα. Ελπίζω να βγει κάποιο fix. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 To έλαβα σήμερα από φίλο που μου το έφερε από USA. Πολύ πολύ καλύτερη αίσθηση από το SII που είχα τον τελευταίο χρόνο. Ψάχνω να βρω ψεγάδι και δεν βρίσκω. Όταν το άνοιξα είχε 4.2 και πατώντας να ελέγξει για αναβάθμιση έβαλε OTA την 4.2.1. Λογικά θα ακολουθήσει σύντομα η 4.2.2 αλλά προς το παρόν δεν με νοιάζει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 To έλαβα σήμερα από φίλο που μου το έφερε από USA. Πολύ πολύ καλύτερη αίσθηση από το SII που είχα τον τελευταίο χρόνο. Ψάχνω να βρω ψεγάδι και δεν βρίσκω. Όταν το άνοιξα είχε 4.2 και πατώντας να ελέγξει για αναβάθμιση έβαλε OTA την 4.2.1. Λογικά θα ακολουθήσει σύντομα η 4.2.2 αλλά προς το παρόν δεν με νοιάζει καθόλου. Κι εμένα το ίδιο ακριβώς. Είχε 4.2 και μόλις το έβαλα να βρει αναβάθμιση, πέρασε την 4.2.1 . Άμα κάτσει καλά δεν αγχώνομαι για την 4.2.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Mολις μπηκε η 4.2.2 Διαφορες απο αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 καλημερα αυριο το περιμενω μια ερωτηση αν το ρουταρω και ξεκλειδωσω τον bootloader φανταζομαι αν χρειαστει επαναφερουν χωρις να φενεται ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 καλημερα αυριο το περιμενω μια ερωτηση αν το ρουταρω και ξεκλειδωσω τον bootloader φανταζομαι αν χρειαστει επαναφερουν χωρις να φενεται ε? Ναι κανονικά μπορείς να το επαναφέρεις και δεν φαίνεται τίποτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) απο αυριο που θα το εχω θα το σκαλιζω πιο ρομ αξιζει πιο πολυ ή ολες ειναι το ιδιο πανω κατω? απο το toolkit αν κατεβασω την stock rom θα εχω γρηγορα τις αναβαθμισεις ? Edited February 14, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Βρε παιδια αυτα τα τσικ τσικ στις κλησεις σας τα κανει και εσας??? Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ειναι σφαλμα καποιων παρτιδων, το στελνεις πισω για αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Α πολυ ωραια!!! Τυχερος ειμαι δηλαδη!!! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Λάθος τοπικ. Να σβηστεί παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 απο αυριο που θα το εχω θα το σκαλιζω πιο ρομ αξιζει πιο πολυ ή ολες ειναι το ιδιο πανω κατω? απο το toolkit αν κατεβασω την stock rom θα εχω γρηγορα τις αναβαθμισεις ? Αν θες γράψε στις Τροποποιήσεις να πάρεις και περισσότερες απαντήσεις. Οι roms είναι πολλές και ενδιαφερουσες, ποια να σου πρώτο πούμε τώρα... Στοκ ρομ θα φοράει, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις. Επίσης να ξέρεις ότι οι περισσότεροι developers με το που βγαίνει ένα νέο update (4.2.2 στην παρούσα φαση) προσαρμοζουν άμεσα τις roms τους στο τελευταίο firmware.. Υπόθεση ημερών δηλαδή και έχεις μέσω custom και τελευταίο firmware και τα "καλουδια" της καθε ρομ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 εδω και ωρα οταν ειναι σε sleep το τηλεφωνο,ειναι αναμενο το μπλε λεντακι μονιμα..εκανα ενα μικρο search,αλλα δεν απεδωσε καρπους.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Μέχρι στιγμής στο προσωπικό μου Nexus 4 δεν έχω λάβει κάτι αλλά θα το κοιτάξω στενά το θέμα διότι είναι παράλογο η τελευταία Nexus συσκευή της Google να μην βρίσκεται στην λίστα. καθόλου παράλογο δεν είναι...;) ακολουθείται πιστά το πρόγραμμα αναβαθμίσεων..;) και για να μην σε στεναχωρήσω..:p λίιιγο υπομονή..έρχεται από κοντά και το 4άρι..;) :);)....δεν άργησε,έτσι? :happy: Edited February 14, 2013 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 εδω και ωρα οταν ειναι σε sleep το τηλεφωνο,ειναι αναμενο το μπλε λεντακι μονιμα..εκανα ενα μικρο search,αλλα δεν απεδωσε καρπους.. εχεις ψάξει αν έχεις κάποιο αδιάβαστο μήνυμα ή αναπάντητη ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 δικιο ειχες τελικα,ειχα ενα μηνυμα,που απλα ειχα κλεισει την εφαρμογη και καθαρισα την μπαρα επανω...το θεμα ειναι ομως οτι δεν το ειχα καμια αλλη φορα αυτο...δεν αναβει δλδ τιποτα σε αναπαντητες και μηνυματα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 :);)....δεν άργησε,έτσι? :happy: Πού 'ντο; Δε βλέπω τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 έχει ξεκινήσει και επίσημα πλέον η αναβάθμιση του 4 σε 4.2.2...αυτό δεν πάει να πει πως έρχεται σε όλους μονομιάς....λίγο υπομονή και θα σου έρθει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 έχει ξεκινήσει και επίσημα πλέον η αναβάθμιση του 4 σε 4.2.2...αυτό δεν πάει να πει πως έρχεται σε όλους μονομιάς....λίγο υπομονή και θα σου έρθει..:) έχουμε καμιά πληροφόρηση σχετικά με το από που εχει ξεκινήσει η διάθεση της ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 έλα υπερβολές...:p σήμερα αύριο μεθαύριο, όλοι κομπλέ θα είστε...αλλιώς, υπάρχει και το manually :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 κατι ακομα..βλεπω μεγαλο κομματι της μπαταριας το τρωει το google maps ,χωρις να το εχω ανοιξει καν...μπορουμε να το περιορισουμε καπως? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εγώ ππυ βρίσκομαι Γερμανία δεν ήρθε ακόμα η αναβάθμιση. Περιμένω λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 κατι ακομα..βλεπω μεγαλο κομματι της μπαταριας το τρωει το google maps ,χωρις να το εχω ανοιξει καν...μπορουμε να το περιορισουμε καπως? Κλείσε το location reporting απο τα settings τους Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts