Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονο εμένα μου αρέσει σαν συσκευή πολύ περισσότερο το 4 και το 5 μου φαίνεται πολυ άσχημο για να αντικαταστησω το 4αρι; για το g2 θα μπορουσα αν και το 4 το έχω πολύ λίγο καιρό και είμαι υπερ-ευχαριστημενος έως τώρα

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021

νέο port για nexus 4 της kitkat αρκετά σταθερή για όποιον δεν θέλει να περιμένει (προσωπικά δεν την δοκίμασα) . επίσης αυτό που λέτε παραπάνω για την οθόνη immersive mode feature λέγεται και είναι πλέον διαθέσιμο στους developers για να φτιάξουν τις εφαρμογές τους κατ αυτό τον τρόπο.

https://developers.google.com/live/shows/4616065141178368

επίσης με την ευκαιρία θα ήθελα να πω σε Οποιοδήποτε αγοράσει το nexus5 από εξωτερικό να προσέξει γιατί κυκλοφορούν 2 διαφορετικές εκδόσεις λόγο συμβατότητας του LTE η D820 για Αμερική μεριά και η D821 για τον υπόλοιπο κόσμο. όσο για το μπαν για μένα δικαιολογημένο αν και το από ζητούσε μόνος του με τον τρόπο του. δε πρέπει να ποσταρουμε πράγματα που μπορεί να παραπλανησουν καποιον, νομίζω ότι εδώ μέσα είμαστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον οσο γινεται και να συζητάμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο θέμα του τοπικ. αυτά τα λίγα

Edited by GreatLorens
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Αφαιρέθηκαν posts εκτός θέματος. Σας θυμίζω ότι αν διαφωνείτε με τις επιλογές ενός moderator, σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης, πρέπει να στέλνετε pm και όχι να γράφετε σχετικά στο forum. Επίσης καλό θα είναι να μην κατακρίνετε τόσο εύκολα, ειδικά όταν δεν γνωρίζετε ακριβώς τι έχει προηγηθεί.

Πίστεψε με, αν είχε βγει, θα το καταλάβαινες αμέσως.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Θέλω να ξυπνησω αυριο το πρωι να ανοιξω το wifi, και να μου ερθει το μηνυμα: Διαθεσιμη ενημερωση λογισμικου. :-P

Θέλω να ξυπνησω αυριο το πρωι να ανοιξω το wifi, και να μου ερθει το μηνυμα: Διαθεσιμη ενημερωση λογισμικου. :-P

να σκεπαστείς καλά απόψε το βράδυ, θα βάλει δροσιά :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

υπάρχει πρόβλημα με το tapatalk δεν με αφήνει να μπω καν στο my Phone...

. και μια ερώτηση για να κάνουμε μια στατιστικής φύσεως συζήτηση είναι καλή τιμή νομίζετε να πουληθεί το νεξους 4 τα 250 ευρώ;

υπάρχει πρόβλημα με το tapatalk δεν με αφήνει να μπω καν στο my Phone...

. και μια ερώτηση για να κάνουμε μια στατιστικής φύσεως συζήτηση είναι καλή τιμή νομίζετε να πουληθεί το νεξους 4 τα 250 ευρώ;

Κ γω τόσο θα το πουλαγα.μάξιμουμ.

Δημήτρης

Κ γω τόσο θα το πουλαγα.μάξιμουμ.

οκ καλα ειναι να πουλας το παλιο και να πληρωνεις μια μικρη διαφορα για καινουργιο ομως στη περιπτωση του νεξους 4 υπαρχει θεμα η συσκευη ειναι παρα πολυ καλη και φυσικα απ τη στιγμη που επεσε η τιμη του και βγηκε και το καινουργιο δε νομιζω οτι μπορεις να το πουλησεις παραπανω οταν με 280-290 αγοραζει καποιος καινουργιο στην Ελλαδα. ομως η ερωτηση πρεπει να ειναι αν αξιζει τελικα να πουλησεις ενα τοσο καλο τηλεφωνο . γιατι οχι να μην το κρατησεις ως εφεδρικη τουλαχιστον συσκευη που ξερουμε οτι μπορει να βγαλει αρκετα ακομα και χρονια μη πω ακομα ως μια τετοια. και να περιμενεις ενα χρονο να πεσει το 5αρι η να δουμε τι αλλο θα βγει ως τοτε.

μπορω να βρω το 5αρι με 380 απο Αγγλια να μου το στειλει καποιος αλλα και παλι θα πρπει να δοσω αλλα 130'ευρω που αν το δεις οτι με 130 ευρω να παρεις το νεξους 5 ειναι πολυ λιγα ,ομως ταυτοχρονα εχεις την απωλεια του νεξους 4! . ειναι ενα τεχνολογικο παιγχνιδι που δεν εχει τελος . αγοραζεις κατι που το αξιοποιεις κανεις τη δουλεια σου και το ευχαριστιεσαι στην ωρα του γιατι παντα θα βγαινει κατι καλυτερο . μας @&χ!@@ η Gooole. θελει λιγο σκεψη ομως το θεμα περισσοτερο λογο του τι θα πουλησεις και λιγοτερο του τι θα αγορασεις. αυτη ειναι η γνωμη μου.

SOS....

Ρε παιδιά πήγα το κινητό στον Γερμανό για service (μου είχε παίσει η οθόνη) και μου είπαν 190 ευρώ τα ανταλακτικά (δεν ρώτησα για εργασία)

μου είπαν οτι πρέπει να αλλάξω touch, οθόνη και σκελετό επειδή όλα αυτά είναι κολλημένα....

μου φάνηκαν πολλά!!!!

κανεις δε θα το επερνε με 250 απο τη στιγμη που κανει καινουριο 290....εγω παιρνω ενα καλο κινητο και το κραταω οσο αντεξει το ιδιο συμφερει και τη δικη σας τσεπη...παντως μου την εχει σπασει που απο οτι φαινεται δε θα μεταφερθουν ολα τα καλουδια της 4.4 στο δικο μας...αρχιζει να θυμιζει πολυ apple αυτη η τακτικη..

150 ευρώ πιστεύω είναι μια λογική τιμή για το 4.

μάλλον κάνουμε πλάκα!

Από την υπερβολή προς τα πάνω , τώρα πάμε στην άκρως αντίθετη .....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

κανεις δε θα το επερνε με 250 απο τη στιγμη που κανει καινουριο 290....εγω παιρνω ενα καλο κινητο και το κραταω οσο αντεξει το ιδιο συμφερει και τη δικη σας τσεπη...παντως μου την εχει σπασει που απο οτι φαινεται δε θα μεταφερθουν ολα τα καλουδια της 4.4 στο δικο μας...αρχιζει να θυμιζει πολυ apple αυτη η τακτικη..

τι εννοείς δεν θα μεταφερθούν ολα τα καλούδια στο nexus 4 τι παραπανω θα εχει η kitkat του n 5

IPhone 15 Pro 

Great lorens συμφωνω οτι το να το πουλησεις στην τιμή που πιάνει είναι πολύ λιγα σε σχέση με τα specs που έχει.Αλλά υπάρχει ένας κύριος λογος κ μόνο, δηλ τα χρήματα!όποιος έχει φυσικά το κρατάει για δεύτερο!
Δημήτρης

150 ευρώ πιστεύω είναι μια λογική τιμή για το 4.

Ασε μας ρε αρχηγε,μη ξεφτιλιζεις το θέμα

Δημήτρης

τι εννοείς δεν θα μεταφερθούν ολα τα καλούδια στο nexus 4 τι παραπανω θα εχει η kitkat του n 5

πολλα features της 4,4 ειναι nexus 5 only...

SOS....

Ρε παιδιά πήγα το κινητό στον Γερμανό για service (μου είχε παίσει η οθόνη) και μου είπαν 190 ευρώ τα ανταλακτικά (δεν ρώτησα για εργασία)

μου είπαν οτι πρέπει να αλλάξω touch, οθόνη και σκελετό επειδή όλα αυτά είναι κολλημένα....

μου φάνηκαν πολλά!!!!

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η επισκευή οθόνης στην αντιπροσωπεία (Procordia) κοστίζει 124 ευρώ. Ίσως να τους πάρεις τηλέφωνο να δεις τι μπορείς να κάνεις αν δεν είσαι Αθήνα.

http://www.android.com/versions/kit-kat-4-4/

οσα ειναι με αστερισκο ειναι προς το παρων μονο για nexus 5

Ασε μας ρε αρχηγε,μη ξεφτιλιζεις το θέμα

μάλλον κάνουμε πλάκα!

Από την υπερβολή προς τα πάνω , τώρα πάμε στην άκρως αντίθετη .....

Γιατί ρε παιδιά; Μετά απο έναν χρόνο ή και λιγότερο, πολλές άλλες συσκευές έχουν πέσει στην μισή περίπου τιμή, γιατί όχι και το 4;

Γιατί ρε παιδιά; Μετά απο έναν χρόνο ή και λιγότερο, πολλές άλλες συσκευές έχουν πέσει στην μισή περίπου τιμή, γιατί όχι και το 4;

όπως είναι υπερβολή κάποιος να πουλούσε το ν4 στα 500 € στις αρχές του χρόνου , άλλο τόσο είναι τα 150 για τώρα .

Τώρα αν ο χρήστης θέλει να το δώσει και 50 € ........γούστο του και καπέλο του !

http://www.android.com/versions/kit-kat-4-4/

οσα ειναι με αστερισκο ειναι προς το παρων μονο για nexus 5

Εντάξει, μόνο 3-4 minor πράγματα είναι μόνο για το 5,δεν χάνουμε τίποτα.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)