megawatt Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μονο εμένα μου αρέσει σαν συσκευή πολύ περισσότερο το 4 και το 5 μου φαίνεται πολυ άσχημο για να αντικαταστησω το 4αρι; για το g2 θα μπορουσα αν και το 4 το έχω πολύ λίγο καιρό και είμαι υπερ-ευχαριστημενος έως τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021 νέο port για nexus 4 της kitkat αρκετά σταθερή για όποιον δεν θέλει να περιμένει (προσωπικά δεν την δοκίμασα) . επίσης αυτό που λέτε παραπάνω για την οθόνη immersive mode feature λέγεται και είναι πλέον διαθέσιμο στους developers για να φτιάξουν τις εφαρμογές τους κατ αυτό τον τρόπο. https://developers.google.com/live/shows/4616065141178368 επίσης με την ευκαιρία θα ήθελα να πω σε Οποιοδήποτε αγοράσει το nexus5 από εξωτερικό να προσέξει γιατί κυκλοφορούν 2 διαφορετικές εκδόσεις λόγο συμβατότητας του LTE η D820 για Αμερική μεριά και η D821 για τον υπόλοιπο κόσμο. όσο για το μπαν για μένα δικαιολογημένο αν και το από ζητούσε μόνος του με τον τρόπο του. δε πρέπει να ποσταρουμε πράγματα που μπορεί να παραπλανησουν καποιον, νομίζω ότι εδώ μέσα είμαστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον οσο γινεται και να συζητάμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο θέμα του τοπικ. αυτά τα λίγα Edited November 3, 2013 by GreatLorens Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μπορείς να βάλεις το power toggle και πολύ εύκολα να ανοιγοκλεινεις τα δεδομένα οποτε τα χρειαζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Αφαιρέθηκαν posts εκτός θέματος. Σας θυμίζω ότι αν διαφωνείτε με τις επιλογές ενός moderator, σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης, πρέπει να στέλνετε pm και όχι να γράφετε σχετικά στο forum. Επίσης καλό θα είναι να μην κατακρίνετε τόσο εύκολα, ειδικά όταν δεν γνωρίζετε ακριβώς τι έχει προηγηθεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Κανέ νεο με το OTA του kitkat έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Πίστεψε με, αν είχε βγει, θα το καταλάβαινες αμέσως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Θέλω να ξυπνησω αυριο το πρωι να ανοιξω το wifi, και να μου ερθει το μηνυμα: Διαθεσιμη ενημερωση λογισμικου. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Θέλω να ξυπνησω αυριο το πρωι να ανοιξω το wifi, και να μου ερθει το μηνυμα: Διαθεσιμη ενημερωση λογισμικου. :-P να σκεπαστείς καλά απόψε το βράδυ, θα βάλει δροσιά :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Είναι μια απο τις στιγμές που θα ήθελα το φόρουμ να έχει like Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 υπάρχει πρόβλημα με το tapatalk δεν με αφήνει να μπω καν στο my Phone... . και μια ερώτηση για να κάνουμε μια στατιστικής φύσεως συζήτηση είναι καλή τιμή νομίζετε να πουληθεί το νεξους 4 τα 250 ευρώ; Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 υπάρχει πρόβλημα με το tapatalk δεν με αφήνει να μπω καν στο my Phone... . και μια ερώτηση για να κάνουμε μια στατιστικής φύσεως συζήτηση είναι καλή τιμή νομίζετε να πουληθεί το νεξους 4 τα 250 ευρώ; Κ γω τόσο θα το πουλαγα.μάξιμουμ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κ γω τόσο θα το πουλαγα.μάξιμουμ. οκ καλα ειναι να πουλας το παλιο και να πληρωνεις μια μικρη διαφορα για καινουργιο ομως στη περιπτωση του νεξους 4 υπαρχει θεμα η συσκευη ειναι παρα πολυ καλη και φυσικα απ τη στιγμη που επεσε η τιμη του και βγηκε και το καινουργιο δε νομιζω οτι μπορεις να το πουλησεις παραπανω οταν με 280-290 αγοραζει καποιος καινουργιο στην Ελλαδα. ομως η ερωτηση πρεπει να ειναι αν αξιζει τελικα να πουλησεις ενα τοσο καλο τηλεφωνο . γιατι οχι να μην το κρατησεις ως εφεδρικη τουλαχιστον συσκευη που ξερουμε οτι μπορει να βγαλει αρκετα ακομα και χρονια μη πω ακομα ως μια τετοια. και να περιμενεις ενα χρονο να πεσει το 5αρι η να δουμε τι αλλο θα βγει ως τοτε. μπορω να βρω το 5αρι με 380 απο Αγγλια να μου το στειλει καποιος αλλα και παλι θα πρπει να δοσω αλλα 130'ευρω που αν το δεις οτι με 130 ευρω να παρεις το νεξους 5 ειναι πολυ λιγα ,ομως ταυτοχρονα εχεις την απωλεια του νεξους 4! . ειναι ενα τεχνολογικο παιγχνιδι που δεν εχει τελος . αγοραζεις κατι που το αξιοποιεις κανεις τη δουλεια σου και το ευχαριστιεσαι στην ωρα του γιατι παντα θα βγαινει κατι καλυτερο . μας @&χ!@@ η Gooole. θελει λιγο σκεψη ομως το θεμα περισσοτερο λογο του τι θα πουλησεις και λιγοτερο του τι θα αγορασεις. αυτη ειναι η γνωμη μου. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 SOS.... Ρε παιδιά πήγα το κινητό στον Γερμανό για service (μου είχε παίσει η οθόνη) και μου είπαν 190 ευρώ τα ανταλακτικά (δεν ρώτησα για εργασία) μου είπαν οτι πρέπει να αλλάξω touch, οθόνη και σκελετό επειδή όλα αυτά είναι κολλημένα.... μου φάνηκαν πολλά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 κανεις δε θα το επερνε με 250 απο τη στιγμη που κανει καινουριο 290....εγω παιρνω ενα καλο κινητο και το κραταω οσο αντεξει το ιδιο συμφερει και τη δικη σας τσεπη...παντως μου την εχει σπασει που απο οτι φαινεται δε θα μεταφερθουν ολα τα καλουδια της 4.4 στο δικο μας...αρχιζει να θυμιζει πολυ apple αυτη η τακτικη.. Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 150 ευρώ πιστεύω είναι μια λογική τιμή για το 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 150 ευρώ πιστεύω είναι μια λογική τιμή για το 4. μάλλον κάνουμε πλάκα! Από την υπερβολή προς τα πάνω , τώρα πάμε στην άκρως αντίθετη ..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 κανεις δε θα το επερνε με 250 απο τη στιγμη που κανει καινουριο 290....εγω παιρνω ενα καλο κινητο και το κραταω οσο αντεξει το ιδιο συμφερει και τη δικη σας τσεπη...παντως μου την εχει σπασει που απο οτι φαινεται δε θα μεταφερθουν ολα τα καλουδια της 4.4 στο δικο μας...αρχιζει να θυμιζει πολυ apple αυτη η τακτικη.. τι εννοείς δεν θα μεταφερθούν ολα τα καλούδια στο nexus 4 τι παραπανω θα εχει η kitkat του n 5 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Great lorens συμφωνω οτι το να το πουλησεις στην τιμή που πιάνει είναι πολύ λιγα σε σχέση με τα specs που έχει.Αλλά υπάρχει ένας κύριος λογος κ μόνο, δηλ τα χρήματα!όποιος έχει φυσικά το κρατάει για δεύτερο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 150 ευρώ πιστεύω είναι μια λογική τιμή για το 4. Ασε μας ρε αρχηγε,μη ξεφτιλιζεις το θέμα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 τι εννοείς δεν θα μεταφερθούν ολα τα καλούδια στο nexus 4 τι παραπανω θα εχει η kitkat του n 5 πολλα features της 4,4 ειναι nexus 5 only... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 SOS.... Ρε παιδιά πήγα το κινητό στον Γερμανό για service (μου είχε παίσει η οθόνη) και μου είπαν 190 ευρώ τα ανταλακτικά (δεν ρώτησα για εργασία) μου είπαν οτι πρέπει να αλλάξω touch, οθόνη και σκελετό επειδή όλα αυτά είναι κολλημένα.... μου φάνηκαν πολλά!!!! Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η επισκευή οθόνης στην αντιπροσωπεία (Procordia) κοστίζει 124 ευρώ. Ίσως να τους πάρεις τηλέφωνο να δεις τι μπορείς να κάνεις αν δεν είσαι Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 http://www.android.com/versions/kit-kat-4-4/ οσα ειναι με αστερισκο ειναι προς το παρων μονο για nexus 5 Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ασε μας ρε αρχηγε,μη ξεφτιλιζεις το θέμα μάλλον κάνουμε πλάκα! Από την υπερβολή προς τα πάνω , τώρα πάμε στην άκρως αντίθετη ..... Γιατί ρε παιδιά; Μετά απο έναν χρόνο ή και λιγότερο, πολλές άλλες συσκευές έχουν πέσει στην μισή περίπου τιμή, γιατί όχι και το 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Γιατί ρε παιδιά; Μετά απο έναν χρόνο ή και λιγότερο, πολλές άλλες συσκευές έχουν πέσει στην μισή περίπου τιμή, γιατί όχι και το 4; όπως είναι υπερβολή κάποιος να πουλούσε το ν4 στα 500 € στις αρχές του χρόνου , άλλο τόσο είναι τα 150 για τώρα . Τώρα αν ο χρήστης θέλει να το δώσει και 50 € ........γούστο του και καπέλο του ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 http://www.android.com/versions/kit-kat-4-4/ οσα ειναι με αστερισκο ειναι προς το παρων μονο για nexus 5 Εντάξει, μόνο 3-4 minor πράγματα είναι μόνο για το 5,δεν χάνουμε τίποτα. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts