nokisas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ναι έτσι είναι. σου έμεινε κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Edit Μάγκες δεν ξέρω για ποιο λόγο τώρα μου δίνει 3 invites να δώσω αν θέλετε στειλτε μου gmail για να σας κάνω invite.. Σορρυ για το διπλό ποστ είμαι στον δρόμο και με το tapatalk είμαι τσακωμενος Πάρτε μια ιδέα http://img.tapatalk.com/d/13/10/19/ape3y8e8.jpg Θέλω και εγώ αν υπάρχει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Θέλω και εγώ αν υπάρχει Μείναν 2 στείλε πμ το gmail σου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2437727 Στην παραπάνω διεύθυνση υπάρχουν ακόμα παιδιά στο xda που δίνουν κωδικούς.. Ζητήστε και εκεί γίνεται χαμός Edited October 18, 2013 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ναι έτσι είναι. σου έμεινε κανένας? Αντώνη να σαι καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδιά τέλος ξεπουλησα.. Αυτοί που πηρατε δωστε και στα υπόλοιπα παιδιά αν ζητήσουν και άλλοι Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδια και γω θελω οποιος εχει.το μειλ μου ειναι dimprio@gmail.com Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ρε παίδες, τα ξεφτιλίκια που έγιναν στους XDA και έφαγαν κράξιμο, τα κάνετε τώρα εδώ; Αφού δεν έχει σχέση αυτός ο Launcher με το κινητό μας αποκλειστικά, γιατί να τρώμε τόσο χώρο με αυτό; Βάλτο το στις εφαρμογές ή όπου αλλού ανήκει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ρε παίδες, τα ξεφτιλίκια που έγιναν στους XDA και έφαγαν κράξιμο, τα κάνετε τώρα εδώ; Αφού δεν έχει σχέση αυτός ο Launcher με το κινητό μας αποκλειστικά, γιατί να τρώμε τόσο χώρο με αυτό; Βάλτο το στις εφαρμογές ή όπου αλλού ανήκει. Ντάξει ρε συ μην τρελαίνεσαι, λογικά είπε ο Αντώνης να το μοιραστεί με τους "δικούς του ", μην είμαστε και τόσο τυπολαγνοι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Νσι έτσι είναι και επιπλέον προσωπικά θεωρώ ότι αυτός ο launcher είναι ΜΟΝΟ για το κινητό μας γιατί είναι πολύ.. πως να το πω.. είναι πολύ google ρε παιδί μου.. τώρα αν θεωρείται ότι είναι offtopic ας τα βάλει κάποιος admin στις εφαρμογές και συγγνώμη αν ενοχλήθηκαν κάποιοι. Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 gnikosr@gmail.com εαν περισσεύει απο κανεναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μου έστειλαν τελικά απο xda,οποίος θέλει έχω 5 invite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μου έστειλαν τελικά απο xda,οποίος θέλει έχω 5 invite nikos.efstathiadis@gmail.com αν έχεις ακόμα Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) @batman_13 σου Στέλνω.. Μένουν αλλά 3 οποίος θέλει ας μου στείλε ενα πμ μην φορτωνουμε το τοπικ.. Edited October 18, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με την free ram στο κινητό μου έχω δει μέχρι και 567mb εσείς σε τι επίπεδα κινείστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με την free ram στο κινητό μου έχω δει μέχρι και 567mb εσείς σε τι επίπεδα κινείστε; Λίγα λες, πολύ λίγα, εκτός αν έχεις πολύ καιρό να το κλείσεις ή το έχεις πάρα φορτώσει. Εγώ παίζω μόνιμα στα 1.2 με 1.3 free Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Όποιος μπορεί ας μου στείλει ενα invitation. vagerg @gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Λίγα λες, πολύ λίγα, εκτός αν έχεις πολύ καιρό να το κλείσεις ή το έχεις πάρα φορτώσει. Εγώ παίζω μόνιμα στα 1.2 με 1.3 free Φορτωμένο δεν το λες με τπτ μόνο κάποιες βασικές εφαρμογές μιας και πρόσφατα φλασαρα ρομ και κέρνελ και είπα να μην το φορτώσω πολύ. Είμαι με καρμπον και hells λες να φταίει κάτι από τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Φορτωμένο δεν το λες με τπτ μόνο κάποιες βασικές εφαρμογές μιας και πρόσφατα φλασαρα ρομ και κέρνελ και είπα να μην το φορτώσω πολύ. Είμαι με καρμπον και hells λες να φταίει κάτι από τα 2? Αν δεν έχεις κόλλημα ή καθυστερήσεις μην ασχολείσαι καθόλου. Δεν έχει νόημα, αριθμοί απλοί είναι. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Αν δεν έχεις κόλλημα ή καθυστερήσεις μην ασχολείσαι καθόλου. Δεν έχει νόημα, αριθμοί απλοί είναι. Παράπονο δεν έχω σφαίρα είναι το κινητό του μόνο που κάνει καμιά φορά είναι να κολλάει στην οθόνη κλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Παράπονο δεν έχω σφαίρα είναι το κινητό του μόνο που κάνει καμιά φορά είναι να κολλάει στην οθόνη κλειδώματος πολύ περίεργο....... ποια έκδοση της καρμπόν έβαλες και ποια έκδοση του hells Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Παράπονο δεν έχω σφαίρα είναι το κινητό του μόνο που κάνει καμιά φορά είναι να κολλάει στην οθόνη κλειδώματος Κοίτα εγώ είμαι μαμά rom k root και έχω περάσει το kernel του Franco. Κάτω από 1.1 free δεν έχω δει ποτέ. Πάγωματα οθόνης μου έκανε με το προηγούμενο kernel που είχα βάλει για να ξεκλειδώνω την οθόνη με swipe. Τώρα με το Franco έως τώρα ουδέν πρόβλημα. Βέβαια κάθε 2-3 μέρες το κλείνω όταν το φορτίζω βράδυ και καθαρίζει κιόλας μετά το restart. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 πολύ περίεργο....... ποια έκδοση της καρμπόν έβαλες και ποια έκδοση του hells Nightly 20131014 με b39 hells Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Nightly 20131014 με b39 hells edit την jwr έκδοση ? Edited October 19, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Κοίτα εγώ είμαι μαμά rom k root και έχω περάσει το kernel του Franco. Κάτω από 1.1 free δεν έχω δει ποτέ. Πάγωματα οθόνης μου έκανε με το προηγούμενο kernel που είχα βάλει για να ξεκλειδώνω την οθόνη με swipe. Τώρα με το Franco έως τώρα ουδέν πρόβλημα. Βέβαια κάθε 2-3 μέρες το κλείνω όταν το φορτίζω βράδυ και καθαρίζει κιόλας μετά το restart. Εγώ δεν το κλείνω ποτέ, εκτός αν χρειαστεί κάτι από recovery και βλέπω να πέφτει και μέχρι 500mb. Αλλά αφού δεν κολλάει πουθενά δεν με απασχολεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 edit την jwr έκδοση ? Ναι jwr έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts